Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пускат летящи елхи за Коледа

Featured Replies

Елхички, които висят от тавана, са последната мода в коледната украса. Това съобщи Йонко Земярски, който е собственик на единствената на Балканите фабрика за производство на изкуствени елхи "ГРИПС - ПВЦ" ООД. Идеята за висящите елхички идва от Америка. За първи път преди година янките започнали да монтират коледните дървета на тавана и така върховете им вместо нагоре сочат надолу. Целта на нестандартната празнична украса била под елхата да има повече място за подаръци. У нас първата подобна елхичка ще бъде монтирана за Коледа от служителите на "ГРИПС - ПВЦ" в някой от софийските МОЛ-центрове. В цеховете на фирмата, които се намират в гр. Раковски, ще се правят също от модерните на Запад оранжеви, жълти и розови коледни дървета. Те обаче няма да са масово производство, а ще се изпълняват като поръчки за желаещите да имат шарено дърво за Коледа у дома. Основното производство на фабриката си остават зелените и бели изкуствени елхи. Според производителите много актуални тази година ще са и дърветата с бели връхчета, които сякаш са отрупани със сняг. Асортиментът на изкуствените коледни елхи е богат. Предлагаме дръвчета с височина от 70 сантиметра до 2,5 метра. Цените им са от 3,90 до 140 лева, като най-скъпата е и най-луксозна. По-обикновените конкурират по стойност залелите от няколко години пазара китайски дървета, но далеч ги превъзхождат по качество. Според Йонко Земярски българинът все повече предпочита за Коледа изкуствена елха, като с покупката си всеки спасява по едно живо дърво.

Източник: Стандарт

Ха, летящи елхички! Вероятно са модел "Баба Яга`2007" biggrin.gif

Замисълът ми харесва - повече място за подаръци. :)

Някой умньо да не вземе да си я закачи за полилея... biggrin.gif

Оффф.... отначало прочитам "Пускат летящи елхи за Калдата" и си викам, "Бря! И защо точно летящи елхи за тях?" a084.gif

Ми...да, друго си е естествената елха, обаче тия иглички докато ги изчистиш от мокета после...... :)

Не знам, заради природата, пък и от чисто практична гледна точка е по - добре да украсим домовете си с изкуствени елхи. Купуваш си една и най - малко 10 г. не ти мърдат, но някак си си обичам живите елхички...Просто Коледа без да чистя иглички, сякаш не е Коледа... cool.gif

Живите елхички придават коледното настроение. Никога не съм обичала изкуствените... ако ще и да са летящи biggrin.gif А място за подаръци винаги се намира :shy11:

Аз обичам да си имам елха в саксия и вече много време си гледаме една. Иначе принципно съм за изкуствените елхички, точно за да си запазим и малко останали гори.

• Автор
Оффф.... отначало прочитам "Пускат летящи елхи за Калдата" и си викам, "Бря! И защо точно летящи елхи за тях?" a084.gif

Щот сме навсякъде - земя, въздух и вода :rolleyes:

Тебе требе ти подарим някой сувенир като вярна калдата мембърка

Изкуствените елхички имат много плюсове, но не могат да заметят истинската коледна елха - с нейния аромат на Коледа, с шишарките и игличките. Истинската елха е част от коледния дух и не мога да я заменя със синтетика, найлон и т.н.

Щот сме навсякъде - земя, въздух и вода :)

Тебе требе ти подарим някой сувенир като вярна калдата мембърка

:rolleyes:

Еййй, най-накрая някой да ме признае.... обаче ако разчитам на твоята фантазия за тоя сувенир.... :P

Елхички, които висят от тавана, са последната мода в коледната украса. Това съобщи Йонко Земярски, който е собственик на единствената на Балканите фабрика за производство на изкуствени елхи "ГРИПС - ПВЦ" ООД. Идеята за висящите елхички идва от Америка. За първи път преди година янките започнали да монтират коледните дървета на тавана и така върховете им вместо нагоре сочат надолу. Целта на нестандартната празнична украса била под елхата да има повече място за подаръци. У нас първата подобна елхичка ще бъде монтирана за Коледа от служителите на "ГРИПС - ПВЦ" в някой от софийските МОЛ-центрове. В цеховете на фирмата, които се намират в гр. Раковски, ще се правят също от модерните на Запад оранжеви, жълти и розови коледни дървета. Те обаче няма да са масово производство, а ще се изпълняват като поръчки за желаещите да имат шарено дърво за Коледа у дома. Основното производство на фабриката си остават зелените и бели изкуствени елхи. Според производителите много актуални тази година ще са и дърветата с бели връхчета, които сякаш са отрупани със сняг. Асортиментът на изкуствените коледни елхи е богат. Предлагаме дръвчета с височина от 70 сантиметра до 2,5 метра. Цените им са от 3,90 до 140 лева, като най-скъпата е и най-луксозна. По-обикновените конкурират по стойност залелите от няколко години пазара китайски дървета, но далеч ги превъзхождат по качество. Според Йонко Земярски българинът все повече предпочита за Коледа изкуствена елха, като с покупката си всеки спасява по едно живо дърво.

Източник: Стандарт

Фифа, аз предлагам елхите да са със цвта на аватара ти и с твоите крилца по-лесно ще лети :P

:rolleyes: Мерси за темата много е актуална и ме отнася, там където са празниците :)

Много хора няма какво да сложат на масата си за празника и едва ли им е до елхи и то летящи sad.gif

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Един баща много обичал дъщеря си.Решил да я изненада.Облякъл костюм на Дядо Коледа и с червените ботушки тръгнал по улиците към дома.След работа било и носел подарък, и малка коледна елха.Срещнат бил от много лоши момчета.Те взели, че го спукали от бой.Вместо да зарадва своята малка дъщеря, той прекарал Коледа в болницата.Това се случило в Деня на Раждането.

Не знам, заради природата, пък и от чисто практична гледна точка е по - добре да украсим домовете си с изкуствени елхи. Купуваш си една и най - малко 10 г. не ти мърдат, но някак си си обичам живите елхички...Просто Коледа без да чистя иглички, сякаш не е Коледа... cool.gif

И аз съм така. И без мириса на елха. И въобще, друго си е.

Мдам, тази Коледа ще се ходи в Моловете, да видим каква украса ще са измаюсторили. biggrin.gif

Един баща много обичал дъщеря си.Решил да я изненада.Облякъл костюм на Дядо Коледа и с червените ботушки тръгнал по улиците към дома.След работа било и носел подарък, и малка коледна елха.Срещнат бил от много лоши момчета.Те взели, че го спукали от бой.Вместо да зарадва своята малка дъщеря, той прекарал Коледа в болницата.Това се случило в Деня на Раждането.

Един брат пък решил да изненада любимата си сестричка с нови, лъскави играчки за хубавото им коледно дръвче.Срещнат бил от много лоши момчета.Те взели че му блъснали колата.Вместо да зарадва своята малка сестра, той си останал там...Това се случило малко преди Коледа.

Имам огромно, красиво, бяло коледно дърво.Със сребристи иглички.Тази година няма да светят...Мътви са.

Да вземе някой да пусне летящи парички за Коледа :) да посъберем малко ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.