Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионската лига - дискусия

Featured Replies

Хахааа, сър Алекс щеше да си глътне дъвката. Евала на Порто. Публикувано изображение

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хахааа, сър Алекс щеше да си глътне дъвката. Евала на Порто. Публикувано изображение

Напоследък все му се разминаваше на косъм, но май идва времето на глътнатите от него дъвки.

Идва и времето на чичата Роман да се порадва на титла в ШЛ ...

Чичата Роман първо ще трябва да мине през Ливърпул и да оцелее, а зад ъгъла чака Барселона...

Нека не бързаме с прогнозите.

Евала на Порто, просто съм страшно приятно изненадан от футбола, който показа срещу Манчестър. Пробваха топката от всякъкви полужения. За мен играч на мача бе Hulk. Той правеше защитата на шампионите за смях. Но също така Манчесетър бяха с осъкатен състав. Да неговорил, че Джони Евънс е страшно глупав защитник, а Ошето (O'Shea) неможа цял мач да си намери място на терена, като муха без глава се луташе. За Роналдо няма какво да се каже този сезон не е във формата, която сме свикнали да го гледаме, но все пак си е лаком както винаги. С доза късмет и Руни, и Тевез, Дяволите успяха да вземат нещо от този мач. В Португалия ще бъде страшно трудно на Манчестър не само заради гостуването им, но също така заради резултата 2:2, който никой отбор не би си пожелал да има след домакинство и предстоящо гостуване. За мача на Виляреал и Арсенал немога да кажа почти нишо защото не съм го гледал, но имах предчувствиет, че Виля ще поднесът изненада, но Адебайор с красивото му попадения спаси Арсенал и мога да кажа заличи всички надежди на Виляреал за класиране. Но както знаем във футбола нищо не е сигурно( неговоря и за Бълграското първенство там сичко си знаем).

Редактирано от `ELvisSs^^ (преглед на промените)

Снощи Барселона развинти отвсякъде намиращият се в отчайваща форма Байерн, но това едва ли изненада когото и да било. Гледах директно Ливърпул и Челси и не ми остава нищо друго, освен да пожелая успех на столичани срещу каталунците. Челси скъса Ливърпул на контри, но и не мисля, че поне в обозримото минало червените са правили по-слаб мач от снощния. Нямам никаква представа защо играха толкова неузнаваемо слабо - Джерард, Алонсо, Риера, Каут, Торес... бяха повече наблюдатели, отколкото участници в мача, за защитата да не говорим. Много пъти съм критикувал Рейна, защото съвсем не мисля, че е най-удачният избор за титуляр с № 1, но определено спаси отбора от още по-голяма загуба, не че тази е малка.

Барса показа на Байерн какво е модерен футбол и как се играе атакуващо. За мача Ливърпул - Челси, мога да кажа само слаба защита за Ливърпул и никакъв късмет в атаките на двата отбора. Полуженията пред двете врати бяха доста, но нито Торес, нито Дрогба имаха късмет да отбележат повече голове. Със сигурност продължават Барселона и Челси.

Напред продължават Барса , Челси , Порто и Арсенал .. :huh:

Напред продължават Барса , Челси , Порто и Арсенал .. :rap:

За последните 2 съвсем не съм сигурен - Фергюсън едва ли свил байрака, а и една победа в Порто съвсем не е илюзорна. Ще ми се Арсенал да продължи, особено след отпадането на Ливърпул, но "жълтата подводница" Виляреал може да торпилира всекиго и навсякъде.

Мача Челси - Ливърпул беше един от най - слабите и за двата отбора... за разлика от Барса, направо ги раздрусаха яко Публикувано изображение Горките Байерн Публикувано изображение И според мен Барса ги пожали 2-то полувреме!Байерн не знаеха къде се намират Публикувано изображение

Напред продължават Барса , Челси , Порто и Арсенал .. :)

Барселона - Челси и Порто - Виляреал... мани ги тия Арсенал същите "комунисти" като Ливърпул са!!!

В смисъл,че са с червени екипи Публикувано изображение

... и също така, че винаги гледат да "огорчат" живота на другите с гол в 90-тата минута!! :)

... и също така, че винаги гледат да "огорчат" живота на другите с гол в 90-тата минута!! :angry:

Ми един футболен мач се играе докато съдията не даде край, това че някой е решил да спи след 85-тата минута си е лично негов проблем. Питай WhiteHart, той най-добре ще ти обясни... :ass:

Гуардиола дава почивка на Меси

Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола обмисля възможността да даде почивка на суперзвездата Лионел Меси в утрешния мач срещу Байерн на “Алианц Арена”. Каталунците имат аванс от 4:0 от първия мач и са почти сигурни полуфиналисти. Това ще даде шанс на треньора да даде на аржентинеца възможност да отдъхне преди най-важните мачове на отбора от сезона. Каталунците определено ще имат нужда Меси да бъде в добро състояние в опита на отбора да постигне знаменит требъл.

Срещу Рекреативо в събота не играха Пике, Пуйол, Туре, Ето'о и Шави, като сега е много вероятно Меси да остане резерва и само ако е крайно наложително ще се появи в игра. Освен това той рискува да бъде наказан, ако получи втори жълт картон и да пропусне първия двубой от полуфиналите, което би било изключително непроятно за Барса. При това положение Андрес Иниеста може да бъде поставен на неговата позиция на десния фланг, а Шави, Туре и Кейта ще бъдат футболистите, които ще действат в средата на терена. Анри и Ето'о се очаква да играят, въпреки че шанс за изява биха могли да получат Хлеб и Боян Къркич.

Източник: gol.bg

В смисъл,че са с червени екипи Публикувано изображение

Ще го приема откъм страната на емоушънката, защото се надявам, че не си избирате любимите отбори по цвета на екипите им. По този показател би следвало да ме критикуват до скъсване - Ливърпул и Левски по цвят наподобяват Ливърпул-Челси или пък Левски-ЦСКА, но това е несериозно. Пък и Ливърпул, Юнайтед, Арсенал едва ли свързват клубните си цветове с разни партийни пристрастия.

А...ъъъ.. такова... К'ви са тия нереални цифри в резултата Челси-Ливърпул Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Страхотен мач. Много обрати, големи емоции. Жалко за Ливърпуул, защото с тази игра заслужават финал.

Редактирано от Erlkönig (преглед на промените)

Не ми хареса, нямаше я борбата и хубавия футбол. Много слаби защити и още по-слаби вратари. Челси като че ли изиграха тоя мач не особено сериозно, най-вече през първото полувреме. Драматично да, но не беше качествено...

15/04/2009 Porto - Man U - 2

Порто посреща шампиона Ман Ю в двубой, който ще реши кой отбор ще играе на полуфиналите. Домакините са с приповдигнато настроение след 2:2 на "Олд трафорд" и имат известно предимство от гледна точка на резултата. Ман Ю, обаче се е доказал през годините, че никога не трябва да бъде подценяван и хитра лисица, като Сър Алекс много добре знае, как да излъже противника и да го отстрани. Уейн Рууни, Роналдо, Тевес, а отскоро и Макена са във върхова форма и ще тормозят защитата на Порто. Въпреки добрата игра на Порто , смятам, че класата ще се окаже решаваща и Ман Ю ще победи в тази среща и ще продължи напред в турнира. Искрено се надявам нашия нападател Митко Бербатов, да се раздаде докрай и да докаже, че неслучайно е в този голям клуб.

Прогноза - 2

Бербатов излиза титуляр срещу Порто

Димитър Бербатов ще започне титуляр за Манчестър Юнайтед при гостуването на Порто в среща-реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига. Българският национал вече е възстановен от контузията на глезена и ще може да се включи в атаката на "червените дяволи". Той пропусна първия сблъсък, завършил с равенство 2:2. Бербатов започна като титуляр при победата на Манчестър с 2:1 над Съндърланд във Висшата лига в събота. Той игра 75 минути и беше заменен от младия Федерико Македа заради проблема с глезена.

"Червените дяволи", които са носители на трофея от миналата година, ще се опитат да станат първият английски тим с победа на стадион "Драгао".

За тима на Алекс Фъргюсън под въпрос е участието на Рио Фърдинанд, който е с контузия на слабините. "Сами сме си виновния за първия мач. Сега ще ни бъде много трудно", каза Фъргюсън.

Според Жесуалдо Ферейра, старши треньор на Порто, показаното в първия мач е по-важно от отбелязаните два гола като гост. "Играта ни на "Олд Трафорд" ни вдъхна увереност и оптимизъм", каза Ферейра. "2:2 е добър резултата, но все още ни остават 90 минути игра. Ако искаме да се класираме за полуфиналите, трябва да покажем още по-добра игра срещу Манчестър Юнайтед", заяви капитанът на Порто Лучо Гонсалес.

Източник: ТопСпорт

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.