Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионската лига - дискусия

Featured Replies

Дайте вашите предложения за някоя група:

Аз очаквам следното:

Барселона, Байерн Мюнхен, Бордо и Фиорентина.

Ливърпул, Ювентус, Марсилия и Атлетико Мадрид

Ливърпул, Ювентус, Марсилия и Атлетико Мадрид

само дето вместо Юве е ПСВ ...

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Групи за ШЛ сезон 2008/9 г в червен и син поток:

А - Челси, Рома, Бордо и Клуж

В - Интер, Вердер, Панатинайкос и Анортозис

С - Барселона, Спортинг, Базел и Шахтьор

D - Ливърпул, Айндховен, Марсилия и Атлетико М

Е - Юнайтед, Виляреал, Селтик и Олборг

F - Лион, Байерн, Стяуа и Фиорентина

G - Арсенал, Порто, Фенербахче и Динамо К

Н - Реал М, Ювентус, Зенит и БАТЕ

Групата водена от Ливерпул ми се струва най - тежка

Хубаво,че не се класирахме...В тази група (с Реал,Юве и Зенит) щяхме пак да отнесем двайсетина парцала. Сега БАТЕ-нцата да му мислят. Публикувано изображение

Групата водена от Ливерпул ми се струва най - тежка

И аз мисля така - 1 фаворит в слаба форма и 3 отбора, които могат да победят всекиго и навсякъде. В останалите групи обикновено има по 2 по-изразени отбора, които едва ли няма да се класират за елиминациите. В това отношение Барселона едва ли има какъвто и да е повод за притеснения, поне привидно.

Що се отнася до БАТЕ - отборът попадна в неподходяща за получаване на над 20-25 гола група, защото Ювентус не се слави с особено голяма резултатност, а Зенит вероятно ще е пълна загадка този сезон. Остава само Реал, но испанците едва ли ще им вкарат повече от 10-12 гола общо в двата мача. В някоя друга група, например в "В" можеха да стигнат и до 30...

Група F също поражда размисли.

Хубаво,че не се класирахме...В тази група (с Реал,Юве и Зенит) щяхме пак да отнесем двайсетина парцала. Сега БАТЕ-нцата да му мислят. Публикувано изображение

Знае ли човек ... ако бяхме влезнали можеше и да имаме късмет с някой по такъв отбор ... нищо не се знаеше ... все пак друго е да пишеше в топката Levski Sofia , а не BATЭ Borisov ...

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Като си глупав, това е за дълго Мирчев се оказа излишен в България, сега излиза срещу Реал Станил Йотов Всички знаят, че Димитър Бербатов ще изиграе първия си мач в Шампионската лига с екипа на Манчестър Юнайтед в сряда срещу Виляреал. Още един българин обаче чака изява същата вечер в най-големия клубен турнир в Европа. Никому неизвестният доскоро Владислав Мирчев попадна в състава на БАТЕ Борисов за мача с Реал в Мадрид, а според прогнозите треньорът Виктор Гончаренко вероятно ще го пусне като титуляр на "Бернабеу". 21-годишният Мирчев вече спечели последните два мача на БАТЕ в Беларус, като вкара четири гола. Защитникът на Реал Пепе заяви, че испанците гледат съвсем сериозно на мача с БАТЕ. По-сериозно, отколкото преди три седмици набедените звезди от Левски, които си мислеха, че ще играят с някакъв заводски отбор, съставен от отчаяни рендета. В Мадрид са наясно, че срещу тях стои доста опасен съперник - от общо седем голови положения в четирите мача с Андерлехт и Левски беларусите вкараха шест гола. Нищо че нямаха звезди като Гонзо и Хичо, които не знаят кой им е левият крак и кой - десният. Ние в България обаче сме големи умници, считаме БАТЕ за банда колхозници и дори се лишаваме от футболист като Мирчев, който утре вечер ще се появи на "Бернабеу". Интересно какво ще обяснят нашенските спецове от Спартак (Вн), които решиха, че Мирчев е напълно излишен, и го дадоха за жълти стотинки под наем в Борисов. Сигурно и Херо ще трябва да обясни на шефовете си в Черноморец защо не задържа нападателя, който му беше доведен на тепсия преди време. Тъй като в нападението на Херо не гъмжи от майстори и се налага съдиите да ги спасяват, както стана на последния мач с Локо (Сф). Ако Мирчев вземе, че вкара гол на Реал, във Варна и Бургас май ще трябва да се обесят на гредата. Много са прави англичаните, като казват: Aбе, вие, българите, като сте толкова умни, защо сте толкова бедни? Истината е, че когато си глупав, то е за дълго. 7дни СПОРТ

Знае ли човек ... ако бяхме влезнали можеше и да имаме късмет с някой по такъв отбор ... нищо не се знаеше ... все пак друго е да пишеше в топката Levski Sofia , а не BATЭ Borisov ...

Публикувано изображение Групата е подобна на тази от 2006.Най-много щяха да вкарат някой друг гол и да вземат премиите ако се бяха класирали.Тази вечер 3:1 за Челси

Тия па как можаха да изберат да дават Челси-Бордо...Баси скуката ще бъде това. Бих предпочел Барса-Спортинг.

• Автор

Тия па как можаха да изберат да дават Челси-Бордо...Баси скуката ще бъде това. Бих предпочел Барса-Спортинг.

16 минута 1-0 за Челси,наистина мача ще е скучен.

16 минута 1-0 за Челси,наистина мача ще е скучен.

Aйде и 2:0

Съвсем отиде интригата...

Надявах се Бордо да се противопоставят на Челси , ама като гледам ...

Не очаквах, че Клуж ще бие в Рим, то верно, че Рома тръгнаха зле този сезон, ама чак пък толкова... Точката на Анортозис в Бремен вероятно също е изненадала мнозина като резултат, но поне в репортажа се видя, че е чист късмет - Вердер изпуснаха двуцифрена победа. Останалите резултати са нормални.

• 2 седмици по-късно...

Шампионска Лига - крайни резултати

Група Е

Аалборг – Манчестър Юнайтед 0:3 (0:1 Рууни '22, 0:2 Бербатов '55, 3:0 Бербатов '79)

Виляреал – Селтик 1:0 (1:0 Сена '67)

Група F

Байерн Мюнхен – Лион 1:1 (1:1 Зе Роберто '52; 0:1 Демикелис - автогол '25)

Фиорентина – Стяуа Букурещ 0:0

Група G

Арсенал – Порто 4:0 (1:0 Перси '31, 2:0 Адебайор '40, 3:0 Перси '48, 4:0 Адебайор '71 дузпа)

Фенербахче – Динамо Киев 0:0

Група H

Зенит – Реал Мадрид 1:2 (1:1 Дани '24; 0:1 Хубочан - автогол '4, 1:2 Нистелрой '31 )

БАТЕ – Ювентус 2:2 (1:0 Кривец '17, 2:0 Стасевич '23; 2:1 Якуинта '29, 2:2 Якуинта '45+'3 )

Източник: Гонг

Почти съм в шок - БАТЕ направи 2:2 с Ювентус, при това от 2:0 Публикувано изображение !

Поздравления и за първите 2 гола на Бербатов, дано му вдъхнат повече увереност, че има нужда.

Почти съм в шок - БАТЕ направи 2:2 с Ювентус, при това от 2:0 Публикувано изображение !

Поздравления и за първите 2 гола на Бербатов, дано му вдъхнат повече увереност, че има нужда.

Били "трактористи"... :) Трактористи,ама за малко да отнесат Ювентус...

Били "трактористи"... ;) Трактористи,ама за малко да отнесат Ювентус...

Дам... Подценяването е много, много опасно. Да видим кои други отбори ще пострадат от Пепеляшката на турнира...

Бате Борисов,успя да вкара 2 гола на Юве,това не ме учудва,имайки предвид,че ако не е Дел Пиеро да ги спасява Старата госпожа сигурно едвам ще кретат в калчото. :ph34r:

Останалите резултати от ІІ кръг:

Група A

БОРДО - РОМА 1:3 (1:0)

1:0 Гуркюф (18)

1:1 Вучинич (63)

1:2 Баптища (70)

1:3 Баптища (83)

КЛУЖ - ЧЕЛСИ 0:0 (0:0)

Група B

ИНТЕР - ВЕРДЕР 1:1 (1:0)

1:0 Майкон (13)

1:1 Писаро (64)

АНОРТОЗИС - ПАНАТИНАЙКОС 3:1 (2:1)

1:0 Сареджи 11- автогол

2:0 Добрашинович 15

2:1 Салпингидис 27-дузпа

3:1 Тахер 78

Група C

СПОРТИНГ - БАЗЕЛ 2:0 (0:0)

1:0 Романьоли (55)

2:0 Дерлей (86)

ШАХТЬОР - БАРСЕЛОНА 1:2 (1:0)

1:0 Илсиньо (45)

1:1 Меси (88)

1:2 Меси (93)

Група D

АТЛЕТИКО (МАДРИД) - ОЛИМПИК (МАРСИЛИЯ) 2:1 (2:1)

1:0 Агуеро (3)

1:1 Нианг (15)

2:1 Гарсия (23)

ЛИВЪРПУЛ - ПСВ 3:1 (2:0)

1:0 Каут (3)

2:0 Кийн (34)

3:0 Джерард (74)

3:1 Коеверманс (78)

Източник: sportal.bg

Няколко мача правят впечатление: равният на Клуж с Челси - тия румънци явно са много добри - в предишния кръг биха Рома насред "Олимпико",сега - равен с Челси... Интер-Вердер - умрях от яд в последната минута,когато Вердер пропуснаха на празна врата да вкарат и да вземат победата. Преди няколко дни вече изпитах насладата от вида на нещастната мутра на Моуриньо и исках пак...Нищо,има време...Интер за пореден път ще се провалят в ШЛ. Шахтьор-Барса - невероятния обрат на Меси,след като 2 минути преди края Барса губеше и беше тотално надиграна... Дргите мачове се развиха според очакванията...

...Дргите мачове се развиха според очакванията...

И аз съжалявам за Вердер, но не мисля, че победата на Рома е изненада, все трябва да излязат от дупката...

Аз гледах директно Ливърпул - ПСВ и определено съм много доволен от видяното.

Аз пък не мсиля , че Барса бе "тотално" надиграта от Шахтьор ... това , което аз гледах от мача беше ,че само Барса атакуваше и играеше с топката . Създават изключително много положения ( С/у Еспаньол 33 удара в полза на Барса и само 3 за " папагалчетата " ) , но няма кой да вкарва ... все пак вярвам ,че и това ще се оправи ... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.