Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионската лига - дискусия

Featured Replies

Ами сега най-нормалното, което следва е да възстановят и ЦСКА, а и всички останали провинили се, че и да ги наградят дори за внесеното оживление в монотонния живот на футболния Олимп, т.е. Нион, все едно.

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 1,4k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Жребия е много добър за Левски,дано да не се изложат като миналата година.Ще е голям майтап да се класират в ШЛ на мястото на ЦСКА. Публикувано изображение

Левски изкараха късмет, че се разминаха с отбори като Ливърпул, Арсенал, Барселона, Шалке, Фиорентина ... и т.н.

Левски изкараха късмет, че се разминаха с отбори като Ливърпул, Арсенал, Барселона, Шалке, Фиорентина ... и т.н.

Като не е сега,па после

УЕФА подозира договорка между отборите на БАТЕ и Андерлехт във втория предварителен кръг на Шампионската лига и ще разследва появилите се информации в беларуските медии. Шампионът на Беларус е уговорил срещата с Андерлехт , а УЕФА може да дисквалифицира двата отбора от най-престижния клубен форум в Европа.

Вчера пресслужбата на УЕФА потвърди новината, а комисията по Феърплей ще разследва обстоятелствата относно победата на БАТЕ като гост над Андерлехт с 2:1. При условие, че европейската централа намери доказателства за договорка, двата отбора ще бъдат изхвърлени от турнира, а Левски ще се класира директно в групите на Шампионската лига.

От УЕФА заявиха, че на реванша в Борисов на 6 август ще има специален представител на организацията, който да следи за честна игра. След това УЕФА ще излезе с официално становище относто подозренията и разследването.

В същото време, неофициална информация твърди, че в европейските букмейкърски къщи в Европа се приемат залози за точен резултат 2:0 в полза на белгийците. Също така от Андерлехт са учудващо спокойни преди срещата. Пример за тяхното спокойствие е огледът, който е направен в София за евентуалните срещи с Левски.

Източник: Спорт НетИнфо

Както е тръгнало няма да има нужда да играят за да излязат от групите. Все се надявам да не е само късмет...

Еееехх големи късметлии са тея Левски бе .... ама то късмета е до време, в групите ще видят зор.

Еееехх големи късметлии са тея Левски бе .... ама то късмета е до време, в групите ще видят зор.

"късмета помага на силните" ... а въпроса е да се влезе в групите ... без значение по какъв начин.

По важно е да вдигнем малко коефициента на страната, че от догодина да може и Цска или Литекс, като нас да играят Шампионска лига Публикувано изображениеПубликувано изображение Пък да видим, какво ще направят те и с какво ще допринесат за коеф. на страната !!!

"късмета помага на силните" ... а въпроса е да се влезе в групите ... без значение по какъв начин.

По важно е да вдигнем малко коефициента на страната, че от догодина да може и Цска или Литекс, като нас да играят Шампионска лига Публикувано изображениеПубликувано изображение Пък да видим, какво ще направят те и с какво ще допринесат за коеф. на страната !!!

Какъв коефициент бе човек, пак ще се излагат в групите - вече един път ги видяхме. Иначе им пожелавам успех, щото все пак в момента те са отбора, който ни представлява в ШЛ.

Какъв коефициент бе човек, пак ще се излагат в групите - вече един път ги видяхме. Иначе им пожелавам успех, щото все пак в момента те са отбора, който ни представлява в ШЛ.

Преди два сезона беше нормално все пак срещнах ме най-добрите отбир от Испания( Барселона), Англия (Челси) и Германия (Вердер) напълно нормално беше, че загубих ме и шестте срещи, да ще кажете вкарах ме само един гол! ами така е ... късмета не ни се усмихна в групите ... нормално е всички футболисти малко или много да играят под напрежение във всяка една среща... и допуснаха доста решаващи грешки.. една от тях ще се помни дълго време и е свързана с Ники Михайлов ... Да се надяваме, че БЪЛГАРИТЕ ще влязат в групите и ще може да видим някой голям отбор в БЪЛГАРИЯ ... най-важното е феновете да са доволни !!! а и тази вечер ще се реши с кой отбор ще играем аз се надявам това да е БАТЕ Борисов (както и 90% от българите), но не трябва да се заблуждаваме, че БАТЕ са слаби ... със сигурност и в Беларус и в Белгия ще ни бъде изключително трудно и мисля, че ще е най-добре да си осигурим добър аванс още в първата среща в София ...

В същото време, неофициална информация твърди, че в европейските букмейкърски къщи в Европа се приемат залози за точен резултат 2:0 в полза на белгийците.

Не знаех, че съществува подозрение около този мач, а иначе бих играл мача-реванш твърдо 2.

Хм, в 38-мата минута е 1:1.

Преди два сезона беше нормално все пак срещнах ме най-добрите отбир от Испания( Барселона), Англия (Челси) и Германия (Вердер) напълно нормално беше, че загубих ме и шестте срещи, да ще кажете вкарах ме само един гол! ами така е ... късмета не ни се усмихна в групите ... нормално е всички футболисти малко или много да играят под напрежение във всяка една среща... и допуснаха доста решаващи грешки.. една от тях ще се помни дълго време и е свързана с Ники Михайлов ... Да се надяваме, че БЪЛГАРИТЕ ще влязат в групите и ще може да видим някой голям отбор в БЪЛГАРИЯ ... най-важното е феновете да са доволни !!! а и тази вечер ще се реши с кой отбор ще играем аз се надявам това да е БАТЕ Борисов (както и 90% от българите), но не трябва да се заблуждаваме, че БАТЕ са слаби ... със сигурност и в Беларус и в Белгия ще ни бъде изключително трудно и мисля, че ще е най-добре да си осигурим добър аванс още в първата среща в София ...

Добре...нищо не съм казала. Никой неотрича, че играха с едни от най-силните отбори в Европа. Но първо да видим дали ще минат третия предварител кръг и тогава да се надяваме, че този път късмета ще им се усмихне в групите и, че няма да има тези грешки, както преди 2 години. Пожелавам им късмет на момчетата, ще им е нужен.

Краен резултат БАТЕ Борисов - Андерлехт 2:2, сините ще играят с белорусите. Изненадите започнаха още от втория кръг, Андерлехт и Рейнджърс вече са вън от играта. Следващият?

Добре...нищо не съм казала. Никой неотрича, че играха с едни от най-силните отбори в Европа. Но първо да видим дали ще минат третия предварител кръг и тогава да се надяваме, че този път късмета ще им се усмихне в групите и, че няма да има тези грешки, както преди 2 години. Пожелавам им късмет на момчетата, ще им е нужен.

Така е .. след като вече се разбра, че ще играем с БАТЕ Борисов ще трябва да се подготвим за два не леки мача особено в реванша ... Днес гледах срещата между БАТЕ-Андерлехт и мога да кажа, че домакините не са нищо особено и Българския отбор ще успее да ги преодолее (ДАЙ БОЖЕ).

Ако доде бате борисов ше ни напълнят гащите тва все пак е гордо име Публикувано изображение

Висла Краков победи с категоричното 5:0 Бейтар Йерусалим и след, като беше загубил първата среща с 1:2, така с общ резултат 6:2 на пред продължава Висла, като в третия предварителен кръг ще срещне един от грандовете в Европа, а именно Барселона и така най-вероятно ще наблюдаваме Висла в купата на УЕФА.

Ювентус вече узна своя противник и това е Артмедия, която късно снощи победи за втори път Тампери този път с 4:2, а преди седмица с 3:1 и така с общ резултат 7:3 Артмедия ще чака Ювентус в Братислава за първата среща.

Фенербахче разби на пух и прах МТК Будапеща на сред Будапеща късно снощи с 0:5 и така с общ резултат 7:0 Фенерите се класират за третия кръг където ще се изправят срещу друг Балкански отбор, Партизан Белград, който от своя страна снощи победи с 2:0 Интер Баку и с общ резултат 3:1 се класира на пред.

дамм всички си мислят , че може да ги отстрани ме лесно . Но според мене ще стане ме за резил отново .

Вуцов уплашен от БАТЕ: Не сме фаворити

Публикувано изображение

Наставникът на Левски Велислав Вуцов изрази известна доза опасения преди двубоите за влизане в групите на Шампионската лига срещу белоруския БАТЕ Борисов. Както е известно, тимът от бившата съветска република елиминира белгийския гранд Андерлехт и сега "сините" ще мерят сили именно с него.

"Върнах се от Беларус и не съм в добро настроение. Андерлехт бяха толкова убедени, че ще бият, че няма на къде. Идваха да ни гледат тука с Вердер. Аз там видях 4-5 отлични футболисти, но ето че отпаднаха. Белгийците втората среща я проведоха по друг начин от първата и мачът висеше на косъм. Накрая всичко бе на косъм, равностоен мач беше, непредвидим. Малко положения имаше. Домакините създадоха безброй удари от далечно разстояние и си вкараха малкото ситуации. Преди мача казах, че искам БАТЕ, предполагайки, че Андерлехт са по-силни. Сега след втория двубой не мога да кажа - равностойни бяха. Нека не се говори, че шансът ни за влизане в групите на ШЛ е уникален, защото и на противника е същият, и БАТЕ също иска да е в групите като нас. Подходим ли разконцентрирано ще катастрофираме. БАТЕ са много умен тим, който дебне положенията си и ги реализира. В никакъв случай не сме фаворити. Очаква ни един труден мач. Предстои ни най-тежкият мач. Повече от всички искам да победим, но няма да е лек сблъсък. Респектирам съм от противника. Искам и 12-ия играч - публиката, да ни помогне, защото Андерлехт загуби двубоя с БАТЕ като домакин. Искам повече от всички да влезем в групите на ШЛ, но ще е много трудно", каза Вили на днешната си пресконференция.

Източник:sportal.bg

Хм, мислех, че се страхуваме само от Ливърпул, Арсенал, Барселона и Ювентус...

• Автор

Щом БАТЕ са отстранили Андерлехт едва ли са толкова слаби,няма да се учудя ако ни бият.

Абсолютно ! Бате Борисов/хубаво звучи/,завършиха 2:2 със Стяуа Букурещ,миналата година като домакин,но отпаднаха с 0:2 на реванша в Румъния ! Вуцов/както и всички треньори у нас/,се застрахова,ако нещо се продъни ! Но това не е вина-просто отборите по света се развиват,за разлика от нашите,които се надлъгват...! Като се вземе предвид,че българският представител в Шампионската лига,не е и шампион в родното първенство,няма да се учудя на коефициент в полза на този "Батко Борисов" !

дамм всички си мислят , че може да ги отстрани ме лесно . Но според мене ще стане ме за резил отново .

Хич няма да е лесно... даже си мисля, че ще е много трудно ... особено на реванша в Минск ... просто ако не си спечелим убедително първата среща с нещо от сорта на 2:0 мисля, че ще ни бъде доста трудно ... но се надявам точно Левски да прекъсне серията им от 14 или 15 срещи без загуба ...

Плюс за белорусите е и че първенството им е в разгара си, а нашите тепърва започват. Всичко това обаче звучи наивно, който го е страх от мечки, не ходи в гората. Ако започнем да треперим от някакъв отбор, дето до вчера го нямаше на футболната карта, то къде изобщо сме тръгнали? Разбирам Вуцов, защото за нашенските представи всеки чужд отбор е повече от реална заплаха, особено пък ако са взели преди това скалпа на реномиран отбор като Андерлехт, ако и в последно време да е в много слаба форма. Не подценявам БАТЕ, но ако и тях издигнем на пиедестал, то какво ще следва при евентуалната им елиминация? Влизаме в групите и очаквано за всички умираме от страх, губим още преди да са ни били. Не очаквам чудеса дори и да влезем в групите, но това не пречи нашите поне да се постараят, а не да излизат като обречени.

Случая с Бате е вече изградения комплекс и страх от някви незначителни малки отборчета като Тампере и тн. Беларусците са се надъхали доста да видим какво ще излезне ?!

• Автор

ПВлизаме в групите и очаквано за всички умираме от страх, губим още преди да са ни били. Не очаквам чудеса дори и да влезем в групите, но това не пречи нашите поне да се постараят, а не да излизат като обречени.

Влезнем ли в групите пак няма да вземем точка.Левски ще спечелят парички,а аз мога пак да гледам някой голям отбор,бях на мача Левски-Барса :yanim:

Случая с Бате е вече изградения комплекс и страх от някви незначителни малки отборчета като Тампере и тн. Беларусците са се надъхали доста да видим какво ще излезне ?!

добави и еврошампиона Вихрен, маи не сме за извън България, ква шампионска лига, уефа, дрън дрън............

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.