Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионската лига - дискусия

Featured Replies

Това не е късмет това е борба, това е хъс,желание, това е калса , ТОВА Е ЛИВЪРПУЛ !!! Вчера мача си беше за Пул от всякаде !!!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може би този мач снощи бе малко по-интересен от предишните между двата отбора, а и не вярвам някой да е очаквал да завършат 5:5, да речем - на такова високо ниво и при висококласни съперници е нормално да се играе пестеливо и да се чака грешка на противника. Така и стана - 2 гола след 2 грешки - сините защитници изтърваха Кайт, а Рийзе тръгна да компенсира поредната безумна грешка на Рейна, само че го стори по най-неподходящия начин. Случва се. Игра на поделено надмощие, но като че ли Ливърпул повече заслужаваше победата. Не знам, може и да не е така.

Тъй или иначе, нищо все още не е решено в този двубой и на реванша е напълно възможно резултатът да се повтори и отново да има дузпи, кой знае?

...Писна ми Пуул да се добират по възможно най-късметлийския начин до финала.Или със съдийска подкрепа.Да не говорим за финала през 2005,когато губеха на полувремето с 3 на 0...и това ако не е късмет!

Club Plazma, откровено не разбирам омразата към Ливърпул, която лъха от постовете ти. И едва ли уместно да говориш за късмет при обръщане на мачове, хайде да не насочваме темата към МанЮн - преди няколко години Тотнъм водеше на полувремето на МанЮн с 3:0, но мачът завърши 3:5 - късмет ли е или нещо друго? Не отричам, че без късмет нищо не става, но не бива и да се разчита само на него. Нека да говорим сериозно и да не изпадаме в излишен патос.

След всички измъквания на Ливърпул в пътя им до този мач, е който дори и гола им дойде след 2-3 рикошета в защитниите на Челси, най-накрая нещата си дойдоха на мястото. Е, има Господ !!! :)

Ще видите Господ на финала когато Ливърпул станат Шампиони :whist:

Ей много привърженици на Ливърпул има тук :whist: Аз съм безразличен към тях,т.е. нито съм им привържник,нито са ми антипатични,макар че съм фен градския им съперник Евертън. Единственият отбор който ми е симпатичн във финалната четворка е Ман Юнатед.А и според мен ми се вижда най-вероятният носител на купата тази година.

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Челси ще бият на Стамфорд ! Барса ще продължи също . На финал ще играят Барса - Челси и Барса ще триумфира срещу Челси :P

Манчесът Юнайтед играят най-красивия футбол от четирите отбора, които достигнаха този етап и за мен те заслужават най-много. Ливърпул и Ман е финала, а победител са червените дяволи. Но все пак това е ШЛ, най-непредсказуемият турнир в света и нищо не се знае до края.

Хич не играхме добре...особено в атака Публикувано изображение

Но и Барса освен продължителните разигравания и 3-4 опасни удара...всичко друго бяха далечни удари...

Поне дузпата да беше влязла...но не било писано :P

Хубав мач се получи вчера но не и за Ман. Роналдо за пореден път се насра и почна с цирка след 1/4 финалите , същото беше и миналата година. Очертават се 2 изключително тежки и интересни реванша. Определено интригата се запази :P

Хич не играхме добре...особено в атака Публикувано изображение

Но и Барса освен продължителните разигравания и 3-4 опасни удара...всичко друго бяха далечни удари...

Поне дузпата да беше влязла...но не било писано :)

Стига бе човек, Барса направо разсипа Ман. Ю. Просто не помня от кога не съм виждал някой така да мачка Юнайтед. Мислех, че тоя мач е твърдо 2, но определено съм сбъркал. Второто полувреме Барса имаха сигурно над 20 удара, а червените 3-4 ...

Нелош мач, но и нищо запомнящо се. Барселона играе по-добре без Роналдиньо, убедих се за сетен път в това, но няма да споря с никого... Крайно съм разочарован от поредното "шоу" на португалчето - голям играч е и има перфектна техника и скорост, не бих го отрекъл по никакъв начин, ама сър Алекс може би случайно снощи е ритнал още някоя маратонка. Роналдо нагледно показа как не трябва да се бие дузпа, впрочем напълно заслужена, но и не разбрах защо Милито не получи червен картон. Не разбрах и жалките опити на португалеца да вкара гол от фал без да гледа на какво разстояние е вратата, вярно че ги бие добре и често вкарва, но е твърде далеч от Жуниньо Пернамбукано в това отношение, а и проваля усилията на отбора си. За разлика от него, Меси е далеч по-склонен да играе колектовно, пък и никой не е станал голям футболист с индивидуалните си качества, говорим за колективен спорт. Като цяло резултатите от двата първи полуфинала са нормални, защото всеки знак би бил закономерен и едва ли някой е изненадан. Това важи и за предстоящите реванши идната седмица, възможни са всякакви резултати и отново няма да са изненадващи.

Вчерашния мач приличаше много на Арсенал - МанЮ. Барселона навряха англичаните в миша дупка, но само толкова. Много анемични удари, липса на чисти голови положения и т.н. Очаквах юнайтед да направят нещо на контраатака, но и това не успяха.

разбрах защо Милито не получи червен картон.

Защото е сметнал, че е неумишлено. Все пак двмата с Роналдо бяха много близо един до друг.

Само си представете,ако Барселона стегне отбора за какво говорим...снощи просто смачкаха отборът в най-добра форма в момента.

Реваншът ще е абсолютно непредвидим.Двата отбора пак ще се дебнат за грешки,а ако Юнайтед пробват да наложат натиск,Барса ще могат да ги хванат на контри - имат перфектни изпълнители за такава игра...Предстоят ни два много интересни полуфинала.

Стига бе човек, Барса направо разсипа Ман. Ю. Просто не помня от кога не съм виждал някой така да мачка Юнайтед. Мислех, че тоя мач е твърдо 2, но определено съм сбъркал. Второто полувреме Барса имаха сигурно над 20 удара, а червените 3-4 ...

:speak:

Снощната игра на Барса ме радва ... беше ми приятно да гледам . Меси е феномен ... уникален !

Не си спомянм Ман Ю. да пипнаха топката (особено второто полувреме ) . Барселона беше абсолютен господар на терена , но ... завършекът на атаката куцаше и това бе проблемът на Барса вчера .

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Проблема беше в това че закасня влизането на Анри !!! Както влезна се видя и промяната в завършването на атаката ,като излючим това Барса нямаха особени проблеми с Ман. Дано си направи изводи Риикард и да пусне Анри за реванша определено опита му ще е доста полезен на мача в Англия.

Проблема беше в това че закасня влизането на Анри !!! Както влезна се видя и промяната в завършването на атаката ,като излючим това Барса нямаха особени проблеми с Ман. Дано си направи изводи Риикард и да пусне Анри за реванша определено опита му ще е доста полезен на мача в Англия.

И аз съм на това мнение ... определено не ми хареса представянето на Ето'о .

Той може много повече от това , което показа вчера . Явно и той не е във форма .. :P

Анри ще ги оправи на реванша Публикувано изображение

Точен резултат 1:1 :P

Склонен съм да те подкрепя в прогнозата, та дори и с нежелание и желание да заложа на Барселона. Нежеланието е породено от стремежът ми титлата да вземе отбор от Острова, а с желание, защото все си мисля, че Ливърпул по-лесно ще победи каталунците, отколкото Юнайтед в Москва.

Склонен съм да те подкрепя в прогнозата, та дори и с нежелание и желание да заложа на Барселона. Нежеланието е породено от стремежът ми титлата да вземе отбор от Острова, а с желание, защото все си мисля, че Ливърпул по-лесно ще победи каталунците, отколкото Юнайтед в Москва.

Честно да ти кажа ... мисля , че Барса и Челси ще игрят в Москва . Ама ... има време , ще видим :P

Ами ако ще е Челси, то поне да играят с Юнайтед тогава.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.