Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионската лига - дискусия

Featured Replies

Следващата сряда ви казвам, че шампиона ще увисне ... но ми е много интересно да видя един финал Ливърпул - Арсенал с дузпи :clap:

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Следващата сряда ви казвам, че шампиона ще увисне ... но ми е много интересно да видя един финал Ливърпул - Арсенал с дузпи :)

Е това и в Премиършип можеш да си го гледаш .

Аз искам на финал Барса - Манчестър

аз искам Барца да отпаднат само заради един смутаняк при нас дето много дудне ,иначе Ливерпул да отсранят Интер и след това да отпадат :speak:

аз мисля че манчестър няма да стигнат далече ... както и барса ... може би на финаал .. СПОРЕД МЕН .. ще са Челси,Арсенал,Ливърпул,Милан едни от тези :)

Мислите ли, че тази година Ливърпул отново ще направи фурор в ШЛ ? .... аз лично мисля, че от всички Английски тимове най-далеко ще стигне Челси... И мисля, че Рома имат сили да хвърлят бомбата като отстранят Реал ... забележете, че всяка година има поне един финалист който почети никой не слага в сметките за финала по време на групите и 1/8 и 1/4 финалите ...

Челси са гола вода при Грант,няма да успеят да издрапат до финал според мен. Мисля,че ако Арсенал отстранят Милан,имат съвсем реални шансове да направят нещо голямо в турнира. Манчестър също не са за отписване...За Рома забравете - ще изядат поне 3-4 парцала в Мадрид. За мен Реал е сигурен финалист,и може би най-сериозен претендент за купата. Имат супер състав,липсва им само постоянството в изявите. Ако Шустер успее да постигне този баланс,не виждам кой може да ги спре...

Спред мен Челси играят доста по добре при Грант но пак си остават Челси(никакв опит и рутина за този турнир) както и Арсенал, ако отстранят Милан това ще е фурор. Иначе реални шансове има да се повтори финала ,тъй като и Милан и Ливерпул не са особено постоянни с изявите си в първенствата и ги подценяват не се говори толкова за тях ,както за БарЦа и Реал ,Ман и тн.. Но Футбол е всичко е вазможно но бих се радвал много ако Ливерпул достигнат финал пак Публикувано изображение

...но бих се радвал много ако Ливерпул достигнат финал пак Публикувано изображение

Че дори и да го спечелят.

няма да е лошо Публикувано изображение

Тази Вечер Фенербахче, дали ще могат да направят сензацията като отстранят Севиля според вас?

Аз лично се надявам Фенерите да продалжат но реално Севиля са доста силен противник , но пак 100% ще е супер як мач.

След вчерашните мачове напред продължават Барселона , Манчестър Юнайтед , Фенербахче и Арсенал

Най-накрая късметлийския отбор на Милан отпадна!Свърши се със златното поколение на Милан и Татко Карло... Публикувано изображение

До година всички в пенсия и да започват да налагат млади таланти...

Ситуация подобна на тази с Левски, но това е за друга тема... ;)

колко ми е кеф за Фенерите заслужаваха да отстранят тия боклуци Севиля :) ...

Брао на фенерите заслужаваха да победят. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Голям успех е че стигнаха дотука :)

Браво Милан "страхотна" игра!!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сега много искам Арсенал - Парцалона

Абе ако си фен на Ar5ena1( тва го видях от Петела и ме изкефи Публикувано изображение ) няма да искаш Барселона ...

• Автор

Меси официално шест седмици в "лазарета" Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси ще отсъства от терените около месец и половина. Това потвърдиха направените днес медицински прегледи, пише elmundodeportivo.es. Южноамериканецът има разкъсан бедрен мускул в левия крак, както показаха първоначалните изследвания. 20-годишният футболист напусна принудително терена в 33-ата минута на снощния двубой със Селтик и неговата травма помрачи класирането на каталунците за 1/4 - финалите в Шампионската лига. Sportal.bg :)

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Пълни бездарници - мудни, безидейни, без никакъв хъс и живец... Вярно е че имат контузии и то достааа на ключови играчи, но това не ги оправдава... Половината от играчите нямат място в тим като Реал Мадрид - Гаго, пенсии като Салгадо, Канаваро (носител на златната топка няма що), дърво като Баптища... Сега и червен картон на Пепе...и гол на Раул от засада (поредния)...Ужасен мач а коментатора само ми мели че бил чудесен...много накъсвания на играта и много късмет за Реал с двете греди на Рома...Заслужено ще продължат а ние трябва да се концентрираме върху единственото първенство и поне утехата от евентуалната титла от Испанското Първенство...(и там положението не е много сигурно) и трябва да се мисли за солидни попълнения - млади и талантливи - К.Роналдо, Фабрегас, Кака ли незнам, но положението не е розово...иначе отбора не е чак толкова слаб!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

И Милан,и Реал духнаха супата...Не очаквах да стане така,честно казано...Реал ме изненадаха с безидейността си тази вечер.Рома ги надиграха напълно и заслужено продължават напред.

Мога да кажа само ,че по - добрият победи . Страшно красива игра на Рома ... Вучинич показа класа . Много слаб Реал и заслужена победа и класиране на 1/4 финалите за Рома . Много симпатичен отбор са ми .

Хайде и балитисчетата вън ;) Без Снайдер играят трагично... А, сега Рома да ни се падне...за да гледаме отново шоу на "Театъра на Мечтити" :wors: Рома за втори път ми изпълниха душата с играта си...а, не някакво катеначо!

И Милан,и Реал духнаха супата...Не очаквах да стане така,честно казано...

Отпадането на Милан съвсем не ме изненада, очаквах го заради твърде слабата форма на отбора от доста време, а и добре ми дойде 2-ката от тиража, но пък печалбата се срина от 2-ката на Рома.

Отчайващо слаб Реал, нещо трябва да се направи - вероятно същото, което предстои и за Милан. Останалите крайни изходи са в рамките на очакваното, като изключа отпадането на Севиля.

Сега ще чакам и Ливърпул да премине през Интер, но дано не се падне с английски противник, бих си избрал Шалке 04.

Мда Шалке ще е добър противник за нас :wors: ... Иначе Рома бяха перфектни а Акуаляни беше невероятен :) Но трябва да се отбележи че Реал имат доста контузени ,определено ако играеха Рубен,Снайдер,Нистелрой .... щеше да е друго . Сега остава да видим жребия на 14-ти и Ливерпул : Интер...

П.С. Жалко за Месси тамън почна да мачка наред и то с реални шансове за финал в ШЛ и да се контузи така Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.