Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионската лига - дискусия

Featured Replies

Петела пак се издъни в прогнозата. ;) Голови положения? Мачовете бяха ясни. Очаквах поне един хикс да има, но уви. За Манчестър беше повече от ясно, че ще мачкат. Победата за Юнайтед наистина беше безпроблемна. Колкото и абсурдно да изглежда. Беше повече от очаквано. Е да, Рома тръгнаха силно и надъхано, но какво от това? Чак пък да са имали много положения не се видя. Виж Манчестър можеха да вкарат поне още 2-3 гола при това без проблем. И греда и пропуски и т.н. Наистина липсваха ключови футболисти в редиците на италианците, но това не е оправдание. Барселона не съм ги гледал. Ако някой може да каже 2-3 думи за мача ще съм благодарен. Там очаквах евентуално да има хикс, но не.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

За Рома спецялно отсъстваха доста важни играчи в лицето на Перота,Тоти и Жуан,може би щеше да е друго. Както и да е ето че и Барса извади нов коз който последните мачове е невероятен Боян Къркич :laughing5: Да днес също ни очакват доста интересни мачове . Дано Ливърпул и Фенерите да постигнат желаното :P

За Рома спецялно отсъстваха доста важни играчи в лицето на Перота,Тоти и Жуан,може би щеше да е друго. Както и да е ето че и Барса извади нов коз който последните мачове е невероятен Боян Къркич :laughing5: Да днес също ни очакват доста интересни мачове . Дано Ливърпул и Фенерите да постигнат желаното :P

Я виж какво почетох:

ЦСКА спестява кръг от Шампионската лига

99 процента е сигурно, че българският първенец ще стартира директно от трети квалификационен кръг в Шампионската лига, твърди в днешния си брой вестник „Тема Спорт”. Така най-вероятният златен медалист в „А” група – ЦСКА, ще избегне варианта да повтори резила на Левски срещу Тампере, а освен това при отпадане ще продължи в първи кръг на УЕФА, тоест ще има гарантирани поне 4 мача в Европа. Това е така, тъй като България ще стартира от 16-та позиция в ранглистата на УЕФА, а при положение че носителят на КЕШ за този сезон си е гарантирал квота за следващото издание от домашното си първенство, автоматично ще освободи едно място, от което ще се възползва именно нашия представител. От всички настоящи четвъртфиналисти само Шалке и Фенербахче (и то при определени условия) могат да подлеят вода на ЦСКА, ако вземат купата.

"Тема Спорт"

За Шалке не бих се зарадвал , но ако са Фенерите ще е истински БУМ ! :) Като цяло това че ЦСКА ще има възможноста да стартира от 3ти кръг е на всички Бг отбори и се надавям да бъде успешен този опит на ЦСКА в ШЛ :no-no: Мерси за инфото.

...Барселона не съм ги гледал. Ако някой може да каже 2-3 думи за мача ще съм благодарен. Там очаквах евентуално да има хикс, но не.

Не съм очаквал Х, макар че ми се искаше, та дори и 1-ца. И аз не дочаках дори репортажа, а и сигурно вече си научил подробности (гол на Къркич в 11-тата минута), но ми направи впечатление, че 7 от 8-те (4:4) жълти картона са показани след 83-тата минута, а от тях пък 4, в отношение 1:3 са в 90-тата, вероятно се има предвид и продължението. Явно мачът е бил напечен и накрая нервите са взели превес.

Информацията е от http://livescore.football-data.co.uk/.

• Автор

Барса си вкараха гола и спряха да играят.Мача много ми напомни за загубата им от Бетис водеха с два гола и паднаха 3-2.Шалке бяха доста пренавити и правеха глупави грешки в нападение,в края на мача доста натиснаха мача се изнерви и от там дойдоха многото картони.Реванша е на Ноу Камп и не смятам че Шалке ще могат да сътворят чудо и да ни елиминират,но с тази игра Манчестър ще ни спукат.Барса не заслужава да спечели ШЛ.Вярно за евентуален полуфинал ще се завърнат Рони,Деко и Меси,но нещо в отбора куца.

"Фенерите" торпилираха Челси.

Отборът на Фенербахче постигна исторически успех в клубната си история след като победи с 2:1 английския Челси в първи 1/4-финален мач от Шампионската лига. И трите гола бяха дело на играчи на турския отбор като първо Дейвид си отбеляза автогол в 13-тата минута, а през втората част Колин Казим Ричардс и отново Дейвид, този път в правилната врата, донесоха победата за "Жълтите канарчета".

Ливърпул удържа 1:1 на "Емирейтс"

Отборът на Ливърпул измъкна удобен резултат в първия двубой с Арсенал от 1/4 финала на Шампионската лига. "Мърсисайдци" удържаха равенство 1:1 на "Емирейтс Стейдиъм" и ще имат минимално предимство преди реванша заради гола на чужд терен. Арсенал бе по-дейният тим на терена, но не успя да материализира превъзходството си в голове.

Домакините откриха резултата в 23-ата минута чрез Адебайор, но само три минути по-късно допуснаха изравняване след попадение на Каут. Така резултатът остана непроменен до края и Ливърпул си тръгна по-доволен от Лондон.

Sportal.bg

Челси не можаха да вкарат гол на Фенербахче.Втория гол на Дейвид е просто уникален.Сякаш Роберто Карлуш я прасна тая топка. :)

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Едва ли следващата седмица мачът между Ливърпул и Арсенал ще е по-различен от снощния. Явно пак ще има надлъгване и чакане на грешка, няма да се изненадам и на дузпи. Мисля, че съдията ощети Арсенал при онова нарушение на Каут, но това вече е минало. Вярно, че Челси загуби спечелен мач, пък макар и да не вкара гол, но не мисля, че турците имат шанс за реванша. Като цяло, май вече 3 от полуфиналистите са известни - Барса, Юнайтед и Челси, ще чакаме развоя на Анфилд.

Евала на Фенерите , ето това е борба и развитие във футбола ! Кога ли ще почнем и тук да гледаме футбол ! Ливърпул направиха един абсолютно характерен за тях мач. Но реванша ще е изключително труден и ми намирисва на Милан : Арсенал , дано не сма прав.

Реваншът на Анфийлд ще е изключително труден за прогнози...Ливърпул играят много правилно тактически,вчера отново го показаха,но пък Арсенал са отбора,който може да изригне във всеки един момент и да разпилее всяка защита...Надлъгването между Рафа и Арсен ще продължи...Лично аз залагам на Ливърпул. В другия реванш не мисля,че Фенерите ще успеят да надскочат себе си,въпреки хубавата победа в Турция...На Стамфорд Бридж ги чака загуба с 2-3 гола разлика...

Реваншът на Анфийлд ще е изключително труден за прогнози...Ливърпул играят много правилно тактически,вчера отново го показаха,но пък Арсенал са отбора,който може да изригне във всеки един момент и да разпилее всяка защита...Надлъгването между Рафа и Арсен ще продължи...Лично аз залагам на Ливърпул.

В другия реванш не мисля,че Фенерите ще успеят да надскочат себе си,въпреки хубавата победа в Турция...На Стамфорд Бридж ги чака загуба с 2-3 гола разлика...

Споделям напълно това мнение, но се опасявам и да не би highFly да излезе прав за :

...Но реванша ще е изключително труден и ми намирисва на Милан : Арсенал , дано не сма прав.

Разликата е в това,че Милан в момента са един остарял,изморен и немотивиран отбор. Арсенал трудно ще могат да постигнат на Анфийлд това,което направиха на Сан Сиро...Пак казвам,там битката ще е до последната секунда,като не изключвам и продължения и дузпи. Все пак си мисля,че Бенитез,колкото и да не разбира футбола във Висшата лига,в Европа няма равен,и ще успее да излъже Венгер...

Уффф, пак глупости вършат топчиите. Първо тия бастуни Тури и Ебуе позволиха да бъдат надиграни по елеменатрен начин от Джерард, после Бендтнер им прави услуги... Дано се вземат в ръзе на Анфийлд и да повторят 2 мача за Карлинг и ФА отпреди 1 година...

Арсенал трудно ще могат да постигнат на Анфийлд това,което направиха на Сан Сиро...

Ти недей много да философтваш защото:

post-123649-1207217420_thumb.jpg

:yanim:

rvp,колкото и да ти е неприятно,вижда се накъде вървят нещата за Ар5ена1 - сезон,пълен с калъфки...Изпусната титла в Англия,провал за домашните купи,и сега и вероятно отпадане в ШЛ...Ние поне нямаме претенциите,че сме "гранд"...И пак спечелихме трофей този сезон.За разлика от вас...

Публикувано изображение

...Ние поне нямаме претенциите,че сме "гранд"...

Ами за 47 години без титла остана и това да имате... :) . Всъщност мен би ме било срам да се гордея с 2 купи на Лигата (смятам знаеш колко големи са амбициите на грандовете в този турнир) за 9 години и една победа над вечния си съперник (пак в същия турнир), която ще дойде пак вероятно след още 9 .

Моли се само Рамос да доведе някои играчи, които стават та току-виж сте влезли в 10-ката през следващия сезон... ;)

;) Много е лесно да бъдеш фен на отбор като Арсенал...Истинското предизвикателство обаче е да бъдеш фен на отбори като Тотнъм - успехите идват рядко, нервите ти се късат редовно...Но въпреки това обичаш любимия си отбор и не ти пука на кое място е,нито с колко гола сте паднали от някой смешен състав. За 17-те години,през които съм фен на Тотнъм,нито веднъж не съм съжалил за избора си - това е нещо в сърцето...И ако ще още 47 години да останем без титла,не ми пука. Защото Спърс са типичен британски отбор,със своя атмосфера и излъчване. Не като един друг отбор,който често излиза без нито един англичанин в титулярния си състав,и стадионът на който носи името на арабска авиокомпания... :offtopic_s:

хахаха, след като приключихме спора за "грандовете", той, естестевено, стана етнически !! Понеже почна да говориш за Англия, английски ценности и англичани, само да те питам: Колко английски фена на Тотнъм познаваш и колко пъти си стъпвал на стадиона им ?

Самите англичани много рядко си позволяват да отправят забележки по адрес на Арсенал, че не били английски отбор и, че стадиона им носел чуждо име, та ти ли !! Публикувано изображение

Сега остава да изтърсиш добре познатото клише,че Тотнъм са еврейски отбор и всичките им фенове са евреи... Публикувано изображение Повярвай ми,познавам нeмалко англичани,фенове на Спърс. Работата ми е свързана и с доста чужденци,най-вече англичани,така че имам впечатления. :love:

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Айде пак Арсенал и Тотнъм ... Тотнъм не играе в ШЛ , Арсенал пък ще отпадне ... какво толко ги коментирате ? Моето мнение ... Барса продължава , Юнайтед също , както и Ливерпул и Фенербахче ^^ :)

Дано Публикувано изображение

А не се радвай ... Фенерите бият ли Челси са финалисти :speak:Публикувано изображение

А не се радвай ... Фенерите бият ли Челси са финалисти ;)Публикувано изображение

Фенерите бяха дотук - в Лондон ще гризнат поне 2-3 парцала Публикувано изображение

абе Фенери ,Лампи ... не ме интересува стига Ливърпул да са на финал и да го вземат Публикувано изображение

А не се радвай ... Фенерите бият ли Челси са финалисти :)Публикувано изображение

Не виждам как ще ги бият,но ми се иска така да стане...ще е по-интересно на финала с фенерите.А за сблъсъка Барса - Ман Юн няма какво да говорим,финалиста е ясен Публикувано изображение

Никога нищо не е ясно. Когато Барса играха финала с Арсенал, Арсенал ги бяха отписали още с Реал, тая година с Рома беше същото така че нищо не се знае.... Надявам се Ман ако продалжат да загубят финала от Ливърпул , ще е перфе Публикувано изображениеПубликувано изображение

Не бързайте с финала, че има всякакви варианти за участниците в него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.