Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионската лига - дискусия

Featured Replies

• Автор

Защо Ливърпул не играха снощи?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

защото и Милан и Интер бяха домакини .

Интер и Милан използват един и същ стадион. По правилник домакинът е длъжен да допусне госта да тренира на същия стадион и в същия час, в който ще се играе мача на следващия ден, а при домакинството на Милан това не бе възможно и мача бе отложен за следващата седмица.

Жребий за 1/4 финалите:

Първи мачове на 1/2 април, а реваншите на 8-9 април

1. АРСЕНАЛ - ЛИВЪРПУЛ 2 април - 8 април

2. РОМА - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 1 април - 9 април

3. ШАЛКЕ 04 - БАРСЕЛОНА 1 април - 9 април

4. ФЕНЕРБАХЧЕ - ЧЕЛСИ 2 април - 8 април

Полуфиналите са на 22/23 април, а на 29/30 са реваншите

Жребият за 1/2 - финалите (22/23 април и 29/30 април):

1. Победител 1 - Победител 4

2. Победител 3 - Победител 2

Финал - 21 май - Москва

Източник - http://sportal.bg/news.php?id=93506

-----

Има надежда за английски финал...

Barca ще направи голяма грешка ако подцени Шалке ... Курани може да се възползва и от половин положение ...

Хайде, Рома отново ще отнесе 7ца :) Сега по сериозно... Рома са ми много симпатични...но Юнайтед си е Юнайтед! Очаквам трудно гостуване в Рим и разгром за вълчетата на Олд Трафорд!

Трудно ще отсраните Луузарите... В първенството се излагат, но са турнирен борец! Като гледам те са с най-големи изгледи за финала на Лужники... Един 1/2 финал с Барца-та няма да откажа :rolleyes:

В спортните новини по bTV съобщиха, че английски сайтове са разпространили точните двойки от жребия няколко чака преди изтеглянето му. Не знам дали е така, но със сигурност ще остане съмнение.

А и така и не можах да разбера защо се определят и полуфиналните двойки сега, а не се тегли пълен жребий след 1/4 финалите.

Нашите медии пак чули-недочули, особено БТВ !!! Двойките, които английските медии са разпространили преди жребия са от официална репетиция проведена сутринта. Там английските тимове не са се паднали помежду си. Например, юнайтед са изтеглени с барса, арсенал с рома и т.н. Евроспорт го казаха по време на прякото предаване.

А сега ми обяснете как да гледам бг тв или да чета бг вестник ?!

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Хайде, Рома отново ще отнесе 7ца :)

Може и да не е 7-ца, но мисля, че Рома е с минимални шансове, също както и Шалке и Фенербахче. Само английският сблъсък изглежда 50:50, но бих дал предпочитанията си на Ливърпул, и то на само от клубни пристрастия.

Чудно ми е едно: Как пък точно на Челси, точно в шампионската лига, точно най-лекия съперник им се падна. А на Шалке (фен съм на Германските отбори....) точно Барселона. Нещо ми намирисва на парички под масата от страна на Абрамович... така мисля. Иначе, докъдето стигне Шалке до там. Пак добре.

Фенерите-Челси ми намирисва на 1... , а за това, че бъркоч от английски отбори "one vs. one", просто става отвратително. Все едно да играят Литекс, Локо СФ, Левски, ЦСКА в една група за Шампионската лига? Някак си става безинтересно, защото сме гледали вече продукция "ел класико".

Английските отбори ще се самоунищожат mad.gif

Именно!

Барса и Челси се уредиха...Не бързайте да отписвате Рома,видя се,че са много по-силни отпреди 1 година,и този път могат да изненадат Юнайтед. Най-непридвидимият сблъсък е Ар5ена1-Ливърпул...Там всичко е възможно...

В спортните новини по bTV съобщиха, че английски сайтове са разпространили точните двойки от жребия няколко чака преди изтеглянето му. Не знам дали е така, но със сигурност ще остане съмнение. А и така и не можах да разбера защо се определят и полуфиналните двойки сега, а не се тегли пълен жребий след 1/4 финалите.

Незнам но Барца и Челси пак изтеглиха вазможно най-лекия жребий незнам как всеки път става така. Иначе Ливерпул минат ли през Арсенал, са на финал :)

• 2 седмици по-късно...

За тази вечер очаквам две безпроблемни победи за гостите - Юнайтед и Барселона, макар че предпочитам Шалке 04 да се надскочи.

• Автор

Дано Барса да не се издънят пак,че взе много да им става.

За тази вечер очаквам две безпроблемни победи за гостите - Юнайтед и Барселона, макар че предпочитам Шалке 04 да се надскочи.

Доста оптимистично...Безпроблемна победа за Юнайтед в Рим - абсурд. Там мачът е троен отвсякъде,като отдавам леко предимство на Рома. Иначе и аз мисля,че Барса ще бият Шалке,но трудно и измъчено.

Не мисля, че има по-постоянен отбор от Ман. Юнайтед в последните 20 години. Машината им работи безпроблемно. Не знам какво точно прави Фергюсън, но винаги успява да уцели състава, както и да купи футболисти, които се превръщат в звезди. Перфектен отбор от гледна точка дисциплина и индивидуални играчи. Гигс си тръгва, замества го Роналдо. Купиха Тевез, за който никой не беше и чувал и го налоха. Примерите са много. За мен мача е Х2. На Барселона, не им остана много от сезона. Шампионската лига им е алтернативата за спасяване. Трябва да се борят и не мисля, че ще загубят. Х2 е резултата и в този мач за мен. Да, в криза са, но все пак това е Барса. Подкрепям мнението на hlevoust.

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Браво на Рома...играха добре, но класата си е класа :speak: Ех, Барса, Барса как ги чакам :ph34r:

Абсолютно нелогичен мач...Рома играха добре,имаха много голови положения,но Юнайтед с 3-4 опасни атаки вкараха 2 гола...Това е то класата.

Единствено Рома от Италианските отбори не играе страхливо този сезон в Европа.Ако Тоти играеше,щеше да е още по-интересен мача.Но какво да се прави,това е футбола...

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.