Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионската лига - дискусия

Featured Replies

Диема също ще предава мачове от Шампионската лига

Диема Вижън също закупи телевизионни права за излъчване на мачовете от Шампионската лигаза следващите три години - от сезон 2009/2010 до края на сезон 2011/2012, през пролетта на 2012.

Зрителите на Диема ще имат възможност да гледат подробно отразяване на Шампионската лига. По един мач всеки вторник и сряда вечер, когато има срещи и подробни репортажи от други мачове в същите вечери, ще бъдат излъчвани по Диема. Диема придоби правата за излъчване на живо на общо 112 мача на сезон от Шампионската лига на УЕФА - от груповата фаза, първите елиминации и четвъртфиналите на турнира. Разликата с пакета на ТВ2 и РИНГ, които също закупиха правата е, че Диема има право на втори избор. Тоест правото на първи избор е на първите две телевизии. Диема ще излъчва други мачове, различни от избраните вече от ТВ2 и РИНГ.

Якоб Андерсън, изпълнителен директор на каналите Диема и Нова коментира: След успешното отразяване на Евро 2008 по Диема и излъчването на английската Висша лига по същия канал, логическа стъпка е закупуването на правата за Шампионската лига на УЕФА, първенството на най-добрите футболни клубове".

Източник: ТопСпорт

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е не, ако не коментира Алекси Сокачев, все едно не гледам мач от ШЛ... Публикувано изображение

Дааа, Алекси и на мен ще ми липсва, особено като върл фен на Ливърпул.

Предполагам, че TV2 и Ринг ще подберат грамотни хора за коментатори, защото ми омръзна да слушам изопачен български език от въпросния Алекси, той няма и елементарна представа от пълен и кратък член.

FT Челси – Клуж 2 : 1 (1:0 Калу 40', 1:1 Коне 55', 2:1 Дрогба 71') FT Рома – Бордо 2 : 0 (1:0 Бриги 61', Тоти 79') Класирането в Група A: 1. Рома - 12 т. 2. Челси - 11 3. Бордо - 7 4. Клуж - 4 Група В: FT Панатинайкос – Анортозис 1 : 0 (1:0 Карагунис 69') FT Вердер – Интер 2 : 1 (1:0 Писаро 63', 2:0 Розенберг 81', 2:1 Ибрахимович 88') Класирането в Група B: 1. Панатинайкос – 10 т. 2. Интер - 8 3. Вердер - 7 4. Анортозис - 6 Група С: FT Барселона – Шахтьор 2 : 3 (0:1 Гладкий 31', 0:2 Гладкий 58', 1:2 Силвиньо 59', 1:3 Фернандиньо 76', 2:3 Бускетс 81') FT Базел – Спортинг 0 : 1 (0:1 Яник 19') Класирането в Група C: 1. Барселона – 13 т. 2. Спортинг - 12 3. Шахтьор Донецк - 9 4. Базел - 1 Група D: FT Марсилия – Атлетико Мадрид 0 : 0 FT ПСВ Айндховен - Ливърпул 1 : 3 (1:0 Лазович 36', 1:1 Бабел 45', 1:2 Риера 69', 1:3 Н'Гог 77') Класирането в Група D: 1. Ливърпул – 14 т. 2. Атлетико - 12 3. Марсилия - 4 4. ПСВ - 3 П.П. Не е истина Барселона – Шахтьор 2 : 3 ... а са водили с 1 на 3 ц-ц-ц-ц-ц

• Автор

Бербатов срещу Интер на Моуриньо, Реал срещу Ливърпул. Димитър Бербатов и неговите съотборници от Манчестър Юнайтед ще се изправят срещу шампиона на Италия Интер на осминафиналите на Шампионската лига. "Червените дяволи", които бяха победители в групата си, ще гостуват на тима на Жозе Моуриньо в първия мач. Деветкратният шампион на Европа Реал (Мадрид) пък ще срещне Ливърпул в битка за място на четвъртфиналите. Така освен Моуриньо, новият старши треньор на Реал Хуанде Рамос също ще се върне на Острова, малко след като бе уволнен от Тотнъм. Наставникът на Ювентус Клаудио Раниери ще се изправи срещу бившия си клуб Челси. "Старата госпожа" ще има тежка задача, като в първия мач ще гостува на "Стамфорд Бридж". Отборът на Рома ще играе с английския Арсенал. Римляните мечтаят за финала, който тази година ще се играе на "Олимпико". Друг изключително вълнуващ сблъсък се очаква между шампиона на Франция Лион и играещия невероятен футбол през последните месеци Барселона. Жребият бе благоприятен за другите два испански отбора. Виляреал ще срещне гръцкия Панатинайкос, а Атлетико (Мадрид) ще премери сили с шампиона на Португалия Порто. Пълен жребий за осминафиналите: Челси (Англия) - Ювентус (Италия) Виляреал (Испания) - Панатинайкос (Гърция) Спортинг (Португалия) - Байерн (Германия) Атлетико Мадрид (Испания) - Порто (Португалия) Лион (Франция) - Барселона (Испания) Реал Мадрид (Испания) - Ливърпул (Англия) Арсенал (Англия) - Рома (Италия) Интер (Италия) - Манчестър Юнайтед (Англия) Първите срещи са на 24/25 февруари, а реваншите на 10/11 март. sportal.bg За мен най-интересен ще е сблъсъка между Интер и Манчестър.Много силни отбори,но единия ще отпадне.

...За мен най-интересен ще е сблъсъка между Интер и Манчестър.Много силни отбори,но единия ще отпадне.

Не мисля, че Интер е с кой знае какви шансове срещу Юнайтед в тази елиминация. За мен най-вързаният мач е между Челси и Ювентус, но има и други, макар и не толкова атрактивни като очаквания - Атлетико - Порто, Спортинг - Байерн, Арсенал - Рома са не по-малко загадъчни като развръзка.

Да, няма да пропусна и сблъсъка между Реал и Ливърпул.

Според мен най-сетне дойде ред на Олимпик Лион да направят своя удар в лигата на най-добрите и смятам ,че ще надделеят над доста силно представящата се в момента Барселона ,не подценявам големите възможности на барселона ,но съм леко фен на Реал и днес като видях жребия просто разбрах че барса нема да продължат Публикувано изображение

Според мен най-сетне дойде ред на Олимпик Лион да направят своя удар в лигата на най-добрите и смятам ,че ще надделеят над доста силно представящата се в момента Барселона ,не подценявам големите възможности на барселона ,но съм леко фен на Реал и днес като видях жребия просто разбрах че барса нема да продължат Публикувано изображение

Ти па нищо не каза ... Лион далеч не са в цветуща форма , имат проблеми и във Френското ( Рен , Марсилия и Бордо им дишат във врата )

Не мисля ,че ще се опънат много на Барса с оглед на това ,че почти всеки мач побеждават с 2-3 гола разлика ... :speak:

• Автор

няма да пропусна и сблъсъка между Реал и Ливърпул.

Наистина ще бъде хубав мач,аз съм за Ливърпул.
  • 2 месеца по-късно...

Първият кръг не е нищо в сравнение с втория.Там се очакват драми както винаги е било.Напрежението изяжда тима разбира се след първия кръг и това се превръща във фактор за победа и тласък напред.Нещо подобно като стимул който не е вроден а се поражда в битката за оцеляване.

• 2 седмици по-късно...

Хайде някой няма ли да се престраши да направи прогнози за реваншите от кръга... ;) Аз казвам че Реал най-много равен ще направят с Ливърпулци..

Е, то не е толкова страшно - мисля, че английските отбори ще продължат "ан блок", за другите ми е все тая.

Bayern Munich 7 - 1 Sporting Lisbon Juventus 2 - 2 Chelsea Liverpool 4 - 0 Real Madrid Panathinaikos 1 - 2 Villarreal Баси кефа! 3 от 4 мача ги имам и то с точен резултат. Чакаме и утрешните и потриваме ръце доволно...

Съжалявам мнооооооооооооооого за моя любим Ювентус! Много исках да ги видя най-сетне поне на финал пък и защо не и като шампиони!

А гледате ли мача, който се излъчва сега? :P Аз искам Манчестър Юнайтед да станат шампиониии!

А гледате ли мача, който се излъчва сега? :P

Аз искам Манчестър Юнайтед да станат шампиониии!

много ясно :help wanted:

Барселона мачка , а Реал отпада и при това губи с 4:0 ... просто ... красота :P

Мача беше труден с Ювентус но продължаваме.Само Челси.Някой да знае на четвъртофинал кой кой ще игре.

...Някой да знае на четвъртофинал кой кой ще игре.

Жребият ще се тегли на 20 март, а Eurosport ще го предава пряко от 13 ч.

Жребият ще се тегли на 20 март, а Eurosport ще го предава пряко от 13 ч.

Перфектно.Щом ще е пряко по тв.

• Автор

Барселона мачка , а Реал отпада и при това губи с 4:0 ... просто ... красота :P

5:0 не забравяй и първия мач Публикувано изображение

Жребият за 1/4 финалите в ШЛ: - на 7 и 15 април 1. Виляреал – Арсенал 2. Манчестър Юнайтед – Порто - на 7 и 14 април 3. Ливърпул – Челси 4. Барселона – Байерн Жребий за 1/2 финалите: - на 28 април и 6 май играят победителите от мачове 4 и 3 - на 29 април и 5 май играят победителите от мачове 2 и 1 Финален мач на Олимпийския стадион Рим на 27 май. Информацията е от няколко източника.

• 3 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.