Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евтини mp3 плейъри

Featured Replies

Коледа е и се чудим какво да подарим на любимата си. Дрънкулки? Да. обаче ми се ще и още нещо. Затова си мисля да взема и някое плейърче, но се колебая. Има доста евтини - NEO например. Ако някой е ползвал такъв евтин плейър или нещо подобно от Техномаркет или някоя друга верига ще съм му благодарен да сподели впечатленията си. Нямам изисквания, просто ме интересува качеството. Ако предложите и нещо евтино с диктофон, цена няма да имате :)

Аз лично не бих заложил на евтинии. Качеството е само едно от нещата. Евтините плеъри обикновено са с кофти поддръжка, липса на фърмуеър или лесно скапващ се такъв. Правилото, че евтиното излиза скъпо тук важи с доста голяма сила според мен.

• Автор

Е, да, съгласен съм, затова и не стъпвам в магазини за дрехи втора употреба и такива 'всичко по 1 лев'. Затова и не си взех такъв плейър преди няколко месеца, щото нямах никакво инфо дали си струва. Исках да си взема просто ей така да имам нещо, та дори и за няколко месеца, но разума надделя. Обаче случая е малко друг. Искам да го взема за любимата си, която никак не обича техниката, пък ако се скапа, ще и взема нещо качествено другия път :clap: Абе пробвах аз и със скъпи неща, като видеокарти например, ама се оказаха пак боклук! Пробвах и с монитор Филипс, а сега е 2 метра зад мен и никой не иска да ми го оправи! Харда ми Хитачи го смених навреме, ама пак бях на загуба! Имам и други скъпи неща, за които не искам и да споменавам...

Имах си едно уокменче в казармата преди години, което можеше да превърти само едната страна на касетата, преди да се изтощят батериите му, но ми вършеше работа. Тука идеята е не да се набутваме със скъпи работи, а с евтини. Малко инфо специално за NEO ще ми е от полза.

за 100 лева имаш идеален плеър - CreAtve Muvo 256. Няма радио, на мен не ми и трябваше (ех, едвам го продадох...)

NEO си е излагация за мен

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

• Автор
за 100 лева имаш идеален плеър - CreAtve Muvo. Няма радио, на мен не ми и трябваше (ех, едвам го продадох...)

Супер, ама говорим за цени около 30 лева за плейър. За диктофон може да се замисля да увелича :clap:

Transcend 512 в момента се продава за около 70 лв. в Мултирама на Солунска.

Аз съм с такъв и съм много доволен. И слушалките са му читави, хем че сдадоха багажа.

С едни качествени канални слушалки звукът е перфектен!

Поздрави laugh.gif

Edit: Сега видях че си сложил ценово ограничение, виж 256 май беше около 50 лв.

Под тази цена по-добре се откажи.

Редактирано от drvdr (преглед на промените)

Аз си купих NEO 512Mb миналата седмица от техномаркет за 69 лв и съм доволен. От доста време ползвам уреди на марката и досега нямам никакви оплаквания.

Все пак MP3 файл си е MP3 файл.Плейър-а не е от значение. Купуваш едни яки слушалки Sony от Germanos за 20 лв. и става върха :clap:

P.S. Не че иначе не е.

Редактирано от sashozl (преглед на промените)

• Автор
Transcend 512 в момента се продава за около 70 лв. в Мултирама на Солунска.

Аз съм с такъв и съм много доволен. И слушалките са му читави, хем че сдадоха багажа.

С едни качествени канални слушалки звукът е перфектен!

Поздрави laugh.gif

Edit: Сега видях че си сложил ценово ограничение, виж 256 май беше около 50 лв.

Под тази цена по-добре се откажи.

OK, ще трябва да проверя на място утре. Мисля, че тия евтините имаха само един бутон, като нямаха възможност за превъртане и така нататък. Така, че тия опци отпадат. Сигурно не съм се уточнил точно какво искам: Никакви опции не ме интересуват, може би само да е поне 128 мегабаитова паметта. Качеството на звука също. Единственото дето ме интересува е тоя плейър да работи поне няколко месеца, ако може и година :clap:

Аз си купих NEO 512Mb миналата седмица от техномаркет за 69 лв и съм доволен. От доста време ползвам уреди на марката и досега нямам никакви оплаквания.

Все пак MP3 файл си е MP3 файл.Плейър-а не е от значение. Купуваш едни яки слушалки Sony от Germanos за 20 лв. и става върха ;)

P.S. Не че иначе не е.

10х

Препоръчвам ти това...

Купих си го и знам, че е добро...

МР3 ТУК

а ето ти още по-евтин с диктофон МР3 с диктофон за 59.00лв

Редактирано от mihael (преглед на промените)

Супер, ама говорим за цени около 30 лева за плейър. За диктофон може да се замисля да увелича :clap:

има диктофон в този креатив. За 30 лева не мога да ти предложа нищо. Аз съм дотук

"яки" слушалки на сони са на цена не 20, а 59лв (тапи). Имах такива, преди да продам плеъра с тях. Наистина поразителен звук, остави ти че е mp3

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

• Автор

Вече взех NEО за 45 лева, звука наистина е дървен. А ако се вземат други слушалки, дали има шанс нещата да се оправят? Или в бъдеще ако вземам нещо за мен, да търся директно хубавия звук, щото съм маниак на тема качествен звук :wors:

Когато плеъра не е хубав и най-добрите слушалки няма да вадят качествен звук. Но ще е по-добре със сигурност, така че ако искаш - давай още пари. Ти си знаеш, аз не бих дал пари за NEO

Ми като си маниак на тема качествен звук, защо въобще си купуваш неща, които са абсолютно некачетвени. Аз NEO и за подарък няма да приема!

Хубавите слушалки струват много пари. Цитирам prwvu ""яки" слушалки на сони са на цена не 20, а 59лв (тапи)." Така че, и да вземеш нещо за 20 лева, нищо не очаквай. Ако вземеш нещо за 50 пак нищо не очаквай. Просто кофти звука е абсолютно възможно да излиза от онази джаджа, която вече си придобил, така че - това е.

Съжалявам за грубите думи, просто говоря истината!

• Автор

10x, само питах дали може да се получи нещо по-добро. То и аз ако реша да взема за мен плейър, ще търся нещо по-качествено :clap: Това NEO определено не ме удовлетворява като sound. Даже и уокмена ми Sony преди 10-тина години вадеше по-качествен звук.

Имам MP3 плеър на NEO с 1GB памет и за сега съм доволен!Струва 70 лв. и има FM радио и диктофон.Звукът ще се оправи ако си купиш добри слушалки!За звука плеъра не е виновен!

В Plesio.bg продават MP3 плеъри от марката TurboX от 1 гигабайт памет за 100 лева. Качеството на плейване също е задоволително, имайки предвид цената.

• Автор
Имам MP3 плеър на NEO с 1GB памет и за сега съм доволен!Струва 70 лв. и има FM радио и диктофон.Звукът ще се оправи ако си купиш добри слушалки!За звука плеъра не е виновен!

А,да, сигурно е като тоя дето купих, само че моя е с 256 МB. Има някакви наченки на звук, като си натикам слушалките в ушите в интерес на истината, но твърде далеч от истината ;)

предлагам и не повтарям ;)

в Метро или Технополис - 1гб НЕО с цветен екран, МP4, диктофон, акумулаторна батерия и USB 2.0 за 89 лв.

слушалки - не знам, един тук рекламираше някакъв CREATIVE HANDSET за 19 лв., не съм ги пробвал , иначе - Германос - СОНИ или други, има също едни Филипс за 20 лв, в ЖАР

А,да, сигурно е като тоя дето купих, само че моя е с 256 МB. Има някакви наченки на звук, като си натикам слушалките в ушите в интерес на истината, но твърде далеч от истината ;)

Отговарям ти точно!

За такива дрънкули до 200-300 лева, никога няма да си доволен , ако държиш на качествена музика. Единствено, което можеш да направиш е - да си хвърлиш парите на вятъра. А това за 25 - 50 лева слушалки!!!! Ами те докторските са по скъпи! Аз ти отговарям като човек, занимаващ се повече от 38 години с HI-FI техника. Само хубавите слушалки почват от цена 200$. За другото ти сам си помисли.

Весели празници ти желая!

С уважение:

LZ4JW

• Автор

Благодаря на всички за отговорите. Язък, дето съм учил аудиотехника :speak: Определено скоро няма да си вземам такава техника, поне докато цените не се снишат достатъчно.

само да вметна нещо за HI-FI - колкото и скъпо да вземеш, с колкото и "аудиофилски" кабели и дрън-дрън, никога няма да имаш :

1 - толкова качествен носител - оригинално CD и нагоре

2 - идеално изчислена стая за слушане

3 - време да седнеш, да слушаш и нищо друго

4 - СКЪПИ и качествени??? колони + плейър - май HI-Fi няма MP3.

едновременно - добиваш ли представа? Е, освен ако не си студиен гений

специален поздрав за LZ4JW

Замисъла на MP3 плеъра е да си мобилен,а не да слушаш музиката с хипер високо качество!Дайте пари за такова нещо и няма да сгрешите!Ако искате да слушате музика с хипер високо качество идете на концерт!

• Автор
Замисъла на MP3 плеъра е да си мобилен,а не да слушаш музиката с хипер високо качество!Дайте пари за такова нещо и няма да сгрешите!Ако искате да слушате музика с хипер високо качество идете на концерт!

Всъщност не говорех за хипер високо качество, а просто за качество. Примерно една аудиокасета не хромдиоксидна, мисля възпроизвеждаше честоти до около 8 кHz. Аудиоформата за CD do 20kHz, mp3 формата - по средата, грубо казано. Е.. помислете само 8 kHz срещу 16 примерно за mp3! Да! при мен печели аудиокасетата незнайно защо! Слушалки, плейър... все тая. Важното е, че не можеш да намериш mp3 плейър под 25-30 лева, а за тия пари на времето, когато техниката беше на баснословни цени, аз си взех по-качествен уокмен и то SONY! Накъде ли сме тръгнали? Към Китай?????

да. но рабравяш разходи за касетки, батерии, повече място заемат, това диктофон, радио и ID3 таг няма да намериш

е, освен радио чат-пат

• Автор

И да завърша темата за моя подарък - mp3 плейър NEO. Оказа се, че лявата му слушалка взе да пращи само след няколко часа слушане, още преди първото зареждане и преди да съм го подарил ;) Наистина евтиното излиза скъпо, но за всеки влак си има пътници. Но за мен лично, цените на mp3 плейърите скоро ще паднат и то доста! Тогава и аз ще си имам :wors: Хе хе, кой като мен ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.