Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ви беше късметчето?

Featured Replies

Споделете какво ви се падна от баницата с късмети.

Аз успях да изровя здравето /за което съм много щастлива/ и учението /за което не чак толкова/. Какво да се прави, отново ще уча. cool.gif

А аз любов и успехи :yanim: Също така изтеглих и едно късметче да се пазя от тъщата biggrin.gif

Ох, то и на Коледа , и на НГ все един и същ късмет ми се падаше първо : бебе :yanim: Първият път беше бебе + късмет,а вторият - бебе + любов. Както ме успокои един приятел - поне бебето ще е направено с любов. А ако е и късметлия biggrin.gif

"Лека печалба, сделка успешна е орисия чудесна!"

На мене на Бъдни вечер ми се падна ЛЮБОВ, а вчера нещо късметите бягаха от мене и нищо нямах sad.gif

Аз тъй като много обичам баница си взех няколко - любов, пари и пътуване по света :yanim:

Аз тъй като много обичам баница си взех няколко - любов, пари и пътуване по света ;)

Ми хайде де :rolleyes:

Такъв късмет изпуска ли се...

Моя беше такъв - Ще глътнеш плажна топка след някой месец. :ph34r:

На тази баница се падна парата и командировка в чужбина - много добре бих казал, много добре, понеже на Коледната баница ми се падна бебе :ph34r: Така бащата ще има шанс със спечелените пари да забегне уж в командировка, а да се отбие до Хаваите, измъквайки се подло от бащинските си задължения... :rolleyes:

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Ми извадих парите и цитирам точно:

Много стара къща на село(с външна тоалетна)

само паричката :)

аз много невярвам на тези късметчета, приемам Нова година, бъдни вечер, коледа като традиция, не като празник sad.gif

Нашите късметчета замотани хора ги слагаха... затова на мен ми се падна "Секс" :)

"Купидон ще полети, две сърца ще съедини!" и "Съблазнителна през цялата нощЧ

Повишение в службата :go ahead: и печалба от тотото :blink: (нищо, че не играя тото от години).

от баницата където бях ми се падна: Любов

а от тази вкъщи ми се падна: Успехи в работата

Еее стига бе майна :speak: За втора година от тази у нас ми се пада брак ;) На майка ми късметите явно не са в ред, понеже 4 години насам ми се пада и паричката и затова все бедна кат църковна мишка ходя laugh.gif Иначе там където бяхме, също имаше баница и ми се падна нещо от рода на "От купон на купон ти ще си като Купидон" :love: (аман от тая либов) и още едно за успех в учението ли, нещо от тоя род (тая година най-вече имам нужда) biggrin.gif

Oт там, където бях, ми се падна: "Купидон ще полети, две сърца ще съедини!"

А вкъщи - Нова кола :)

Любов...

Година те чака красива, съдбовна

ще бъдеш във плен на магия любовна! :help:

А от служебната баница - Ако слушаш ти, бат Любо ще те ощастливи. :help:

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

А на мен:успехи в училище,което за тази година особено ми е много нужно ,така че biggrin.gif

ами на мен ми се падна паричката а другото късметче беше:''Купидон ще полети,две сърца щте съедини''

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.