Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с незапомняне на Autocomplete на Internet Explorer 6

Featured Replies

Значи става въпрос за следното нещо-като използвам IE и въведа първата буква в полето user на пощата(ABV.BG)винаги ми излиза останалата част от името,но днес не ми излезе.Докато съм в IE и като въведа няколко пъти името,чак тогава почва да излиза.Но като изляза от IE и като вляза отново,пак го няма.Казано с две думи цялото име излиза когато си поиска-веднъж излиза,веднъж-не.Досега не ми се е случвало никога такова нещо(при нямам MOZILLA проблем).Може ли някой да ми каже на какво се дължи това,имали някакъв проблем?Благодаря предварително!

Мен пък ме дразнят и още при настройването след преинсталация правя следното:

"За премахване на списъка от прозореца на експлоръра: Internet Options->Content->AutoComplete->Use AutoComplete For и се изключват всички отметки."

Предлагам ти да опиташ обратното, т.е. да ги включиш, ако не са.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Махай се от това абеве,тия се гаврят с хората :)

Ето чети какви "приятни" спомени имам :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=37234

Пробвай това:

Как да задам на Internet Explorer да помни потребителските имена и паролите, с които влизам в различни сайтове

Стартирате Internet Explorer и отивате върху Tools -> Internet Options -> таба Content -> бутона AutoComplete... и след като го чукнете в новопоявилия се прозорец сложете отметката пред User names and passwords on forms. По този начин след като веднъж напишете потребителско име и парола за даден сайт (например поща), то ще се запамети автоматично в база данни и при следващо влизане в този сайт ако напишете само първата буква на потребителското ви име ще се отвори допълнително прозорце, от което можете да си изберете пълното потребителско име и след това автоматично ще бъде въведена паролата ви. Ако искате всеки път да бъдете питани дали Internet Explorer да запаметява потребителското име и паролата ви за даден сайт, просто поставете отметка пред Prompt me to save passwords.

Не ви препоръчвам обаче да използвате тази опция, защото така при евентуално проникване във вашия компютър, някой може да получи достъп до всичките ви пароли, които са запаметени за определени сайтове.

Други опции, които можете да настроите в гореспоменатия прозорец са за автоматичното изписване на уеб адреси и полета във форми. Това става чрез поставянето на отметки пред следните опции:

- Web addresses - когато пишете някой уеб адрес, ако вече сте го въвеждали преди това, под полето, в което пишете, ще ви се изведе списък със всички адреси, започващи с буквите или цифрите, които сте написали досега.

- Forms - подобно на горната опция, само че това важи за онлайн форми, които попълвате. Между другото тази опция е свързана с гореописаната опция по запаметяване на потребителските пароли. Иначе е много полезна когато попълвате множество форми (например регистрация за поща, форум или някой сайт).

• Автор

Както вече писах в предния си пост, аз имам отметки пред всичките неща,в прозореца,за който говориш.Просто до сега нямах проблем,но от днес в полвината от случаите,при въвеждане на първата буква не ми изкарва нищо.

Пробвай с допълнителна програмка за целта:

http://www.kaldata.com/comments.php?id=178...;highlight=robo

Имал съм подобен проблем и го реших, но сега не мога да се сетя как :help::help:

Също така можеш да вкараш желаните сайтове в Favorites а този който най-харесваш направо като home page...

За Internet Explorer можеш да пробваш това:

Как да преинсталирате или поправите Internet Explorer или Outlook Express в Windows XP

http://support.microsoft.com/kb/318378

Или това:

Method 1: Microsoft Internet Explorer 6.x Repair for Windows XP

From the Start menu, select Run.

In the Open field, type sfc /scannow (Note: There is a space between sfc and /scannow)

Select the OK button.

Follow the prompts throughout the System File Checker process.

Reboot the computer when System File Checker completes.

Method 2: Microsoft Internet Explorer 6.x Repair for Windows XP

From the Start menu, select Search, select All Files and Folders.

Select More Advanced Options and place a checkmark beside Search Hidden Files and Folders option.

Ensure that Search System Folders and Search Subfolders are also checked.

In the All or Part of the File Name box, type ie.inf

In the Look In drop-down menu, select C: or the letter of the hard drive that contains the Windows folder.

Click the Search button.

In the search results pane, find the ie.inf file located in Windows\Inf folder.

Right click the ie.inf file and click Install on the context menu.

Reboot the computer when the file copy process is complete.

Можеш да прочетеш и това:

How to use the AutoComplete feature in Internet Explorer 5 and 6

http://support.microsoft.com/kb/217148

• 9 месеца по-късно...

Здравейте,надявам се да може да ми помогнете,имам проблем с запомянето на потребител и парола след рестарт.Значи като влизам в някой сайт с име и парола и избирам опцията "запомни ме" и като рестартирам после иска отново име на потребител парола.Пробвах с настройките на експлорер-а с текущо автодовършване на потребител.парола,формуляри-но пак не става от internet tools sad.gifКажете къде може да е проблема и какви настройки трябва да направя.

Уиндоус-а ми е на Кирилица.

С интернет експлорер съм ако има значение.

П.П. Простете въпросите ми ако са глупави-но не съм никак на "ти" с компютрите.

Благодаря за помоща на всеки!

Редактирано от stanley56
Неясно заглавие, грешен раздел (преглед на промените)

Проблемът си е все същият и каквито и настройки да правя-не иска да ме запомни sad.gif

Кажете къде и какво може да е и какво да направя?

Да не би да си с Windows XP HOME?

The AutoComplete feature does not work after you enable it in Internet Explorer on a computer that is running Windows XP Home Edition

http://support.microsoft.com/?kbid=885180

Иначе може да хвърлиш едно оЧо и тук:

http://weblogs.asp.net/owscott/archive/200...e-password.aspx

Нямам си идея какво става но от само себе си се реши проблема и засега всичко е ОК :yanim:

Все пак Благодаря за помоща!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.