Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой браузър предпочитате (част 2)?

Кой браузър предпочитате? 1021 гласували потребители

1. 1. Кой браузър предпочитате?

• Avant Browser 11х
      1%
      16
    • Internet Explorer 7х
      12%
      112
    • K-Meleon 1х
      1%
      11
    • Konqueror 3х
      0%
      2
    • Maxthon 1х
      1%
      18
    • Mozilla Firefox 2х
      52%
      486
    • Netscape Browser 8х
      0%
      4
    • Opera 9х
      25%
      238
    • SlimBrowser 4х
      0%
      2
    • Друг
      4%
      41

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 7 часа, Zhivko Zhelev написа:

И аз така си мислих, но се изненадах. Доста пестелив е на RAM. При отворени 30-40 подпорозореца, ми зае около 50 - 60% RAM. Иначе си е чист Хром с вграден Ad-блокер. Само дизайна е по-красив.

Пусни му Фашистбук и Тубата с 3-4 клипа и кажи колко яде.

преди 3 часа, DarkEdge написа:

Що? Ти оперативната памет за слагане в буркани ли я пазиш? Нали е за това - колкото повече заета, толкова по-малко дискови операции.

На мен не ми дреме, обаче не е нормално браузър да яде 8 ГБ памет с 4-5 отворени таба и поне 30 процеса за тия 4-5 таба.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 137,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, rado84 написа:

поне 30 процеса за тия 4-5 таба.

Ти сериозно ли? От тия 30 процеса сигурно 25 са за добавки! Така, че изводите оставям на теб! Не очаквах от теб такива неинформирани коментари!

преди 1 час, DarkEdge написа:

Ти сериозно ли? От тия 30 процеса сигурно 25 са за добавки! Така, че изводите оставям на теб! Не очаквах от теб такива неинформирани коментари!

Ей това е потреблението на Лисицата с някои доста тежки сайтове (напомпани със скриптове като Шварценегер) и с 20 добавки. Така че Погромът и подобните му пасти да ядат. :D 

spacer.png

С 32 ГБ РАМ на мен лично не ми пука, дори и 10 ГБ да ползва. Само че повечето хора са с до 8 ГБ и броят всеки мегабайт памет, особено, когато си имат работа с Мухъл Погром и подобните изчадия.

преди 15 часа, rado84 написа:

Ей това е потреблението на Лисицата с някои доста тежки сайтове (напомпани със скриптове като Шварценегер) и с 20 добавки. Така че Погромът и подобните му пасти да ядат. :D 

spacer.png

С 32 ГБ РАМ на мен лично не ми пука, дори и 10 ГБ да ползва. Само че повечето хора са с до 8 ГБ и броят всеки мегабайт памет, особено, когато си имат работа с Мухъл Погром и подобните изчадия.

Айде ве...Опашкаката не товари,а?

Новата Quantum версия не товари, но само когато е "гола". Като и инсталираш 5-6 плъгина и почва да се влачи по корем...... 

преди 4 часа, Zhivko Zhelev написа:

Новата Quantum версия не товари, но само когато е "гола". Като и инсталираш 5-6 плъгина и почва да се влачи по корем...... 

Dude, това горе на скрийншота е Firefox 66.0.1 (64-bit) и има около 20 добавки. Плъгини има 2 или 3, които рядко се ползват, особено този от адобе. Не знам как да го изтрия, иначе досега да съм му набил шута. Преди имаше 8, но голяма част от тях се бяха инсталирали под уиндоус без да ме питат и когато ги видях наскоро (вече под линукс), им набих шута. Куантум версията никога не се е влачила. Версиите 57 и надолу - те се влачеха.
А това са ми добавките - с всичките тези 19-20 добавки лети, все едно нямам нищо инсталирано, като една от добавките е станала огромна заради моите настройки - FVD Speed Dial (около 300 мегабайта е). :D  След 1-2 седмици в тестове, ако Патицата се представи според очакванията ми, 2 от тези добавки ще си отидат, защото са предназначени за гугъл.

spacer.png

Абе тоя Брейв голямо говно се оказа! Не стига, че инсталирането на тоя боклук ми спря интернета, а след като го деинсталирах, крашна и десктоп средата и не искаше да тръгне, та трябваше да си връщам от имидж. На всичкото отгоре лъжат за това, че можело да се печелят пари от него.

• 2 седмици по-късно...
на 31.03.2019 г. в 7:03, Гост написа:

Е нямаше да ползваш още 4-5 други,ако беше най добрия според думите ти :)

Другите браузъри в повечето случаи могат да се използват и от Уеб девелъпери за да се уверят че сайта им изглежда добре в тях.:)

И за година сърфиране в може да ти донесе до 220 долара. Досега кой браузър Ви е предлагал обезщетение за облъчване с реклами и използване на ресурси от вашия компютър? Без да инвестирате. За седмица сърфиране средно докарва 6 долара. От личен опит. А има и начини да се докарат минимум 70 долара. Само със сърфиране и гледане на видеа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.