Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой браузър предпочитате (част 2)?

Кой браузър предпочитате? 1021 гласували потребители

1. 1. Кой браузър предпочитате?

• Avant Browser 11х
      1%
      16
    • Internet Explorer 7х
      12%
      112
    • K-Meleon 1х
      1%
      11
    • Konqueror 3х
      0%
      2
    • Maxthon 1х
      1%
      18
    • Mozilla Firefox 2х
      52%
      486
    • Netscape Browser 8х
      0%
      4
    • Opera 9х
      25%
      238
    • SlimBrowser 4х
      0%
      2
    • Друг
      4%
      41

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Препоръчвам Maxthon ползвам го от две години и съм много доволен не крашва бъди спокоен държи се стабилно и е много бърз ;)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 136,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Препоръчвам Maxthon ползвам го от две години и съм много доволен не крашва бъди спокоен държи се стабилно и е много бърз ;)

Ако поддържаше проверка на правописа на български език, цена нямаше да има. Но...

Защото с всяка една нова версия на един браузер се оправят кръпки, бъгове и т.н. За да  е  по малко уязвим/ защитен и да не крашва.

Или се добавят нови бъгове, проблеми, memory leak-ове и т.н.

Значи от няколко месеца ползвах browser-а "Qupzilla" и досега бях доста доволен от него поради скоростта му ,но от няколко седмици почна да ми излиза от browser-a без да има причина и така си губя всичко което съм намерил. Ако имате някакви предложения за леки browser-и моля предложете. между другото browser-и като "Google Chrome ,Mozilla Firefox ,Opera" неми вършат особенна работа.

Maxthon ти е решението! Бърз, удобен и идва с всичко необходимо. Крашовете и забиванията в него са екзотична рядкост.

Опитай това ,може и да ти допадне! ;)

А,ако искаш си избери един от тук! ;)

Успех! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Yandex , Epic , maxthon

и с трите няма да сбъркаш ;)

с първия определено ще сбърка... руски боклук с тулбари...

Torch browser, наподобява Chrome, но има допълнителни нещица :)

тоя браузър бива затрит от повечето качествени антивирусни...

аз ползвам FF 22, без плугини и само флаш плеър 11.2.202.235 и не крашва...

като накачулиш плугини ще крашва...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Здравейте.

Аз също търся браузър - "наследник" на Опера 9.64. Всъщност от година и нещо ползвам(по неволя) Cometbird 3.6. Повечето страници ги отваря прилично, но в редки случаи ме изненадва неприятно и се налага да ползвам втори браузър. Освен това ми е много неприятно, че не поддържа сесии - като тези в старата Опера. Не съм много навътре в теорията, но си мисля, че има определени разлики между сесии и отметки...

Бях почитател на Опера заради богатите настройки, сесиите, бързото избиране и т.н., но лично за мен там нещата тръгнаха надолу още след 9-та версия, а сега като повечето "верни фенове" ;) не искам да се занимавам с поредният клонинг на Chrome.

Ползвах за кратко споменатата Qupzilla, но не я запомних с нещо(не помня дори дали е крашвала ;)) - което също е лошо...

В момента преглеждам Maxthon, Sleipnir, Qupzilla, SRWare Iron и вероятно ще започна да ги пробвам в този ред. Дайте някакви коментари за тези браузъри и по-специално къде настройките и функциите са най-близки до тези на Опера(истинската)!

...В момента преглеждам Maxthon, Sleipnir, Qupzilla, SRWare Iron и вероятно ще започна да ги пробвам в този ред. Дайте някакви коментари за тези браузъри ...

За другите не знам-не съм ги пробвал , но за Maxthon да знаеш, че  не поддържа спелинг на български.

За другите не знам-не съм ги пробвал , но за Maxthon да знаеш, че  не поддържа спелинг на български.

Български, смея да заявя че знам достатъчно добре. :) Проблема ми е най-вече в поддържането на истински сесии.

Редактирано от sten90 (преглед на промените)

• 4 години по-късно...

Най-добрия и бърз браузър е Брейв!!!
ТИ НЕ СИ ПРОДУКТ!
Това е мотото на новия Децентрализиран Бреив Браузър, борещ се срещу доминацията на Гугъл и Фесбук използващи НАШИТЕ лични данни и поведение за собствената им облага.
БРЕЙВ е с нова революционна концепция за интернет, най-бързия и сигурен браузър без реклами и предлагащ възнаграждение. 
ПОДКРЕПЕТЕ ТЯХНАТА КАУЗА ЗА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА И СВОБОДАТА НА ИНТЕРНЕТ

https://brave.bg

https://investinblockchain.bg/2019/03/05/brave-broswer-prevzema-internet/

И аз съм на Брейв от почти година и май е най-добрият към момента. Е-ползвам и още 4-5 други според случая :)

току-що, bobihot написа:

И аз съм на Брейв от почти година и май е най-добрият към момента. Е-ползвам и още 4-5 други според случая :)

Е нямаше да ползваш още 4-5 други,ако беше най добрия според думите ти :)

Редактирано от Гост
добавих нещо си там... (преглед на промените)

все още съм с FIrefox,но за клипове ползвам Edge,защото при мен натоварването на процесора при двата е 2 към 1 в полза на втория плюс плейване без проблем на 1080р.

преди 1 час, emil644466 написа:

за клипове ползвам Edge,защото при мен натоварването на процесора при двата е 2 към 1 в полза на втория плюс плейване без проблем на 1080р.

вярно е, при нет от 1МB, при Edge, ми върви на 1440р,
ама и Cent  не му отстъпва, върви добре и един плюс,че си има вграден преводач...ъ-ъ-ъ...тъй де, за мен е плюс, щот не зная чужденецки

преди 7 часа, alexvirt написа:

Brave Software Inc. based on the Chromium

И някакви глупости за блокчейн и печелене на токени...

преди 2 часа, megatone написа:

Да, интересна идея, но за да се осъществи трябва сайтовете, които посещаваш с Брейв да са "абонирани" за тази услуга. Разцъках Brave-а за известно време и установих, че нито един от сайтовете които посетих не е абониран за тази услуга.Но е наистина бърз браузър и добре оформен. Може да му инсталираш всеки плъгин от Хром магазина. Наблъсках го с плъгини и продължи да работи бързо и стабилно, не е като Мозилата например, която като и инсталирам няколко неща и едвам крета.....

преди 3 часа, megatone написа:

Да, това е дигиталното бъдеще .....  в Блокчейн, който ще ни даде сигурността и прозрачността .

преди 6 минути, alexvirt написа:

Да, това е дигиталното бъдеще .....  в Блокчейн, който ще ни даде сигурността и прозрачността .

Ъхъ и всички ще ползваме brave browser... :emoji_smiley-01:

Има и други много добри  и качествени проекти като ТОР Браузър Например.

Аз само изказвам моите предпочитания на база качествата, които които притежава БРЕЙВ. - /само бързината е изумителна/

Отбелязвам също, че проекта на  Брендън Айх, /който изобрети Джаваскрипт и е бившия главен изпълнителен директор на Mozilla/

е в  процес на развитие, и да се надяваме че ще донесе нещо по-добро в Интернет - предпочитанията сигурността и свободата на избор.

преди 23 часа, alexvirt написа:

ТИ НЕ СИ ПРОДУКТ!
Това е мотото на новия Децентрализиран Бреив Браузър, борещ се срещу доминацията на Гугъл и Фесбук използващи НАШИТЕ лични данни и поведение за собствената им облага.
БРЕЙВ е с нова революционна концепция за интернет, най-бързия и сигурен браузър без реклами и предлагащ възнаграждение. 
ПОДКРЕПЕТЕ ТЯХНАТА КАУЗА ЗА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА И СВОБОДАТА НА ИНТЕРНЕТ

https://brave.bg

https://investinblockchain.bg/2019/03/05/brave-broswer-prevzema-internet/

Това нещо подозрително много мяза на Хрома, което означава, че  ще ползва неговия енджин и ще е лакомо за РАМ памет точно като оригинала. Аре нема нужда...

преди 4 часа, rado84 написа:

Това нещо подозрително много мяза на Хрома, което означава, че  ще ползва неговия енджин и ще е лакомо за РАМ памет точно като оригинала. Аре нема нужда...

И аз така си мислих, но се изненадах. Доста пестелив е на RAM. При отворени 30-40 подпорозореца, ми зае около 50 - 60% RAM. Иначе си е чист Хром с вграден Ad-блокер. Само дизайна е по-красив.

преди 8 часа, rado84 написа:

ще е лакомо за РАМ

Що? Ти оперативната памет за слагане в буркани ли я пазиш? Нали е за това - колкото повече заета, толкова по-малко дискови операции.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.