Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой браузър предпочитате (част 2)?

Кой браузър предпочитате? 1021 гласували потребители

1. 1. Кой браузър предпочитате?

• Avant Browser 11х
      1%
      16
    • Internet Explorer 7х
      12%
      112
    • K-Meleon 1х
      1%
      11
    • Konqueror 3х
      0%
      2
    • Maxthon 1х
      1%
      18
    • Mozilla Firefox 2х
      52%
      486
    • Netscape Browser 8х
      0%
      4
    • Opera 9х
      25%
      238
    • SlimBrowser 4х
      0%
      2
    • Друг
      4%
      41

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Където и да ровя, все не става. Слагах и махах отметки къде ли не из разделите и не става.

Така пробва ли?

1. Open IE.2. Click Tools (or the gear symbol in IE11).3. Click Internet Options.4. Click Tabs.5. Select Always open pop-ups in new tab.6. Click OK until you are back in your browser.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 137,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

В крайна сметка ще се върнеш пак на Opera, като мен :)

Новата не е чак толкова лоша, като ѝ свикнеш. Малко по-малко я оправят с всеки ъпдейт.

Chromium е най-добрата алтернатива за мен. Opera не ми е много по вкуса. :)

Така пробва ли?

1. Open IE.2. Click Tools (or the gear symbol in IE11).3. Click Internet Options.4. Click Tabs.5. Select Always open pop-ups in new tab.6. Click OK until you are back in your browser.

Пробвах го и това, не става. Рестартирах и браузъра , пак не става. 

RudeBoy , в момента съм с опера некст. Много недодялани неща има на този етап. Затова свиквам и с ИЕ 11. 

Редактирано от Stefan Caromov (преглед на промените)

Не знам, дали е от Firefox или от флаша, но когато гледам клиопове в youtube и насичат..., понякога дори забива целия браузър поради тази причина... Интернета ми е 100Mbit/sec

Не знам, дали е от Firefox или от флаша, но когато гледам клиопове в youtube и насичат..., понякога дори забива целия браузър поради тази причина... Интернета ми е 100Mbit/sec

Е тука колегата е предложил решение, може да ти помогне.

Сега пък се оказа, че в този режим няма 1080p...

Е тука колегата е предложил решение, може да ти помогне.

В момента се прехвърлих на опера некст. Най-малко мъчещ ми се струва, въпреки големите си проблеми. Например на настолния ми компютър, не мога да пиша коментари в замундите ( бутона "Готово!" стои неактивен ). На лаптопа си пък, не мога да копирам от замундите текстове ( примерно на описания на филми )

В едната замунда са направили да не може да се копира текста и проблема не е при теб. Щом си тръгнал да свикваш на ИЕ11, защо не пробваш Chrome. Минал съм ги всички по-добри браузъри и колко и недостатъци да има, Chrome е най-добрият, който съм ползвал и все още го ползвам.

Хром има ли адъни за сваляне на клипове от ютуб и за конвертиране на клипове от там в мп3, защото го инсталирах , но не намерих такива

От флаша е. Ако си непоправим фен на Модзилата като мен, слагай Waterfox и си свиркай. Но само ако си на 64-битов Уин :) За близо 2 годинои ползване съм повече от доволен...

Като че ли си намерих браузър - Maxthon. До момента най-много ми прилича на оператра, освен това мога да си направя началните страници на решетка, мога да си сменя темата, само не мога къде в настройки да направя свалянето по подразбиране на десктопа. Доста приятен браузър, сега ще разгледам и добавките

Имам питане, има ли добавка за авто рефреш на страница ? Не намирам 

А и е малко бавен, поне така ми се струва....като че ли леко цикли....изключих adHunter неи знам проксито и изключено и включено е все едно мисля...Като че ли има проблем докато зареди страница, след това е супер 

Редактирано от Stefan Caromov (преглед на промените)

Хром има ли адъни за сваляне на клипове от ютуб и за конвертиране на клипове от там в мп3, защото го инсталирах , но не намерих такива

Има, но аз лично ползвам Videoget и си конвертирам в какъвто формат искам.

• 1 месец по-късно...

Значи от няколко месеца ползвах browser-а "Qupzilla" и досега бях доста доволен от него поради скоростта му ,но от няколко седмици почна да ми излиза от browser-a без да има причина и така си губя всичко което съм намерил. Ако имате някакви предложения за леки browser-и моля предложете. между другото browser-и като "Google Chrome ,Mozilla Firefox ,Opera" неми вършат особенна работа.

Аз ползвам Chromium, след като за пореден път се отказах от лисицата и съм много доволен.

Arora, QTWeb, Midori. QupZilla имаше склонност към подобно нещо преди, вземи го обнови.

Оффф, Chromium е кажи-речи същият като Google Chrome, а авторът написа, че НЕ иска Google Chrome!

Той ИСКА да не крашва и да бил "бърз" - не ги мешай двата щата. 

За да бъде бърз даден браузер, трябва да се види и с каква система се разполага. Например старата Опера при мен върви бързо на старата щайга с P4,  но доста зле при новата. С Опера 20 е обратно - на старата е бавна, а на новата няма равна.  Така, че не отписвай Опера от раз. Пробвай поне двете версии на браузера - до версия 12.5  и след това до версия 20, ако компютъра е по-бързичък.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Обаче, браузер и антивирусна трябва да се обновяват! Т.е. да не са стари версии. (ако е стар компютъра бразуер актуална версия и само вирусните дефиниции се обновяват.

Защото с всяка една нова версия на един браузер се оправят кръпки, бъгове и т.н. За да  е  по малко уязвим/ защитен и да не крашва.

Пробвах дадените browser-и не намерих по добър от "Qupzilla" но да имаше начин да се оправи гадното крашване щеше да е много добре хем сам я обновил и пак крашва

Примерно Iron browser 31.  Вариантите не са много защото браузърите използват това или онова ядро и всичко останало са добавки и променен интерфейс

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.