Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тениса

Featured Replies

Имаше спор за чехкинята дали е шимейлс :) или е мъж,защото се виждаха мъжки атрибути под полата и.........

Кръвен роднина със "Кастер Семеня"

Просто Пиронкова не беше днес на корта! Много ама много ме е яд!

• Отговори 339
  • Прегледи 48,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

В тениса не е важна само силата.Цвети играе елегантно и се видя на няколко пъти как оня мускулест мутат стана за смях,но днес не беше ден на нашето момиче http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifВчера размаза друг мутант...явно и дойде в повече.Мисля си че трябва да се поработи не толкова върху физиката,а по скоро по психиката и.

А и съм сигурен,че ще има още много да ни радва.Да е здрава и без контузии,а успехитеще дойдат :)

Редактирано от Папа Пий(за)2 (преглед на промените)

В тениса не е важна само силата.Цвети играе елегантно и се видя на няколко пъти как оня мускулест мутат стана за смях

За жалост със спорадични изяви не се печели!

Редовните успехи се предхождат от спорадични, не се става изведнъж супердобър.

проблемът е, че тя изобщо няма успехи...засега.

32-та в света няма успех...?

проблемът е, че тя изобщо няма успехи...засега.

А победите над високо класирани тенисистки и достигане до 1/2 финал на Уимбълдън миналата година и 1/4 финал тази година за нищо ли го броиш? Стига с това отричане, братче... Гледам по спортните сайтове се е нароило със завистливи комплексари, които бълват помия - колко зле била тая Пиронкова, как за нищо не ставала и т.н. Стара българска черта - да плюем по някой, който стане известен и обичан...

32-та в света няма успех...?

Нито една титла на WTA, нито една титла от Големия шлем. Няколко титлички от турнирчета на ИТФ и то последната е от 2007-ма. Да, някакъв успех е все пак, но за надеждите, които й възлагате, това е крайно недостатъчно.

Сега, че начина, по който се прави ранглистата е леко безумен, е съвсем друга тема на разговор...

А победите над високо класирани тенисистки и достигане до 1/2 финал на Уимбълдън миналата година и 1/4 финал тази година за нищо ли го броиш?

Самият факт, че полуфинал е най-голямото й постижение в кариерата засега е достатъчно показателен. Много са играли поуфинали, много са играли и финали, но в историята остават тези, които в края вдигат купата. За съжаление Цвети засега не е сред тях, така че едва ли това може да се нарече успех при положение, че сестри Малееви газеха през 80-те и част от 90-те години.

Успехите не само в тениса, а и във всички спортове се измерват с броя титли, а не с това кого си победил. Но ти си фен на тотнъм, за които най-големият успех е да бият Арсенал. Нормално е да разсъждаваш по този начин.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

В този спорт,който е за милионери,българин да постигне тези резултати......не бих казал че не е успех.Не е редно да подценяваме успехите на нашите спортисти.Особено,като имаме впредвид при какви условия ги постигат и не забравяйте ,че не получават никаква помощ от държавата.....Срам ме е да се нарека Българин,като гледам отношението на някои сънародници към тези ентусиасти http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Успехите не само в тениса, а и във всички спортове се измерват с броя титли, а не с това кого си победил. Но ти си фен на тотнъм, за които най-големият успех е да бият Арсенал. Нормално е да разсъждаваш по този начин.

Не че съм очаквал друг начин на мислене от един фен на Арсенал... Както и да е.

Тук явно някой влязоха в задочен спор? Какъв "Арсенал" какъв "Тотнъм"? Говорим за тенис!

Лелеее тая е не мутант ми не знам какво ... според мене тя не е за женския тенис ....109 км. сервис .. Цвети, нямаше късмет с нея, въпреки че във втория сет направо надмина себе си!!! Да обърнеш по този начин резултата в тайбрека е направо чудо!!! Дано догодина се представи още по-добре! Благодарим!!!

Лелеее тая е не мутант ми не знам какво ... според мене тя не е за женския тенис ....109 км. сервис ..

Цвети, нямаше късмет с нея, въпреки че във втория сет направо надмина себе си!!! Да обърнеш по този начин резултата в тайбрека е направо чудо!!!

Дано догодина се представи още по-добре!

Благодарим!!!

След обрата очаквах,че 3 сет ще и е лесен,но чехкинята я размаза със сила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Както споменаха по-нагоре всичко се реши в 3 гейм.Ако беше станало 2:2 може би щеше да е друг крайния изход.....,но така е в живота и спорта.

След обрата очаквах,че 3 сет ще и е лесен,но чехкинята я размаза със сила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Както споменаха по-нагоре всичко се реши в 3 гейм.Ако беше станало 2:2 може би щеше да е друг крайния изход.....,но така е в живота и спорта.

Да! И аз точно така си мислех, но русата мома реши, че ще играе грубо ... На'що момиче е много технично, но в сравнение с Квитова е направо крехка. Срещу тоя мутант тр'я СИЛА ... Дано поне някой я спре ...

А иначе при мъжете се заформят интересни мачове :ph34r:

Да! И аз точно така си мислех, но русата мома реши, че ще играе грубо ... На'що момиче е много технично, но в сравнение с Квитова е направо крехка. Срещу тоя мутант тр'я СИЛА ... Дано поне някой я спре ...

А иначе при мъжете се заформят интересни мачове :P

Тая "мома" може спокойно да играе с мъжете :nono:

Цвети Пиронкова много ми напомня на моите любимки Щефи Граф,Мануела Малеева и Крис-Евърт Лойд! :blink:

Тая "мома" може спокойно да играе с мъжете :blink:

Хайде стига с тези определения... Да не би физиката на Квитова да е много по-различна от тази на Клайстерс, сестрите Уилямс и т.н.? Просто в съвременния тенис има два вида тенисисти - такива, играещи силов тенис, и такива, разчитащи повече на техниката. Надмощие взимат ту едните, ту другите, но е видно, че все пак не само физиката е определяща... Една сравнително крехка тениситка като Мартина Хингис беше дълго време на върха.

Хайде стига с тези определения... Да не би физиката на Квитова да е много по-различна от тази на Клайстерс, сестрите Уилямс и т.н.? Просто в съвременния тенис има два вида тенисисти - такива, играещи силов тенис, и такива, разчитащи повече на техниката. Надмощие взимат ту едните, ту другите, но е видно, че все пак не само физиката е определяща... Една сравнително крехка тениситка като Мартина Хингис беше дълго време на върха.

Да, съгласна съм с теб! Така или иначе мача е свирен вече ... било какво било ... догодина пак!

Дай да видим сега кой ще надделее при мъжете! Аз съм шокирана че Феде падна от Цонга, но явно момъка е в добра форма и бие наред. Интересно би се получило да бие и Джокович (макар че ще му е трудно) и финала да е Надал – Цонга. Въпреки че и Мъри не е за отписване ... Интересен полуфинал се очертава ... :ph34r:

Рафаел Надал-Новак Джокович / Уимбълдън 2011 ГОЛЕМИЯТ Финал . Вижте тази прогноза:

http://bgprognozi.info/index.php?option=com_content&view=article&id=798:------2011-&catid=9:2011-06-29-19-44-44

Е, тази прогноза не ми се харесва! Не искам да бие Надап ... При все че съм привърженичка на Феде, предпочитам да бие Ноле!

Наистина ще бъде много интересен финал!

Новият крал на тениса се казва Новак Джокович! Страхотен мач направи срещу Надал и напълно заслужено спечели турнира. Демонстрира невероятен тенис, успя да неутрализира силния сервис на Надал и след няколко решаващи пробива се поздрави с успеха.

Искам да попитам има ли в окръга Западен парк - Илинден - красна поляна, нормален тенис клуб, който не е с по 400лв. на месец? Освен клуб "Септември 2006?" :whist:

Новият крал на тениса се казва Новак Джокович! Страхотен мач направи срещу Надал и напълно заслужено спечели турнира. Демонстрира невероятен тенис, успя да неутрализира силния сервис на Надал и след няколко решаващи пробива се поздрави с успеха.

Да! Точно така! Честито на Ноле! Заслужаваше го! :biggrin:
  • 5 месеца по-късно...

Публикувано изображение

Определиха Новак Джокович за №1 в Европа

Новак Джокович (Сърбия) е спортист номер 1 на Европа за 2011-а година в 54-то издание на традиционната анкета на Полската национална агенция (ПАП). В допитването взеха участие 18 европейски национални агенции, в това число и БТА. Сръбският тенисист стана и спортист номер 1 на Балканите за 2011-та година в анкетата на БТА.

24-годишният сърбин направи изключителен сезон. Той стартира годината със серия от 41 поредни победи и се изкачи на върха на световната ранглиста на 4 август, след като спечели "Уимбълдън". Джокович триумфира в още два турнира от Големия шлем в Австралия и САЩ и завърши годината с общо 10 титли, като допусна само 6 поражения в 76 изиграни мача.

Подгласници на Джокович в анкетата са двукратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел (Германия) и баскетболната звезда от НБА Дирк Новицки (Германия), който стана шампион с Далас Маверикс.

Източник: sportal.bg

• 2 седмици по-късно...

Исторически триумф! България победи Дания на Хопман Къп !

Публикувано изображение

Цвети и Гришо размазаха на двойки Возняцки и Нилсен

България постигна исторически успех на Хопман Къп, след като се наложихме над Дания с 2-1 победи в среща от груповата фаза на турнира в Австралия.

В първия мач Цвети Пиронкова отстъпи с 5:7, 6:4, 2:6 на световната №1 Каролине Возняцки, във втория Гришо се наложи със 7:6, 6:2 над Фредерик Нилсен.

В решаващата трета среща на двойки родните ни тенисисти спечелиха срещу датчаните с 3:6, 6:4, 10:1.

По този начин България запазва шансовете си за първото място в групата, но за целта ще трябва Чехия да загуби един от следващите си два мача срещу САЩ и Дания, а Гришо и Цвети да надиграят САЩ в петъчния мач.

"Имахме добър синхрон и това ни помогна много в тайбрека", сподели след срещата Григор Димитров.

"Да се надяваме, че ще бием и САЩ, ще дадем всичко от себе си. Настроението ни е отлично, но всичко е Божа работа", допълни топтенисистът ни.

Радвам се страшно много за победата ни, сподели на свой ред Цвети Пиронкова.

dnes.bg

:tennis2:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.