Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за тениса

Featured Replies

А да ни е честито! И вс еповече да имаме поводи да се гордеем!

• Отговори 339
  • Прегледи 48,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гледах Цвети и ме е яд че изтърва тая фукла Возняцки, но ако продължава в същия дух ...ще има да берат ядове с нашето мимиче :)

10:1 ? Какъв е тоя измислен тай-брек ?

Кога играят смесени двойки, било тъй....Към 3 часа, след пладне щели дават повторение по БНТ2

Редактирано от Drosophila melanogaster (преглед на промените)

Чудо! България подчини шесткратния шампион САЩ

Публикувано изображение

Нашите спечелиха решителния мач на двойки с 8:5, останаха втори в групата

Отборът на България записа втората си победа при дебютното си участие в неофициалното световно първенство по тенис за смесени отбори – Хопман къп в Пърт, Австралия.

В решителния трети мач на двойки Григор Димитров и Цвети Пиронкова успяха да победят с 8:5 Марди Фиш и Бетани Матек-Сандс и така България обърна шесткратния шампион САЩ с 2:1 победи.

Заради започващата кампания на Григор Димитров в Сидни в събота, организаторите взеха решение последният мач да се играе именно във формат до осем гейма, като това бе използвано по най-добрия начин от нашите тенисисти.

Неприятно впечатление обаче направи поведението на световния №8 Марди Фиш, който видимо бе разстроен от унижението на което го постави нашия Григор Димитров в мача им на сингъл.

Въпреки случката обаче Григор запази присъствие на духа и продължи наказателната си акция, която ни изведе до толкова престижния успех.

dnes.bg

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Една от най- известните тенистки за всички времена Мартина Навратилова е пример на човек, който е успял да се оттърве от лошия си начин на хранене, и още по- важното- с това до подобри своите резултати в спорта. Дълго време тя е имала проблеми с поведението си на корта, проявявайки нервност. Но след като заминава за Щатите, тя среща там д-р Робърт Хаас, автор на книгата „Храни се за да победиш“ (Eat to win). Д-р Хаас е специалист по храненето, и той открил, че диетата на Мартина оказва влияние върху нейното настроение на корта.

Редактирано от arincome (преглед на промените)

Искам да честитя титлата на Новак Джокович от тазгодишния Аустрелиан оупън и тъй като не видях друга тема реших да го направя в тази :)

• 7 месеца по-късно...

Здравейте. От вчера официално http://toptennis.bg е онлайн. Също и страницата във facebook: https://www.facebook...202774613186080

Всички новини от сайта се появяват и във facebook. За момента сайта не е с много категории, но с времето ще се разрастне.

Дано е полезен на всички фенове на тениса.

Здравейте. От вчера официално http://toptennis.bg е онлайн. Също и страницата във facebook: https://www.facebook...202774613186080

Всички новини от сайта се появяват и във facebook. За момента сайта не е с много категории, но с времето ще се разрастне.

Дано е полезен на всички фенове на тениса.

Ти ли си правил сайта?

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Фенове на тениса се срещат с Каролине Возняцки в магазин на Мтел

Българските фенове на тениса ще могат да се срещнат на живо извън корта със световноизвестната тенисистка Каролине Возняцки. Спортистката ще очаква своите фенове в магазина на Мтел на ул. „Раковски” 153 в София на 2 ноември (петък) от 13:30 часа.

Аз лично мисля да намина, който още е навит да ми намигне, може да срещнем там :)))

От една страна съм антифен на тениса, заради негативното му влияние върху балансираното развитие на организма. От друга страна винаги е приятно да видиш хубаво момиче, на което си гледал под полата по телевизията :) Жалко, че ми е далече и ме мързи да се замъкна, но се надявам да покажете снимки :)

Ахахаха, мнооого добре го каза, да, точно така е в интерес на истината...момичето е доста яко и бих отделил от времето си за да я фотографирам набързо :))))))))))))))))))))

аз отивам, ако мога да направя снимки, задължително ще ти публикувам една- две ,badsector. ;)

Ахахахаха, егати и метлата, от къде я извади, тва да не е по случай Хелоуин със закъснение лелеле мале :)))) И моят телефон е по-бърз, бас държа, защото те надушвам, че си със Самсунг Галакси 3 ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.