Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ЧРД на Леонардо!

Featured Replies

Днес нашият скъп съфорумник Leonardo одъртява с още една годинка! ДА е жив и здрав,и все така остроумен! И нека през живота си не се оттърве от вино и от жени! :clap::clap:

• Отговори 94
  • Прегледи 13,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чести Рожден ден , Лео ! Мн здраве,щастие и късмет :clap: И е мн куул че на този празник ти имаш и рожден ден - два повода да пиеш двойно :clap:

Браво на нашия Леонардо :yanim:

Честит Рожден Ден и от мен :clap:

За много години,пълни със смях,слънце и сбъднати мечти :clap:

И утре да ни се похвалиш какви :gift: си получил Публикувано изображение

Публикувано изображение Честито на Стафидко да ни е жив, здрав, прав, корав...Ииииии.....

Публикувано изображение

Честит рожден ден!

Пожелавам ти добре прекарани дни и пълни с емоции нощи.... Никога не спирай да използваш хапливия си език. :clap:

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

:clap: Ей, Леооо... Честит празник, братле, жив и здрав,още многооо дълги години да си (ти ги ) поклащаш стафидките и да ни радваш и заразяваш с настроение! Публикувано изображение айде весело изкарване!

Публикувано изображение

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЕО!!! :ph34r:;)

Присъединявам се към пожеланията с едно голямо Честито! ;)

Нека здраве, щастие, късмет -

съпътстват пътя ти напред!

Тоника - Дете голямо ;)

Ейййй ... ЧРД !!! Много здраве , щастие !

Много много,от всичко хубаво по много Лео ;) Обаче с тия мандаринки изсушени как ще се справиш незнам :) ЧРД ,ЧРД и още ЧРД ;)

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Честит Рожден Ден :)

Честит Рожден Ден и от мен! Публикувано изображениеПубликувано изображение Какво да ти пожелая...хм...нека се сбъднат пожеланията на всички писали до този момент!

И сега спорад традицията трябва да изкажа няколко благодарности! Първо благодаря на мама и на тате, че са планували така, че да са изсуля точно на 14.02.19..г. (бахти хич не е лесно да имаш РД на Трифон зарезан и Св. Вал. - винаги си казвам " повече няма да пия"). Не на последно място благодаря на всички Вас сладури и сладурковци и ти ТоБи. Ами това е .........

И сега спорад традицията трябва да изкажа няколко благодарности! Първо благодаря на мама и на тате, че са планували така, че да са изсуля точно на 14.02.19..г. (бахти хич не е лесно да имаш РД на Трифон зарезан и Св. Вал. - винаги си казвам " повече няма да пия"). Не на последно място благодаря на всички Вас сладури и сладурковци и ти ТоБи. Ами това е .........

Е аз не съм ли към Сладурите и Сладурковците Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Честит Рожден Ден и от мен... много успехи, здраве, сбъднати мечти и една истинска и завинаги любов.... Публикувано изображение

Извини ме за късния поздрав, но за съжаление нямаше как по-рано...но пожеланието ми е от сърце...

И аз с огромно закъснение, но от сърце... ;)

Честит Рожден Ден!!!

Желая ти много любов, щастие и сбъдване на всичките ти мечти!!! :beer:

Публикувано изображение

Лео,сори брат ама не съм разбрал за Рожденният ден.Ша са женя и за тва не съм разбрал.Честито и много здраве и късмет за напред!

• 11 месеца по-късно...
  • Автор

Хайде отново - честит рожден ден на нашия приятел и съфорумец! От жени и здраве да не се отърва,и все даго раздава такъв тарикат ;)Публикувано изображение Ай честиту!

Айдиии...Лео, каква е тая дата дето си избрал да се цопнеш на тоя свят? Ние сега за тебе ли да пием, по случай Трифон Зарезан или Св. Валентин?

Да си ни жив и здрав и все така колоритен и единствено и само успехи, постигнати цели и сбъднати мечти ти пожелавам! Публикувано изображение

Честит Рожден Ден! Здраве да има, късмет и знам ли те какво искаш секс или любов :inlove1::speak:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.