Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идват малки Габриелчовци и Габриелки

Featured Replies

Честито, Габи! :ph34r: Много хубава новина. Пожелавам ти лека бременност. :ph34r:

• Отговори 158
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да е жив и здрав адаша... И мама и тате също,за да го слушат цял живот...

Честито , Габи !!! :clap:

Желая ви всичко да мине като по вода и да сте живи и здрави ... :baby:

Ииии ... Честито !!! :baby:

Брао брао. както казваме по нашия край ;)

Сега по-сериозно, мисля че знаеш каква отговорност поемаш и искрено ти желая успех новото начинание :nono:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Млада майка първескиня! Да близниш Габчо и ако е момиче защо си мисля че ще е Габриела :ph34r:

Ех, хайде официално и тук да ти честитя;)

Да си родиш едно хубаво, здраво и красиво дете като тебе (момиченце ако е възможно ;)).

Ще вдигаме ккупон към септември :)

След бурна нощ без презерватив ...... си сменям подписа на .... настоящия ;):)

3Rd70544.jpgЧестито и от мен....и най-важното е да е здраво независимо от пола...а и ти също да си здравичка...успех... 7278_t.jpg

• Автор
Искам и аз да поздравя бъдещата майка. И таткото, разбира се.

И да е хубаво и умно като майка си детенцето. Честито, Габи. :yanim:

Аз докато видя темата, бебенцето ще се роди. :ph34r:

То май аз докато видя тази тема, ще родя. Кой я направи???? Да си признае.

:rolleyes:

Мили хора, вие не сте ли чували, че бременните са особено чувствителни и много лесно се разциврят. :angry: Че аз вече се разциврих. Много ви благодаря за пожеланията.

Давам веднага сведения:

1. Бебето е едно. Няма да има близнаци. Може би следващия път. :hush:

2. Като започне да ми личи повече, че си сложа бременен аватар.

3. Таткото е адски щастлив и все ми звъни да ме пита как съм и как е бебето. :speak:

4. Бас ловя, че ще е момче. Още не се знае. Но според раждали хора, натам вървят нещата. Каквото се роди. САМО ДА Е ЗДРАВО. :angel19::angel19::angel19:

Лео, ще бъде Димитърчо. За момиче, ще мислим още. Все пак милата много зор ще види. Навсякъде в нета името й е заето от майка й. :P

lpa - съзнавам аз отговорността и вероятно с раждането ще я осъзнавам още повече.

WhiteHeart - много ме разсмя с твоя пост.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

• Автор
До четвъртия месец не е много препоръчителен секса или поне да е по-софт и без оргазми от страна на жената.

Това нещо го четох и на други места, обаче АГ-то казва, че няма проблем, стига да не ме боли нещо. Колкото до оргазмите и евентуалните контракции ..... хм. Това ми е доста логично за в началото, но имайки предвид, че съвсем в първите седмици на бременността /т.к. не знаех, че съм/ си правехме и секс, и какво ли не, и как ли не :rolleyes: и проблем никакъв. Разбрах в 10 седмица и ме хвана шубето за всичко - за секса, за оргазмите, за всяко неразположение, за друсането в градския транспорт, дори за спането по корем. :P Въпреки че не трябва човек да се шашка от всичко и да си живее нормално, като зная, че може да има някакъв минимален риск, гледам да го избягвам.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Хахаха... Габи, ако верно е момче, ще го кръстите ли Фиф?

пп. Аз ти отделих мнението от другата тема и ти го сложих като нова тема :rolleyes:

• Автор
Хахаха... Габи, ако верно е момче, ще го кръстите ли Фиф?

пп. Аз ти отделих мнението от другата тема и ти го сложих като нова тема :rolleyes:

Обещавам, че ако е момче наистина, понякога ще го наричам така.

п.п Така си и помислих. Първо теб заподозрях.

Обещавам, че ако е момче наистина, понякога ще го наричам така.

п.п Така си и помислих. Първо теб заподозрях.

Хехеех... остава сега и кръстник да ме направите и работата ще заспи biggrin.gif

пп. Бахти, толкоз ли съм подозрителен?!

• Автор

Ами че даааа, като казваш сега за кръстник....нямаме кръстници и за сватбата. Дали така вие с Динди бихте пожелали.... :rolleyes:

На сватбата са кумове. Може с Аркопикс да се кандидатираме за кумове?! :rolleyes:

Ами че даааа, като казваш сега за кръстник....нямаме кръстници и за сватбата. Дали така вие с Динди бихте пожелали.... :baby:

За бебето ясно ама на сватбата ко трябва да кръщаваме :eek:

Ама ако трябва Фиф ти - булката, аз младоженеца....малииииии на бъдещи мами не се говорят такива неща laugh.gif

Шъ ни бият... :scared:

Габс, иначе ти как си??Ако по време на бременността не те глезят, няма кога...я го прати да ти купи един шоколад за спорта :lol6: Ама чакай да стане още по - късничко.... :ph34r:

• Автор

Абе ние тука казваме на кумовете кръстници, а на младоженците кумци. Ама нали ме разбрахте какво казвам. :scared:

Динди, глезят ме те, обаче милият сега се връща от работа и да го пращам за шоколад, още повече, че не ми се яде....жал ми е.

На сватбата кумовете не требе ли да са женена двойка?

• Автор

Не е задължително, освен за църковния брак. Но може да ви оженим, нали? :scared:

Не е задължително, освен за църковния брак. Но може да ви оженим, нали? :scared:

Естествено, тва си е неква дреболия...можеш ако искаш и ние да си направим един бебок да си играят с твоето после заедно в пясъчника...разликата ще е само няколко месеца... biggrin.gif

Фиф да знаеш, че ез нямам доброто сърце на Габи има да ми тичкаш около дупето...къв съм чревоугодник...шъ ти съкратя дните еееей biggrin.gif

Бахти как го решиха набързо... аз право на глас имам ли или? biggrin.gif

Бахти как го решиха набързо... аз право на глас имам ли или? biggrin.gif

Не!!!

• 2 седмици по-късно...
Ейййй, Габи :)

Дано родиш хубаво, здраво бебче.. а кой знае, може и двечки :)

стига да е желана бременност

иначе...

да живеят гинекологичните кабинети cool.gif

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Бебчо снощи и днес помръдна. Направо на няколко пъти докато си лежах в леглото снощи си ме побутна. :):clap:

Сватбата ми наближава. Бих искала да си покажа роклята, ама ме е страх мъжо да не влезе случайно тук и да я види. Има я на сайта на Грънчарови & Син, ама....хайде след сватбата ще покажа снимки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.