Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идват малки Габриелчовци и Габриелки

Featured Replies

Честито Габи!!!

• Отговори 158
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да е жив и здрав адаша... И мама и тате също,за да го слушат цял живот...

Габи, твоя модел на коя страница със снимки е :) И какъв цят е :clap: Модела на сайта де :)

Харесва ми на 4та страница роклята най-долу вдясно.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

• Автор

Мерси, ralcheto.

Габи, твоя модел на коя страница със снимки е ;) И какъв цят е :lol6: Модела на сайта де :)

Харесва ми на 4та страница роклята най-долу вдясно.

Моята е на 7 стр., втория ред, първата. Тази, която пробвах беше бяло с розово, но си я поръчах бяло с екрю, като тази на снимката. Скрива ми корема доста, защото полата започва по-отгоре и е на ластик. А бюстието мога да нося и след тоа /ама като му махна розичките/. Косата пусната и на вълни и с някое друго цветче. Всичко бе измислено за 2 часа вчера с майка в магазина.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Бебчо снощи и днес помръдна. Направо на няколко пъти докато си лежах в леглото снощи си ме побутна. :gift::blow out candles:

Сватбата ми наближава. Бих искала да си покажа роклята, ама ме е страх мъжо да не влезе случайно тук и да я види. Има я на сайта на Грънчарови & Син, ама....хайде след сватбата ще покажа снимки.

Няма да забравя когато за първи път видях как бебок мърда в корема на мама.

Имах бойната задача, когато се наложи, да карам жената на брата в родилния. И стоим си ние с нея в стаята и си приказваме нещо и изведнъж като се появиха едни оформени ръбове по корема й, които ясно се виждаха как се движат. Аз се шашардисах. Скочих и хукнах да вадя колата, а тя взе да ми се хили и казва - спокойно бе, само мърда.

Мале, нямате си на идея как се шашнах и си мислех, че започва да ражда. Нямате си и на представа и колко много ми се смяха после, ноо сега съм експерт в тези неща. :)

Гери, желая ти лека бременност и септември да си имаш един здрав бебок.

На коя дата да идваме пред обредния дом? :P

• Автор

В Обредния дом /все ми звучи погребално значи :blow out candles: / заповядайте в Четвъртък на 17 Май. Още не знам колко часа точно. Може би няма само да съм си с истинската прическа, защото ресторантът ще е в събота с многото гости, ана ритуала само кумовете и родителите. Е, и още някой....

Мерси, ralcheto.

Моята е на 7 стр., втория ред, първата. Тази, която пробвах беше бяло с розово, но си я поръчах бяло с екрю, като тази на снимката. Скрива ми корема доста, защото полата започва по-отгоре и е на ластик. А бюстието мога да нося и след тоа /ама като му махна розичките/. Косата пусната и на вълни и с някое друго цветче. Всичко бе измислено за 2 часа вчера с майка в магазина.

Роклята е много красива и ще ти отива, особено сега като си с коремче.

Ако не ти личеше корема ето тази мнгоо щеше да ти отива на слабата фигура :clap: (поне аз така си мисля)

10_big.jpg

А ето тази е много пищна и изчистена, на мен лично ми хареса :rolleyes:

viktoria_bqla_big.jpg

Пожелавам ти незабравима сватба (е тя няма как да е) и живот и здраве септември да се появи на свят едно здраво и красиво бебе! Ще стискаме палци и ще чакаме снимки :clap:

П.П: Колкото до dindi с Fifa, представете си какво произведение на генното инженерство би било тяхното дете - глобален модератор, който е опасно изкусителен :clap: пфуу що ли не съм със 17 години по-млада :PPPP

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Бебчо снощи и днес помръдна. Направо на няколко пъти докато си лежах в леглото снощи си ме побутна. :clap::rolleyes:

Сватбата ми наближава. Бих искала да си покажа роклята, ама ме е страх мъжо да не влезе случайно тук и да я види. Има я на сайта на Грънчарови & Син, ама....хайде след сватбата ще покажа снимки.

Честито Габи....и да покажеш снимки... :clap:

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Ето няколко снимки от сватбата ми, само че тези са от любителските, т.к. професионалните са само на лента, а мен сега ме мързи да сканирам.

HPIM1421.jpg

HPIM1451.jpg

Честито - и за сватбата! Пожелавам ти много дълъг и много щастлив семеен живот!

Изглеждаш невероятно :)

Честито

Роклята и булката са страхотни cool.gif

Честито и от мен пожелавам ви с мъжлето много семейно щастие и здраве лека бременност и най здравото и красиво бебе на света:baby:

• Автор

Много ви благодаря на всички. ;)

Много ви благодаря на всички. :rolleyes:

Габиииии, много си красива:)

То май има нещо вярно, че по-красива жена от бременната няма. :baby:

Пожелавам ти безоблачно щастие, мила!

П.П: Не си забравяй обещанието, като започне да ти личи да си сложиш бременен аватар:ph34r:

Габи, ти си една от най-красивите и естествени булки, които съм виждала. Нека целия ти живот е също толкова красив! Другото вече съм ти го пожелала.... :rolleyes:

Ето няколко снимки от сватбата ми, само че тези са от любителските, т.к. професионалните са само на лента, а мен сега ме мързи да сканирам.

Прекрасни снимки Габи... :jumping11:

Габи, едно голямо ЧЕСТИТО и от мен - и за бебчето, и за сватбата!!!!! :jumping11:

Пожелавам ти много любов и щастие и най-вече, едно прекрасно и здраво бебенце!!! kiss.gif

P.S. Невероятно красива булка си!!! :wow:

Редактирано от MELL (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Габиииии, много си красива:)

То май има нещо вярно, че по-красива жена от бременната няма. ;)

Пожелавам ти безоблачно щастие, мила!

П.П: Не си забравяй обещанието, като започне да ти личи да си сложиш бременен аватар:P

Ето, слгам си. Тази е от преди месец, малко след сватбата и сме в Солун на медени три дена :ph34r:

Пожелавам ви да изпитате същата радост , която мен ме сполетя днес

alexanderrossentv1.jpg

alexanderrossentv1.jpg

Браво,браво :rolleyes: Честито! Да сте живи и здрави всички!(момче ли е или момиче?) Дай Боже всеки му!

Искам и ааааааааааз

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Да ти е живо и здраво! Както ти и мама покрай него!

Голям да порасне!И много да ви радва

alexanderrossentv1.jpg

Да е живо и здраво и да не е единствено :rolleyes: Направи едно и заради мен :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.