Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Оправих се горе-долу, само може ли да ми кажете сега някоя колица и за драг?Имам 65 ГТО и го напълних до горе със стейдж 3 целия и пак максималната му скорост е 8.86.Мисля си, че Шевел СС или 350З ще направят нещо по-така, дори по-младия ГТО, но не съм сигурен.Споделете коя е най-добра за драг. П.П.-Направих си Ево 10 за грип :baby:

Редактирано от kingston (преглед на промените)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Pontiac GTO (новият) ... 7,68 личен рекорд! (а това не е кой знае какво, може да се правят драгове и под 7,5 ... само не знам дали GTO може да го направи)

Виж тук -

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

И така.. Бих Драг Кинга или Куийн май трябва да кажа..Поставих си рекордите, докато се състезавах с него.1/4 миля - 7.49 и 1/2 миля - 11.39 с новия ГТО, който е 897 bpm.Взех му и колата..Играта се оказа доста плитка, таа..Някакви идей за Спийд колица? Мисля си за Вайпъра , ср10 или там както е ;)

За Speed най-добрата е 911 Turbo. С нея нямаш шанс да сбъркаш, все едно караш по релси ... и е бърза.

• 2 месеца по-късно...

Проблема е следния,пускам играта и след около 1 мин,ми излиза следното съобщение:nfs.exe has stopped working! и ми дава да "затворя" съобщението и ме изхвърля от играта!?Получавам същото съобщение и като пусна NFS Most Wanted и на NFS Carbon! Помагайте! П.П: с Windows Vista Ultimate 64-bit съм!

Редактирано от valexy (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Абе хора сигурно ще ви се стори тъп въпроса, ама защо като отида на "2 ниво" и не ми дава да карам с мойте коли ами с някви смахнати?

Тоя RaceDay (както и още няколко в играта) е оргарнизиран от определен спонсор. Ако спечеиш, получаваш безплатно една от двете коли на спонсора по избор. След това си продължаваш с твоите.

Тоя RaceDay (както и още няколко в играта) е оргарнизиран от определен спонсор. Ако спечеиш, получаваш безплатно една от двете коли на спонсора по избор. След това си продължаваш с твоите.

Ми то хубу ама аз на никое състезание няма да мога да стана първи с тея коли Публикувано изображение

Мерси :P

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Е те са абсолютно еднакви, така че противниците ти не могат да са по-бързи, ако си добър. Лично аз с волана ги бия с обиколка и половина Публикувано изображение (всички помощи са изключени и играя на ниво King)

Е те са абсолютно еднакви, така че противниците ти не могат да са по-бързи, ако си добър. Лично аз с волана ги бия с обиколка и половина Публикувано изображение (всички помощи са изключени и играя на ниво King)

Аз съм с джойстик и не съм добър толкова много :clap:

бих скапания драг кинг и сега не ми отключва другите пистиПубликувано изображение не е задължително да доминирам на всички места нали?

Всеки Showdown изисква определен брой спечелени и определен брой доминирани RaceDays. Ако не се лъжа ти трябват Х доминирани и 2Х спечелени за да ти отключи showdown-а.

Всеки Showdown изисква определен брой спечелени и определен брой доминирани RaceDays. Ако не се лъжа ти трябват Х доминирани и 2Х спечелени за да ти отключи showdown-а.

Аз май имам един ден не изигран Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение
  • 3 месеца по-късно...

След като вече успешно наточих "колекционерската" Acura NSX открих още няколко интересни факта. За да задоволя любопитството ви, ето и фактите, 15 на брой:

- Aston Martin DB9

- Aston Martin DBR9

- Audi R8

- Bugatti Veyron 16.4

- Dodge Challenger Concept

- Koenigsegg CCX

- Lamborghini Gallardo Superleggera

- Lancia Delta Integrale Evo

- McLaren F1

- Mercedes SL65 AMG

- Plymouth Road Runner

- Porsche 911 GT3

- Porsche 911 GT3 RS

- Porsche Carrera GT

- Seat Leon Cupra

Сега лошите новини. Тези коли ги има на всяко копие на играта, независимо дали е оригинално/пиратско с крак или без крак. Лошото е, че за сега могат да бъдат отключени само чрез HEX Edit в паметта, което повярвайте ми, НЕ Е лесно. Миналата година 2 седмици се мъчих да прехвърля Mitsubishi Eclipse GTS, което беше REWARD CARD в Carbon, в Car Lot-a и ... не успях. За сметка на това излезна трейнър, който можеше да го направи. Съвсем скоро се очаква и нещо подобно за ProStreet. Обикновенна, лесна за използване програма, която да отключи заключените коли. В случая се съмнявам, че програмата ще може да прави повече (като безкрайни пари, нитро и т.н.). Аз не съм фен на чийтове/кодове/трейнъри, който правят играта по-лесна, но защо пък да не се "повозя" във Veyron, Lancia Delta или Seat Leon... Ако все пак разбирата от Hex editing ето ви спъсъка с кодовете:

6A1CB6A4 Aston Martin DB9

EA03A62E Aston Martin DBR9

33E46FE4 Audi R8

45013DAB Bugatti Veyron 16.4

38AF78B9 Dodge Challenger Concept

A6DCC132 Koenigsegg CCX

8A0372CB Lamborghini Gallardo Superleggera

6B88CDF6 Lancia Delta Integrale Evo

CFD56242 McLaren F1

A1F94771 Mercedes SL65 AMG

ACBD671B Plymouth Road Runner

C4FFDE2C Porsche 911 GT3

A3879E6A Porsche 911 GT3 RS

D43D0667 Porsche Carrera GT

0ED3510E Seat Leon Cupra

Ако ли не ... веднага щом излезне програмката ще ви дам линк, за да се насладине на колите.

Тези коли се появяват в кар лота когато инсталираш нфс про стреет [dvd5] двд версията ще я намерите ж един от нашите торент тракери ,после си изтеглете nfs update.craked 1.1-bat (тои е само за двд версията !! ) инсталирате го, там си пише как .. ! След това за да имате тези 71 коли без чийтове трябва да: 1.Да отворите ДВД-то нфс про стрийт,отваряте файла Group6.cab на двд-то,там намирате фаила GLOBALCars_vault_BIN,давате му десен бутон"извлечи",извлеченият фаил преименувате на cars_vault.BIN

2.Преименуваният файл поставяте в папката NFS_FOLDER\GLOBAL (или по опростено за някои .. Публикувано изображение C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet\GLOBAL )

Тези коли се появяват в кар лота когато инсталираш нфс про стреет [dvd5] двд версията ще я намерите ж един от нашите торент тракери ,после си изтеглете nfs update.craked 1.1-bat (тои е само за двд версията !! ) инсталирате го, там си пише как .. ! След това за да имате тези 71 коли без чийтове трябва да: 1.Да отворите ДВД-то нфс про стрийт,отваряте файла Group6.cab на двд-то,там намирате фаила GLOBALCars_vault_BIN,давате му десен бутон"извлечи",извлеченият фаил преименувате на cars_vault.BIN

2.Преименуваният файл поставяте в папката NFS_FOLDER\GLOBAL (или по опростено за някои .. Публикувано изображение C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet\GLOBAL )

Тоя пост го писах повече от месец, преди да излезе пача. А пача излезна преди повече от година. Вече на всеки му е ясно как става номера Публикувано изображение Да не говорим колко trainer-и и save editor-и излязоха. Не 71, а 251 коли можеш да имаш в car lot-a :ph34r:
  • 2 месеца по-късно...

Огънах си капака на компа от яд! Вчера се състезавах с рио, и на последното състезание, като финиширах първи, играта крашна брутално. Всичко наново. Днес пак пуснах да играя с Рио бих го, и накрая пак ми крашна. Какво да правя, че за да я превъртя, а не по 100 пъти да се състезавам с рио и да ми забива. Публикувано изображение

Имах същия проблем, но с Most Wanted. Сейфа ми беше бъгнат и точно след като бия Razor и ме изхвърля като започва клипчето. Пробвах в 2-ма приятели и пак същата работа. Пробвай с някой пач като за начало, ако не се оправи виж някой друг релийз. Иначе аз така и не я превъртях тази игра - останаха ми последните писти преди да бия Grip King-a, онзи с BWM-то, но така и не успях да направя хубав резултат, въпреки че финиширах първи. >.<

• 3 месеца по-късно...

Имам малък проблем с НФС Про Стреет.Като започна да играя компютъра гасне.Моля ви кажете ми от какво става така! Процесора ми е:AMD Athlon 64 X2 4400+ Захранването ми е: Codegen 400W Видео картата ми е: Nvidia GeForce 8600GT Windows-а ми е: Windows XP Service Pack Машинката ми не е много добра,но става. :rolleyes:

Следи температурите на процесора и видео картата след като пуснеш играта. Може нещо да прегрява. А може и захранването да не издържа, все пак е Codegen. Само на тази игра ли става така, имаш ли проблеми с други игри?

Да имам този проблем с nfs undercover. Но захранването ми е на 2 дена а и със старото ставаше така на тия двете игри.Иначе температурата е ок.

Редактирано от v.i.p_121 (преглед на промените)

Да имам този проблем с nfs undercover. Но захранването ми е на 2 дена а и със старото ставаше така на тия двете игри.Иначе температурата е ок.

Тогава пробвай да преинсталираш DirectX и драйверите на видео картата.

ПП: И инсталирай последните пачове на игрите.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Тогава пробвай да преинсталираш DirectX и драйверите на видео картата.

ПП: И инсталирай последните пачове на игрите.

Пробвах пак цъщото. :sobbing::sobbing::sobbing::sobbing::sobbing::sobbing::sobbing::sobbing::sobbing:

Е, тогава общо взето нищо не ти остава. можеш да пробваш да преинсталираш Windows-а, но едва ли ще помогне.

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.