Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Абе кво и харесвате на тая игра.Нема смисал самата тема! :)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе кво и харесвате на тая игра.Нема смисал самата тема! ;)

:) И ти няма смисъл да пишеш такива коментари, но пишеш нали ?

Абе кво и харесвате на тая игра.Нема смисал самата тема! :)

Като не ти харесва - хубаво. Стига си заривал форума с тъпите си коментари. Като нямаш да кажеш нещо смислено, по-добре замълчи.

• 2 седмици по-късно...

Значи според мен играта е супер. Идеята й също. Демиджа нещо се ебава ама сичко си има косур, трябва само да го намериш. Тунинга е много добър, даже бих казал супер. Пистите състезанията също са супер. Лошото което EA са направили е че са разделили колите, това дето с една кола можеш да се състезаваш на един вид състезания. Примерно за дрифт колата трябва да е с задно. Тва е много гадно. А то повечето яки коли са със 4х4. Трябваше да разделят колите на: предно, задно, 4х4, но да може да се играе със всяка кола каквото поискаш състезание. Това е единственния проблем на играта. Според мен тва е едно от най добрите НФС-та. Но тва си е лично мое мнение.

Абе кво и харесвате на тая игра.Нема смисал самата тема! :cool:

Напротив има си смисал даже много голям обаче трябва да го намериш. Темата си има смисъл.

Много тъпа версия на NFS

Напротив тва е най-яката NFS досега. Сега ще чакаме новата NFS Shift, тя ще е подобна на Pro Street

Значи според мен играта е супер. Идеята й също. Демиджа нещо се ебава ама сичко си има косур, трябва само да го намериш. Тунинга е много добър, даже бих казал супер. Пистите състезанията също са супер. Лошото което EA са направили е че са разделили колите, това дето с една кола можеш да се състезаваш на един вид състезания. Примерно за дрифт колата трябва да е с задно. Тва е много гадно. А то повечето яки коли са със 4х4. Трябваше да разделят колите на: предно, задно, 4х4, но да може да се играе със всяка кола каквото поискаш състезание. Това е единственния проблем на играта. Според мен тва е едно от най добрите НФС-та. Но тва си е лично мое мнение.

Напротив има си смисал даже много голям обаче трябва да го намериш. Темата си има смисъл.

Напротив тва е най-яката NFS досега. Сега ще чакаме новата NFS Shift, тя ще е подобна на Pro Street

Точно това разделяне на колите, както го нарече, ме изкефи. Някакси много по-реалистично се получава. Например, с 4х4 според мен ще е невъзможно да се прави дрифт, та затова и ще е тъпо, ако колата се плъзга като с кънки на лед. (: Иначе единственият ми косур е управлението с клавиатура, което е направо ужасно. С джойкик при PlayStation си е друго нещо.

Точно това разделяне на колите, както го нарече, ме изкефи. Някакси много по-реалистично се получава. Например, с 4х4 според мен ще е невъзможно да се прави дрифт, та затова и ще е тъпо, ако колата се плъзга като с кънки на лед. (: Иначе единственият ми косур е управлението с клавиатура, което е направо ужасно. С джойкик при PlayStation си е друго нещо.

да то хубаво са ги разделили а то 90% от колите които харесвам са с 4х4. От колите който ми харесват със задно за дрифт са само Mazda Rx-7 и Nissan Silvia има и BMW ма те никога не са ме кефели. Иначе играта си е супер.

Искам да питам имам един проблем с Pro Street, значи като си играя игра се получават някакви дефекти в пикселите на играта (буквите мигат) в менюто, докато ми зарежда писта и навсякъде. Незнам сигурно е нещо от моята версия. Заканил съм се да си запазя сейфовете и да си инстална друга версия, само че ме притеснява дали после сейфовете ще тръгнат.

Плс ако някой има този проблем моля да пише ако е намерил решение. Благодаря предварително!!!!

Нали знаеш, че не може винаги да става така както на нас ни харесва? (: Пък за сейфовете не се притеснявай - ще си тръгнат. Въпроса е на какво се дължи тоя проблем, съмнява ме да е от релийза на играта...

Нали знаеш, че не може винаги да става така както на нас ни харесва? (: Пък за сейфовете не се притеснявай - ще си тръгнат. Въпроса е на какво се дължи тоя проблем, съмнява ме да е от релийза на играта...

Да и аз за това си мисля.

Pontiac GTO (новият) ... 7,68 личен рекорд! (а това не е кой знае какво, може да се правят драгове и под 7,5 ... само не знам дали GTO може да го направи)

Виж тук -

:):):)

Аз със мойта Mazda RX-7 с дигане на предница и съм правил 7 и нещо (не помня точно колко беше) ;)

Оправих се горе-долу, само може ли да ми кажете сега някоя колица и за драг?Имам 65 ГТО и го напълних до горе със стейдж 3 целия и пак максималната му скорост е 8.86.Мисля си, че Шевел СС или 350З ще направят нещо по-така, дори по-младия ГТО, но не съм сигурен.Споделете коя е най-добра за драг.

П.П.-Направих си Ево 10 за грип :D

мммда и аз Ево 10 за грип ама е много тежка и не добра по скоро ево 9 или някое ауди

• 2 седмици по-късно...

За мен това е най-доброто НФС въобще. В момента играя Шифта, която също е много добра, но ПроСтрийта си е ПроСтрийт. Заедно със Старкрафта и Диабло 2 са първите игрици който се инсталват след прейнстал на уйндоуса. ПроСтреетката съм я въртял няколко пъти, чупил съм няколко клавиатури, но продължавам да си джиткам на нея. Преди няколко дена реших да си направя един експеримент и си взех най-евтината 240SX(15 000) и най-скъпата кола Nissan Zonda F (741 000) и двете направени за драг и ето резултата:

Нисана е на 4 stage само brakes и tales са на 3 stage. Зондата и тя е на 4 stage с изключение на forced induction и brakes(неще да ги пуска и това си е) и ето максимума, които успях да изкарам от двете:

Nissan 240SX

Публикувано изображение

Pagani Zonda F

Публикувано изображение

Както се вижда въпреки, че Зондата е по-бърза дава по-малко точки, понеже Target time-а е по малък. С Други думи трошката дето струва 15 хиляди е по-добра за драг от скъпада Зонда ;). Иначе аз си цъкам с GT500 с което съм правил най-висок резултат :rolleyes:

Публикувано изображение

Някой ако има наблюдения за кола с по-голям target time да казва, а може и шотче.

• 3 седмици по-късно...

ного се извинявам за грубата намеса с тъп въпрос в този форум, но имама проблем подариха ми за рожден ден Sweex Steering Wheel Vibration, волан като волан, но не мога да подкарам никаква игра с вего, моля кажете ми имали game, която тръгва с тва нещо или да идзхвърлям, ама съсвсем сериозно питам, че нещо се изнервям вече! Благодаря предварително за помощта и отговорите!

• 7 месеца по-късно...

Здравейте.Искам да попитам какво трябва да натискам за следващ ден?Значи минавам всички състезания точките ми са до края и на татак кво?Моля обяснете какжо трябва да правя ето и снимка.

Публикувано изображение

От менюто на кариерата .... Cars -> Car Lot. След това в Cars -> Garage си ги тунинговаш :)

Аз още съм на малко ниво и само бавни коли мога да копувам.Сега като напредна млако ще си купя няква яка и с нея ще карам. :)

Редактирано от danielbonev (преглед на промените)

Аз още съм на малко ниво и само бавни коли мога да копувам.Сега като напредна млако ще си купя няква яка и с нея ще карам. :)

Не думай ...

• 9 месеца по-късно...

Някой може ли да ми каже, как да си направя pro street-а да е на 1366x768?

• 5 месеца по-късно...

Офф някой да ми пише лс ако знае как да си отключа скритите коли, моля за помощ.

Е ... ама ти май си много скаран с английския. Така:

1 - маутваш ДВД-то на играта

2 - зарежда autorun - даваш Quit

3 - отваряш експлорер и цъкаш на ДВД-то на играта

4 - намираш файла Group6.cab и си го копираш някъде на харда

5 - екстрактваш го в някоя нова папка - десен бутон >>> New folder

6 - в папката ще се екстрактнат няколко файла. На теб ти трябва GLOBALCars_vault_BIN - той е почти най-горе

7 - преименуваш го на cars_vault.BIN. Това става с натиснане на F2 когато си цъкнал на файла и след това пишеш "cars_vault.BIN"

8 - копираш файла в "NFS ProStreet\GLOBAL\" - в папката на играта има папка с име GLOBAL. Вътре копираш въпросният файл. Ще те попита дали да замени - казваш YES. Ако те е страх да не объркаш нещо първо си копирай оригиналният файл някъде (правиш backup)

Това е! Единствено усповие - инсталиран пач v1.1 и подходящия крак.

Пробвах и направих всяко едно казано но не се получи нищо

Пробвах и направих всяко едно казано но не се получи нищо

А покриваш ли системните минимални изисквания на играта ... ????

Минимални изисквания

Processor – 2.8GHz or faster (Windows Vista requires 3.0 GHz)

Memory – 512 MB RAM (Windows Vista requires 1 GB RAM)

Hard Drive – 8.1 GB (16 GB required for Digital Delivery)

DVD Drive - 8 SPEED (not required for Digital Delivery)

Video Card – 128 MB with Pixel Shader 2.0 (AGP and PCIe only)*

Sound Card - DirectX 9.0c compatible

DirectX - Version 9.0c

А покриваш ли системните минимални изисквания на играта ... ????

Минимални изисквания

Processor – 2.8GHz or faster (Windows Vista requires 3.0 GHz)

Memory – 512 MB RAM (Windows Vista requires 1 GB RAM)

Hard Drive – 8.1 GB (16 GB required for Digital Delivery)

DVD Drive - 8 SPEED (not required for Digital Delivery)

Video Card – 128 MB with Pixel Shader 2.0 (AGP and PCIe only)*

Sound Card - DirectX 9.0c compatible

DirectX - Version 9.0c

Изискванията ги покриван . Ха мерси че попита Франки

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

И каква грешка ти дава при стартирането на играта ....?

П.П. При още един такъв отговор ... ще разбереш от " къде духа вятъра " !!!

Ами човека май иска да си отключи скритите коли :) The Reaper, сигурен ли си, че си с правилния пач? И да не би тия коли да се отключват само в определени ситуации, например онлайн? Отдавна не съм играл тая игра, но при NFSC отключените коли не могат да се карат в самата игра.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Някой може ли да ми каже, как да си направя pro street-а да е на 1366x768?

Явно машинката ти не покрива изискванията или ти липсва някоя драйвър.

Най-добрата need for speed досега според мен е hot pursuit.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.