Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Аз мислиа че играта не много добра според мене това е защото те се стремат кам

реалност.Демек че искат да направиат играта реална. :speak:Публикувано изображение

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, и от голяма реалност са направили боклук !

Ми като не ти харесва недей я игра! Що не напрайш някоя по-хубава?! О.о Верно, че не е цвете за мирисане но става за игра. Ето например - има много коли и хубава графика! Да, няма свободно каране из града и куки, които да те гонят, ама тва е и толкоз! С тия изцепки, че е боклук нищо друго не правим освен да трупаме постове... -.-

Значи ще тръгне, но ще насича ???

Ами, то тогава няма смисъл !

Гледй ся - аз съм с 1GB DDD, Intel Celeron CPU 2,53Ghz, NVidia G-Force 5200FX 128MB и ми вирви...но на low детайли(пушек, кар демидж и др. са изключени), резолюция - 640х480 и етц.. та мисля, че и сам можеш да си направиш сметката твоя приятел как я играе... >.>

Хора имам един такъв проблем: Превъртях игрицата на Career и реших да видя що за чудо е тоя пач 1.1. Качих пача всичко ток, купих си даже едно Porsche Carrera GT. Хубо ама като пускам да ръчкам на пистата и нещо волана ми не ще да зацепва. Гледах настройките, всичко беше променено. Оправих си газта, спирачката и т.н. ама нещо не ще да завива пък сега. Като дам на настройките за наляво и надясно ми излиза Z axis, a трябва да ми показва X-axis при въртене на волана. Излиза че командата за газ и тази за въртене на волана съвпадат(все са Z-axis) и колата се държи супер неадекватно на пистата. Пробвах и на други игри, но там нямам никакви проблеми. Воланът ми е Logitech Momo Racing и съм на Vista. Моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да каже каква е тайната, че ми се карат Carrera GT i Bugatti Veyron. Иначе на 1.0 нямах проблеми с управлението.

Изчетох половината коментари и ме хванаха нервите, да не говорим, че не намерих това, което ми трябва... Интересува ме (не за мен, аз про стрийта не го харесвам) дали играта е оптимизирана за двуядрен процесор или са изпуснали тази малка хардуерна подробност - съществуването на двуядрени машини, и ако да, пре препокриване (многократно) на всички останали характеристики на какъв АМД Х2 ще върви? То ясно, че на 1,8 няма да тръгне...

Изчетох половината коментари и ме хванаха нервите, да не говорим, че не намерих това, което ми трябва... Интересува ме (не за мен, аз про стрийта не го харесвам) дали играта е оптимизирана за двуядрен процесор или са изпуснали тази малка хардуерна подробност - съществуването на двуядрени машини, и ако да, пре препокриване (многократно) на всички останали характеристики на какъв АМД Х2 ще върви? То ясно, че на 1,8 няма да тръгне...

От доста време я ползвам за тестове главно и тия дни съм се заканил сериозно - да поиграя малко :) Та това, което схванах с 3 конфигурации досега е следното. Играта не е оптимизирана за двуядрен процесор. По-скоро тя е оптимизирана за четириядрен, ако може да се вярва на някои съфорумци ( нямам причина да не им вярвам). Лично при мен, двуядрения се товари на 100 % при игра и на 50 % , когато изляза с Windows клавиша. Така и не разбрах, дали това не е гадинка. Но според моята информация, четириядреният процесор се справя отлично с играта, дори производителността е повишена значително. Нормално! Играта е разработка на EA, както и Crysis. Това са двата хита за миналата есен и единия от тях възхвалява четириядрените процесори, другият новите технологии на NVIDIA. Както е известно, NVIDIA и INTEL са си платили за рекламата. NFSPS изисква огромна и зчислителна мощ( включително от видеокартата). Затова при нея огромно влияние оказва честотата на ядрото и шейдърите, докато паметта е почти без значение( играта ползва не повече от 220 MB видеопамет). При Crysis ситуацията е обратна. Необходима е понякога и над 500 MB видеопамет, дори при ниските резолюции ( 1280х1024). Процесорът почти не се товари( 60-80%). От двете игри направих следните заключения, след седмици експерименти.

NFSPS натоварва предимно CPU, ядро и шейдърни процесори на видеокартата. Crysis главно видеопаметта. При клок на видеокартата, тези особености трябва да се имат предвид. Едната игра ограничава клока на ядрото, другата на паметта.

Аз взех,че пак се зарибих по игричката Публикувано изображение .Главно заради новите коли,като Макларън F1 и Бугати Вейрон Публикувано изображение .И във връзка с това, се заех да намеря начин как по-лесно да сабера заветните 1,7 милиона за да изпитам новите коли.Очевидни кодовете не помагат,а с събиране от състезания ще са ви нужни дни.И така вчера докато си разглеждах из нета попаднах на следния начин за неограничено количество пари.Ще се опитам да ви го обясня как става.Дано успея.Ето.

1) 1-во ви трябва тази програмка Quick Memory Editor. Изтеглете си я и я инсталирайте. Стартирайте я.

2) После пуснете играта.След това дайте Alt+Tab ,за да излезете ,за да работите с програмата (тя е вече стартирана).

От инструментите натиснете бутона Search MEM.Така в прозореца ви излизат всички рабатещи програми в момента,включително и играта.Ето как трябва да изглежда

Публикувано изображение

Натиснете ОК.

3) Следващата стъпка е да "извлечем" данни от играта. Влезте в играта и влезте в гаража където можете да видите колко пари имате.Например:

Публикувано изображение

Имаме 808649.Сега отново минимизираме играта.В програмата пишем 808649 или колкото пари имате.После давате Search.

Публикувано изображение

Излизат 3 "strings".При вас може да е различно.

4) Следващата стъпка е мнго важна.Отново влизаме в играта и трябва да похарчим някакви пари по колата.След като сме купили нещо ъпдейтваме Blueprint-a и отново излизаме в гаража.Сега парите са други,следователно и данните,които ще въведем в програмата.

Публикувано изображение

Отново влизаме в програмата и въвеждаме новата сума.В случая 741749.Натискаме Search отново.

Публикувано изображение

Излизат новит резултати,които този пъ са 2.(Забележка: При вас може да не се получи от 1-вия път.Повтаряйте процеса,докато ви се получат 2 или 1 strings.

5) Сега е време да Edit-нем данните.Маркираме едновременно и двете strings, даваме десен клавиш и избираме Edit/Lock.В панела въвеждаме например сумата 999999 и даваме ОК.Сега влизаме в играта.Излизаме от гаража и влизаме пак.Би трябвало новата сума да е излязла. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Забележка: Може да ви се наложи да натиснете Ctrl+R,за да активирате промяната на данните.Направете това след като сте задали новата сума и сте дали ОК,но преди да влезете в играта !

Надявам се да съм ви бил полезен.Попринцип не съм "за" използването на кодове и други подобни средства,но предпочетох да се насладя изцяло на играта. Публикувано изображение

хаххахах! мноо лесен начин бре... теглиш си Trainer и си готов. >.< Game Copy World - влезте в тоя сайт и ще си намерите всекви Trainer-и, Crack-ове, кодове и тем подобни. Аз от там си смъкнах един и си бачкаше. можеш да си правиш нитрото безкрайно, 99,999,999 милиона, да си превъртиш играта(като при това имаш всички коли спечелени) и много други ;]

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Трейнърите не са голяма оферта, човек играе играта за да печели и да се чувства победител, докато с трейнъри не е истинско...

Трейнърите не са голяма оферта, човек играе играта за да печели и да се чувства победител, докато с трейнъри не е истинско...

Ми аз имах един дето може да ти рпевърти играта, и къв е кефа тогаз? Просто видях, че човека показва някакъв лесен начин да направиш пари и аз казах по-лесен... Не че играя и се кефя на трейнърите (ползвам ги само от време на време когато не мога да мина някоя писта.. =/)

Както казах съм против кодовете,защото развалят удоволствието от играта.Единствената причина ,поради която използвах гореспоменатия начин е да сабера въпросните 1 000 000 за McLaren F1,за да му се насладя вместо да си играя 2 дни и да не знам какво да очаквам ( а може би просто забравих да потърся трейнър Публикувано изображение ).

Обърналисте го на говорилня ... нищо общо с играта , има си лични съобщения за тази цел !

Редактирано от Hanibal_Lektar
спам и обида към потребител ! (преглед на промените)

Моля за малко помощ!!

За драга съм си взел един Corvette Z06 - в момента е 607 коня. Очевидно малко ми остава, но не мога да вдигна предницата изобщо, а определени състезания го изискват.

Кажете ми някаква стратегия, как засега с тези коне да му вдигна предницата поне за малко. Как да направя настройките в дайното..??????

Edit: Само с едно ъпгрейдване на Suspension-a, нещата вече са съвсем различни! :)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Моля, помогнете ми, имам следния проблем с инсталирането на играта:

Свалям я оттук: http://######/details.php?id=6a59a193...2a63d4f3e169bd9. Отзивите на потребителите са, че играта е читава и върви. При инсталация ми излиза съобщение, че Group14.cab е повреден и не може да се инсталира. При хаш проверка на битторента, ми дава че играта е изтеглена на 99.98%

Когато възобновя задачата на торента, уж тегли 3-4 минути и забива и на иконката за теглене става червено хиксче и спира. Тегленето си стои все на 99.98% колкото и пъти да го възобновявам и пак спира и се появява червеното хиксче като иконка. Като чето из нета видях че доста хора го имат този проблем с Group14.cab но не намерих решение.

Моля, помогнете ми - какво да направя?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Не мога да подкарам NFS Pro Street, изтеглих я от замунда, инсталирах я, кракнах я, пробвах и с други кракове и не става не иска да тръгне. Ако някой се сблъскал с подобен проблем нека помага. Дава ми някаква грешка, ето и снимка : post-21326-1205067258_thumb.jpg

И аз имам проблем с пача. Инсталирам го правилно и когато заменям оригиналното .exe с кракнатото ми дава error

Публикувано изображение

Айде много ви са моля помогнете

Нормално ли е тази игра да ми сече на лоу,а крайсис да ми тръгва на макс?? Публикувано изображение Има нещо дето не е в ред ама не знам какво.Дайрект екс и драйверите са ми най-новите,авери с по-слаби карти я играят,аз не мога...

П.П. Конфигурацията ми е следната:Core 2 Duo 2GZH |GB 8600 GT | 1GB RAM | GA-P35-DS3L | Windows XP SP2

Играя на 1280х1024.

Редактирано от Bisollini (преглед на промените)

Нормално ли е тази игра да ми сече на лоу,а крайсис да ми тръгва на макс?? Публикувано изображение Има нещо дето не е в ред ама не знам какво.Дайрект екс и драйверите са ми най-новите,авери с по-слаби карти я играят,аз не мога...

П.П. Конфигурацията ми е следната:Core 2 Duo 2GZH |GB 8600 GT | 1GB RAM | GA-P35-DS3L | Windows XP SP2

Играя на 1280х1024.

Аз мисля,че е от видеото и RAM та ти е малко....не ми говори,че с тази конфигурация си играл Кризис на Max... :rolleyes:

С тоя процесор, и тая резолюция няма как да не ти сече!

пак говориш глупости... виж, че процесора му е двуядрен! пък и видео картата не е лоша, аз я играя на най-ниски детайли и резолюция с FX5200 и да те питам ко като е с резолюция 1280x1024

а иначе и аз мисля, че има проблем... аз я играя без проблем, о както казах всичко е на минимум, ефекти и тем подобни са изключени, а моя комп е поне 2 пъти по-калпав от твоя... :P

Здравейте!абе инсталирах пустото НФС ПроСтриит,играх-нема проблеми!онзи ден я пускам-върви много бързо-буквално все едно превъртам на бърз кадър!преинсталирах я-същата работа!някъде четох за същия проблем,но не помня къде,та ако някой има идея защо е така и как се отстранява това,ще съм благодарен! Публикувано изображение

Аз си я дръпнах от замундата на Mutha торента дето е 1х4.7ГБ ДВД и бачка перфектно-всичко е на макс и си върви идеално-пробвайте го!

Аз си я дръпнах от замундата на Mutha торента дето е 1х4.7ГБ ДВД и бачка перфектно-всичко е на макс и си върви идеално-пробвайте го!

Пробвах го същия торент и още един пак от Замунда, но при мен не тръгва.

Както съм писал малко по-нагоре, дава ми грешка в екзето, има и снимка.

Процесора ми е двуядрен, 2 GB RAM , но видео картата ми е вградена, че взех да се чудя вече дали от това не тръгва. Иначе NFS Most Wanted върви без проблеми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.