Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Пробвах го същия торент и още един пак от Замунда, но при мен не тръгва.

Както съм писал малко по-нагоре, дава ми грешка в екзето, има и снимка.

Процесора ми е двуядрен, 2 GB RAM , но видео картата ми е вградена, че взех да се чудя вече дали от това не тръгва. Иначе NFS Most Wanted върви без проблеми.

Щом ти вградено видеото,мой човек как искаш да ти трагне ...... :)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

а да ви питам, тия дето са теглили торента на mutha, как сте го записали на DVD? то е точно 4,7GB, ама ми пише че няма достатъчно място на диска, та да не би да е от марката дискове?

Аз си я дръпнах от замундата на Mutha торента дето е 1х4.7ГБ ДВД и бачка перфектно-всичко е на макс и си върви идеално-пробвайте го!

и аз съм с него и баца перфектно

Пробвах го същия торент и още един пак от Замунда, но при мен не тръгва.

Както съм писал малко по-нагоре, дава ми грешка в екзето, има и снимка.

Процесора ми е двуядрен, 2 GB RAM , но видео картата ми е вградена, че взех да се чудя вече дали от това не тръгва. Иначе NFS Most Wanted върви без проблеми.

вградените наистина са мноо калпави...

хммм,благодаря за препоръките от къде да дръпна играта! Публикувано изображение

Здравейте!пиша това за тези,които се сблъскат евентуално със същия проблем,тъй като на въпроса ми беше отговорено с препоръка откъде да си сваля играта!по-горе попитах за следния проблем:НФСПроСтриит върви много бързо-все едно превърташ на бърз кадър!стигнах до извода,че проблема не е хардуерен,не е и в това коя точно версия на играта съм инсталирал и откъде съм я свалил!забелязах,че проблема се появи след инсталация на АтиКаталист 8.3!деинсталирах го,инсталирах предната версия-8.2,тъй като докато бях с нея несъм имал никакви проблеми и сега отново всичко е наред! :angry: Благодарим все пак на отзовалите се! :)

Редактирано от dedovec (преглед на промените)

Значи май имам проблемм... Вчера си инсталл Виста х64 Ултимат... Обаче като си пуснах НФС Прострийт почна нещо малко да ми накъсва кадрите(едва едва забележимо де но е кофти), на ХП си летеше без проблем! Всичко ми е на макс. Конфиг. ми е следната(мислч не е в нея проблема) Processor: Intel® Core™2 DUO CPU [email protected] 2.67GHz Memory(RAM): 2x2GB DDR2 800 A-DATA MB: GA-P35-DS3L Video: SAPHIRE HD3850 512M CDDR3 Hard: 240GB SG SATA DVD: ASUS 1814 DVDRW FOXCONN 420W Някой ако може да даде съвет как да го оправя!!! Между другото сега го клокнах на 3.44GHz и пак така сече! Ади мн ви се моля нюякой ако мое да помогне...

Редактирано от hooliganm (преглед на промените)

Имам няколко проблема: -като си пусна играта почва да ми забързва.... :) :) :angry: :angry: същото става и с други игри- GTA San Andreas GTA Vice City и още няколко конфигурацията ми е: AMD Athlon 64 X2 4400+ 2GB RAM NVIDIA GeForce 8400GS работеща на 512MB VRAM 500Gb Hard Disk SAMSUNG SATA 3G Дъно: Asus M2N68-LA ..... Моля ви помогнете ми.

Редактирано от hazarta (преглед на промените)

Много се моля някой да ми подскаже как да мина на второ ниво на тая игрица че незнам какво трябва да направя тоя Batle го минавам за 100-тен път ама не ми отключва следващото състезание

Много се моля някой да ми подскаже как да мина на второ ниво на тая игрица че незнам какво трябва да направя тоя Batle го минавам за 100-тен път ама не ми отключва следващото състезание

Ами, то първо продалжава нагоре и надолу, и след т'ва на страни :huh:. Тай че първо трябва да минеш всички състезания на батълмашийн :huh: .

Ами, то първо продалжава нагоре и надолу, и след т'ва на страни :jumping11:. Тай че първо трябва да минеш всички състезания на батълмашийн :) .

Ей човече мерси многоо добре че ми каза бех готов вече да и тегля uninstall-a Публикувано изображение

Ей човече мерси многоо добре че ми каза бех готов вече да и тегля uninstall-a Публикувано изображение

Публикувано изображение:speak: Моля, пак заповядай :speak:)) .
  • 4 седмици по-късно...

Моля някой да ми помогне, как се минават Wheele challenge май така се казваха дето трябва да караш колкото се може повече на задни гуми. Как става тоя номер защо не мога, моля някой да каже ;)

Моля някой да ми помогне, как се минават Wheele challenge май така се казваха дето трябва да караш колкото се може повече на задни гуми. Как става тоя номер защо не мога, моля някой да каже :blow out candles:

За wheele challenge ти трябва много мощна кола, под мощна имам в предвид над 900hp. Освен това трябва да няма много визуални ъпгрейди (body kit, hood, roof scoop), но е почти задължително да имаш спойлер (ако играеш с някой американски мускул, наи-добре е да си с последния спойлер, който продължава от багажника на колата). Също трябва и да си поиграеш малко на tune, да си нагласиш окачването и ускорението, мисля че трябваше задните амортисьори да са максимално твърди. А за по добро wheele трябва да ползваш първия нос веднага след старта, и от там нататък да сменяш скоростите перфектно.Ако се справиш добре, колата става луда Публикувано изображение Аз лично за кола ти препоръчвам Shelby GT500 новия модел.

Личните ми рекорди са:

drag 1/2 mile: 10.91sek 403km/h

wheele challenge: 409m Публикувано изображение

За wheele challenge ти трябва много мощна кола, под мощна имам в предвид над 900hp. Освен това трябва да няма много визуални ъпгрейди (body kit, hood, roof scoop), но е почти задължително да имаш спойлер (ако играеш с някой американски мускул, наи-добре е да си с последния спойлер, който продължава от багажника на колата). Също трябва и да си поиграеш малко на tune, да си нагласиш окачването и ускорението, мисля че трябваше задните амортисьори да са максимално твърди. А за по добро wheele трябва да ползваш първия нос веднага след старта, и от там нататък да сменяш скоростите перфектно.Ако се справиш добре, колата става луда Публикувано изображение Аз лично за кола ти препоръчвам Shelby GT500 новия модел.

Личните ми рекорди са:

мерси много получи се :angry:

може ли да ми кажете дали ще тръгне на 512 РАМ 2.66 процесор 128 видео карта 160 HDD и мисля че това е кажете ще върви ли без проблем?

Ще върви, но на минимум детайли.

сигурен ли си,защото ако не стане брат ми ще ме бие,че пак тегля само глупости Публикувано изображение:rolleyes:

Ахаха трябва да върви на мене на лаптопа на 1,86ghz ми тръгна не е за вярване ,искам само да ви питам как може да джиткаме онлайн защото мене не ме пуска :clap:

На мен пък на 512мб рам и gForceFX5200 128 мб ми сече като лудо...

Някои да знае някакъв начин да намаля сечта? Намалям всичко на абсолютния минимум, но пак сече... Публикувано изображение

На мен пък на 512мб рам и gForceFX5200 128 мб ми сече като лудо...

Някои да знае някакъв начин да намаля сечта? Намалям всичко на абсолютния минимум, но пак сече... Публикувано изображение

Естествено, нов комп. Иначе може да опиташ с оптимизация на системата. Изключване на ненужни процеси и програми, освобождаване на RAM памет с някоя програмка, почистване на регистри, временни файлове и тем подобни. А и тая игричка иска процесорче, не само видеокарта.

Ахаха трябва да върви на мене на лаптопа на 1,86ghz ми тръгна не е за вярване ,искам само да ви питам как може да джиткаме онлайн защото мене не ме пуска ;)

Като си я купиш.

А и тая игричка иска процесорче, не само видеокарта.

Процесора пък ми е ужасен 1.47gHz, ама скоро има вероятност да го сменя с 2.5, тогава дали ще върви добре?

П.П. Между другото някой може ли да ми каже дали ми ги бива рекордите:

Процесора пък ми е ужасен 1.47gHz, ама скоро има вероятност да го сменя с 2.5, тогава дали ще върви добре?

П.П. Между другото някой може ли да ми каже дали ми ги бива рекордите:

2.5 GHz, но какви? За двуядрен процесор, са предостатъчни, макар, че играта се тормози при мен с 40-50 FPS при клокнати Е6750 на 3.52GHz и 8800GT почти на макс с наличното ми охлаждане, а то е стандартното. Все пак играта ми вървеше добре на минимум детайли със Селерон [email protected] GHz и GF7600GT( AGP).

Иначе рекордите ти за мен са само мечта, защото така и се отказах да я превъртам тая игра :). На wheele challenge успях да постигна малко над 380 метра и то още след първата проба. За драга не си спомням. Ще ме караш отново да се пробвам с Мустанга :) За жалост ми се скапа харда и си загубих сейвовете.

• 2 месеца по-късно...

Ами на мене всичко ми го покрива ама само пустия процесор 2.66 :sobbing: и да попитам все пак играта върни но ми сече.Чудя се ако спра Скайп и антивирусната(NOD 32 Smart Security) дали няма да насича толкова и горе долу да мога да си поигравам?Също се чудя дали трябва да ми е студен компа да за върви по-добре играта?Благодаря предварително

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте всички.

Имам извесно проблемче..Пръснах луди пари за Камаро Консепт 06', но късно се усетих, че трябва да е на Спийд, не на Грип..После пък за Спийд се прецакаха работите..Та да попитам, или помоля дори, кажете ми каква кола да си сложа за Грип състезания.Имам 143к и ако продам Камарото ще станат 200 и нагоре.

В момента карам на Грип със Форд РС Косуорт и ми е доста добре, но лепенката сентър лайн на задната броня и други малки работи почват здраво да ми се набиват.Затова искам малко промяна, малко разнообразие.Та ако може някой да ми помогне, ще съм му благодарен.

П.П.- Голям фен съм на хамериканските колици, та ако е възможно нещо такова да е.Не, че другите няма да ги карам де :)

П.П.2 - Сегашните ми коли са - Драг - 65' ГТО, Грип - Форд РС Косуорт,Камаро 06'. Дрифт - ГТО, Спийд-Вайпър СРТ10.Последните две ги спечелих преди мноого време и не са китка за мирисане, но движат все пак.

П.П.3 - Как да прехвърля сейф?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.