Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

За нищо ... кажи дали играта крашва с някоя от новите коли.

Ами само ще ви кажа да не пробвате да слагате ролбари на R8 - крашва преди да сте усетили какво става :) .
  • Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами само ще ви кажа да не пробвате да слагате ролбари на R8 - крашва преди да сте усетили какво става ;) .

И?! След това? Пробва ли какво става после? Всмисъл - можеш ли да си лоаднеш сейва и да си продължиш играта?! Можеш ли да продадеш колата? Изобщо - след първия краш става ли нещо, което да попречи на понататъчната игра?

Не ... и това много ме учудва. А относно спора коя кола за какво е ... еми като се има впредвид, че всички коли вдитаг по 403km/h ... и че Pagani Zonda и Ford GT не могат да се държат на пътя нито с клавиетура, нито с волан ... и че има коли които нямат приложение в нито едно състезание - говоря за всичките Old School American Mucle коли ... може да се каже, че ЕА отново са на върха Публикувано изображение

Въртя си аз играта с GT на Grip и не бързам да я превъртам. Ненадейно вчера обаче се пуснах на овал и каква бе изненадата ми, когато GT-то на първия завой още се преобръщаше! Разбутах и настройките и уж се подобри малко, но не става номера. колата става като самолет при скорост над 300 km/h. Чудя се, ако пипна спойлерите, дали няма да се оправят нещата?

Иначе имах предвид за Impresa, която е с почти всичко на stage 4, дава със секунда, две по-добри времена на обиколка от GT, което е само на stage 3, но така и не успях оная вечер да спечеля с Impresa-та на една писта. Унищожих 10 коли от яд и накрая спечелих с голямо предимства, вземайки FORD GT. Ей това имах предвид. Не, че съм сектант на тема Форд, но ми е странно, защо се получава така. Няма ли някой в EA, който да мисли и за геймплея? А и визията на играта не ми харесва толкова , след като вече се докоснах до Crysis. Толкова е дървен градът и сградите, все едно играя каратека на Правец 82! Гората се ядва, но вятърът не вее листата на дърветата, а само балоните!

Процесора винаги е на 100% и се чудя защо е така. Дали не е вирус или трябва да се инсталира някой пач?

Някой би ли казал, дали и при него процесора се товари на 100% по време на игра, а понякога и след ? Мислех си , че е гадинка и съм се справил, но сега като си отворя таск мениджъра по време на игра, процесора пак не пада под 50 % и е натоварено само едното ядро на 100%.

Процесора винаги е на 100% и се чудя защо е така. Дали не е вирус или трябва да се инсталира някой пач?

Някой би ли казал, дали и при него процесора се товари на 100% по време на игра, а понякога и след ? Мислех си , че е гадинка и съм се справил, но сега като си отворя таск мениджъра по време на игра, процесора пак не пада под 50 % и е натоварено само едното ядро на 100%.

Ами така си товари, бате! Не е от гадинка, предполагам всеки ще сподели, че му товари на 100%!

п.п. И какво става накрая, като сте стигнали напред - има ли някакви геймплей филмчета, които да са част от история или нещо такова?! Доколкото разбрах, с по-бързите коли по-трудно се печели, това и с волан ли е така? :)

Не, волан се управлява по-лесно отколкото с клавиатура, но не си струва - НЕ е това което трябваше да бъде.

п.п. И какво става накрая, като сте стигнали напред - има ли някакви геймплей филмчета, които да са част от история или нещо такова?! Доколкото разбрах, с по-бързите коли по-трудно се печели, това и с волан ли е така? :speak:

Има някакви мизерни клипчета като почваш състезание с бос и като го победиш. Аз превъртях играта малко преди Коледа, като може да се каже, че изобщо не съм бързал (за сравниние - миналата година превъртях Карбон 8 часа след инсталацията, като загубих около 5 часа за да ходя на състезание). От тогава насам си карам няколко състезателни дни, трупам пари, копувам и тунинговам коли. Проблем имам само с управлинието на Форд ГТ, Пагани Зонда и Порше Кайман. И трите са направени за спийд челиндж. Първите две имат много силно изявен oversteer, а Поршето изобщо не иска да завива (understeer), и никакви настройки не им влияят. Играя с волан и не мога да ги контролирам на висока скорост. С клавиетурата също не мога. Новите коли не съм ги пробвал, но имам предчувствието, че с тях ще се оправя :P

Има някакви мизерни клипчета като почваш състезание с бос и като го победиш. Аз превъртях играта малко преди Коледа, като може да се каже, че изобщо не съм бързал (за сравниние - миналата година превъртях Карбон 8 часа след инсталацията, като загубих около 5 часа за да ходя на състезание). От тогава насам си карам няколко състезателни дни, трупам пари, копувам и тунинговам коли. Проблем имам само с управлинието на Форд ГТ, Пагани Зонда и Порше Кайман. И трите са направени за спийд челиндж. Първите две имат много силно изявен oversteer, а Поршето изобщо не иска да завива (understeer), и никакви настройки не им влияят. Играя с волан и не мога да ги контролирам на висока скорост. С клавиетурата също не мога. Новите коли не съм ги пробвал, но имам предчувствието, че с тях ще се оправя :rolleyes:

Ами аз не мога да се оплача от Ford GT. Наистина имаше проблеми отначало с колата, но нали си падам малко сектант на тема Форд, заех се с настройките. Постигнах нещо отлично. Във всички не толкова спънати писти, колата е по-добра от Импрезата. Единствено в много спънатите предпочитам ръчната на Импрезата, но и там GT има явно изразено предимство, ако се нацелят завоите точно. А що се отнася до това, коя кола за какво е, GT се справя отлично в състезанията със секторните времена. Въпрос до настройки е всичко и те уверявам, че дори и GT се държи като залепен при Grip. Само недоумявам , как на овала се проваля. Предполагам, това е бъг или по-точно - различни хора са отговаряли за различните състезания и затова са се получили такива разлики.

А каква кола би ми препоръчал, за да се накефя максимално? Имам още един маркер за безплатна кола, но си го пазя за накрая. Предпочитам да е за Grip. Мислех да взема Zonda, ама като каза, че не се държала добре се замислих. В карбона най-добрата бе Corvet, а тук?

Редакция: Направих грешката да взема Porshe Cayman за Speed състезанията и наистина не можах да го накарам да завива. Затова веднага се оттървах от него. С предния комп играх с 911GT2. Е, супер кола беше при Grip, особено ако ползваш ръчната. Сега не си го вземам, за да видя как е с други коли. В момента пак унинсталнах играта с надеждата да оправя това 100% натоварване на процесора. Не е нормално, когато не се състезаваш и дори, когато си влязъл в десктопа, да имаш 100% натоварване на процесора! И както казах преди, ако изключа играта от таск мениджъра или директно я затворя от контексното меню, процесора продължава да се товари на 100%, като процентите се разпределят между различните приложения. Дори да затворя някое от приложенията или процесите, след като затворя таск мениджъра, те отново се включват и процесора продължава да се товари на 100%. Това ме наведи на мисълта, че има гадина. При вас така ли е?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Аз си правя 75% от колите за спийд. Просто с волана там е най-вълнуващо :rolleyes: Кефя се на 911 Турбо 4х4. Уникална!

A откъде да намеря версия 1,1 на играта ?

Някой знае ли къде играта си прави Save,щото ми се налага преинстал...

Някой знае ли къде играта си прави Save,щото ми се налага преинстал...

Да... Публикувано изображение

В My Documents си прави папка със сейфки.

Тая вечер ще поиграя - аз съм така: ако няма да играя повече от 4-5 часа изобщо не почвам. Та искам да питам дали има проблеми и крашове с новите коли, с кои от тях и при какви условия. Вече разбрах, че има проблеми с тунинга на R8, но и без това тая кола не изглежда добре със спойлери, ще я карам без и със сток боди кита. По-специално ме интересуват Поршетата, Галардото и S2000. Нека някой, който е пробвал някоя кола да каже, която и да е тя.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Тая версия 1.1 никак не ми харесва. Първо, кадрите са ограничени на 30 ( някой бе споменал по-горе). Второ, колите са адки грозни с ниско качество, все едно играя на LOW. Трето, мадамите, заради които играя играта и ме пускат да стартирам са с отвратително качество. Четвърто, печелят се много лесно пари и играта се обезсмисля. Пето, имам чувството, че е почти невъзможно да си разбия колата. Блъскам се в стените, челни удари, но колата така и така не се разбива! И да се върна пак на първото. 30 кадъра в секунда са прекалено малко и при бързи движения, картината насича. Не съм свикнал с това, понеже играя играта средно с 57 кадъра в секунда. Отвратителен е просто тоя пач!!!!

Тая версия 1.1 никак не ми харесва. Първо, кадрите са ограничени на 30 ( някой бе споменал по-горе). Второ, колите са адки грозни с ниско качество, все едно играя на LOW. Трето, мадамите, заради които играя играта и ме пускат да стартирам са с отвратително качество. Четвърто, печелят се много лесно пари и играта се обезсмисля. Пето, имам чувството, че е почти невъзможно да си разбия колата. Блъскам се в стените, челни удари, но колата така и така не се разбива! И да се върна пак на първото. 30 кадъра в секунда са прекалено малко и при бързи движения, картината насича. Не съм свикнал с това, понеже играя играта средно с 57 кадъра в секунда. Отвратителен е просто тоя пач!!!!

Като изключим кадрите и малко по-лесното печелене на пари, всичко друго дето каза е глупост. Мадамите, колите, демиджа - всичко си е същото. Също така Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение на 25-30 години да играеш рейс игра и то заради анимираните мадами .... бате засрами се.

Като изключим кадрите и малко по-лесното печелене на пари, всичко друго дето каза е глупост. Мадамите, колите, демиджа - всичко си е същото. Също така Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение на 25-30 години да играеш рейс игра и то заради анимираните мадами .... бате засрами се.

Аве де е оная мадама с опашката, че не я виждам два дена :) Аз заради нея играя PS, щото вярвам, че има и оригинал ;)

Да, колата се троши, но така ми се стори отначало, когато поиграх малко. Мислех си, че ще се разбивам по-лесно в бетонните стени, но не е така. Сега мисля да махна тая версия и да продължа със старата. Наистина колите ме дразнят , а и част от графиката. Сякаш някои детайли са правени допълнително и то много дървено. Имам предвид част от колите, а не всички. Моята си лъщи по същия начин, но на някои от конкурентите са много дървени.

Хех, влезте в опциите и настроете колко да се чупи...

Нямах това предвид. Мислиш ли, че с моята конфигурация не съм сложил всичко на макс, включително и ветикална синхронизация, която ми ограничава кадрите до 75, колкото е честотата на монитора? Да се изразя тогава по-подробно. На новите писти( визирам ония, дето се кара между бетонни стени в града), колата може да си я блъскаш колкото си искаш в стените и само в изключителни случаи може да станеш мъртъв. Новите коли - като Ланча Делта на която обърнах специално внимание, е все едно с детайли на LOW. До нея може да има коли, които са с отлични детайли и такива, които са като нея. Това ме дразни. Още по-ме дразни, че само една мадама видях да ми дава старт и тя бе без цици. На всичко отгоре физиономията и е все едно скицирана от художник, преди да почне да рисува шедьовъра си. Ужасно ме дразни, че с лека ръка мога да печеля по 10, 20, 50, 100 000 и то за минути! Ами то играта се разваля. Друго си беше с оригинала да се чудя как да се спася от ремонти и да събера някой лев отгоре. Още повече, че там, където дават левчета, противниците ти са почти на твоето ниво. А има и нещо отвратително.Както казах, картината насича при бързо местене, защото 30 кадъра са абсолютно недостатъчни . Преди малко забелязах и още нещо, от което може би идват всички проблеми. Дори при включена 8хАА, сенките са ръбати, както и другите контури! И то много ръбати в далечината. За какъв чеп тогава е тоя 8х антиалайзинг? Та дори при Crysis 2xAA върши много по-добра работа!

Вчера един фриенд ми показа, че играта му върви на компа, който е :

1 GB Ram

128 MB VIDEO CARD

1.8 GHz

Ами, значи процесора не е важен за игрите, ли ???

Ако имаш достатъчно Ram и Video можеш да играеш ???

Бях питал веднъж, казахте ми, че е лъжа

Но, вече видях, че играта върви на такъв комп

Значи аз ако си купя 1-2 GB Ram, 128-256 MB Video, ще я играя с моя комп - 1.7 GHz ????

Ще играеш, но няма да се накефиш, аз я играя на 1GB RAM, 256MB видео и 2.2 GHz процесор и ми насича доста на места. Според мен си зависи индивидуално от частите.

Значи ще тръгне, но ще насича ???

Ами, то тогава няма смисъл !

За чепа е, че EA трябва да си оправят играта. Определено тази част няма да е + за EA.

здравейте, при мен за съжаление немога да пусна играта след инсталация на ъпдейта Публикувано изображение. Пробвах с различни версии на играта. Последно съм изтеглил играта и пача от ######, но резултата е един и същи при виски инсталции. Играта ми върви без проблеми, но сложа ли ъпдейта ми показва съобщение че неможе да стартира файла nfs.exe и да прейснталирам приложението. Дайте съвети какво да правя, искам да поиграя с новите коли.

Редактирано от nani (преглед на промените)

Инсталирах наново играта и след това ъпдейта. Сложих крака от папката на ъпдейта и пак ми изписа съобщебние че има проблем в стартирането на nfs.exe Сложих крака от диска на играта и тогава тръгна, но в горния десен ъгъл ми показва че версията е 1.0, а не 1.1. Моеже ли някой да ми даде само друг крак за ъпдейта?

Вчера един фриенд ми показа, че играта му върви на компа, който е :

1 GB Ram

128 MB VIDEO CARD

1.8 GHz

Ами, значи процесора не е важен за игрите, ли ???

Ако имаш достатъчно Ram и Video можеш да играеш ???

Бях питал веднъж, казахте ми, че е лъжа

Но, вече видях, че играта върви на такъв комп

Значи аз ако си купя 1-2 GB Ram, 128-256 MB Video, ще я играя с моя комп - 1.7 GHz ????

Здравей. Процесорът е много важен точно при NFSPS. Има нещо сбъркано в тая игра, както и във всички игри от тая поредица. Да кажем, че ако успееш да излъжеш играта да тръгне( което ме съмнява), ще може да играеш само на Practice що годе нормално. Все пак има разлика, какъв е процесора. Ако е двуядрен, проблемите ти няма да са големи. Зависи и за какво видео говориш. Определено играта изисква 256 MB видеокарта, понеже ползва около 200 MB от видеопаметта. Но това не е най-важно. Зависи и на какви детайли си навит да играеш. Играта върви добре на LOW 1024х768 и със слаба конфигурация, стига процесора да не е много слаб. Грешка или не, но моя двуядрен процесор винаги се товари на 100 %, когато играя NFSPS и не минава 70%, когато подкарам Crysis на Very High.

Всъщност играта я играх на LOW с 20-30 кадъра в секунда и конфигурация - Celeron Northwod [email protected], DDR400@300 2-2-2-5 , 7600GT 256MB, като на Practice сам стигах и 50 FPS. Никак не е приятно обаче, когато стартираш и 7 противника заедно с теб, играта да се влачи с 12-15 кадъра в секунда. Всичко това се дължи точно на процесора. така, че без процесор няма да можеш да играеш. Който ти е казал, че процесорът не е важен, кажи му да се поразрови из нета и да види как процесора влияе при игри. А ето ти и линк , за да оцениш реално как процесорът влияе:

Quake IV

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.