Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Стейдж 4 не се отключва. Може само да се спечели от REWARD CARD след победа/доминация на състезателен ден ... .

Извини ме.Грешката е моя.Попринцип се отключват с доминиране на състезанията преди всеки крал :).Обаче трябват нерви да се минават едни и същи състезания :ph34r:
  • Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе вие само играете ли? Пробвахте ли се на King? Имам чувството, че и 3 месеца да играя, пак няма да стигна и средата на играта! Май някои бяха недоволни от карбона, че лесно се минавал! Ами да, лесно, но имаше и онлайн! Интересно ми е, тая игра, как ли ще изглежда онлайн! Днес гледах , дали играта се предлага на нашия пазар, но уви, не! Колко ли време мина? Направо от ЕА се осраха с тия срокове за появата на играта в Америка и Европа! Уж щеше да се появява в Европа на еди коя си дата, но в България няма и помен от нея!!!! После, били сме пирати и какво ли не! И докога ще трябва да чакам, ако не е тайна? Играта я има само за някакви футуристини конзоли, дето не съм им чувал и името и то на цена от 100 и 120 лева! Абе вие за какви се мислите?Аз искам да дам 5 % от заплатата си за тая игра, а какво ми се предлага в замяна? Нищо! ГДБОП да вземе мерки и да изкара играта на нашия пазар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Абе вие само играете ли? Пробвахте ли се на King? ...

ГДБОП да вземе мерки и да изкара играта на нашия пазар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 - Играя средно по 2-3 часа на ден от началото на миналата седмица.

2 - Пробвах на Кинг, дори в някой случай е по-лесно. Например на Слиид Челиндж ако играя на Рейсър много често колата сама спира и ней-често тоя номер го прави преди Спиид Трап-а и вместо с 350+ минавам с 180. Затова играя на Кинг.

3 - Това с ГДБОП е много добро ... как ти го роди главата Публикувано изображение

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

вместо с 350+

Хаха ,тука малко се изсили. Публикувано изображение

Хаха ,тука малко се изсили. Публикувано изображение

Аз като малко по-напреднал (или изостанал, разбирай го както искаш) играя в километри, не в мили. Иначе NSX-a си вдига спокоино 420, но като намали на 200 точно преди Speed Trap-a изтрещевам. Сега съм в даскалото в час по ИТ, нета е цифра бавен, треа да праа некви помии на Excel, а и ме дразни фонетиката ... довечера мое малко по-обстоен лаф да направим.

Пичове да не се тормозите ето ви един подарък от мен! NFS_Pro_Street_SAVEGAME 100%

Need for Speed ProStreet v1.0 +5 TRAINER

Need for Speed ProStreet v1.0 +14 TRAINER

Не съм ги пробвал още защото в момента цъкам на GEARS OF WAR. Приятна игра! :

Пробвах я и определено управлението е отврат!!! :offtopic_s:

Редактирано от Roki77 (преглед на промените)

Пичове да не се тормозите ето ви един подарък от мен! NFS_Pro_Street_SAVEGAME 100%

Need for Speed ProStreet v1.0 +5 TRAINER

Need for Speed ProStreet v1.0 +14 TRAINER

Не съм ги пробвал още защото в момента цъкам на GEARS OF WAR. Приятна игра! :

Пробвах я и определено управлението е отврат!!! ;)

Съгласен съм с теб! Управлението е отврат на моменти, особено при ония скоростни състезания. Някой да знае начин, колата да не се връща обратно в траекторията си, след като си завил? Да е нещо като карбона да кажем! Не ми се занимава с настройки, още повече, че не хващам английския. Или поне нека каже, дали има такова чудо - колата да се управлява нормално и да отива там, накъдето я насочиш! Аз ще намеря останалото :P

Иначе играта е зарибяваща, щом играх 6 часа нон стоп преди малко. Обаче има много неща, които ме дразнят. Определено, работите са претупани, както ми се стори още при демото. Наистина, държанието на колите е по-реалистично, с изключение на управлението, което е отврат с клавиатурата и с моите настройки. Онова с вдигането на предницата се оказа детска играчка за Мустанга, с който карам драг състезанията. напразно по-горе ме изплашихте, че трябва да се правя на Шумахер ;) Почти цялата дистанция от четвърт миля я минах още от първия или втория път на 2 колела. Дрифта е още по-голям отврат. Правил съм дрифт с личната си кола и няма нищо общо с това, което е в играта.

Да, играта би била чудесна, ако още година бяха поработили над нея! Има още много дребни и не чак толкова дребни дразнещи и недоизкусурени неща!

Само гипа и драга си ги бива донякъде. Тия скоростните състеания са в състояние да ме вбесят. Все едно играя на Правец 82! Хубаво е, че колата ти се скапва, но защо трябва да изглежда така, все едно карам първия си ЗиЛ 130 , къса база, в казармата (Бог да я прости)?При тоя камион, кормилното му управление бе разбито толкова, че постоянно се налагаше да въртя волана, за да обирам луфта! В тая игра, все едно правя същото! Даже и ЗаЗ-а ми се управляваше много по-лесно от тия БРАКМИ! Не мога да си го обясня - как , може би най-добрата фирма за игри, си позволява такива изцепки? Това е най-слабата игра от поредицата NFS..., що се отнася до управление на колите!

Абе хора това е само игра ,много се спичате .И на мен отначало неми допадаше но се търпи.А и всички все негативи приказвате а я играете.Плус това ще има и развитие на играта .За първи път се пуска подобен продукт така че е нормално да има и недоиспипани детаили. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Абе хора това е само игра ,много се спичате .И на мен отначало неми допадаше но се търпи.А и всички все негативи приказвате а я играете.Плус това ще има и развитие на играта .За първи път се пуска подобен продукт така че е нормално да има и недоиспипани детаили. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Абе човек, изказваме първите си впечатления, още повече, че не играем от година или две подобни игри :)

А ето и нещо положително от мен! Tая нощ се рзмазах от това, което ми предложи Porshe 911 GT2 ! На най-трудните писти, ръчната спирачка влезе в роялта си и се чувствах наистина като цар на трасето! Преди месец гледах, как са правили играта - а именно, използвали са телеметричните данни точно от това Порше на тяхната писта! Бих казал, че Gripa е чудесен! Е, има малко неадекватно корммилно управление, но в никакъв случай не може да се сравнява с издънката, наречена speed ... и тем подобни!

Абе човек, изказваме първите си впечатления, още повече, че не играем от година или две подобни игри :speak:

А ето и нещо положително от мен! Tая нощ се рзмазах от това, което ми предложи Porshe 911 GT2 ! На най-трудните писти, ръчната спирачка влезе в роялта си и се чувствах наистина като цар на трасето! Преди месец гледах, как са правили играта - а именно, използвали са телеметричните данни точно от това Порше на тяхната писта! Бих казал, че Gripa е чудесен! Е, има малко неадекватно корммилно управление, но в никакъв случай не може да се сравнява с издънката, наречена speed ... и тем подобни!

Да поршето си го бива. Едва го победих в един грип преди грип царя. Иначе BMW Z4 Coupe е по-добра като поведение на трасето.Завива добре при високи скорости,да не говорим за ниските:).

Я дайте един чийт ако имате за игрицата.

Здравейте спешно се нуждая от помощ когато пусна НФСПС и дам на кариера след зареждането ме изхвърля и ми дава следната грешка C:\DOCUME~1\paveto\LOCALS~1\Temp\7c92_appcompat.txt Публикувано изображение какво да правя??? а играта със сиг. трябва да ми варви с 2 гб рам и т.н. плс,плс помогнете

Здравейте спешно се нуждая от помощ когато пусна НФСПС и дам на кариера след зареждането ме изхвърля и ми дава следната грешка C:\DOCUME~1\paveto\LOCALS~1\Temp\7c92_appcompat.txt Публикувано изображение какво да правя??? а играта със сиг. трябва да ми варви с 2 гб рам и т.н. плс,плс помогнете

Преинсталирай играта.Гледай да си дръпнеш Reloaded версията,ако не си на нея.Опитай с различни кракове.Дано съм ти помогнал :rolleyes:

От опит знам, че никой няма да ти помогне точно за тая грешка ;) Преинсталирай, тегли друга версия и ако щеш си купи играта. Само 70 лева е. Пък за по-сигурно кажи конфигурацията си. И аз имам 1 ГБ свободна рам, но тя е в картонената кутия до мен от новото ми дъно :rolleyes: Според теб, как мога да подкарам тая игра с тая РАМ? Сиг. ли си, че наистина трябва да ти върви играта?

От опит знам, че никой няма да ти помогне точно за тая грешка :) Преинсталирай, тегли друга версия и ако щеш си купи играта. Само 70 лева е. Пък за по-сигурно кажи конфигурацията си. И аз имам 1 ГБ свободна рам, но тя е в картонената кутия до мен от новото ми дъно :speak: Според теб, как мога да подкарам тая игра с тая РАМ? Сиг. ли си, че наистина трябва да ти върви играта?

Ами видео карта 256 ддр3 двуядрен процесор 2гб рам но не е това проблема нито версията теглих я от приятели на които им тръгва!!!Според мен причината е нещо в "windowsa" или файл но как да разбера или да го оправя нещо дребно е Публикувано изображение помогнете с нещо
  • Автор

Теглил си я, но инсталирана... Публикувано изображение

Изтегли си я от Замунда на Reloaded релийза и си я инсталирай!

Теглил си я, но инсталирана... Публикувано изображение

Изтегли си я от Замунда на Reloaded релийза и си я инсталирай!

Те също така са я теглили инсталирана и тръгва на мен също ми тръгва но като дам на състезание и след зареждането ме изхвърля и дава тази грешка C:\DOCUME~1\paveto\LOCALS~1\Temp\df41_appcompat.txt

Редактирано от kaisera_ (преглед на промените)

Ами видео карта 256 ддр3 двуядрен процесор 2гб рам но не е това проблема нито версията теглих я от приятели на които им тръгва!!!Според мен причината е нещо в "windowsa" или файл но как да разбера или да го оправя нещо дребно е Публикувано изображение помогнете с нещо

Това, което открих за appcompat.txt е, че това е файл, който се изпраща на Microsoft с дадените грешки. Така, че грешката ти може да не е малка и дребна. Друго, което ми мина през акъла е, че може да се опитваш да ползваш друг сейв, а не твоя. Само ми мина де :) Доколкото знам от опит, при NFSC не можеше да се ползват други сейвове, ако серийният ти номер се различава от тоя на сейва. Затова при преинсталиране се инсталира пак със същия SN, ако искаш лесно да си ползваш сейвовете.

Какво мислите за оптичния тунинг?

Вече ми стана навик да ви давам интересна информация около играта ... СЕГА най-интересната.

- Кой иска да кара/разбие Бугати Вейрон?!

- Кой ли не иска!

- Кой иска да играе ЛАН, без да си копува оригинално копие?!

- Кой ли не иска?

- Кой иска две нови писти?! ... и този отговор го знам.

- КОЙ ИСКА ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ГАДНИЯ ФРЕЙМДРОП?! .... вече ставам банален.

Ето ви линк за пач v1.1, съдържащ и обещания от ЕА Booster Pack ... Сваляте първия файл!

Сега го свалям, на 52% съм ... ще го пробвам и ще кажа как е!

The Booster Pack contains two new tracks, the Tokyo Speedway and the Porsche Test Tracks in Leipzig, Germany. Additionally the package contains 16 new cars from 13 manufacturers. Among them you'll find the Audi R8, Aston Martin DBR9, Koenigsegg CCX, Plymouth Road Runner, SEAT Leon Cupra, McLaren F1, Honda S2000 and theBugatti Veyron 16.4, which is making its video game debut in Need for Speed ProStreet.

EDIT: Сега лошите новини ... при стартиране след качването на пача играта дава "Don' t send" ... което ме навежда на мисълта, че крака на RELOADED не върши работа ... май май ще си караме Вейрона само на сън.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.