Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

bildera_ бате а тоя код си е само за еднократна употреба или ще може да се споделя ... не казва конкретно ти да ни го дадеш а примерно питам те .. та ако е така да се съберем с няколко приятелчета да я купим и вс да играем ...

ако знаеш нещо относно тва ... кажи ми моля те Публикувано изображение

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

bildera_ бате а тоя код си е само за еднократна употреба или ще може да се споделя ... не казва конкретно ти да ни го дадеш а примерно питам те .. та ако е така да се съберем с няколко приятелчета да я купим и вс да играем ...

ако знаеш нещо относно тва ... кажи ми моля те Публикувано изображение

Кода е за еднократна употреба...

А пък аз ще се изтарикатя и ще си взема код от близката зала, веднага щом си купят играта. :wors:

Кода е за еднократна употреба...

А пък аз ще се изтарикатя и ще си взема код от близката зала, веднага щом си купят играта. :wors:

E добре де. Предполагам, че те ще вземат само 1 копие. Тоест само 1 CD-KEY. Първо те няма ли да го използват?! И второ - знаеш ли как да си промениш регистрите, за да заблудиш играта, че е инсталирана с този ключ?!

Миналата година си играх карбона онлайн с крака на razor1911 мисля че беше, но не помня точно. ;)

Миналата година си играх карбона онлайн с крака на razor1911 мисля че беше, но не помня точно. :huh:

Е в началото можеше ... както и сега може. Но ще излезне пач и няма да можем да играем повече. (Всъщност не съм пробвал да играя ПС в он-лайн и не съм сигурен, че може.)

Играх около 20 минути преди да ми омръзне и я изтрих.Махна ли са free roam което си беше 50% от удоволствието. Всеки има различни предпочитания за игрите ,но на мен специално тази версия изобщо не ми хареса.За сега Мost wanted е върха.

Free roam-a наистина ми липсва Публикувано изображение Защо ли го махнаха?! Най-често докато играех си пусках него, да релаксирам и после продължавах.

Редактирано от eXasis (преглед на промените)

ми аз до сега съм драг и дрифт кинг ... отключил съм грип и послдния шоудаун с Рио но .. незнам как да се отключи спеед кинга ... трябва да се счупат някви рекорди ама незнам кои .. моля някой ако знае да помага Публикувано изображение

И аз стигнах до този етап на играта,когато са ми останали само състезанията с Ryo ,а за speer king-a са ми още заключени. Публикувано изображение Помощ !

Прави ми следната грешка

Публикувано изображение

Процесора ми е Коре Дуо на 1.86Мхц 2г рам и 256 видео Ос: Виндовс ХР СП2

МОЛЯ ХЕЛП

Тенк ю предварително ;)

Редактирано от ALXX (преглед на промените)

Прави ми следната грешка

Публикувано изображение

Процесора ми е Коре Дуо на 1.86Мхц 2г рам и 256 видео Ос: Виндовс ХР СП2

МОЛЯ ХЕЛП

Тенк ю предварително ;)

Че ти демото ли инсталираш? И какво е видеото ти, ако не е тайна?

Че ти демото ли инсталираш? И какво е видеото ти, ако не е тайна?

Просто провах дали и при демото прави същия проблем. Видеото ми е вградено на Интел ГМА 945

Редактирано от ALXX (преглед на промените)

Здравейте.Ако може да попитам каде се намират скрееншотовете на неед фор спеед про стреет ?????????????? :):);)

Видеото ми е вградено на Интел ГМА 945

купи си видеокарта и процесор ако вече нямаш такъв, иначе забрави.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

добре бе ква кола ти трябва за тоя wheelie challenge напраих си Hemi Cuda над 700 коня и неще да я дигне тая муцуна

Просто провах дали и при демото прави същия проблем. Видеото ми е вградено на Интел ГМА 945

Ако видеото ти не отговаря на изискванията, които писах по-горе, няма как да ти тръгне играта.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

добре бе ква кола ти трябва за тоя wheelie challenge напраих си Hemi Cuda над 700 коня и неще да я дигне тая муцуна

Аз имам 2003 Pontiac GTO с 938 коня и едвам го правя. Въпроса е в настройките. Вчера доста си играх докато го вдигна. Като за начало дай Start Boost на макс, Nitro Pressure и Jetting Flow (не съм сигурен, че така се казва) на макс и пробвай така: на старта трябва на тръгнеш в зелената зона, това предполагам ти е ясно. Още в момента на тръгването пусни нигрото и гледай на правиш Perfect Shift-ове. Аз от 20 опита имам 2 на 120 а сичко останало под 80 метра. Общо взето не е много лесно. Довечера пак ще бърникам по настройките за да постигна оптимален резултат. Другото, което сега ми идва на акъла е вдигнеш колата на макс (ride height) и да направиш първите три двойки от Suspension на STIFF. Другите настройке не си ги спомням. Чети инфото за всяка една и нагласяй така, че да имаш повече TORGUE в началото.

А .... и си приготви резервна кола, щото ако вдигнеш предницата за стотина метра колата занася цифра много при падането и може да доведе до TOTAL. Публикувано изображение

Аве хора! Аз си тегля Про стреет-а ама искам да попитам дали ще тръгне на видеокарта G-FORCE 6200 LE. Аз не съм много сигурен че ще тръгне ама ако стане сигурно ще е на най-ниската графика :huh: . Вие какво мислите. Благодаря. Само да знам дали си струва да чакам да се доизтегли.

След като вече успешно наточих "колекционерската" Acura NSX открих още няколко интересни факта. За да задоволя любопитството ви, ето и фактите, 15 на брой:

- Aston Martin DB9

- Aston Martin DBR9

- Audi R8

- Bugatti Veyron 16.4

- Dodge Challenger Concept

- Koenigsegg CCX

- Lamborghini Gallardo Superleggera

- Lancia Delta Integrale Evo

- McLaren F1

- Mercedes SL65 AMG

- Plymouth Road Runner

- Porsche 911 GT3

- Porsche 911 GT3 RS

- Porsche Carrera GT

- Seat Leon Cupra

Сега лошите новини. Тези коли ги има на всяко копие на играта, независимо дали е оригинално/пиратско с крак или без крак. Лошото е, че за сега могат да бъдат отключени само чрез HEX Edit в паметта, което повярвайте ми, НЕ Е лесно. Миналата година 2 седмици се мъчих да прехвърля Mitsubishi Eclipse GTS, което беше REWARD CARD в Carbon, в Car Lot-a и ... не успях. За сметка на това излезна трейнър, който можеше да го направи. Съвсем скоро се очаква и нещо подобно за ProStreet. Обикновенна, лесна за използване програма, която да отключи заключените коли. В случая се съмнявам, че програмата ще може да прави повече (като безкрайни пари, нитро и т.н.). Аз не съм фен на чийтове/кодове/трейнъри, който правят играта по-лесна, но защо пък да не се "повозя" във Veyron, Lancia Delta или Seat Leon... Ако все пак разбирата от Hex editing ето ви спъсъка с кодовете:

6A1CB6A4 Aston Martin DB9

EA03A62E Aston Martin DBR9

33E46FE4 Audi R8

45013DAB Bugatti Veyron 16.4

38AF78B9 Dodge Challenger Concept

A6DCC132 Koenigsegg CCX

8A0372CB Lamborghini Gallardo Superleggera

6B88CDF6 Lancia Delta Integrale Evo

CFD56242 McLaren F1

A1F94771 Mercedes SL65 AMG

ACBD671B Plymouth Road Runner

C4FFDE2C Porsche 911 GT3

A3879E6A Porsche 911 GT3 RS

D43D0667 Porsche Carrera GT

0ED3510E Seat Leon Cupra

Ако ли не ... веднага щом излезне програмката ще ви дам линк, за да се насладине на колите.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

След като вече успешно наточих "колекционерската" Acura NSX открих още няколко интересни факта. За да задоволя любопитството ви, ето и фактите, 15 на брой:

- Aston Martin DB9

- Aston Martin DBR9

- Audi R8

- Bugatti Veyron 16.4

- Dodge Challenger Concept

- Koenigsegg CCX

- Lamborghini Gallardo Superleggera

- Lancia Delta Integrale Evo

- McLaren F1

- Mercedes SL65 AMG

- Plymouth Road Runner

- Porsche 911 GT3

- Porsche 911 GT3 RS

- Porsche Carrera GT

- Seat Leon Cupra

Сега лошите новини. Тези коли ги има на всяко копие на играта, независимо дали е оригинално/пиратско с крак или без крак. Лошото е, че за сега могат да бъдат отключени само чрез HEX Edit в паметта, което повярвайте ми, НЕ Е лесно. Миналата година 2 седмици се мъчих да прехвърля Mitsubishi Eclipse GTS, което беше REWARD CARD в Carbon, в Car Lot-a и ... не успях. За сметка на това излезна трейнър, който можеше да го направи. Съвсем скоро се очаква и нещо подобно за ProStreet. Обикновенна, лесна за използване програма, която да отключи заключените коли. В случая се съмнявам, че програмата ще може да прави повече (като безкрайни пари, нитро и т.н.). Аз не съм фен на чийтове/кодове/трейнъри, който правят играта по-лесна, но защо пък да не се "повозя" във Veyron, Lancia Delta или Seat Leon... Ако все пак разбирата от Hex editing ето ви спъсъка с кодовете:

6A1CB6A4 Aston Martin DB9

EA03A62E Aston Martin DBR9

33E46FE4 Audi R8

45013DAB Bugatti Veyron 16.4

38AF78B9 Dodge Challenger Concept

A6DCC132 Koenigsegg CCX

8A0372CB Lamborghini Gallardo Superleggera

6B88CDF6 Lancia Delta Integrale Evo

CFD56242 McLaren F1

A1F94771 Mercedes SL65 AMG

ACBD671B Plymouth Road Runner

C4FFDE2C Porsche 911 GT3

A3879E6A Porsche 911 GT3 RS

D43D0667 Porsche Carrera GT

0ED3510E Seat Leon Cupra

Ако ли не ... веднага щом излезне програмката ще ви дам линк, за да се насладине на колите.

Откаде ги откри тези неща.Та тези коли дори не са в карлистата :) Ако наистина ги има...Просто много ще се изкефя :rolleyes:

Извинете за Въпроса, но имам проблем при инсталация. Цъкам autorun, излиза ми Нали сетъпа на къкъв език да го инстарира и после ми пише: Please insert Pro Street CD/DVD in Drive:F. Използвам за маунтване Power Iso, маунтнат е в drive F, но упорито ми изписва съобщението по-горе. Пробвах и да маунтна другаде, даже го стартирах директно и ми изписва същото само дето иска драйв С??? Торентът е от Замунда, онзи Reloded. Моля Ви за помощ. Файлова система NTFS.

Откаде ги откри тези неща.Та тези коли дори не са в карлистата :yanim: Ако наистина ги има...Просто много ще се изкефя :help:

Еми по чуждите сайтове пише много неща. Колите ги има в неофициалния карлист. Предполагам идеята на ЕА е да ги "продават" но 5$ парчето в официалния им сайт. Имаше подобни изцепки и с Карбон. Вярвай ми, "ще се изкефиш". Въпроса е кога ще излезне въпросната програмка, щото пробвах да се поровя в паметта и не успях да ги "отключа". За сметка на това стигнах до състезанията с РИО и зациклих още на първото - спийд челиндж. Аз съм още на първа, тоя вече взима първия завой 500 метра по-напред. Интересно защо се получава така ... колата ми (Acura NSX) не е чак толкова слаба, а М3-та, която е с 100 коня отгоре дава по-слаби резултати. На тоя пумяр ЕВО-то трея да му е около 1500 коня за да вади такова ускорение. Все пак си мисля, че проблема ми идва от машината. Специално състезанията в пустинята ми вървят доста по-зле от тези по другите писти. А и скапания банкет ми пречи страшно много ... Ще видиме ... може пък и да го бия след 1 седмица :help:

Еми по чуждите сайтове пише много неща. Колите ги има в неофициалния карлист. Предполагам идеята на ЕА е да ги "продават" но 5$ парчето в официалния им сайт. Имаше подобни изцепки и с Карбон. Вярвай ми, "ще се изкефиш". Въпроса е кога ще излезне въпросната програмка, щото пробвах да се поровя в паметта и не успях да ги "отключа". За сметка на това стигнах до състезанията с РИО и зациклих още на първото - спийд челиндж. Аз съм още на първа, тоя вече взима първия завой 500 метра по-напред. Интересно защо се получава така ... колата ми (Acura NSX) не е чак толкова слаба, а М3-та, която е с 100 коня отгоре дава по-слаби резултати. На тоя пумяр ЕВО-то трея да му е около 1500 коня за да вади такова ускорение. Все пак си мисля, че проблема ми идва от машината. Специално състезанията в пустинята ми вървят доста по-зле от тези по другите писти. А и скапания банкет ми пречи страшно много ... Ще видиме ... може пък и да го бия след 1 седмица :speak:

Ускорението може да се нагласи от настройките на двигателя,но проблемът не е в това според мен.Попринцип още не сам отворил stage 4 performance parts.С тях разликата е много по-голяма.Опитай да ги отвориш,ъпгрейдвай колата и опирай да го биеш.При мен проблемът е,че още не съм намерил най-подходящата кола за Speed challenge.Сега си взех Skyline и минах едно състезание.Да видим дали ще излезе нещо добро.Досега се прецаках с Dodge Viper и Pagani Zonda (голям боклук повярвайте ми Публикувано изображение ).

Ускорението може да се нагласи от настройките на двигателя,но проблемът не е в това според мен.Попринцип още не сам отворил stage 4 performance parts.С тях разликата е много по-голяма.Опитай да ги отвориш,ъпгрейдвай колата и опирай да го биеш.При мен проблемът е,че още не съм намерил най-подходящата кола за Speed challenge.Сега си взех Skyline и минах едно състезание.Да видим дали ще излезе нещо добро.Досега се прецаках с Dodge Viper и Pagani Zonda (голям боклук повярвайте ми Публикувано изображение ).

Аз колко време съм загубил за настройки на колите ... постигнал съм оптималното. Проблем е лекото влачене, заради бавната ми машина, което води до лош контрол върху колата и често излизане на банкета. Стейдж 4 не се отключва. Може само да се спечели от REWARD CARD след победа/доминация на състезателен ден ... или с чийт, който не мисля да използвам. Така като гледам май до края на седмицата ще съм с новата видео карта и ще си разреша проблемите ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.