Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

след доста комбинации според мен най-добрата конфигурация на графиката хем да излглежда добре хем да не насича е на 800x600 всички детаили за колата на high а тези на околната среда на low всичко останало като world lightning също да е изключено в крайна сметка вниманието на очите е насочено главно към колата така че поне аз не забелязах голяма разлика в околнта среда на минимум и на макс

Редактирано от Bad_Gogi_X (преглед на промените)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами дано официалната игра ( ще излезе на 11 ноември ) да е нещо по-добро от демото, но не ми се вярва! Публикувано изображение

ааа като му свикнеш е лудница тоя баварец даже мн лесно се кара (лично мнение) изкефи ме че този път наистина има максимална скорост а не като преди колата да се пържи до безкрайност стигам до 200 мили/час и двигателя почва да буксува и спира да ускорява мисля че в действителност толкова и вдига някъде бях чел М3 - 200 м/ч = 320 км/ч

Ами дано официалната игра ( ще излезе на 11 ноември ) да е нещо по-добро от демото, но не ми се вярва! Публикувано изображение

Първо играта излиза официално но 14.11. Преди това или ще намериш фейк релийз или някоя осакатена версия с не финален код. Ясно е, че за да се пусне по магазините на 14-ти кода трябва да е готов 3-4 дни по-рано и да се пусне за масово копиране, но от ЕА почти никога не изтича този вид инфорамция - демек някой да си качи финалната игра на диск и след това в нет-а. Не съм много сигурен, но май тази година няма "колекционерска версия, която да излезне малко по-рано. А това на което се надяваш ти е гарантирано. Не знам какво по-добро искаш, но при толкова много коли и възможности за тунинг ще можеш да правиш всичко както си искаш. Вече няма време за промени, така че играта ще си остане същата като графика/управление/демидж. На който не му изнася да се изнася Публикувано изображение Според мен играта ще е много по-добра от предишните. И най-важното - ще има много по-добър геймплей. Защото какво правиш в предишните игри - педала до ламарината и боли те кръста за останалото ...

новите коли са супер зверски особено тоя nisan silvia s15 е пълната лудница от кога чакам да го сложат в игра най-добрата кола за дрифтинг на световно ниво дано и в играта да е такава

аве хора може ли да се направи нещо,че да ми тръгне играта,щото сам със старо видео (Ати Радеон 9200 Публикувано изображение ) и пиксел шадера ми е 1.4 ? неква програмка :rolleyes: или направо ново видеоо ?????

Само от любопитство. Колко пари искаш и на какво ще играеш като я продадеш?!

Ха, ха. Kолкото за една 8800 GT :lol6:

xactoR, сега видях конфигурацията ти. Как върви играта с това 6600? Не ми казвай, че е по-добре отколкото при мен, че ще си изям чорапите ;)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ха, ха. Kолкото за една 8800 GT :lol6:

xactoR, сега видях конфигурацията ти. Как върви играта с това 6600? Не ми казвай, че е по-добре отколкото при мен, че ще си изям чорапите ;)

Ами ... няма да му земеш 500 лева Публикувано изображение. Иначе при мен върви с 10 кадъра на 1024x780 почти сичко на макс. Ще си купя х1950Про и няма да имам проблем.

в крайна сметка доколкото разбрах към края на другата седмица ще чакаме цялата игра правилно ли съм разбрал

Ами ... няма да му земеш 500 лева Публикувано изображение. Иначе при мен върви с 10 кадъра на 1024x780 почти сичко на макс. Ще си купя х1950Про и няма да имам проблем.

Ми тогава няма да го продавам, а ще го ползвам като втори комп :lol6: Обаче за всеки влак си има пътници, не мислиш ли?

Е, няма да си ям чорапите тогава. Примен на места стига и 20, което е приемливо. Това означава, че има вероятност в Quick Race да ми върви нормално, както и онлайн. Може и да си я купя.

Ще си купиш или ще ти купят?

Май ще се купува! Поразцъках я и днес и почти постигнах нивото от Карбона, което ме радва! Е, има неща, които все още не ми харесват, но се надявам да свикна с тях! Най-се радвам, че управлението на BMW-то стана почти като на колите от карбона, след като ограничих до минимум електронните помощници. За Нисана е малко сложна работата. Вляза ли в тунела, все едно има някакъв бъг! Колата сама си търси пътя, което аз не искам! Това само ме обърква! Иначе извън тунела, корекцията в управлението почти не се усеща. ... Ще видим как ще е в пълната версия. Дано да има много настройки и да са реални и адекватни на действителността. Жалко, че картата ми се товари много и при клок компа блокира понякога, та затова сега съм и намалил честотите.

как намали помощиниците на бмв-то на кинг ли пусна или кво

Ами от опциите, натискайки 2-ката, избираш Assist Level на Casual. Тоест ограничаваш до минимум SM, ABS и TC. Обаче волана пак се връща в обратна посока, но се кара много по-добре с клавиатура така. Иначе, избирайки преди старта Casual, Race или King, нагласяш само силата на противниците.

Нещо подобно, доколкото се сещам, имаше в NFSU2 ( а може и друга игра) май, ако не греша.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ами от опциите, натискайки 2-ката, избираш Assist Level на Casual. Тоест ограничаваш до минимум SM, ABS и TC.

Май грешиш. Точно на KING ограничаваш до минимум асистентите. Или поне с такова впечатление останах...

Май грешиш. Точно на KING ограничаваш до минимум асистентите. Или поне с такова впечатление останах...

Да не случайно пише Allows you to feel the raw power of the car.

и в крайна сметка другата седмица кам петък ще и се радваме ли или не

Май ти грешиш!!!!! Виж колко често ти се включва TC, ABS и SM! При това, което написах, ограничението в мощността е минимално и най-често ти се включва ESP-то и то като прегрешиш доста!

Между другото, по подразбиране ти се включва King след всяко ново състезание, затова и трябва да се избира наново casual!

А някой няма ли да каже от каде си драпна нфс-то не говорете само за графиката там да ни дразните кажете или дайте направо линк плс :angry:

А някой няма ли да каже от каде си драпна нфс-то не говорете само за графиката там да ни дразните кажете или дайте направо линк плс :angry:

Ем точно във тази тема има поставени сайтове но за сега само демо :)

Ами реалното поведение на едно БМВ се постига само с истинско БМВ. Ти сам си си отговорил. Клавиетура и Рейс игра са две взаимно изкючващи се неща. Купи си волан и няма да имаш проблеми (като мен :wors: ) За демиджа - пусни демидж на макс (от видео опшънс) и виж кво става. Естествено, че не могат да го направят като истински. Помисли колко случая има и колко полигона трябва да съдържа всяка кола. Общо взето навлиза в сферата на научната фантастика. Също така теорията ти за онлайн играта е грешна. Независимо дали играеш сингъл плеар, мултиплеар през ЛАН или Онлайн изискванията са еднакви. Разлика има само в това, че за ЛАН ти трябва кабел до друг компютър, а за Онлайн някаква мижава интернет връзка от макс 50kb\s (кабайта в секунда). Щом не върви гладко значи ти трябва видео карта.

какво ти е кормилото?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.