Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Аз си тегля вече с 20-25 K и ми остават 7-9 часа. Идеално, аз ставам след 11 :rolleyes: Kофтито е, че не ми се спи на шум Публикувано изображение

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

След малко ще го играя и ще споделя впечатленията си. :P

• Автор

Мога само да кажа: Бахти тежката игра!!! Като цяло е ОК, но ненормално тежка игра...дори и моята ГФ 7600 не се справи... :P Като увелича малко повече детайлите и направо си забива...и трябваше да играя с най-мизерните резолюция и ефекти... :speak:

Редактирано от electric (преглед на промените)

Аз се направих на луд и дадох всичко на макс., да видя как ще се държи... Само резолюцията я сложих на 1024x768@75Hz. За мое учудване играта ми вървеше не зле! Не насичаше и предполагам, че вървеше някъде на около 40-50 fps. Не мога да се похваля с добър компютър! Motherboard: ASUS A8N-E s.939 CPU: Athlon64 3200+ @ 2200 MHz (10% оувърклок, от както го имам компютъра седи така) RAM: 1 x 1GB DDR400 @ 440 MHz Video: SAPPHIRE RADEON X1600Pro PCI-E 256MB (не e клокната, на оригиналните честоти си е)

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Демото винаги по-тежко от Официалната и крайна версия, за да си купите нови чарколаци (рекламен трик). Който е търпелив ще спечели :P

На тоя комп ще тръгне ли??? cpu seleron d 2.66GHz ram 768 mb ddr video radion 9550 128 mb

Хора стига сте се оплаквали колко е тежка играта , след като искате по-хубава графика и по голяма наслада е нормално да заплатите за това . Писна ми да слушам типичния Бай-Ганьо с радеон 9550 който си мисли , че с неговата остаряла AGP8x видео карта всичко ще му върви гладко . От 9 години имам домашно пц и досега съм сменил 3 пц-та точно заради игрите . Първоначално бях с Pentium 2 - 366mhz , 64 MB ram , 16 MB VC , до преди 2 години бях с Celeron 2.4 ghz , 512 ram , MX-440 . Сега съм с вече остаряла машина и идва време и за нейната смяна . Толкова би те издаржало едно ПЦ в днешно време от 2 до 3 години , след това става бавно , дъното ти не поддържа новия сокет , новия PCI-Express2 , или пък DDR8 ram . Сажалявам за офтопик-а сега по същество : 1. Графиката опроверга очакванията ми стига да имаш добра машина мисля , че всеки би останал доволен . 2. Gameplay-a e нов , малко разнообразие все пак . 3. Системните изисквания са високи , да така е все пак скоро ще отбележем 2008 г. 4. За справка Пц-то вмомента ми е следното : Sempron 3100+ , 1 GB DDR400 , X1600XT 256 DDR3 играта единствено без никакво накъсване върви на 800х600 на средни детайли . Интересното е че няма разлика ако сложа всичко на МАX и примерно съм включил антиалейзинг при 800х600 .

Хора стига сте се оплаквали колко е тежка играта , след като искате по-хубава графика и по голяма наслада е нормално да заплатите за това . Писна ми да слушам типичния Бай-Ганьо с радеон 9550 който си мисли , че с неговата остаряла AGP8x видео карта всичко ще му върви гладко . От 9 години имам домашно пц и досега съм сменил 3 пц-та точно заради игрите . Първоначално бях с Pentium 2 - 366mhz , 64 MB ram , 16 MB VC , до преди 2 години бях с Celeron 2.4 ghz , 512 ram , MX-440 . Сега съм с вече остаряла машина и идва време и за нейната смяна . Толкова би те издаржало едно ПЦ в днешно време от 2 до 3 години , след това става бавно , дъното ти не поддържа новия сокет , новия PCI-Express2 , или пък DDR8 ram .

Сажалявам за офтопик-а сега по същество :

1. Графиката опроверга очакванията ми стига да имаш добра машина мисля , че всеки би останал доволен .

2. Gameplay-a e нов , малко разнообразие все пак .

3. Системните изисквания са високи , да така е все пак скоро ще отбележем 2008 г.

4. За справка Пц-то вмомента ми е следното : Sempron 3100+ , 1 GB DDR400 , X1600XT 256 DDR3 играта единствено без никакво накъсване върви на 800х600 на средни детайли . Интересното е че няма разлика ако сложа всичко на МАX и примерно съм включил антиалейзинг при 800х600 .

Незнам аз много се учудих че не ми тръгна, тя тръгна де обаче ми дава само снимки на наи ниската резолюция и сега ми е някак гадно сигурно трябва да сложа още 512 RAM. Публикувано изображение Вие какво ще кажете за PC то ми :

ASROCK CONROE865PE /LGA775

CELERON 352/3.2/512/LGA775 BOX

512MBDDR400 A-DATA

120GB SEAGATE /7200

1.44 MB NEC/BLACK

MP 5500 256M/128B/TVO/DVI

PCU FORTRON FSP350-60THN-P

NEC AD-7170A DVD+RW/-RW BLACK

С тези характеристики дали ще тръгне след преинсталиране или ако не какво трябва да му заменя освен допълнително 512 RAM Публикувано изображение Се пак и аз искам да се наслядя на новата игра :P

Айде пак почнахте с хардуера.....

Иначе играта си е много добра.Моята карта е GeForce GS 7600 GTR и си върви добре.Вярно,че е тежичка ,но такова е положението.Играта е доста по реалистична от Карбона,като започнем с демиджа в реално време,минем през държанието на колата на пъте и извън него и стигнем до липсата на добрия стар reset на колата.Все пак неможем да съдим за играта по демото й,но като за първо докосване съм впечатлен Публикувано изображение

Някой има ли впечатления, дали на ХП върви по-добре?

Ами добре си върви.Не съм я играл на Виста ,така че нямам база за сравнение Публикувано изображение,но предполагам,че за Виста ще е по-тежичка.
  • Автор

Явно проблема при мен не е Хардуерен... Публикувано изображение

Играта си вървеше перфектно(незнайно защо, сега даже и не посечва за разлика от снощи), но само и демиджа да пусна като опция, дава Dont Send... ;)

Ще видим как ще е на пълната версия. :lol6:

Играта е тъпа, както и очаквах. Не ми забива играта при максимални детайли, поне на моята машина. Поне няма да си хабя коефициент за цялата игра, демото го изтеглих от megaupload.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

И на мен не забива макар детайлите да са по-скромни.Не бих си купил нов компютър заради тази игра.Просто не си струва.Няма я атмосверата на другине NFS-та.Демейджа ми беше на хинг и какво?-При сблъсък със 300 километра капака ми хвръкна(даже не се и огъна).Не мисля че това е революцията в рейсинг жанра,въпреки че обновление трябваше.Преди един ден твърдях друго но сега като гледам демото се разобеждавам.Остава да чакам другите NFS-та със по-мощна машина надявам се.И още нещо.Да бяха помислили и за по слабите машини.Ето един пример-Томб Райдър поредицата.Има два режима-за обикновенни компютри над 1 гигахерц и за Hi-End машини от най висок клас.Но това е.Ще си цъкам карбона.

Редактирано от rcopy (преглед на промените)

И на мен не забива макар детайлите да са по-скромни.Не бих си купил нов компютър заради тази игра.Просто не си струва.Няма я атмосверата на другине NFS-та.Демейджа ми беше на хинг и какво?-При сблъсък със 300 километра капака ми хвръкна(даже не се и огъна).Не мисля че това е революцията в рейсинг жанра,въпреки че обновление трябваше.Преди един ден твърдях друго но сега като гледам демото се разобеждавам.Остава да чакам другите NFS-та със по-мощна машина надявам се.И още нещо.Да бяха помислили и за по слабите машини.Ето един пример-Томб Райдър поредицата.Има два режима-за обикновенни компютри над 1 гигахерц и за Hi-End машини от най висок клас.Но това е.Ще си цъкам карбона.

Вчера, на 22 - 23 стр. бях писал че таз игра не е хубава, но всички твъряха че щяла да бъде много добра.....

Май познах?! :beer:

Аз също оставам с Most Wanted и Carbon! :)

Вчера, на 22 - 23 стр. бях писал че таз игра не е хубава, но всички твъряха че щяла да бъде много добра.....

Май познах?! :beer:

Аз също оставам с Most Wanted и Carbon! :)

Офф и съдите за играта по демото....Вие май не се чувате какво говорите. :clap: Ми недейте игра бе,вие губите...

Само да отбележа че на виста ми върви добре на макс но играта поне за мен е тъпа .Незнам ,като излезе цялата пак ще видя но от мос лантет поне спорет мен няма по добра .Този въпрос може да е спорен но ас така мисля .Нее тук мястото но погледнете една друга култова игра като кал дути направо обраха овациите с демото ,а това нямам думи .Но все пак се надявам да греша което щее по добре . Публикувано изображениеПубликувано изображение

Офф и съдите за играта по демото....Вие май не се чувате какво говорите. :ph34r: Ми недейте игра бе,вие губите...

Тоз пък губили сме Публикувано изображение Това, че EA чак сега откриват топлата вода с damage-a и при това пак се усраха ли?

аз направих всичко на мах и неми сече изобщо

Заради тва дърво(НФС ПС) се отделих за цял час от The Witcher . Съжалявам за постъпката си , е поне се посмях малко на графиката

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.