Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Ей хора добре сте си вие като ви слушам на повечето играта им варви без да сече, добре тогава а на мен защо толкова ми сече само снимки виждам Публикувано изображение кажете ми PC то ли ми е зле или какво ето вижте го:

ASROCK CONROE865PE /LGA775

CELERON 352/3.2/512/LGA775 BOX

512MBDDR400 A-DATA

120GB SEAGATE /7200

1.44 MB NEC/BLACK

MP 5500 256M/128B/TVO/DVI

PCU FORTRON FSP350-60THN-P

NEC AD-7170A DVD+RW/-RW BLACК

Очаквам някои да ме светне по вапроса :) Благодаря ви предварително ;)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей хора добре сте си вие като ви слушам на повечето играта им варви без да сече, добре тогава а на мен защо толкова ми сече само снимки виждам Публикувано изображение кажете ми PC то ли ми е зле или какво ето вижте го:

ASROCK CONROE865PE /LGA775

CELERON 352/3.2/512/LGA775 BOX

512MBDDR400 A-DATA

120GB SEAGATE /7200

1.44 MB NEC/BLACK

MP 5500 256M/128B/TVO/DVI

PCU FORTRON FSP350-60THN-P

NEC AD-7170A DVD+RW/-RW BLACК

Очаквам някои да ме светне по вапроса :) Благодаря ви предварително ;)

ами брътле моя е

CPU AMD 4200+ DUAL CORE

VGA MP 7900GS Zalm. GDDR3

200GB SEAGATE

и RAM 3 по 1024 DDR3 800

ти си въди изводите

как може толко тъпа игра да напраат и да и сложат името NFS. тва не е нфс. няма никаф екшан в управлението. разочарован съм.

ами брътле моя е

CPU AMD 4200+ DUAL CORE

VGA MP 7900GS Zalm. GDDR3

200GB SEAGATE

и RAM 3 по 1024 DDR3 800

ти си въди изводите

Стига си се фръцкал пред другите.Когато твоя компютър остарява и не можеш да подкараш нищо ново,ние ще го разцъкваме с кеф на новите си машини.Така че имам пари да си закупя много по-мощен компютър но още е рано.

Играта е по-реалистична.Колите се държат много по-нормално на пътя от тези в Карбона и Most Wanted-a.Нали всички искаме повече реализъм.Ето ви го.Че и damage има.Какво повече искате.Който иска реалнo каране да играе PS,който иска да кара в някакви нереални (да не кажа фантастични) усповия,да играе старите версии...Това е положението. Всички говореха така и след излизането на Карбона,а сега неможете да се отделите от него нали ? И бас хващам,че всички,които са недоволни от играта,ще я пробват като излезе и дори ще се зарибят (така става винаги :) ).Да не съдим по демото,а да изчакаме да излезе играта.Тогава ще даваме оценки...

Извинявам се ако някои не ме е разбрал само че ще се повторя, аз питах ако някои може да ми кайе защо не ми варви играта а не колко са ви яки PC тата. Знам че не е наи доброто но в момента не ми се хвърлят пари и средства за глупости според мен PC то ми е с нормални параметри но защо не ми върви играта Публикувано изображение

Извинявам се ако някои не ме е разбрал само че ще се повторя, аз питах ако някои може да ми кайе защо не ми варви играта а не колко са ви яки PC тата. Знам че не е наи доброто но в момента не ми се хвърлят пари и средства за глупости според мен PC то ми е с нормални параметри но защо не ми върви играта Публикувано изображение

След като нямаш намерение да си го подобряваш,няма смисъл да се казва защо не ти тръгва,но все пак според мен RAM-a ти е на минимум и трябва да имаш повечко и видеото ти е много слабо и сигурно няма Pixel Shader 2.0,а аз някъде видях че се иска 6800 (може и да греша тъй като изискванията са близки с Dirt и ги бъркам Публикувано изображение )!Но съм сигурен че видеото ти е доста слабо!

Веднага ти казвам за видеото-отврат.Мойто е доста по-мощно и насича камоли това.То е под минималните.Още малко и на он борд 4 мегабайта ще искаш да я подкараш.

:)

Играта е тъпа, както и очаквах. Не ми забива играта при максимални детайли, поне на моята машина. Поне няма да си хабя коефициент за цялата игра, демото го изтеглих от megaupload.

Днес играх 2-3 минути, преди да замина за работа и честно да си кажа, направо се разочаровах от демиджа и изобщо от управлението на скапаното BMW. То или не завива, или реагира толкова остро на натискането на клавиш, че моментално почваш да танцуваш по пътя. Това ли е реалното поведение на едно БМВ? Ако е това, радвам се, че карам ФОРД! Все пак, сега ще разгледам демото по-обстойно и после ще пиша. Може и да съм се излъгал от първите 2-3 минути игра. Играта не върви много гладко, но се надявам Онлайн, каквато е и целта ми, да върви добре, защото там няма да играе процесора, а видеото най-вече. Затова и съм решил да си я купя - да играя онлайн. Иначе няма смисъл при тия огромни изисквания към хардуера!

:help wanted3:

Днес играх 2-3 минути, преди да замина за работа и честно да си кажа, направо се разочаровах от демиджа и изобщо от управлението на скапаното BMW. То или не завива, или реагира толкова остро на натискането на клавиш, че моментално почваш да танцуваш по пътя. Това ли е реалното поведение на едно БМВ? Ако е това, радвам се, че карам ФОРД! Все пак, сега ще разгледам демото по-обстойно и после ще пиша. Може и да съм се излъгал от първите 2-3 минути игра. Играта не върви много гладко, но се надявам Онлайн, каквато е и целта ми, да върви добре, защото там няма да играе процесора, а видеото най-вече. Затова и съм решил да си я купя - да играя онлайн. Иначе няма смисъл при тия огромни изисквания към хардуера!

Ами реалното поведение на едно БМВ се постига само с истинско БМВ. Ти сам си си отговорил. Клавиетура и Рейс игра са две взаимно изкючващи се неща. Купи си волан и няма да имаш проблеми (като мен :cant believe: ) За демиджа - пусни демидж на макс (от видео опшънс) и виж кво става. Естествено, че не могат да го направят като истински. Помисли колко случая има и колко полигона трябва да съдържа всяка кола. Общо взето навлиза в сферата на научната фантастика. Също така теорията ти за онлайн играта е грешна. Независимо дали играеш сингъл плеар, мултиплеар през ЛАН или Онлайн изискванията са еднакви. Разлика има само в това, че за ЛАН ти трябва кабел до друг компютър, а за Онлайн някаква мижава интернет връзка от макс 50kb\s (кабайта в секунда). Щом не върви гладко значи ти трябва видео карта.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Когато ти не си сървър е по-облекчаващо за процесора. FlatOut има далеч по-готин демидж. Едит: ProStreet не е играта, която заслужава закупуване на хардуер, също и DiRT.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Ами, според мен официалната игра ще е същото каквото демото...

Едно е сигурно, няма да е по-лека, може единствено да ви се стори по-тежка, защото ще зарежда повече информация.

Незнам, но таз година EA се изгъзиха ( с извинение ) първо за FIFA 08, а сега ис тази популярна в цял свят игра - Need For Speed

Ами реалното поведение на едно БМВ се постига само с истинско БМВ. Ти сам си си отговорил. Клавиетура и Рейс игра са две взаимно изкючващи се неща. Купи си волан и няма да имаш проблеми (като мен :help wanted3: ) За демиджа - пусни демидж на макс (от видео опшънс) и виж кво става. Естествено, че не могат да го направят като истински. Помисли колко случая има и колко полигона трябва да съдържа всяка кола. Общо взето навлиза в сферата на научната фантастика. Също така теорията ти за онлайн играта е грешна. Независимо дали играеш сингъл плеар, мултиплеар през ЛАН или Онлайн изискванията са еднакви. Разлика има само в това, че за ЛАН ти трябва кабел до друг компютър, а за Онлайн някаква мижава интернет връзка от макс 50kb\s (кабайта в секунда). Щом не върви гладко значи ти трябва видео карта.

Първо ще почна от онлайн играта. Играх месец Карбона онлайн и мога да кажа, че няма кой да изчислява действията на противниците ти - тоест, все едно играеш Quike Race без нито един противник! От там машината направо хвърчи онлайн! Нета не бе никакъв проблем миналия ноември, когато бе с два пъти по-ниска скорост поне от сегашния ми!

ОК, мога и експеримент да направя. Сега съм клокнал видео и процесор, но може да дам процесора на стандартни честоти, да видим кой кого. да не кажа 100%, но поне 1000 % съм сигурен, че насичането е точно от процесора( Celeron [email protected])! Видеото е AGP MP 7600GT 256 MB 128 bit. 3DMark2005 - максимум 3875 точки и то при оптимални настройки на системата( пардон, бозата). Хората постигат над 6000 с това видео!

Толкова за това, че и на 800х600 с Антиалайзинг 2х(държа на него) и анизотропна филтрация без никакви детайли( отврат), играта се влачи с 10-20 FPS! Де да беше смо това! Автомобилът въобще не може да се управлява от клавиатура - поведението му е неадекватно, задната е като на F1 2002, няма град, няма ченгета, няма нищо! Имам чувство, че тоя енджин е продължение на NFSU2, който дори със сегашната ми видеокарта сече яко и не може да се играе нормално! какво ли искат да докажат ЕА? Мен не ме интересува тая графика - тя чисто и просто е неадекватна. Дори на минимални детайли играта не върви добре, а самата графика е отврат без детайли! Даже и 640х480 е далеч от истината. Не, тая няма да я играя - не само заради големите хардуерни изисквания, а и заради самата игра. Това е един усъвършенстван NFSU, който така и не ми хареса. Определено, NFSC бе най-завладяващата за мен. Разбира се, NFSMW и NFSU2, изиграха своята роля. Първата бе интересна с ченгетата и страхотната графика с ниски хардуерни изисквания, а втората с града и новите състезания, които бяха въведени. Карбонът бе невероятен с Каньона, но най-невероятен бе с игрите онлайн!!!!!Чудя се, каква ли боза ще е NFSPS онлайн? Няма град, няма ченгета... Е, тогава какво ще играем онлайн и защо да си я купувам? Та те с нищо не ме заинтригуваха в демото! Само с високите хардуерни изисквания! Пфу! Продължавам да си играя Карбона и се надявам догодина, следващата игра да е на нивото на предните игри. Тогава мисля и щайгата да сменям, така, че ще съм подготвен. Е, предполагам, ако до тогава ЕА не фалира с тая игра! Наистина голямо разочарование е демото!!!!!!!

bildera_ прав си. Днешните игри са само добри в графично отношение.... Аз на моя компютър не можах да я подкарам, само картинки. За сравнение Test Drive Unlimited ми вървеше с малко мъка на 800х600. Това братче на най-ниската резолюция, всичко ниско-и пак на картинки. Този път ЕА се изложиха с изискванията. А ако и bildera_ е прав за поведението на колата, то Pro Street отива в трета глуха... Чудно ми е щом тука изискванията за огромни, догодина какво ли ще е. Публикувано изображение Не ми се мисли...

bildera_ прав си. Днешните игри са само добри в графично отношение.... Аз на моя компютър не можах да я подкарам, само картинки. За сравнение Test Drive Unlimited ми вървеше с малко мъка на 800х600. Това братче на най-ниската резолюция, всичко ниско-и пак на картинки. Този път ЕА се изложиха с изискванията. А ако и bildera_ е прав за поведението на колата, то Pro Street отива в трета глуха... Чудно ми е щом тука изискванията за огромни, догодина какво ли ще е. Публикувано изображение Не ми се мисли...

Сега пак се мъчих половин час. Инсталирах си последния Directx 9.0c от ноември, но разлика не видях. При мен няма особена разлика, дали съм на 640х480 или 1024х768. Отначало ми се стори, че можех да я играя с 15-20 FPS, но сега като гледам, трудно е да стигна и 15. На макс детайли ми върви с картинки 5 FPS. Абе изобщо пълна трагедия! Къде остана карбона, който направо лети и то на добри детайли ? Тук виждам една графика, която не може да ме привлече с нищо. Наточно играх на макс детайли, за да видя разликата с к арбона, но освен едно хубаво небе и горички покрай пътя, нищо друго не можа да ме привлече! Даже и асфалта е едно ниво под Kарбона и две нива под Most Wanted! Дразнещи са тия тракшън контеоли, ABS-и и тем подобни. Завиваш на някой завой, а играта непременно трябва да направи и малко обратен завой , на този, който си направил! Тоест, мислиш си, че си нацелил траекторията с десния завой, но когато отпуснеш клавиша, колата винаги завива и малко наляво. Не видях опция за изключване на тая гадост, нито на TC, ABS и какво беше другото, че забравих. един уважаващ себе си състезател, никога не ползва тия електронни глупости за пенсионери! Ей тук яко се изложиха EA. Няма почти никакви опции за настройки, дори и на видеото! Имам чувството, че това демо е пуснато само, защото така е обещано. Нещо не е изпипзно както трябва и явно от ЕА се надяват да оправят нещата с някой пач. Абе честно да си кажа, направо имам чувството, че това е игра от 2002 година, а не от 2007-ма!

Абе толкова се възмущавам и се чувствам измамен! Толкова време чаках тая игра! Предполагах, че поне ще може да се играе без детайли, но за първи път виждам игра, която не може да се играе и без детайли!!!! Ужас! Спомням си миналата година, как всички оплюваха NFSC заради лесната кариера, а на мен ми харесваше. Защо ли плюехте карбона тогава? За да се появи тая помия ли?

Първо ще почна от онлайн играта. Играх месец Карбона онлайн и мога да кажа, че няма кой да изчислява действията на противниците ти - тоест, все едно играеш Quike Race без нито един противник! От там машината направо хвърчи онлайн! Нета не бе никакъв проблем миналия ноември, когато бе с два пъти по-ниска скорост поне от сегашния ми!

ОК, мога и експеримент да направя. Сега съм клокнал видео и процесор, но може да дам процесора на стандартни честоти, да видим кой кого. да не кажа 100%, но поне 1000 % съм сигурен, че насичането е точно от процесора( Celeron [email protected])! Видеото е AGP MP 7600GT 256 MB 128 bit. 3DMark2005 - максимум 3875 точки и то при оптимални настройки на системата( пардон, бозата). Хората постигат над 6000 с това видео!

Толкова за това, че и на 800х600 с Антиалайзинг 2х(държа на него) и анизотропна филтрация без никакви детайли( отврат), играта се влачи с 10-20 FPS! Де да беше смо това! Автомобилът въобще не може да се управлява от клавиатура - поведението му е неадекватно, задната е като на F1 2002, няма град, няма ченгета, няма нищо! Имам чувство, че тоя енджин е продължение на NFSU2, който дори със сегашната ми видеокарта сече яко и не може да се играе нормално! какво ли искат да докажат ЕА? Мен не ме интересува тая графика - тя чисто и просто е неадекватна. Дори на минимални детайли играта не върви добре, а самата графика е отврат без детайли! Даже и 640х480 е далеч от истината. Не, тая няма да я играя - не само заради големите хардуерни изисквания, а и заради самата игра. Това е един усъвършенстван NFSU, който така и не ми хареса. Определено, NFSC бе най-завладяващата за мен. Разбира се, NFSMW и NFSU2, изиграха своята роля. Първата бе интересна с ченгетата и страхотната графика с ниски хардуерни изисквания, а втората с града и новите състезания, които бяха въведени. Карбонът бе невероятен с Каньона, но най-невероятен бе с игрите онлайн!!!!!Чудя се, каква ли боза ще е NFSPS онлайн? Няма град, няма ченгета... Е, тогава какво ще играем онлайн и защо да си я купувам? Та те с нищо не ме заинтригуваха в демото! Само с високите хардуерни изисквания! Пфу! Продължавам да си играя Карбона и се надявам догодина, следващата игра да е на нивото на предните игри. Тогава мисля и щайгата да сменям, така, че ще съм подготвен. Е, предполагам, ако до тогава ЕА не фалира с тая игра! Наистина голямо разочарование е демото!!!!!!!

Човек, нещо не е наред с настройките или със самата ти карта. Това "хората постигат над 6000 с това видео!" би трябвало да те накара да се замислиш, => има проблем. Вземи отвори някоя тема в хардуерния раздел или направи нещо друго, но според мен на тази конфигурация може да си разцъкваш Прострийта нормално!

И спокойно, EA няма да фалират, те продават отлично, и тази игра ще се продава отлично! Нали много от феновете на NFS от това недоволстват -> яко комерс!

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Хора имам нужда от малко помощ.Искам да питам същесвтува ли програма или някакъв вид софтуер ,с който мога "фино" да настроя волана си.Целта ми е да го направя по-малко чувствителен.Не намерих такава опция в Control Panel.Можете ли да ми помогнете Публикувано изображение

Първо ще почна ....

Моя процесор беше клокнат на 3,3 като пуснах демото за пръв път. После го върнах на 2,6. Разлика няма. Трябва ми само видео карта. Не знам защо не харесваш замисъла на Pro Steet. Като цяло Most Wanted и Carbon са най-бътавите игри от поредицата. Първо как Фиат Пунто ще бие Ламборгини/Порше/Шевролет С6(Z06)/Додж Вайпър. Това беше оправено в Карбон. Второ: реалистично ли ти се струва да караш с 300 и да взимаш завой без дори да натиснеш спирачките. Трето: демиджа - както вече ти обясних не е възможно да се направи много по-добре. Може, но целта на ЕА не е такава. Сега просто си караш легално и целта ти е да наточиш максимално колата, като за това може да са ти необходими часове. Когато я свършиш се пробваш с други хора в Онлайн режима. Ако си добър и имаш добра кола ще си доволен. А ако се окаже, че колата не е добра ще загубиш още време за да я донастроиш. Ти работиш и едва ли имаш много време за това, но ... играта ще е далеч по-добра от миналите. Преди НФС беше аркадна игра. Сега е симулация (съко като F1 игрите или най-доброто за мен рали - Richard Burns). Просто видимо не си запален геймър, а просто играеш в свободното време и гледаш да е лесно и бързо ...

@ saber123. Не ти знам волана(попринцип това е първото което трябва да кажеш като имаш въпрос). На моя си имам негов си Контрол панел и там има настройки. Предполагам, че и твоя има. Друг такъв софтуер няма.

Игрите дърпат хардуера напред. Не казвайте, че са се изложили. Не може със 3-4-5-6 годишни машини да играете нови игри. Или ъпргрейдвай/купи нов комп или се откажи да играеш и не се оплаквай!

@ saber123. Не ти знам волана(попринцип това е първото което трябва да кажеш като имаш въпрос). На моя си имам негов си Контрол панел и там има настройки. Предполагам, че и твоя има. Друг такъв софтуер няма.

Волана ми е Blue Thunder Racing Wheel.Старичък е ,взех си го преди 3-4 години ,но още върши работа :) .Нямам такъв контролен панел,но го калибрирам от Control Panel->Game Controllers.

Волана ми е Blue Thunder Racing Wheel.Старичък е ,взех си го преди 3-4 години ,но още върши работа :) .Нямам такъв контролен панел,но го калибрирам от Control Panel->Game Controllers.

Моя е доста по-стар. Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel. Май не се изразих правилно преди малко. Като го включа в USB-то доло до часовника се появява една иконка. Има доста глупости, но настройките пак са там където и твойте. Там ме пренасочва контрол панела на волана и аз оттам си настройвам чуствителността и мъртвата зона. Потърсих, но не открих нещо което да ти помогне. Направи ми впечатление, че е за PS2 а ти го използваш на ПЦ-то. Значи е хибриден и за това може да няма въпросните настройки.

Моя е доста по-стар. Microsoft SideWinder Precision Racing Wheel. Май не се изразих правилно преди малко. Като го включа в USB-то доло до часовника се появява една иконка. Има доста глупости, но настройките пак са там където и твойте. Там ме пренасочва контрол панела на волана и аз оттам си настройвам чуствителността и мъртвата зона. Потърсих, но не открих нещо което да ти помогне. Направи ми впечатление, че е за PS2 а ти го използваш на ПЦ-то. Значи е хибриден и за това може да няма въпросните настройки.

Човек да не мислиш,че имам това : http://www.psxextreme.com/ps2-hardware-reviews/2.html Публикувано изображение

Моя е доста по-стар модел и днес ще го снимам да ти го покажа.В общи линии разбрах за какво става въпрос :yanim:

Моя процесор беше клокнат на 3,3 като пуснах демото за пръв път. После го върнах на 2,6. Разлика няма. Трябва ми само видео карта. Не знам защо не харесваш замисъла на Pro Steet. Като цяло Most Wanted и Carbon са най-бътавите игри от поредицата. Първо как Фиат Пунто ще бие Ламборгини/Порше/Шевролет С6(Z06)/Додж Вайпър. Това беше оправено в Карбон. Второ: реалистично ли ти се струва да караш с 300 и да взимаш завой без дори да натиснеш спирачките. Трето: демиджа - както вече ти обясних не е възможно да се направи много по-добре. Може, но целта на ЕА не е такава. Сега просто си караш легално и целта ти е да наточиш максимално колата, като за това може да са ти необходими часове. Когато я свършиш се пробваш с други хора в Онлайн режима. Ако си добър и имаш добра кола ще си доволен. А ако се окаже, че колата не е добра ще загубиш още време за да я донастроиш. Ти работиш и едва ли имаш много време за това, но ... играта ще е далеч по-добра от миналите. Преди НФС беше аркадна игра. Сега е симулация (съко като F1 игрите или най-доброто за мен рали - Richard Burns). Просто видимо не си запален геймър, а просто играеш в свободното време и гледаш да е лесно и бързо ...

Игрите дърпат хардуера напред. Не казвайте, че са се изложили. Не може със 3-4-5-6 годишни машини да играете нови игри. Или ъпргрейдвай/купи нов комп или се откажи да играеш и не се оплаквай!

Първо, как разбра, че няма разлика. Току що и аз направих подобно изпълнение. От 3.18 GHz върнах процесора на 2.7 GHz. Пуснах FRAPS и гледах FPS на старта. Резултатът: 6-7 кадъра срещу 9-10 кадъра в секунда. Нататък продължих. Стартирах и играта взе да се влачи с 5-6 при стандартните честоти. С клокнат процесор, кадрите бяха 8-9. После продължих експеримента, защото забелязах, че кадрите се увеличават почти двойно, когато противниците ти изчезнат в далечината. На стандартни честоти успях да мина пистата с около 13-14 кадъра в секунда средно, докато с клокнатия процесор, достигаха и до 20! За мен не съществува въпрос, дали повишението честотата на процесора, влияе на производителността. Това не е единствения експеримент, който съм правил. Същото се отнася и за истински тест с 3DMark2005. Многократно съм казвал, че 20% повишение честотата на процесора, води средно до 10% прираст в кадровата производителност. Ако процесорът не влияеше, а само видеокартата, то изискванията нямаше да бъдат за 2.8 GHz процесор, а само за водеокарта! Освен това има хиляди тестове в нета, които показват влиянието на даден модел процесор в различни игри.

Човек, нещо не е наред с настройките или със самата ти карта. Това "хората постигат над 6000 с това видео!" би трябвало да те накара да се замислиш, => има проблем. Вземи отвори някоя тема в хардуерния раздел или направи нещо друго, но според мен на тази конфигурация може да си разцъкваш Прострийта нормално!

И спокойно, EA няма да фалират, те продават отлично, и тази игра ще се продава отлично! Нали много от феновете на NFS от това недоволстват -> яко комерс!

Хората не го постигат това с процесор Celeron Nortwhood - 128 2.7GHz.

Струва ми се, че в това демо са показали твърде малко от това, което ще бъде. Някак си набързо са претупали и статистиката даже. Не видях някакви автоматични настройки за видеокартата, което е много странно за мен.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Първо, как разбра, че няма разлика. Току що и аз направих подобно изпълнение. От 3.18 GHz върнах процесора на 2.7 GHz. Пуснах FRAPS и гледах FPS на старта. Резултатът: 6-7 кадъра срещу 9-10 кадъра в секунда. Нататък продължих. Стартирах и играта взе да се влачи с 5-6 при стандартните честоти. С клокнат процесор, кадрите бяха 8-9. После продължих експеримента, защото забелязах, че кадрите се увеличават почти двойно, когато противниците ти изчезнат в далечината. На стандартни честоти успях да мина пистата с около 13-14 кадъра в секунда средно, докато с клокнатия процесор, достигаха и до 20! За мен не съществува въпрос, дали повишението честотата на процесора, влияе на производителността. Това не е единствения експеримент, който съм правил. Същото се отнася и за истински тест с 3DMark2005. Многократно съм казвал, че 20% повишение честотата на процесора, води средно до 10% прираст в кадровата производителност. Ако процесорът не влияеше, а само видеокартата, то изискванията нямаше да бъдат за 2.8 GHz процесор, а само за водеокарта! Освен това има хиляди тестове в нета, които показват влиянието на даден модел процесор в различни игри.

От една страна си прав, но от друга не си. Нормално е да има приръст с клокнат процесор, но при мен няма толкова осезаем колкото при теб. И аз гледам с Fraps кадрите. Просто твоя процесор е доста остарял. Тогава следва въпроса кое да смениш. Така и така видимо е чи играта не ти харесва като замисъл играй си МW и Carbon е това е. В твоя случай е време за изцяло нова машина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.