Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

От една страна си прав, но от друга не си. Нормално е да има приръст с клокнат процесор, но при мен няма толкова осезаем колкото при теб. И аз гледам с Fraps кадрите. Просто твоя процесор е доста остарял. Тогава следва въпроса кое да смениш. Така и така видимо е чи играта не ти харесва като замисъл играй си МW и Carbon е това е. В твоя случай е време за изцяло нова машина.

Прав си за новата машина. Можех да играя играта и по-нормално, ако преди 3 години, не ме бяха излъгали с дъното и не ми бяха пробутали едно на 533 MHz, вместо поръчаното на 800 MHz. Печалбата на търговеце бе 20-30 лева, но излъгвайки ме с още няколко компоненти - флопи, процесор, хард диск, захранване, сумата набъбна доста. Сега ми се ще да му счупя суратя като го видя. Набутах се 200 лева за 7600GT, а се оказа, че не мога да си заменя процесора с по-модерен заради дъното ми! Определено, по-добрият вариант щеше да е PCI-E с ново дъно и процесор. Щеше да ми излезе почти същите пари.

Иначе поиграх още малко и мога да кажа, че постепенно се свиква с играта. Доста по-различна е от предните версии и ме е яд за ченгетата и града. Явно аз си падам по игри от типа на NFSU2, NFSMW и NFSC, а не по NFSU и както по всичко личи - NFSPS. Дано в пълната версия ни изненадат с други неща, които ги няма в демото. Пак казвам, че играта е претупана набързо. По-точно, обърнато е повече внимание на енджина и не е останало време за реализиране на по-важните идеи, като начина на игра.

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Свалих демото, инсталирах го, стартирах играта и имам само едно съзтезание, една отсечка и край, всичко започва отначало, така ли е при вас?

Свалих демото, инсталирах го, стартирах играта и имам само едно съзтезание, една отсечка и край, всичко започва отначало, така ли е при вас?

В менюто можеш да си избереш писта (първото меню след надписа "press any key"). Но са само две. Просто дай надясно и натисни ентър.

Ами брато, аз защо врещя, че играта е тъпа? Даже и демото не можаха да направят като хората!

За управлението на колите... Сложили са тракшън контрол и още няколко нещица, които предпазват играча от допускане на грешки. Сигурно в цялата игра тези неща ще могат да се изключват и колите ще се държат по-пъргаво и ще реагират по-нормално. Най-добре да изчакаме цялата игра и да видим какви ще са възможностите.

Ами брато, аз защо врещя, че играта е тъпа? Даже и демото не можаха да направят като хората!

Напълно съм съгласен с теб, голяма глупост е невиждам нищо реалистично въпреки че я направих на максимални детайли! Всичко направих на high на 1024х768 75, голяма работа че асфалта е напукан и има петна от боя и облаците се отразяват върху задния прозорец.

Да бяха обърнали малко внимание на управлението на колите, като схванати са :angry:

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Много ме дразни недозавиването на BMW-то. Всеки си купува BMW точно заради липсата на недозавиване и наличието на свръхзавиване! Дано в оригиналната игра да има коли като Shevrolet Corvet от NFSC. И някак си не е реално, отпускайки педала на газта, да не можеш да нацелиш точната траектория с БМВ. Дори и моята Фиеста, която взема завоите с недозавиване или свръхзавиване, взависимост от натоварване, налягане на гуми и т.н., се овладява само с просто отнемане на газта и лека корекция на волана!!!!!! Тия от ЕА ще ни карат да вземаме уроци по спортни танци, вместо по майсторско шофиране!

Много ме дразни недозавиването на BMW-то. Всеки си купува BMW точно заради липсата на недозавиване и наличието на свръхзавиване! Дано в оригиналната игра да има коли като Shevrolet Corvet от NFSC. И някак си не е реално, отпускайки педала на газта, да не можеш да нацелиш точната траектория с БМВ. Дори и моята Фиеста, която взема завоите с недозавиване или свръхзавиване, взависимост от натоварване, налягане на гуми и т.н., се овладява само с просто отнемане на газта и лека корекция на волана!!!!!! Тия от ЕА ще ни карат да вземаме уроци по спортни танци, вместо по майсторско шофиране!

Точно така е!

Напълно съм съгласен с теб, голяма глупост е невиждам нищо реалистично въпреки че я направих на максимални детайли! Всичко направих на haigh на 1024х768 75, голяма работа че асфалта е напукан и има петна от боя и облаците се отразяват върху задния прозорец.

Да бяха обърнали малко внимание на управлението на колите, като схванати са :angry:

Много сте изпростели. Начина ви на мислене не е разбираем за мен. Как може да кажеш "Всичко направих на haigh на 1024х768 75, голяма работа че асфалта е напукан и има петна от боя и облаците се отразяват върху задния прозорец." (пише се high не haigh). Обърнали са невероятно внимание на управлението. Казах го нагоре и ще го повторя. Тази игра не е аркадна като старите. Това е симулация. Трябва ти волан за да ме разбереш, или в най-лошия случай джойпад.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Много сте изпростели. Начина ви на мислене не е разбираем за мен. Как може да кажеш "Всичко направих на haigh на 1024х768 75, голяма работа че асфалта е напукан и има петна от боя и облаците се отразяват върху задния прозорец." (пише се high не haigh). Обърнали са невероятно внимание на управлението. Казах го нагоре и ще го повторя. Тази игра не е аркадна като старите. Това е симулация. Трябва ти волан за да ме разбереш, или в най-лошия случай джойпад.

Да бе сигурно, сега и волан да копувам, а въздушна възглавница трябва ли да си монтирам ако случайно се ударя някъде да ме предпазва (разбираш ли) :angry:

Да бе сигурно, сега и волан да копувам, а въздушна възглавница трябва ли да си монтирам ако случайно се ударя някъде да ме предпазва (разбираш ли) ;)

Наистина с волан е по-различно усещането.

Колкото до тракшън контрола има разлика,когато го нагласиш на Racer или по-добре на King (неслучайно пише feel the raw power of the car).

За демото просто не сте прави.Какво очаквате от демото да има всички коли и всички писти....Нали затова е демото- да се види играта ,да покараш на една писта,да видиш как е.Незнам дали неможете да поизчакате с коментарите си или просто сте прекалено консервативни към факта,че PS е нещо ново,нещо,което не сме срещали в предишна игра от поредицата...Понякога наистина издребнявате...

Първо ще почна от онлайн играта. Играх месец Карбона онлайн и мога да кажа, че няма кой да изчислява действията на противниците ти - тоест, все едно играеш Quike Race без нито един противник! От там машината направо хвърчи онлайн! Нета не бе никакъв проблем миналия ноември, когато бе с два пъти по-ниска скорост поне от сегашния ми!

МНОООГООО се извинявам за оффтопика... Но можеш ли да ми кажеш как да си подкарам тоз онлайн... Опитах какви ли не пачове , сваляни от официялният сайт... Все ми дава някаква грешка...

МНОООГООО се извинявам за оффтопика... Но можеш ли да ми кажеш как да си подкарам тоз онлайн... Опитах какви ли не пачове , сваляни от официялният сайт... Все ми дава някаква грешка...

Единственият начин е, да си я купиш. С версия 1.2 имаш единствено възможност, да се състезаваш офлайн и да ти се записват резултатите на сървъра. Това става в Quick Race, след като избереш Ranked и се включиш онлайн с профил, който имаш регистриран на сайта. Всеки друг patch, автоматично не може да те кънектне, ако не въведеш сериен номер. Такъв няма, защото играта е направена тяака, че един сериен номер, отговаря точно на един потребител. Затова и аз сега бях решил да си купя NFSPS, но гледайки графиката и не особено привлекателната игра, се чудя, дали ще си заслужава да дам 70-80 лева. Дано да има някакъв пробен период онлайн, както имаше миналата година, че да видя, дали си заслужава тръпката. Не ми се вярва да има, но ще видим след седмица-две.

Абе аз и за волан се замислих, ама след като не ми върви на щайгата, защо ми е волан? Мислиш ли, че гадното поклащане на колата, ще се оправи с волан? Това е все едно карам драг на NFSMW или NFSU2 или с други думи казано, играта се опитва да държи траекторията ми, без аз да искам това от нея!

Наистина с волан е по-различно усещането.

Колкото до тракшън контрола има разлика,когато го нагласиш на Racer или по-добре на King (неслучайно пише feel the raw power of the car).

За демото просто не сте прави.Какво очаквате от демото да има всички коли и всички писти....Нали затова е демото- да се види играта ,да покараш на една писта,да видиш как е.Незнам дали неможете да поизчакате с коментарите си или просто сте прекалено консервативни към факта,че PS е нещо ново,нещо,което не сме срещали в предишна игра от поредицата...Понякога наистина издребнявате...

Да, това за волана го забелязах и затова не помислям за нищо друго от King. Все пак играем 5-6 поколения игри от EA, нали?

Но тия настройки се регулираха добре при NFSMW и NFSC. Тук не виждам възможност за настройки. Дано да има такива , когато излезе пълната версия. Дано и антиките да си вървят като антики, а не като това BMW с тракшън контрол, ABS и SM. Неприятно впечатление ми направи факта, че точно в демото не могат да се регулират настройките на видеокартата с ESC!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

защо всички толкова недоволстват от тая игра при положение че тва демо е супер кратко само горе долу колкото да покаже как ще ни върви играта вие кво искате да е като демото на карбон и после да няма никакви изненади и да се развали целия кеф от играта тука даже и тунинг няма относно управлението н някой доиде ли му на акъла че тоя тъй оплюван баварец е колата на един от "босовете" в играта и че може би така е настроена самата кола защото в крайна сметка едно от въведенията ще е подробния тунинг който както казах вече липсва в демото за разлика от това на карбон и така е и по-добре ще има доста настройки по колата тка че споко и не е чак толкова тежка нямам кой знае каква машина (CPU Intel Pentium 4 3.0 Ghz|2x512mb DDR2 533 Mhz RAM|Radeon x550 256mb|MB Asrock 755 Dual|HD Seagate Barracuda 160 Gb + Hitachi 80GB) и я подкарвам на макс с бая лагване ама се играе пак (на стария ми комп съм превъртал карбон на бая по гадно насичане) до голяма степен има значение и да ти е изряден софтуера (последни драйвери и тн. графиката също е на ниво това че някой нямат хубави карти със интегрирани ефекти не значи че е лоша самата графика тъй че демото си е демо играта си е игра не смятам че от две писти и две коли може да се съди за цялата игра в крайна сметка нисана не се кара толкова лошо а колите които ги е имало в предишни версии (ако сте забелязали тук и двете са нови) най - вероятно ще са си с подобно управление все пак не вярвам да си правят чисто нов енджин при наличие на нов който може да променят малко П.С. само някой да се опитал да ме опровергае счупих си пръстите да го пиша тва ;) кога да чакаме цялата игра последно тая дата за америка важи ли за нас пиратите или трябва да чакаме европейската дата аз си мисля че още в америка когато излезе някой ще я кракне

Редактирано от Bad_Gogi_X (преглед на промените)

За тези които им насича зверски или гледат картинки.Пробвайте това.Отидете до настройките на видеото.Там всичко е на low,medium или hing.Направете настройките със една стъпка назад,а след това ги върнете пак както са били.Така ще се оправи.

защо всички ...

П.С. само някой да се опитал да ме опровергае счупих си пръстите да го пиша тва ;)

Аз малко ще те опровергая. Първо енджина е съвсем нов и няма нищо общо с този на Need for Speed Underground, който беше използван в игрите до Саrbon. В Most Wanted смениха само графичния енджин, а след това го сложиха и на Carbon. Тази година и двата са напълно нови. За останалото си прав, само една малка забележка - колите от Карбон няма да се управляват както в Карбон ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Тук повечето не са и помирисвали бачкане, та ще ми говорят те купи си това, купи си онова...ще си купя, ако наистина си заслужаваше.

Аз малко ще те опровергая. Първо енджина е съвсем нов и няма нищо общо с този на Need for Speed Underground, който беше използван в игрите до Саrbon. В Most Wanted смениха само графичния ензжин, а след това го сложиха и на Carbon. Тази година и двата са напълно нови. За останалото си прав, само една малка забележка - колите от Карбон няма да се управляват както в Карбон ...

не съм казал че колите ще се карат като на карбон просто не се изразих правилно исках да кажа че има още около 50 коли в играта всяка от които ще се кара по различен начин да не говорим за тунинга и настройките ;)

в крайна сметка какво толкова очакват всички секи недоволен като толкова искате хващате полигоновата мрежа и до 3007 ще си направите играта на мечтите си :

не съм казал че колите ще се карат като на карбон просто не се изразих правилно исках да кажа че има още около 50 коли в играта всяка от които ще се кара по различен начин да не говорим за тунинга и настройките ;)

в крайна сметка какво толкова очакват всички секи недоволен като толкова искате хващате полигоновата мрежа и до 3007 ще си направите играта на мечтите си :

И аз нещо такова говорих преди 1-2 страници ама ...

защо всички толкова недоволстват от тая игра при положение че тва демо е супер кратко само горе долу колкото да покаже как ще ни върви играта вие кво искате да е като демото на карбон и после да няма никакви изненади и да се развали целия кеф от играта тука даже и тунинг няма

относно управлението н някой доиде ли му на акъла че тоя тъй оплюван баварец е колата на един от "босовете" в играта и че може би така е настроена самата кола защото в крайна сметка едно от въведенията ще е подробния тунинг който както казах вече липсва в демото за разлика от това на карбон и така е и по-добре ще има доста настройки по колата тка че споко

и не е чак толкова тежка нямам кой знае каква машина (CPU Intel Pentium 4 3.0 Ghz|2x512mb DDR2 533 Mhz RAM|Radeon x550 256mb|MB Asrock 755 Dual|HD Seagate Barracuda 160 Gb + Hitachi 80GB) и я подкарвам на макс с бая лагване ама се играе пак (на стария ми комп съм превъртал карбон на бая по гадно насичане) до голяма степен има значение и да ти е изряден софтуера (последни драйвери и тн.

графиката също е на ниво това че някой нямат хубави карти със интегрирани ефекти не значи че е лоша самата графика тъй че демото си е демо играта си е игра не смятам че от две писти и две коли може да се съди за цялата игра в крайна сметка нисана не се кара толкова лошо а колите които ги е имало в предишни версии (ако сте забелязали тук и двете са нови) най - вероятно ще са си с подобно управление все пак не вярвам да си правят чисто нов енджин при наличие на нов който може да променят малко

П.С. само някой да се опитал да ме опровергае счупих си пръстите да го пиша тва ;)

кога да чакаме цялата игра последно тая дата за америка важи ли за нас пиратите или трябва да чакаме европейската дата аз си мисля че още в америка когато излезе някой ще я кракне

Няма да те опровергавам. Дано да си прав в заключенията си. Обаче аз се видях в чудо! Почти няма разлика, дали съм на 640х480 и минимум детайли, всравнение с 1280х1024, макс. детайли, 8Х Антиалайзинг и Анизотропна филтрация! Проклетите противници преебават цялата работа и никой не може да ме убеди, че това не е от процесора!

ПП: Продавам щайга! Kойто смята, че не е, да идва да я взема на момента :P

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

ПП: Продавам щайга! Kойто смята, че не е, да идва да я взема на момента ;)

Само от любопитство. Колко пари искаш и на какво ще играеш като я продадеш?!

Официалната игра ще иска най малко 8GiB !

Ужас!

--------

Щайгата как е?

Кат мойта или по-голяма

Ram, Процесор

Искам да отбележа нещо много важно според мен.BMW-ти и Nissan-a от демото са леко тунинговани.Имаме винили,а по-важното има нитро,което говори,че е пипано нещо по performance-a.Следователно ние не караме stock BMW .На мен ми изглежда,че е пипано нещо по suspensiona и други места.Все пак тунинга на performance-a ще е една от най-важните черти на играта.Така,че всички черти на колата като започнем от поведение на пътя и стигнем до конски сили ще могат да се коригират ,както на всеки му харесва. Публикувано изображение

Искам да отбележа нещо много важно според мен.BMW-ти и Nissan-a от демото са леко тунинговани.Имаме винили,а по-важното има нитро,което говори,че е пипано нещо по performance-a.Следователно ние не караме stock BMW .На мен ми изглежда,че е пипано нещо по suspensiona и други места.Все пак тунинга на performance-a ще е една от най-важните черти на играта.Така,че всички черти на колата като започнем от поведение на пътя и стигнем до конски сили ще могат да се коригират ,както на всеки му харесва. Публикувано изображение

мисля че и аз казах абсолютно същото

bildera преинсталирай windowsa или не знам принципно игрите правят проблем основно от видеото или рамта ако процесора ти е 2.8 не ми се вярва да е от него ако беше примерно 2.0 Гхз тогава може би но в случая едва ли

проблема е най вероятно софтуерен

Моя процесор беше клокнат на 3,3 като пуснах демото за пръв път. После го върнах на 2,6. Разлика няма. Трябва ми само видео карта. Не знам защо не харесваш замисъла на Pro Steet. Като цяло Most Wanted и Carbon са най-бътавите игри от поредицата. Първо как Фиат Пунто ще бие Ламборгини/Порше/Шевролет С6(Z06)/Додж Вайпър. Това беше оправено в Карбон. Второ: реалистично ли ти се струва да караш с 300 и да взимаш завой без дори да натиснеш спирачките. Трето: демиджа - както вече ти обясних не е възможно да се направи много по-добре. Може, но целта на ЕА не е такава. Сега просто си караш легално и целта ти е да наточиш максимално колата, като за това може да са ти необходими часове. Когато я свършиш се пробваш с други хора в Онлайн режима. Ако си добър и имаш добра кола ще си доволен. А ако се окаже, че колата не е добра ще загубиш още време за да я донастроиш. Ти работиш и едва ли имаш много време за това, но ... играта ще е далеч по-добра от миналите. Преди НФС беше аркадна игра. Сега е симулация (съко като F1 игрите или най-доброто за мен рали - Richard Burns). Просто видимо не си запален геймър, а просто играеш в свободното време и гледаш да е лесно и бързо ...

@ saber123. Не ти знам волана(попринцип това е първото което трябва да кажеш като имаш въпрос). На моя си имам негов си Контрол панел и там има настройки. Предполагам, че и твоя има. Друг такъв софтуер няма.

Игрите дърпат хардуера напред. Не казвайте, че са се изложили. Не може със 3-4-5-6 годишни машини да играете нови игри. Или ъпргрейдвай/купи нов комп или се откажи да играеш и не се оплаквай!

Общо взето със всичките ти постове съм съгласен!

Единственото, което мога да отбележа и съм разочарован е, че ДМГ с-мата е слабо реализирана!

и никой не може да ме убеди, че това не е от процесора!

За твое съжаление май е така... :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.