Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Току що станах Drag King Публикувано изображениеПубликувано изображение Който не вярва да види това :

Публикувано изображение

Mustang-а обаче не е як Публикувано изображение Shelby-то ми ги пръсна с 7:21 на 1-4 миля и 11.01 на 1/2 миля Публикувано изображение

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

@bildera Е2160 на 2.4 GHz и 2GB RAM е... толкова ли е зле процесро чак?

@bildera Е2160 на 2.4 GHz и 2GB RAM е... толкова ли е зле процесро чак?

Никак не е зле даже процесора! Според примерно тоя сравнителен тест, процесорчето ти е доста по-добро от последния P4 Prescot и над два пъти по-добър от процесора на electric, който вади долу горе това, което искаш. Можеш да направиш сравнение и за исканите от теб видеокарти на тоя сайт. Освен това си и с PCI-E шина, така, че няма за какво да се притесняваш, избирайки и по-евтина видеокарта. единствено се опасявам, че имайки нещо, ще искаш да играеш на повече детайли и с повече FPS. 20 кадъра не са достатъчни, още повече, че кадрите варират примерно от 15 до 50.

Днес за момент успях да клокна системата така, че стигнах и до 50 кадъра на LOW и Grip, където за мен играта е най-тежка. Средните ми кадри бяха над 20-25, но за жалост не успях да се порадвам дълго :)

ми аз до сега съм драг и дрифт кинг ... отключил съм грип и послдния шоудаун с Рио но .. незнам как да се отключи спеед кинга ... трябва да се счупат някви рекорди ама незнам кои .. моля някой ако знае да помага Публикувано изображение

bildera_, идеята е, че ако звуковата карта няма DSP всичко минава през процесора, а EAX-а е много лаком.

Кажете играта 6те ми въри ли на GeForce 6200 ?

Ще тръгне, ако това имаш предвид. Иначе за вървенето, както казах, има и доста други нещица, които трябва да се направят или да имаш.

Я да се вкюча с няколко полезни чийта (ако някой не се е включил преди мен):

Отивате в Career >>> Codes Menu >>> Enter Secret Code (не PROMO Code, или съвсем да съм ясен - горното е Secret Code, него цъкате). И сега любимата ми част - въвеждате "collectorsed&" ... има "&" не бъркам ... и ... ето какво получавате - Acura NSX, Acura Integra, Audi RS4, Lexus IS350, Pontiac Solstice GXP - колите от колекционерското издание безплатно. Единсвеното нещо, което трябва да направите е да ги отключите като печелите Showdown състезанията. Ако не се лъжа Acura Integra струва 0$ .... от останалите най-скъпа и най-много ми хваща окото NSX (70 000$), която ме връща към НФС 1 - уникална игра. Също така се отключва и финалната версия на Nissan GTR .... вече не е Прото, а си има некви цифрички след GTR. По-евтин е, по-мощен с 8 или 13 коня, но е същия на външен вид. Ето и още два кода, който мисля че ща са от полза ако закъсате - cashmoney - 10 000$ и safetynet - дава поправящи маркери. Последния не съм то пробвал, но предполагам че работи. Ако пък искате да излъжете компа, че играта е регистирана (може да потрябва по-нататък при модовете и допълненията) пробвайте следния код - reggame. Надявам се, че съм бил полезен и ще врътнете няколко кръгчета с Acura NSX-a.

Да добавя - тези кодове са еднократни - демек само 1 път можете да вземете пари или поправящи маркери. Само не знам дали е един път изобщо или един път на СЕЙВ, но ще се чуе и това. Има и още няколко чийта - за Vinyls, Decals и за няколко коли, които си ги има попринцип, но се отключват доста късно в играта. horsepower пък е код за ъпгрейд на двигатиля, но не знам кой пакет и кой части ъпгрейдва. Мисля че бях изчетпателен, дано да съм зарадвал някого :)Публикувано изображение

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

xactoR Браво човече ти ме спаси бях закъсал със парите.Мерси

xactoR Браво човече ти ме спаси бях закъсал със парите.Мерси

За нищо ... радвам се че съм помогнал. Само да подчертая, че кода е еднократен. Ето и още няколко:

post-53107-1195639801_thumb.jpg

Този голф получавате след въвеждане на cokezero.

mitsubishigofar - Отключва един от двата Lancer-а.

zerozerozero - Отключва VW Golf GTI

w2iollo1 - Отключва Vinyls

1ma9x99 - Отключва Decals

itsaboutyou - Отключва Audi TT

worldslongestlasting - Отключва Dodge Viper SRT10

energizerlithium - Lithium Energize Vinyl

castrolsyntec - Castrol Syntec Vinyl

unlockallthings - Отключва Nissan 240SX, Pontiac GTO, Chevrolet Cobalt SS und Dodge Viper с тунинг, но не знам какъв.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

С кодове не е интересно.Губи се тръпката от играта.

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Пробвайте да спрете EAX-а от Sound options и кажете намалява ли насичането, така би трябвало да се намали товара към процесора.

Ти реши проблема ми ... ФПС-ите ми се повишиха очеизвадно Публикувано изображение Много ти благодаря. ;)

A eто ги всички кодове Публикувано изображение :

Cheat mode:

Влез в твоя "Career". Избери "Secret Code" функцията в менюто. Напиши някой от следващите кодове, за да активираш cheat функцията.

Могат да бъдат използвани еднократно!

Master code:

Напиши UNLOCKALLTHINGS за да отключиш картата, повече коли и всички "Race days"

Пари:

Напиши 1MA9X99 в полето и ще получиш $2,000.

Напиши W2iOLLO1 в полето и ще получиш $4,000.

Напиши L1iS97A1 в полето и ще получиш $8,000.

Напиши CASHMONEY, REGGAME или 1Mi9K7E1 в полето за $10,000.

За да получиш 5 маркета, с които да си оправяш колата:

Напиши SAFETYNET в полето.

Chevrolet Chevelle SS в Career mode:

Напиши HORSEPOWER в полето.

Coke Zero Golf GTI в Career mode:

Напиши ZEROZEROZERO в полето.

Energizer Lithium Dodge Viper SRT10 в Career mode:

Напиши ENERGIZERLITHIUM в полето.

Mitsubishi Lancer Evolution в Career mode:

Напиши MITSUBISHIGOFAR в полето.

Energizer Lithium Dodge Viper SRT10 в Career mode:

Напиши WORLDSLLONGESTLASTING в полето.

Audi TT 3.8 Quattro в Career mode:

Напиши ITSABOUTYOU в полето.

Castrol Syntec decal във vinyls:

Напиши CASTROLSYNTEC в полето.

Energizer lithium decal във vinyls:

Напиши ENERGIZERLITHIUM в полето.

K&N decal във vinyls:

Напиши HORSEPOWER в полето.

Relock на коли:

Напиши LEIPZIG в полето, за да заключиш всички коли ънлокнати преди това с кода UNLOCKALLTHINGS.

"Лесни пари":

Включи "Master Code" и отиди в car lot. Ще намериш Acura Integra за $0. Може да я продадеш за $7,200 и можеш да направиш това колкото пъти си поискаш.

Редактирано от eXasis (преглед на промените)

С кодове не интересно.Губи се тръпката от играта.

На същото мнение съм! И що не направят някой чийт за минаване през стени, та директно да караме грипа като драг? Все пак игрите се играят, за да се намери правилното решение, а специално тая, за да се доближиш повече до реалността. Представете си, че имате 1000 бутилки NOS. Какво ще правите с тях? Добре, съгласен съм, че ви се играе онлайн и искате колкото се може по-бързо да отворите всички коли. Обаче някой да си е купил играта освен мен( ще го направя, когато се появи и в България), въпреки, че я оплювах доста и все още не съм съгласен с много неща в нея?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

На същото мнение съм! И що не направят някой чийт за минаване през стени, та директно да караме грипа като драг? Все пак игрите се играят, за да се намери правилното решение, а специално тая, за да се доближиш повече до реалността. Представете си, че имате 1000 бутилки NOS. Какво ще правите с тях? Добре, съгласен съм, че ви се играе онлайн и искате колкото се може по-бързо да отворите всички коли. Обаче някой да си е купил играта освен мен( ще го направя, когато се появи и в България), въпреки, че я оплювах доста и все още не съм съгласен с много неща в нея?

Хммм ,освен с оригинално копие на играта има ли друг начин да разцъкаме играта онлайн ?Да опитаме с Hamachi или по някакъв друг начин да спретнем няколко гонки Публикувано изображение .Навярно има начин.
  • Автор

Аз пак ще се оплаквам...много ме очуди, че не мога да си тунинговам коли без да съм в кариера или друг режим... :angel19:

И аз съм на мнение, че с кодове, чийтове и трейнъри е тъпо. Но това за отключването на "скритите" коли от колекционеското издание си е идеално и не разваля геймплея. Относно това да се спре EAX-а от Sound options - на мен не ми помага.

Днес минах грип кинга ;)

Аз минах Drag и Drift King-a.За Grip-a обаче незнам дали ще успея с Eclipse-a Публикувано изображение Май е време да си взимам нова кола.Мар1аn ти с каква кола го мина ?

П.С. Иначе си имам Pagani Zonda F за Speed Chalenge ;)

а може ли някой да ми каже как да проверя колко ФП/с ми върви играта ... благодаря предварително :)

Някой ще се похвали ли с оригинала? Някой купил ли си е играта?

а може ли някой да ми каже как да проверя колко ФП/с ми върви играта ... благодаря предварително

;)

С програмката FRAPS.

Е то разликата с кракнатата версия е само една - може да се играе онлайн.

Редактирано от eXasis (преглед на промените)

бате може ли да ми обясниш как се работи с тва фрапс че го изтеглих ама съм като индианец пред комп Публикувано изображение

благодаря предварително :nono:

мисля че разбрах как ... като влезнеш в играта и горе в ляво има некви цифри това ли са фреймовете щот ... про стрийт ми показва че върви само с 20 фп/с а пък ми върви перфектно ... без да насича въобще ;)

Редактирано от metselder (преглед на промените)

Може ли някой да ми помогне, трябва ми адреса на който мога да се регистрирам за онлайн игра !

Ами може да се регистрираш и от самата игра. Kофтито е, че ти иска и код, който вероятно нямаш ;)

Аз пак ще се оплаквам...много ме очуди, че не мога да си тунинговам коли без да съм в кариера или друг режим... :lol6:

A мен ме е яд, че не мога да си нагласям графиката, когато съм в режим на кариера примерно. Би било чудесно, защото някои състезания са леки, а други много тежки и трябва да се играят на LOW. Аз съм на седмото небе от щастие, че вече мога да играя нормално играта на LOW, след като се опитвам да изпържа дъното буквално, клоквайки го зверски ;) Все ми е тая. И да изгори, след 2-3 дена най-късно ще съм с нов комп . Ето, че след 3 и кусур години, клокът се намеси точно на момента :) Вече вдигнах производителността на системата с около 25 % спрямо нормалните и стойности без клок. Тоест от окoло 3200 точки на 3DMark, вече съм на 4163 със Celeron Northwood 128 2.7 MHz, GF 7600GT 256 MB и 2x512 RAM DDR400 Kingston! Всичко това се продава на изгодна цена ;)

Преди малко проверих, но още я няма в България. Ще си я закупя, защото зимата е дълга, а бирата се изстудява лесно ;)

Очаква се да излезе на 23 ноември, тоест в понеделник!

Хммм ,освен с оригинално копие на играта има ли друг начин да разцъкаме играта онлайн ?Да опитаме с Hamachi или по някакъв друг начин да спретнем няколко гонки Публикувано изображение .Навярно има начин.

Ами за година, след излизането на Карбона, нкой не спомена да е намерил начин за игра помежду си. Никой и не спомена да е играл онлайн с кракната версия. Явно EA са намерили начина. Можеш да играеш онлайн и то само с един код, с който си подхожда играта ти. Единствено тая година остана възможността да сравняваш резултатите си онлайн, ако си с версия 1.2 на NFSC. И това е нещо. обаче NFSPC няма такава "екстра" ;)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.