Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Имам 2 въпроса:

1-во Дали има stage 2 body kit и спойлери,защото все още не сам отворил нищо Публикувано изображение

2-ро Как се правят Wheelies ?

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
:P До година NFS Nascar/Formula1 ;) Видях 2 скрийнове от играта. Наистина детайлите, колата заобикалящия свят е доста по-изчистен за разлика от MS. Там беше доста замъглено. Някой хора казват, че имало състезания да вдигнеш колата и да караш на две гуми? Наистина ли има такова съзтезание. Доста интересно ми се вижда. ПП) Май трябва да поспря със спама :|
  • Автор

Да, и аз това се очудих...в клипчетата имаше състезание дето започваше с вдигане на задни гуми...аз досега не съм срещал такова... :P

Да, и аз това се очудих...в клипчетата имаше състезание дето започваше с вдигане на задни гуми...аз досега не съм срещал такова... :P

Има.Нещо като драг.Казва се Wheelie challenge и целта е да караш възможно най-бързо врене на задни гуми.Такива състезания има след 2-рия Showdown Публикувано изображение

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

• Автор

Ясно.А пък аз вече 2 часа се тормозя на един тайм атак в Ибису на React...и подяволите, не мога да го мина!!! :)

Не знам за вас, но аз прочетох 900 коментара в Арената и не можах да разбера как да мина след първия "race day" и да продължа нататък във "career mode"? Вече изиграх въпросния "race day" поне 4-5 пъти и доминирах всеки път, но като дам "leave race day" и ми показва, че следващите състезания са заключени?!? Помогнете хора! Забравих да кажа, че "autosave" е включен! Сега ще прочета и 2000 коментара в Линкос-а, пък може и да поумнея... Разбрах как става - имало разклонения нагоре и надолу, а аз се опитвах директно напред да мина :rolleyes:

Редактирано от todo1 (преглед на промените)

Не знам за вас, но аз прочетох 900 коментара в Арената и не можах да разбера как да мина след първия "race day" и да продължа нататък във "career mode"? Вече изиграх въпросния "race day" поне 4-5 пъти и доминирах всеки път, но като дам "leave race day" и ми показва, че следващите състезания са заключени?!?

Помогнете хора!

Забравих да кажа, че "autosave" е включен! Сега ще прочета и 2000 коментара в Линкос-а, пък може и да поумнея...

Разбрах как става - имало разклонения нагоре и надолу, а аз се опитвах директно напред да мина :rolleyes:

Ха, ха и аз едва снощи разбрах за това без да искам :)

Играта взе да ме зарибява, само трябва да сменя малко хардуера де .

Ясно.А пък аз вече 2 часа се тормозя на един тайм атак в Ибису на React...и подяволите, не мога да го мина!!! :clap:

Сигурно проблемът е в колата .Препоръчвам ти да си вземеш Eclipsе като моя Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

На Семпрон 2400+ 768рам 7300ГТ 256мб ДД3 върви чудесно... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Може и да ти повярвам. Преди малко гледах сравнения на подобен на моя и твои процесори. Тоест Celeron 2.6 срещу Sempron 2800+. Вторият бе близо два пъти по-бърз на FarCry! Моето селеронче работи на 3.18 GHz, но разликата няма да е повече от 10-12 % спрямо 2.6 GHz. Твоят Смпрон е на по-ниска честота, но това едва ли е голям проблем за архитектурата. Така, че приемам една разлика от 80% да кажем. Значи 10 мои FPS, отговарят на 17-18 твои. Сега слагам и картата. Предполагам, твоята е AGP или греша? Разликата между моята и твоята в тестовете е близо 2 пъти повече FPS за моята! Значи нещата трябва да се изравнят. Обаче, ако е PCI-E, ще имаш някакво предимство при игра. Аз играя на LOW долу горе добре, преди да ми се рестартира компа. Ще пробвам и с твоите настройки, та да видя, дали ще ми насича. Аз карам от първо лице и затова съм изключил всякакви демиджи и разкрасявания по колите.

Момент...

• Автор

Картата е АGP.Изкарвам до към 17-18 фпс, а като съм сам на пистата стигам и до 25-26фпс... Прилагам и 2 картинки на които се вижда фпс-а...и вярно, че е малко назъбена графиката, но се свиква... :baby:

post-22718-1195486613_thumb.jpg

post-22718-1195486621_thumb.jpg

Редактирано от electric (преглед на промените)

Картата е АGP.Изкарвам до към 17-18 фпс, а като съм сам на пистата стигам и до 25-26фпс...

Прилагам и 2 картинки на които се вижда фпс-а...и вярно, че е малко назъбена графиката, но се свиква... :baby:

След малко и аз ще пробвам s FRAPS. мисля, че трябва да сме долу горе на едно ниво, но ще видим, защото моят процесор може би играе много по-голяма роля при състезания с противници, докато при единична обиколка играя дори на максимум детайли с АА и АФ! Нямам друго обяснение, освен кекавия процесор, който с удоволствие ще захвърля след 2 дена, а с още по-голямо удоволствие ще го смачкам с пета!

хора какво да ви кажа моя прави по 35 кадара но почти не сече настройките са ми на медиум сичко а компа ми е доста стар е CPU AMD athlon 2500+(barton) MB GA-7VAX REV 1:1 768mB RAM pqi DDR 400 80GB HDD Video Radeon 9600 pro XT (256MB/AGP 8x)това е той и ще ви кача моите коли БМВ то и Силвията

post-71863-1195507086_thumb.jpg

post-71863-1195507104_thumb.jpg

post-71863-1195507131_thumb.jpg

post-71863-1195507175_thumb.jpg

post-71863-1195507196_thumb.jpg

Предполагам на E2160 2.4 GHz 2GB RAM 800 mhz и вградено видео ще къса много яко?

Предполагам на E2160 2.4 GHz 2GB RAM 800 mhz и вградено видео ще къса много яко?

Вграденото видео ти пречи много! Със сигурност ще насича.

На мен пък ми трябва ъпгрейт за да я подкарам Публикувано изображение

След най-късно 1 седмица ще имам нов процесор :help: Иначе сега системата ми е

що годе добре: Публикувано изображениеПубликувано изображение

AMD Sempron 2600+ - 1.8 Ghz, 512 MB RAM и ATI RADEON 9800 Pro - 128 MB

А за приемлива производителност около 20фпс какво видео ще върши работа?

според мен X1600 pro ще ти свърши работа за 20 фпс

Оу май е скъпа...

ами ако си от Бургас ще ти продам мойта, ще си сменям пцто :)

ако не може да си вземеш X1650 PRO GDDR3 - 65$ струва нова, тя е горе долу същата само охладителната система е по-малка

Значи стартирам си аз играта тръгва давам да почне състезанието и забива и ми се появява NFS.exe has stopped working ... ОС ми е Виста ако има значение Предварително тенк ю! :)

Здравейте!

Имам проблем с играта,по точно излиза ми някаква странна грешка и незнам какво да правя.Сложил съм крака,всичко е както трябва,машината ми е: AMD Sempron 2800-1.99GHz , SDDDR-512RAM , ATI Radeon 9250-128MB.

Ето и грешката:

Публикувано изображение

тази картинка не е от мойто PC,взех я от замундата,но ми излиза същата грешка и решех да я копирам

Здравейте!

Имам проблем с играта,по точно излиза ми някаква странна грешка и незнам какво да правя.Сложил съм крака,всичко е както трябва,машината ми е: AMD Sempron 2800-1.99GHz , SDDDR-512RAM , ATI Radeon 9250-128MB.

Ето и грешката:

Публикувано изображение

тази картинка не е от мойто PC,взех я от замундата,но ми излиза същата грешка и решех да я копирам

Ами просто ! Погледни изискванията за играта. Там се изисква и ... "поддръжка на pixel shader 2.0". Упоменати са и поддържаните видеокарти.

Processor – 2.8GHz or faster (Windows Vista requires 3.0 GHz)

Memory – 512 MB RAM (Windows Vista requires 1 GB RAM)

Hard Drive – 8.1 GB (16 GB required for Digital Delivery)

DVD Drive - 8 SPEED (not required for Digital Delivery)

Video Card – 128 MB with Pixel Shader 2.0 (AGP and PCIe only)*

Sound Card - DirectX 9.0c compatible

DirectX - Version 9.0c

Supported Video Cards

ATI

Radeon 9500 series

Radeon 9600 series

Radeon 9700 series

Radeon 9800 series

Radeon X550 series

Radeon X600 series

Radeon X700 series

Radeon X800 series

Radeon X850 series

Radeon X1300 series

Radeon X1600 series

Radeon X1800 series

Radeon X1900 series

Radeon HD 2400 series

Radeon HD 2600 series

Radeon HD 2900 series

NVIDIA

GeForce 6200 series

GeForce 6600 series

GeForce 6800 series

GeForce 7300 series

GeForce 7600 series

GeForce 7800 series

GeForce 7900 series

GeForce 8500 series

GeForce 8600 series

GeForce 8800 series

GeForce FX 5950 series

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Пробвайте да спрете EAX-а от Sound options и кажете намалява ли насичането, така би трябвало да се намали товара към процесора.

@petko не съм от Бургас за жалост, през лятото можеше да я взема, и без това бях там xD

Пробвайте да спрете EAX-а от Sound options и кажете намалява ли насичането, така би трябвало да се намали товара към процесора.

Ами по принцип насичането доста намалява, след като sounda е на LOW или по-скороо братното - ако искаме ефекти, не трябва да играем, а само да слушаме. Иначе би ли обяснил по-подробно за идеята си?

Приятел, за тая игра наблегни на процесора. Ако е Celeron, не се надявай с никаква карта да играеш нормално. Иначе на LOW детайли, дори и на колите, може да закърпиш 10-25 кадри в секунда при GRIP. Става за игра, стига да се примириш с моментните насичания. Това ще рече да дадеш 200 лева за тоя, дето духа. Доколкото чета мнения на други колеги, един стар Семпрон върши много по-добра работа от Селерон. И все пак каква ти е конфигурацията? може би ще има шанс да играеш така, както искаш!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.