Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Брей, аз сега се замислих..

21 коли - дивгат по 403 KMH

--------------

Много тунинговане ли трябва за да стане една кола бърза?

Ами всички ъпгрейди, и трябва да си поиграиш с настройките на някой от колите. Според мен е малко тъпо Lamborgini с 950 коня и Acura NSX с 600 да вдигат по 403, но .... ЕА, какво да се прави. Да не говорим, че 4-тите ъпргрейди почти не влияят.

@SentLorlpMan Играта не е излязла само са PSP и Nintendo DC. За PS2 я има, а тези, които не са излезнали излизат през февруари.

@qsen7 Ти не можеш ли да пишеш като човек? Какви са тия постове, в който цитираш и добавяш вътре в цитата. Правиш го често и си личи, че ти е сложно да го редактираш. На всичкото отгоре виж какво си си написал в подписа - GamerFen.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

GamerFen може би означава "играч на блатен футбол" ... или ти си имаш някакво твое си тълкуване.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някъде бях прочел че хората се оплакват че на Drag неможело да изправят колата на задните гуми ами само на Whele е аз пък съм с Camaro SS и на старт винаги изправям на задниту гуми ама минавам повече от половината и ако пусна нитро пак се изправя и вонзи ден с Nissan 350Z направих 9000 и нещо точки като за видал един лек удар Публикувано изображение Играта е много хубава ама с този новия пач не всички коли са в гаража иначе си ги виждам на състезаниета

Инсталирах новия пач Need For Speed Pro Street Update 1.1 Cracked - BAT с който има нови писти и нови коли но при разглеждане на колите в карлота ми се появява този прозорец: The instruction at 0x006c1ff8 referenced memory at 0x00000000.The memory could not be vritten. Click on OK to terminate the program. Click on cancel to debug the program. След което като натисна ОК или кенсъл ме изхвърля.Ще бъда много благодарен ако някой ми обясни как да оправя проблема. :bighat:

Аха, ами доста е.. В Carbon за заключени на 414 КМH ! Тук може би и по-вече се развиват с най-бързата кола!

А може и да неможе повече от 403 KMH да се вдигат .....

---------------------

PS: Излезе ли за Ps2 играта ?

( Знам, че ще кажете, че съм много назад и пак нищо не съм разбрал, но все пак да си питам )

На теб и всички, които са недоволни от тая скорост, ето и един клип. Най-бързата кола в момента на Земята разви 407 km/ч. Правете си заключения, колко трябва да развива колата ви в NFSPS.

Инсталирах новия пач Need For Speed Pro Street Update 1.1 Cracked - BAT с който има нови писти и нови коли но при разглеждане на колите в карлота ми се появява този прозорец: The instruction at 0x006c1ff8 referenced memory at 0x00000000.The memory could not be vritten.

Click on OK to terminate the program.

Click on cancel to debug the program.

След което като натисна ОК или кенсъл ме изхвърля.Ще бъда много благодарен ако някой ми обясни как да оправя проблема. :beer:

Объркал си крака.

Объркал си крака.

Кой крак трябва да сложа? Като сложа само крака от пача не ми се появяват нови коли в карлота а само нови писти.Като сложа крака на ViTALiTY ми излизат два Астон мартина и аудито R8 и като стигна до Бугатито ми се появява този прозорец The instruction at 0x006c1ff8 referenced memory at 0x00000000.The memory could not be vritten и ме изхвърля.

Еми по чуждите сайтове пише много неща. Колите ги има в неофициалния карлист. Предполагам идеята на ЕА е да ги "продават" но 5$ парчето в официалния им сайт. Имаше подобни изцепки и с Карбон. Вярвай ми, "ще се изкефиш". Въпроса е кога ще излезне въпросната програмка, щото пробвах да се поровя в паметта и не успях да ги "отключа". За сметка на това стигнах до състезанията с РИО и зациклих още на първото - спийд челиндж. Аз съм още на първа, тоя вече взима първия завой 500 метра по-напред. Интересно защо се получава така ... колата ми (Acura NSX) не е чак толкова слаба, а М3-та, която е с 100 коня отгоре дава по-слаби резултати. На тоя пумяр ЕВО-то трея да му е около 1500 коня за да вади такова ускорение. Все пак си мисля, че проблема ми идва от машината. Специално състезанията в пустинята ми вървят доста по-зле от тези по другите писти. А и скапания банкет ми пречи страшно много ... Ще видиме ... може пък и да го бия след 1 седмица :offtopic_s:

Аз минах половината от състезанията на "RIO" (първия кръг със SPEED CHALENGE и DRAG) малко "нечестно", но все пак ги минах . След многобройни опити да го победя изрода със изродската му кола .... еми не стана , повечето пъти края беше --> ТОТАLED . И тогава ми хрумна "Щом аз се TOTALED,защо и тои да не може да се TOTALED ..?!? " и се оказах прав .... останах на старта и след няколко минути , някаде към средата на пистата ми изписа --> "RIO WANATABE TOTALED THEIR CAR" Публикувано изображение и така бавно, но славно си стигнах до финала и завърших състезанието ! След това имаше WHEELIE CHALENGE ,него го взех без проблем(като цяло DRAG -овете са ми най-лесни). Оставих го да се TOTALED и на следващите SPEED CHALENGE и ги минах всичките. Знам че начина е "малко" looser-ски и на мен не ми хареса особено,но за мен друг начин - няма ! Значи не всеки път става номера,трябва малко търпение ...

Сега ми се отвори следващата половина от състезания с RIO - GRIP и DRIFT , еми на GRIP-а е невъзможно да се мине егати ускорението вади тоя ... този път обаче няма как да се TOTALED и не знам каво да правя ...

St.Jimmy, купи си волан ;) Друго не ти трябва. С всяка кола на всяка писта го смазвам. Специално на спийд челинджа просто не треа да се излиза от пътя. А и като не ми сече с новата видео карта и пача ще го смачкам и с клавиетура. На GRIP състезанието (това с най-добрата обиколка) малко се озорих, но му хванах цаката. Естествено за да е по-интересно състезанието прецаках Рио. Изпреварвам го първата обиколка, карам пред него до третата. На третата изпозвам всичкото нитро (и естествено не се блъскам, щото иначе рекорд няма да направя), поставям рекорд около 42-43 секунди и на четвъртата обиколка го издебвам някъде и бия спирачките точно пред него. Повярвай ми - това му съсипва живота.

В цялата игра има само една писта на която ми е трудно и тя е дрифт, но накрая и на нея и схванах цаката. Правя си по 6000-8000 точки (само от дрифта, без бонусите) с която и да е кола и си ми е добре.

Може ли да ми помогнете да дам на някой сейфовете си и да ми минете тоя боса в Sowdown май така беше...състезанието с Drift плс. не мога да го мина Публикувано изображение моляви ;-(

някой успяли да изкара всички нови коли /бугати, макларън ......../ с пача ??? cycnuss пробвай с мазда RX8 според мен е най добра за дрифта.

някой успяли да изкара всички нови коли /бугати, макларън ......../ с пача ???

cycnuss пробвай с мазда RX8 според мен е най добра за дрифта.

Ок ще опитам ама на Drift съм много зле Публикувано изображение .Благодаря а и всъщност съм cycnus ама беше заето за това сложиш още 1 s :baby:...А и да аз ги изкарах ама не ме кефят няма много разлика от другите скъпи коли.Само външно

Редактирано от cycnuss (преглед на промените)

Ок ще опитам ама на Drift съм много зле Публикувано изображение .Благодаря а и всъщност съм cycnus ама беше заето за това сложиш още 1 s :baby:...А и да аз ги изкарах ама не ме кефят няма много разлика от другите скъпи коли.Само външно

Забравих да ти кажа че трябва да тунинговаш маздата на МАХ и в завоите не трябва да влизаш на висока скорост а просто я плъзгай.

Ако можеш да ми кажеш защо при разглеждане на колите в карлота като стигна до бугатито ми се появява този прозорец: The instruction at 0x006c1ff8 referenced memory at 0x00000000.The memory could not be vritten.

След което като натисна ОК или кенсъл ме изхвърля.

Забравих да ти кажа че трябва да тунинговаш маздата на МАХ и в завоите не трябва да влизаш на висока скорост а просто я плъзгай.

Ако можеш да ми кажеш защо при разглеждане на колите в карлота като стигна до бугатито ми се появява този прозорец: The instruction at 0x006c1ff8 referenced memory at 0x00000000.The memory could not be vritten.

След което като натисна ОК или кенсъл ме изхвърля.

Ми аз знам как се прави просто не мога но сега с тоя дето ми каза маздата почти стана само още малко да се постарая :-P

А за грешката ми от къде го изтегли тоя пач кажи

Редактирано от cycnuss (преглед на промените)

Ми аз знам как се прави просто не мога но сега с тоя дето ми каза маздата почти стана само още малко да се постарая :-P

А за грешката ми от къде го изтегли тоя пач кажи

От замундата - Need For Speed Pro Street Update 1.1 Cracked - BAT.Нещо с краковете не се получава работата.Като използвам крака от папката на пача няма проблеми има нови писти, но новите коли ги няма в карлота, а като сложа крака на Vitaliti ми дава тая грешка.

От замундата - Need For Speed Pro Street Update 1.1 Cracked - BAT.Нещо с краковете не се получава работата.Като използвам крака от папката на пача няма проблеми има нови писти, но новите коли ги няма в карлота, а като сложа крака на Vitaliti ми дава тая грешка.

Ми те еднакви ли са краковете демек като сложиш 1-вия после 2-рия препокрива ли 1-вия от началото на играта...Като инсталнеш играта слагаш крак и после някой от тези 2 крака от пачовете замества ли го тоя първоначалния.Друго нз. какво може да е.Аз си дръпнах от data.bg и ми върви перфектно...пробвай от там

А може ли да ти дам сейфовете да ми го минеш ти аз не мога Публикувано изображение и с маздата дори...само 1 състезание плс.

Ми те еднакви ли са краковете демек като сложиш 1-вия после 2-рия препокрива ли 1-вия от началото на играта...Като инсталнеш играта слагаш крак и после някой от тези 2 крака от пачовете замества ли го тоя първоначалния.Друго нз. какво може да е.Аз си дръпнах от data.bg и ми върви перфектно...пробвай от там

А може ли да ти дам сейфовете да ми го минеш ти аз не мога Публикувано изображение и с маздата дори...само 1 състезание плс.

Няма проблем.Обясни ми как точно ше стане и кои състезания да мина, но това ше стане утре след 18:00 ч.Пък дотогава ако си ги минал кажи.

А за моя проблем ето подробно какво права: копирам original exe от папката на пача и го пействам в папката на играта, инсталирам пача от папката Update, копирам крака от папката на пача и го пействам в папката на играта. При това положение има нови писти но нови коли в карлота няма.

Няма проблем.Обясни ми как точно ше стане и кои състезания да мина, но това ше стане утре след 18:00 ч.Пък дотогава ако си ги минал кажи.

А за моя проблем ето подробно какво права: копирам original exe от папката на пача и го пействам в папката на играта, инсталирам пача от папката Update, копирам крака от папката на пача и го пействам в папката на играта. При това положение има нови писти но нови коли в карлота няма.

Аз искам само 1 състезание по Drift нищо друго ако искаш кажи си Skype да ти пиша само 1 съзтезание не мога да пиша

1. Copy original exe to gamedir.

2. Install update.

3. Copy files from crack dir to install dir.

4. Play

Remember to use cheat ""collectorsed&"" to unlock collectors edition cars ...

Не си се сетил за Cheata

А ще можеш ли сега само 1 състезание или да опитвам до утре

Аз искам само 1 състезание по Drift нищо друго ако искаш кажи си Skype да ти пиша само 1 съзтезание не мога да пиша

1. Copy original exe to gamedir.

2. Install update.

3. Copy files from crack dir to install dir.

4. Play

Remember to use cheat ""collectorsed&"" to unlock collectors edition cars ...

Не си се сетил за Cheata

А ще можеш ли сега само 1 състезание или да опитвам до утре

[email protected] със скайпа не съм работил

gotovo ama те nafloodих пратих го някъде към 15 пъти май sorry за първи пър работя с mail.bg извинявай

В abv стана за mail.bg нз ама в abv.bg стана (party)

Ама ако го минеш Публикувано изображение (ще съм ти МНОГО благодарен) ми го прати на Mail.bg или на [email protected] ili [email protected] че не помня от къде ти ги пратих :)

Ама ако го минеш Публикувано изображение (ще съм ти МНОГО благодарен) ми го прати на Mail.bg или на [email protected] ili [email protected] че не помня от къде ти ги пратих :)

пратих ти CAREER_02 с минат дрифт до който беше стигнал на [email protected] Публикувано изображение

Ами имам един въпрос, рискувам д асе повтарям някъде но не ми се четат 40 страници.. Така че, свалих релийза Релодед, сложих крака, играта тръгва, но при почти всяко действие иска да се логне в EA Nation. Уж си права акаунт, но после иска CD-Key, но не мога да въвеждам тиретата?! Вероятно е страшно малоумен въпроса, ама как да подкарам играта?!

Ами имам един въпрос, рискувам д асе повтарям някъде но не ми се четат 40 страници..

Така че, свалих релийза Релодед, сложих крака, играта тръгва, но при почти всяко действие иска да се логне в EA Nation.

Уж си права акаунт, но после иска CD-Key, но не мога да въвеждам тиретата?!

Вероятно е страшно малоумен въпроса, ама как да подкарам играта?!

Ти не можеш да играеш On-line с неоригинална игра. Трябва ти оригинално копие.

Знам xD Обаче само Кариерата ли е офлайн? Няма ли и друго нещо дето е офлайн?

Знам xD

Обаче само Кариерата ли е офлайн?

Няма ли и друго нещо дето е офлайн?

Кариерата не е ofline просто е в самата игра а Cd- key за нея може да се използва 1 за 1 милион пъти (мин.) а зада играеш ти трябва оригинален CD-key за който се плаща (Абе като WoW)

пратих ти CAREER_02 с минат дрифт до който беше стигнал на [email protected] Публикувано изображение

Човек обичам те благодаря (не съм гей) ама много благодаря :)

Малко off, за да не отварям нова тема. Значи лятото бях попаднал на един доста доволен сайт за NFS дивотии. Имаше за почети всичко - винили, допълнителни коли, showroom и т.н. Ползвах го главно за идеи за бои и лепенки за MW. Сега ми трябва за същото за U обаче не мога да го открия. Те са толкова много такива, че може да те заболи главата. Беше на жълт фон (нещо като цвета в менюто на MW), ако не се лъжа, всичко си беше разделено по-класове. Showroom-а по коли, модели. В горния десен ъгъл, ако не се лъжа излизаха новите коли, които излизат, игрите бяха наредени от дясно спред това коя е по-нова, най-нова и така . Чудя се да не е NFSCars.net, но вида му е доста по различен и има доста по-малко неща от този, който ползвах лятото. Да неби пък да са му обновили вида?! ИНаче сайта е известен не е някой забутен, на английски беше. Ако има някой, който се сеща за нещо подобно да каже, че тука 2 часа тъса по Google и къде ли не, но не мога да го намеря. Благодаря предварително!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.