Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

nx11, май наистина говориш за nfscars.net. Наскоро го обновиха, но май са махнали някой стари неща. И наистина преди беше с жълто-черен дизайн. Ако искаш още сайтове - nfsunlimited.net и nfsplanet.com. И в двата има showroom, както и доста файлове и инфо за игрите от поредицата. А и във всеки един има линкове към още куп други. Успех и приятно разглеждане :wors:
  • Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честно казано съм разочарован от NFS PS... Може би догодина ще доизкусурят и оптимизират играта в новата NFS...

Зависи какво имаш впредвид под разочарован. На мен също не ми харесват някой неща - посредствен демидж, който изобщо не влияе на колите, а и самото шаси не се деформира. Малко възможности за външен тунинг. Аутоскулпт, който също нищо не прави. Tune менюто също не влияе много, особено върху управлението. Дразни ме и това, че класическите коли - Hemi Cuda, Dodge Charger\Challenger и т.н. не са нищо особено и изобщо не ти прави кеф да ги караш. Дрифта - еб**и дрифта - два завоя. Има си и много бъгове, който не може да отсъстват в игра на ЕА. Но има и хубави страни. Speed Challenge-а е големият плюс според мен. Естествено при игра с волан, защото иначе е бозав и той. Има много коли. И е интересен геймплея, за разлика от този на Карбон. Все пак ние не можем да оценим онлайн режима, който е основната идея. Така че е трудно да се каже дали играта е хубава или не. За мен това е поредния НФС. Издънка или не - всеки си решава. Аз ще си го цъкам докато ми омръзне. След това ... ще видим догодина какво ще направят.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Имам предвид, че играта е... ужасна. 1. Управлението е супер гадно - като на NFS Carbon при дрифтинг - когато завия колата все едно е залепена на пътя... 2. Както ти сам каза - класическите коли - една от малкото причини да си сваля NFS Carbon. Тук тези коли са... тъпи. 3. Тунинга не подлежи на коментар - 10х по скапан е от да кажем дори NFS MW 4. Графиката - Аз реших, че за изискванията ще е доста добра, но очевидно не... (Играх на Medium) 5. Неоптимизирана е...

1. Ами тя попринцип си е залепена за асфалта и твойта цел е да е достатъчно добър да я завъртиш. На предишните NFS-та беше прекалено лесно и нериално. Натиснеш лекички копчета и тя вече е обърната и готова за дрифт. Мислиш ли, че в реалноста наистина е така?

2. Ами какви коли повече искате? Това са едни от най-известните и най-добрите марки и модели съществували някога като разбира се липстват коли от миналите игри, но така или иначе и с тях сме играли.

3. Тунинга е ориентиран да е полезе, а не за гъзария. Играта се превръща в симулатор не в аркада. Направено е всичко да е аеродинамично. Като искаш спойлери тип "Пейка за влюбени" играй си U2 (най-скапаната част според мен) например.

4. Щом казваш, че графиката не е добра би трябвало да си делтонист или нещо от рода. Публикувано изображение

5. Какво ще рече неоптимизирана?! ;)

Иначе на мен играта също не ми харесва по ерд причини. Това, което съм казал са просто факти. Не ми харесва симулаторната идея. Имаме си достатъчно симулатори NFS трябваше да си остане аркада. Мен лично много ме дразни вдървение Grip. Според мен играта трябваше да се върне малко към HP2, но с много нови коли. по-добра графика и всичко както си трябва. Да спрат малко с тунинга и да заложат повече на екзотичните автомобили. За мен най-доброто NFS си остава Underground и не съм играл по-добър PC Racer до сега. Разбира се докато не се срещнах с Project Gotham Racin 4 (XboX 360) :P

nx11, май наистина говориш за nfscars.net. Наскоро го обновиха, но май са махнали някой стари неща. И наистина преди беше с жълто-черен дизайн. Ако искаш още сайтове - nfsunlimited.net и nfsplanet.com. И в двата има showroom, както и доста файлове и инфо за игрите от поредицата. А и във всеки един има линкове към още куп други. Успех и приятно разглеждане ;)

Най-вероятно, защото сайта беше известен и не може просто ей така да потъне. Вчера съм си изгубил към 4-5 часа в търсене и така и не можах да го намеря. Със скапани италянски, френски и руски сайтове е фраш. Иначе, ако наистина е бил NFS Cars се омазали тотално сайта. Преди всичко си беше супер подредено с много неща. Сега няма нищо и сичко е подредено супер скапано. Нямам думи...
  • Автор

Аз играта я играя под Windows Vista и дори ми върви по-добре от колкото на ХП... ;)

Сигурно заради драйвърите и Booster Patch-a.И много си ме радва игричката, играя си с всичките и графични глезотийки.

Преди малко я врътнах...

И моя компютър е подобен като този на Skoinks...2 ядрен процесор - АМД Котлон Х2, 2 гиги рам и Sapphire HD2600XT видео... :P

Стига я плюхте, само защото не ви върви като хората... Публикувано изображение

Редактирано от electric (преглед на промените)

1. Ами тя попринцип си е залепена за асфалта и твойта цел е да е достатъчно добър да я завъртиш. На предишните NFS-та беше прекалено лесно и нериално. Натиснеш лекички копчета и тя вече е обърната и готова за дрифт. Мислиш ли, че в реалноста наистина е така?

2. Ами какви коли повече искате? Това са едни от най-известните и най-добрите марки и модели съществували някога като разбира се липстват коли от миналите игри, но така или иначе и с тях сме играли.

3. Тунинга е ориентиран да е полезе, а не за гъзария. Играта се превръща в симулатор не в аркада. Направено е всичко да е аеродинамично. Като искаш спойлери тип "Пейка за влюбени" играй си U2 (най-скапаната част според мен) например.

4. Щом казваш, че графиката не е добра би трябвало да си делтонист или нещо от рода. Публикувано изображение

5. Какво ще рече неоптимизирана?! ;)

1 - Дрифта наистина е добър, но два завоя?!?!?!?!?!?!? Това е скапаното.

2 - Ние не искаме други коли. Колкото толкова, но не може великите "американски мускули" да са по-зле за драг от Импреза примерно.

3 - Тунинга е ориентиран в посока губене на време. Не помага и играта пак си е същата аркада. Просто на всяка писта може да се получи Totalеd, както в драга на предишните игри. И не съм съгласен, че U2 е най-скапана. В NFSU се почна с тунинга, а NFSU2 изкара всичко на улиците из града, и можеш да си въртиш дори и без да се състезаваш.

4 - Графиката - като за НФС е добра. Просто ти трябва по-съвременна видео карта, добър процесор и доста рам, защото 5 - играта не е оптимизирана. Това се така с всяка игра на ЕА. Просто е писана от много хора и то не много читаво. При събирането не се помъчили да изчистят някой неща, от където следва и нуждата от много СРU и рам, защото има много излишни и грешни неща за пресмятане. Както казах и горе - поредното НФС. Нови идей, нови плюсове, същите минуси.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

It's all about money!

Никой не го е грижа дали има бъгове...изкарват играта, печелят купища пари и след това се сещат да пуснат някой друг пач... Публикувано изображение

4. Щом казваш, че графиката не е добра би трябвало да си делтонист или нещо от рода.

5. Какво ще рече неоптимизирана?!

1. Нямах предвид на дрифта, а на цялата игра - всички писти...

2. Колите не са лоши - управлението е твърде еднакво и еднообразно при всички...

3. КАКВО?!? U2 е тъпа??? О, боже... U2, U1 и NFS Porsche са най-готоните игри от поредиците NFS...

Тунинга е смотан, защото няма разнообразието и "подреността" на старите части на NFS.

4. Графиката не е лоша, но е не това което обещаха от EA...

5. Неоптимизирана ще рече, че още не е достатъчно добре "синхронизирана", за да работи добре.

Не може на 2.66 Ghz и 2 GB RAM и 512 MB видео да засича понякога...

Както казах и на мен играта не ми хареса въпреки да съм фен на поредицата. Не съм я играл много, а около 2-3 часа с перфектна графика на XBOX 360 с 32-инчов Samsung HD Ready (Не Full). Такаче каквото от красотата и е трябвало да видя съм го видял и все пак не ми хареса. Играта е абсолютното дърва и наистина трябва танка да я бута тая кола, за да завива. Иначе за мен U2 е най-слабата част. Изкючително скучна и еднообразна игра. Да, наистина голям + за играта е големия диапозон от възможности за тунинг, но с това свършва всичко. Цялата игра е прекалено разнообразна и меко казано скучна. Всичко е изключително бозаво и чесно казано я играя с неудоволствие само и само, за да отвоя поредната кола или ъпгрейд. Мога да заспя докато карам. Това си е мое лично мнение разбирасе.

На мен лично всяка следваща НФС ми омразваше все по бързо:

-Хот Пърсит я играх около 2 години (включвам и демото) без да ми омръзне (бях научил всеки завой както и бях счупил максималната скорост на всяка кола).

-Ъндърграунд играх също с интерес всеки път като сядам пред компа. За мен тя си осатва една от най-динамичните аркадни рейсъри!

-Ъндърграунд 2 ми ставаше по-скучна със всяка мината писта - имах чувството че вместо да напредвам затувам по дълбоко Публикувано изображение. E вярно че фреерън-а беше нещо супер яко и невиждано досега, ни и прекаленото тунинговане (огледалата и келометража например) идваше малко в повече и заедно с УРЛ-те правеха играта доста тромава.

- Мост Уантед почнах с повече кеф, може би защото беше някак си различна; но пък в него бяха преувеличили със "аркадността", и въпреки това беше 18 пъти по добър от абсолютноя "връх" на ЕА-

- Карбон!!! Най-великата издънка на ЕА (според мен). Очаквахме невероятен рейсър в стил Токио Дрифт, а получихме развален мост уантед на тъмно (беше по забавно да дрифтвам из града на мост-а отколкото на дрофт в карбон).Играта е страшно еднообразна и кратка, графиката е възможно най-неизпипана. Като плюс може да отбележим повечето тунинг от Мост-а (автоскулпа имам в предвид),Каньон състезанията, както и наличието на нови коли. Все пак това че е кратка поне ми пзволи да я врътна няколко пъти преди да ми омръзне, след което си инсталнах пак предните 3 НФС-та ;)

-Про стреет: няма да се увличам и ще кажа че трябваше да има много повече тунинг! Дрифта според мен е измислен добре, драга (с изключение на Уели-тата) бива, Грипът се търпи, но без волан спеед челинджите са кошмарни(станах грип драг дрифт и шоудаун кинг когато бях счупил само 8 рекорда на спеед).Съгласен съм с израза "тунинга е в стил губене на време" - много точно казано - и отгоре на всичкото пак не може да си направиш колата така, че да изглежда както ти искаш. Демиджа - колата се поизкривява, събаряш броните, огледалата, стъклата, калниците, спойлерите и......... Наблюдаваш как фаровете ти още стоят Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:P:P (а попринцип те ще са от първите паднали неща при удър на предницата).

пратих ти CAREER_02 с минат дрифт до който беше стигнал на [email protected] Публикувано изображение

Ама версята на играта е друго и не ми го отваря Публикувано изображение

1. Нямах предвид на дрифта, а на цялата игра - всички писти...

2. Колите не са лоши - управлението е твърде еднакво и еднообразно при всички...

3. КАКВО?!? U2 е тъпа??? О, боже... U2, U1 и NFS Porsche са най-готоните игри от поредиците NFS...

Тунинга е смотан, защото няма разнообразието и "подреността" на старите части на NFS.

4. Графиката не е лоша, но е не това което обещаха от EA...

5. Неоптимизирана ще рече, че още не е достатъчно добре "синхронизирана", за да работи добре.

Не може на 2.66 Ghz и 2 GB RAM и 512 MB видео да засича понякога...

Ами някои хора не биха се съгласили с теб и ще кажат, че играта товари на 100% процесора, затова е оптимизирана добре и ползва максимално мощтта на процесора. Не знам, дали това е бъг или вирус при мен, но понякога вентилаторите ми вземат да се въртят като луди след като съм прекъснал играта( а и по време на нея). Всеки нов затворен процес се включва отново и няма спасение, освен рестарт. Реша ли да погледна десктопа по време на игра и отворя ли таск мениджъра виждам , че NFSPS товари едното ядро на процесора почти на 100%, а като цяло процесора се товари на 50 %. Това добре, но както казах, понякога се стартира един процес Rundll32.exe, който отнема останалите 50 % от другото ядро. Тъпа работа. След това всичко стартирано си намира процентите и процесора стои зациклен на 100%. Иначе пробвах и под Виста. Там играта ми вървя средно с 59 FPS вместо 56 при XP. Пистата бе една и съща, сейва и колата също, карах на тренировка, а времето за отчитане на кадровата производителност бе достатъчно дълго - 3 минути и половина, за да може нещо странично да влияе на резултата. Всичко възможно бе на High + 8xAA, AF и Вертикална синхронизация при 1280х1024. За тия които не знаят, играта е ограничена на максимум 75 кадъра в секунда. Затова и резултатът ми е толкова нисък.

А стая памет 512 MB закъде си се запътил? Специално за теб си пуснах сега играта. Заетата памет на Grip Class е 440 MB в момента. Като цяло, системата ми е заела 1300 MB, но аз съм пуснал хиляди неща. дори в идеалния случай на теб няма да ти стигат 512 MB, дори това да е на Medium. И сам може да видиш колко е заетата ти памет при игра. Така, че не се чуди , че ти насича на места.

А за играта. Не бързам да я превъртам. Стигнах на 50 % някъде и почнах пак отначало, заради новата си конфигурация. Станах май само grip cing, и бих казал следното.

Така и не можех да намеря оптималните настройки на управлението с клавиатура. С волан предполагам , че всичко е супер, но с клавиатура ... Това донякъде ме отблъсква от играта. За жалост намирам същите бъгове или по-точно недовършени неща при управлението, както и предните версии. Имам предвид, че в даден завой, дори леко натискане на клавиш за завой, предизвиква остра реакция на колата, докато само след 100 метра примерно, колкото и да натискам със сила клавиша, колата недозавива! Това ме дразни ужасно, а уж играта била симулатор според някои от вас! Държането на колата като цяло е отлично, но управлението е недоразумение! Просто има коли и писти на които се кефя максимално. Обаче сякаш играта е правена от 20 човека, които не са си комуникирали помежду си. евала на тоя, дето е постигнал максимално добро управление и удоволствие!

Демиджа - колата се поизкривява, събаряш броните, огледалата, стъклата, калниците, спойлерите и......... Наблюдаваш как фаровете ти още стоят Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:):) (а попринцип те ще са от първите паднали неща при удър на предницата).

Офф: В това отношение Flatout 2 може да разбиеш тотално колата си, може и без гуми да караш, ала се управлява кошмарно тогава. Между другото Flatout 2 тръгна на компютъра в подписа ми на MAX, най-висока резолюция и не зацепва ГРАМ! А в изискванията пише-2 Ghz, 1 GB ram ;D Пробвай я!

Гледах картинки на PS, защото компа е слаб, и още в началото на състезанието, филмче ли е там какво е, от високоговорите се чува гласът на водещия, публиката, камо ли на low, е много. Много детайли трябва да се премахнат или намалят, за да може да се оптимизира играта =|

Зависи... Всеки може да ме разбере по различен начин ама OMFG с 1024 мб Видео? Аз намирам 512мб видео памет за, ако не достатъчни даже предостатъчни.

А за управлението - аз имах възможността да я играя с волан, но не си мислете, че е нещо супер по-добро - управлението е като с клавиатура, но с волан - така де управлението е същото, но вместо да натискате бутони въртите волана Публикувано изображение

Skoinks или си играл на някой евтин боклук за 50 лева ... или изобщо не си успял да свикнеш в волана. С клавиетурата не можеш да направиш плавен завой или да държиш на определена скорост известно време, което можеш да направиш с педалите. Изобщо не можеш да ме убедиш, че няма разлика.

Относно мисълта ти, че 512МВ видео памет са предостатъчни - това е изключително общо казано. Например GF 8500 и с 2ГБ памет да е пак няма да подкара новите игри. Много по-важна е бързината на видео картата. Разликите между 256МВ и 512МВ са много малки и се появяват при високи резолюций.

Добре, не сме се разбрали добре - наистина с клавиатура не можеш да натиснеш наполовина бутона Публикувано изображение, но мисълта ми е, че не е достигната "симулацията" към която EA (според мен) се стремят. Не, че няма разлика.

Може би в следващата част на играта ще "донаправят" играта...

ПП. Волана ми може да не е най-великия, но със сигурност не е боклук за 50 лева.

Може да ви се стори малко глупаво,но ще ви питам.Защо след като се е инсталирала играта излиза това съобщение "Please insert the corect CD-ROM,select OK and restart applicatoin" и какво трябва да направя сега. Благодаря ви предварително

Може да ви се стори малко глупаво,но ще ви питам.Защо след като се е инсталирала играта излиза това съобщение "Please insert the corect CD-ROM,select OK and restart applicatoin" и какво трябва да направя сега. Благодаря ви предварително

Ми да копираш крака...

Отиваш при диска след като си го маунтнал с daemontools или Alcohol 120% или др. и даваш десен бутон Open отиваш в папка Razor1922 (За цифрите не съм сигурен) копираш крака и го слагаш в папката с играта - copy - past :wors: дано съм ти помогнал

-

Задавай тъпи въпроси,но не прави тъпи грешки :-)

Редактирано от cycnuss (преглед на промените)

Ми да копираш крака...

Отиваш при диска след като си го маунтнал с daemontools или Alcohol 120% или др. и даваш десен бутон Open отиваш в папка Razor1922 (За цифрите не съм сигурен) копираш крака и го слагаш в папката с играта - copy - past :) дано съм ти помогнал

-

Задавай тъпи въпроси,но не прави тъпи грешки :-)

Да ама коя е папката на играта.Моля подхождайте като за пълен лаик.Помогнете!!!

Да ама коя е папката на играта.Моля подхождайте като за пълен лаик.Помогнете!!!

Нали ти казах - Razor1911 или crack една от тея папки а ако е от замунда може и да е HODLIUM нещо подобно

И все пак, някой стигал ли е до положението, да има почти всичко от STAGE 4, колата му да върви невероятно и въпреки всичко да го изпреварват? После вземайки кола, която дава с 3 секунди по-слаба обиколка да печели безапелационно? Ей тия от ЕА са големи тъпанари! Ако българи бяха измислили играта, нямаше да спорим за глупости!!!!!

С по-бързата кола губиш, а с по-бавната печелиш?

Просто невероятно !

Ами, от EA толкова са се постарали да направят хубава игра, че чак са се осрали !

С по-бързата кола губиш, а с по-бавната печелиш?

Просто невероятно !

Ами, от EA толкова са се постарали да направят хубава игра, че чак са се осрали !

Зависи сега.За drag бърза (много де) не става вдига си гумите

За speedchaleng,пак мн. бърза не става щото подскача и се обръща

За дрифт ти трябва по бърза

За Grip ти трябва бърза

За Weeli (нз. как се пише) ти трябва бърза

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.