Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Браво,я сега да видим дали ще има някаква фаида от този пачл :wub:

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ееееееееее ... пробвах всичко, което се сетих ... не става ... май само с оригинална игра ще стане, но няма да дам 70 леа за тва. bildera_, ти си човека с оригиналния диск ... ако качиш пача кажи как е. А останалите ще се надяваме да излезне нов крак, с който да разцъкаме v1.1

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

Пробва ли да сложиш пача върху оригиналното .еxe на играта и след това да си намериш крак за 1.1... ;)

Пробва ли да сложиш пача върху оригиналното .еxe на играта и след това да си намериш крак за 1.1... ;)

Пробвах, да ... но никъде няма крак за 1.1 .... затова казах, че ще почакаме.

Казвам го с голямо закъснение, но бях прекалено зает да играя. В arenabg има торент с правилния пач и крак за него. Аз сложих само крака, но сутринта качих американската версия на пача, затова нямах проблеми. На всички, използващи фалшини копия, свалени от нета им трябва този пач, но както казах - има го в торена. И всичко въри. Ина ЛАН има няколко нови Race Dat-я. Има и минуси. Фреймрейта е ограничен, до 30 кадъра в секунда, но това е напълно достатъчно. По неведоми пътища от обещаните 16 нови коли, в Car Lot-а има само 2 - Seat Leon Cupra и Playmouth Road Runner. Предполагам, че останалите са бонус и се отключват след превъртане на играта. Последния минус е, че старите кодове вече не вършат работа, така че ако искате някоя от 5-те бонус коли на колекционерското издание си я купите преди да качите пач-а. Ами това е ...

Забелязах и нещо друго. Преди пача играта ми циклеше много, дори и на минимум. Това стана след слагането на HD3850. С GеForce 6600 не сечеше толкова. Явно с пача са оптимизирали играта и за по-новите видео карти. Също така да кажа, че на High ми върви малко по-добре от колкото на Low. Това предполагам се дължи на кюпав код, от страна на ЕА, но за тях това е често срещано явление, а и не се оплаквам, че не ми сече на High.

Играта върви с 16 до 30 кадъра (на машината от подписа). 30 си и е лимита, но поне няма фреймдроп, а до 16 пада в някой моменти, заради процесора ми. Иначе в 98% от времето върви с достатъчно кадри - от 24 нагоре.

За пръв път играх на макс, без да сече и усещането е невероятно. Speed Chalange-a е страхотен, особено тези състезания, които са на тесния пустинен път.

Абе изобщо доволен съм. Остава да си купя нов хард диск, да кача нов WIN, всички драйвери на чисто ... и глей кво стаа ...

Пожелавам на всички приятна игра. Относно кодовете и останалите 14 коли - очаквайте информация веднага щом се докопам до такава!!!

...Има и минуси. Фреймрейта е ограничен, до 30 кадъра в секунда, но това е напълно достатъчно.

За някои може и да са достатъчни, но аз си държа на 60 с Vsync. Каква е тази простотия да я ограничат на 30 кадъра??? Публикувано изображение Досега играх и съм разочарован от този пач! Спрямо непачнатата версия на играта тази направо се влачи - а и на непачната версия аз лично нямам никакви дропове на фрейма - бетон 60 кадъра с Vsync, без него минава 100. За сега махам този пач и карам с непачнатата версия ;) Dано изкарат нов пач скоро и да няма тази идиотщина - 30 fps limit!!!

С този "премиум незнам си кво си"(не си направих труда да го запомня) Електроник Артс отново доказаха че могат да пуснат нещо неподготвено дори когато най-малко очакваме (като например НФС:Карбон).Да започнем обаче с Плюсовете: 1)Имаме 4 нови Рейс дей-я; 2)Имаме 2 нови коли - Леон-а и Роъд Рънар-а; 3)Наистина са подобрили някои бъгове, вкл.и фрейма(на мен ми е все тая, но за хората със слаби компове ограничването до 30 кадъра е плюс!); 4)Има ЛАН (който не съм пробвал, но се съмнявам да проработи ;); Та стигнахме и до "изцепките" 1)Включили са не целия Боостер Пак,а само пистите и двете коли(от общо 16); 2)Другите "обещани" коли се състезават, но излизат с бъгове(игарх само 2 състезания и видях Челинджър Концепт без задни калници и половин броня); 3)Кодовете "ЪнлокАлТингс" и "Колекторсед&" вече не действат (специално обръшам внимание че колите от колекторс едишън-а ги няма!); 4)Ще повторя 1) и че кажа че най-вероятно ще искат пари за останалите коли(а може и да греша - и дано е така);

Редактирано от Racer___ (преглед на промените)

@DeathSpreadeR - може и да не махнат лимита на кадрите, защото грешки в кода водят до претоварване на по-старите системи, от където и фреймдропа.

@Racer___ Пари едва ли ще искат за другите коли, защото хората с оригинални игри ги виждат. Само дето на някой им крашва играта когато вземат Вейрон например. Спооред мен скоро ще излезне трейнър или нещо от сорта, което ще добави всички коли в Car Lot-a. ЕА са си пумяри .... все пак на по-стари системи пача помага доста. Въпрос на избор дали ще го качваш. Публикувано изображение

Еми и аз ги виждам, но не в карлота ;);) . Колкото до трейнър-а - дано е по скоро (и на мен естествено ми се карат Р8 Суперладжера и ГТ3РС), ама като гледам интереса към тая игра не е мн голям и нз кой ще се захване да пише трейнър ;).

Сега пък нов проблем. Одеве хубаво си играх ... нямах проблеми. Посре излезнах от играта, дефрагментирах, ала-бала. Сега влизам, пускам си кариерата, довърших си започнатия race day и сега нямам нито един отключен race day на "картата". Като дам Career map ми се появява картата и единствено място, на което мага да цъкна е гаража. Ако мръдна на някъде играта крашва ... явно ще трябва да чакаме и друг крак ... или да преинсталирам за 60-ти път играта!!!

Аз само 1 път я преинсталирах Публикувано изображение;)Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение . Дано не с епояви същия проблем!!!

Ами влез пак ... при мен се прецака на второто влизане. Кажи дали и при теб е така. Иначе имам си архив със сейва от преди да кача пача, така че съм точно два турнира назад ... за 30 минути ще ги мина. Въпроса е дали ще се появи този проблем отново после.

При мен нищо не се прецака и след 15-тото влизане (понеже в началото ръчках какво ли не с надеждата fps limit-а да се влияе от някоя настройка). Та не знам какво се е сбъгясало при теб.

Еми ... шанс ... ако се случи втори път вече ще стане интересно, но не ми ся вярва. Просто се е коруптнал save-а.

ква кола е подходяща за спеед състезанията. там не мога да контролирам колата и едвам едвам победих( и дума не може да става за доминиране) в съзтезателния ден преди спеед боса. xactoR, при тия 60 преинсталации преинсталвал ли си си и windows-a? тоест запазва ли се сеифката както е при MW или се прецаква както е при Carbon? п.с. за спеед пробвах прото, зонда( хем грозна хем не става), ево, форд гт- за ся наи добри резултати с митсубишито

ква кола е подходяща за спеед състезанията. там не мога да контролирам колата и едвам едвам победих( и дума не може да става за доминиране) в съзтезателния ден преди спеед боса. xactoR, при тия 60 преинсталации преинсталвал ли си си и windows-a? тоест запазва ли се сеифката както е при MW или се прецаква както е при Carbon?

п.с. за спеед пробвах прото, зонда( хем грозна хем не става), ево, форд гт- за ся наи добри резултати с митсубишито

Привет. Сигурно 2 седмици вече не съм играл играта, че си сменям компа. Ама за Speed ползвах Мустанг. Бях стигнал някъде на 50 % играта, но както казах, в момента не играя. Ръчках малко настройките на колата, докато се получи що годе нещо свястно. Ако не знаеш, можеш да направиш това и по време на тренировка. Така, че потренирай малко преди всяко състезание и си направи що годе добри настройки на колата.

ква кола е подходяща за спеед състезанията. там не мога да контролирам колата и едвам едвам победих( и дума не може да става за доминиране) в съзтезателния ден преди спеед боса. xactoR, при тия 60 преинсталации преинсталвал ли си си и windows-a? тоест запазва ли се сеифката както е при MW или се прецаква както е при Carbon?

п.с. за спеед пробвах прото, зонда( хем грозна хем не става), ево, форд гт- за ся наи добри резултати с митсубишито

Първо за спийд си взимаш кола, която ти харесва. Това е игра и то на ЕА. Няма значение дали ще вземеш Марсиелаго или Honda NSX. И двете вдигат 403км/ч при оптимални настройки. Аз играя с волан и общо взето ми и доста по-лесно отколкото с клавиетура. Има си обяснения за настройките - чети и се оправяй. Не мога да обяснявам кое какво прави.

За 60-те преинсталирания - това беше образно казано. Всъщност 6-7 пъти я преинсталирах. Win-a па за какво да преинсталирам с играта?! Почиствам регистрите и това е! Относно сейва - попринцип игрите не си трият сейвовете при деинсталиране. Тази не е изключение. Карбон също не ги трие, но после като я качваш пак трябва да използваш същия CD-Key, с който е инсталирана първия път. Тогава сейвовете си вървят. Иначе може да се променя CD-Key-я и с програмка, или ръчно в регистрите, но май няма да зацепиш за какво иде реч.

искам да питам каква кола ще ми препоръчате за дрифт и какви ъпгрейди да и права тоест дали за power или за handling или и двете

искам да питам каква кола ще ми препоръчате за дрифт и какви ъпгрейди да и права тоест дали за power или за handling или и двете

Която и кола да си вземеш, най-добре я ъпгрейдвай докрай(Тиер 4 от всичко). На мен лично ми харесват най-много(за дрифт!)240сх-са и силвия-та(които и на живо са си дрифт фурии).Пробвах и корола-та, но пауара й е мн малко (ок 200 коня),и въпреки това тя също дрифтва добре. С 240 сх-са правя на някои писти по 10 000 точки (със тези за 1вото място и но демиджа - 15 000 ;) )

Коя е най-бързата кола и колко развива?

До сега всички, които съм пробвал и имам - 21 ... вдигат по 403км/ч.

И аз ти препорачвам Nissan Silvia и Nissan 240SX. Ъпргрейдите на Tier 3 всичките, пък ако имаш късмет да ти се пада 4 слагай и тях!

Аха, ами доста е.. В Carbon за заключени на 414 КМH ! Тук може би и по-вече се развиват с най-бързата кола! А може и да неможе повече от 403 KMH да се вдигат ..... --------------------- PS: Излезе ли за Ps2 играта ? ( Знам, че ще кажете, че съм много назад и пак нищо не съм разбрал, но все пак да си питам )

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Аха, ами доста е.. В Carbon за заключени на 414 КМH ! Тук може би и по-вече се развиват с най-бързата кола!

А може и да неможе повече от 403 KMH да се вдигат .....

---------------------

PS: Излезе ли за Ps2 играта ?

( Знам, че ще кажете, че съм много назад и пак нищо не съм разбрал, но все пак да си питам ) Да излезе заPS2 .... :P

Aха

Хубаво са направили, че са я пуснали аз Ps2...

Нека да излизат и други игри за конзолата...

--------------

Брей, аз сега се замислих..

21 коли - дивгат по 403 KMH

--------------

Много тунинговане ли трябва за да стане една кола бърза?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.