Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Привет на всички ;) Игричката е добра но имам един често срещан проблем...при "LOADING" за начало на състезанието играта зацепва минимиза и ми излиза прозорец..."DON`T SEND" "SEND ERROR" Моля ви помогнете :)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

незнам какво й харесвате на тая игра.. няма толкова нереална игра.. просто не е истина.. неможе да влизам с 150км в завой почти 90 градуса и колата грам да не се унася.. за сметка на това са я направили почти да не завива.. и това е на режим King.. представям си на по-малка трудност какво е..

Можеш да си я оправиш от настройките (Tune).Има няколко опции в укачването,където можеш да промениш oversteer и understeer Публикувано изображение .

Колкото до драга за импрезата незнам,но моя Ford Shelby направи драга 1/4 миля за 9,88 секунди.И все пак малко не ми достига да мина един дето ги прави за 9,70 Публикувано изображение ,

Аз се отказах да играя, щото слайдшоут с Голфовете не ми харесва! Държа на мнението си, че със Celeron на 3.18 GHz не може да се играе кариерата, въпреки видеокартата 7600 GT! Ако някой знае начина, нека ми дойде на гости, аз черпя, а резултатите ще публикуваме тук !Що се отнася до единичните обиколки, там играта хвърчи направо! Дори и на максимум детайли, малко се тормози!

А за маниаците ще кажа нещо от реалността. Лосовият тест, автомобилите го вземат от 60 до 75 километра в час. Тоест, разликата е само 15 километра в час, в зависимост от това, дали е Corvet или Kengou! За какви 150 километра в час говорите?

незнам какво й харесвате на тая игра.. няма толкова нереална игра.. просто не е истина.. неможе да влизам с 150км в завой почти 90 градуса и колата грам да не се унася.. за сметка на това са я направили почти да не завива.. и това е на режим King.. представям си на по-малка трудност какво е..

Ами реално пич, натисни до ламарина спирачките на кошницата си ( тая, дето караш в реалността) и виж, дали ще завие без ABS! Ако завиеш, пиши ми ! Кофтито при игрите е, че не може да се усети скоростта, както в реалността! Забрави просто в реалността да спреш и завиеш на пясък! Мислиш ли, че натискайки спирачката до ламарината правиш нещо?

Иначе, режим King се отнася за нивото на съперниците ти, а не за управляемостта ти! Всичко се наглася от опциите за отделните състезания. Махаш ABS, TC и ESP и пробваш, доколко си научил кормуването преди изпита ти за професионален шофьор! Имай предвид, че един новобранец не може да подкара автомобил със 100+ PS! Има и още едно ограничение в тая игра! Тя дори не е симулатор, защото дори с една проста Fiesta като моята, усещаш всеки фас по асфалта! Просто волана ти трябва да говори за пътя, а тук не е така! Просто свикваш да движиш 4-5 клавиша и това е!

А по моя проблем някой да каже мнение от какво може да е ? Публикувано изображение

Играта сече та се къса на ЛОЛ настойки..На : Athlon 3500+ , 1GB RAM , GF7600GT 256mb DDR3..Ужас уж Fraps отчита 30-40 кадара и повече , а то има един такав гаден сеч на определни места..Сменях драйварите на Видеото на Процесора и няма резултат..Моля помогнете ;(!

И при мен е така, не стига че е тъпа, пък и слайдшоу..вероятно иска двуядрен процесор, знам ли...разкарах я след 5 минути, дадоха ми я на DVD играта, аз никога не бих си променял коефициента по тракерите за такава излагация. Един Flatout,GTR2 или подобна е за предпочитане.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Днес си инсталирах играта. За графиката ще кажа че очаквах много повече,но това може би е че използвам GeForce 6600 която не е от високия клас.

Moже ли някой да ми обясни, как да мина 1/4 drag...не мога да схвана, как се прави... Публикувано изображение
  • Автор

На Семпрон 2400+ 768рам 7300ГТ 256мб ДД3 върви чудесно... Публикувано изображениеПубликувано изображение

На Семпрон 2400+ 768рам 7300ГТ 256мб ДД3 върви чудесно... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Стига лъгал...

Офф тва е много дразнещо с призореца "Don`t Send" "Send Error" Сложиш му крака VItality и пак прави така от какво друго може да е слаб комп??? Публикувано изображение

• Автор

Стига лъгал...

Не лъжа!Само кажи как да ти докажа... :)

Аз се отказах да играя, щото слайдшоут с Голфовете не ми харесва! Държа на мнението си, че със Celeron на 3.18 GHz не може да се играе кариерата, въпреки видеокартата 7600 GT! Ако някой знае начина, нека ми дойде на гости, аз черпя, а резултатите ще публикуваме тук !Що се отнася до единичните обиколки, там играта хвърчи направо! Дори и на максимум детайли, малко се тормози!

А за маниаците ще кажа нещо от реалността. Лосовият тест, автомобилите го вземат от 60 до 75 километра в час. Тоест, разликата е само 15 километра в час, в зависимост от това, дали е Corvet или Kengou! За какви 150 километра в час говорите?

Ами реално пич, натисни до ламарина спирачките на кошницата си ( тая, дето караш в реалността) и виж, дали ще завие без ABS! Ако завиеш, пиши ми ! Кофтито при игрите е, че не може да се усети скоростта, както в реалността! Забрави просто в реалността да спреш и завиеш на пясък! Мислиш ли, че натискайки спирачката до ламарината правиш нещо?

Иначе, режим King се отнася за нивото на съперниците ти, а не за управляемостта ти! Всичко се наглася от опциите за отделните състезания. Махаш ABS, TC и ESP и пробваш, доколко си научил кормуването преди изпита ти за професионален шофьор! Имай предвид, че един новобранец не може да подкара автомобил със 100+ PS! Има и още едно ограничение в тая игра! Тя дори не е симулатор, защото дори с една проста Fiesta като моята, усещаш всеки фас по асфалта! Просто волана ти трябва да говори за пътя, а тук не е така! Просто свикваш да движиш 4-5 клавиша и това е!

Абе и аз съм с 7600ГТ ( 128/128 е ), процесора ми е Intel Celeron D 346, 3066 MHz (23 x 133) и съм с 1 gb Ram и пак играя мн зле ... Пуснал съм на 1024х768 и всички детайли на off/low и пак сече зверски ... като се състезаваш с повече противници играя с 10-25 фпс, иначе на драг и дрифт си върви нормално ... под нормално имам около 35 фпс ... не мога да разбера защо така а си мислех, че пц-то ми е що годе добро ... май проблема идва от процесора ама хич не ми се дават пари за ъпгрейд. :) Иначе играта е ми хареса. Не е перфектната игра, но според мен е по добра от всички нфс-та от унърграунд 1 насам ( лично мнение Публикувано изображение ) . Все пак ако има някво решение за увеличаване на фпс-ите по време на игра ( без ъпгрейд на пц-то ест Публикувано изображение ) приемам всякакви предложения. Публикувано изображение

Абе и аз съм с 7600ГТ ( 128/128 е ), процесора ми е Intel Celeron D 346, 3066 MHz (23 x 133) и съм с 1 gb Ram и пак играя мн зле ... Пуснал съм на 1024х768 и всички детайли на off/low и пак сече зверски ... като се състезаваш с повече противници играя с 10-25 фпс, иначе на драг и дрифт си върви нормално ... под нормално имам около 35 фпс ... не мога да разбера защо така а си мислех, че пц-то ми е що годе добро ... май проблема идва от процесора ама хич не ми се дават пари за ъпгрейд. :) Иначе играта е ми хареса. Не е перфектната игра, но според мен е по добра от всички нфс-та от унърграунд 1 насам ( лично мнение Публикувано изображение ) . Все пак ако има някво решение за увеличаване на фпс-ите по време на игра ( без ъпгрейд на пц-то ест Публикувано изображение ) приемам всякакви предложения. Публикувано изображение

Моят Celeron е предно поколение и е клокнат на 3.18 GHz. При теб би трябвало да е по-добре. При мен насича зверски, когато се пусна на Grip с Голфовете. Не съм засичал, но ме подсети да направя това с FRAPS сега. Предполагам, че са около 5 FPS. Няколко пъти ми рестартира PC-то и се отказах от 2 дена вече да играя, докато не получа новата си конфигурация за 1500 лева може би. Решението на част от твоите проблеми, според мен е в клокването на процесора и видеото( ако вече не си го направил) Тоя Celeron ми се струва, че може поне с 20 % да му вдигнеш честотата. Ако нямаш хубава кутия и охлаждане, пробвай моя начин с отворената кутия. При това положение, температурата на процесора при мен пада с 10 градуса, което ми позволи лятото да изиграя F.E.A.R. в жегите, без да се рестартира компютъра от прегряване на процесора и на честоти 3.18 GHz. Стандартните ми са 2.7 GHz. При мен лично, това повишение на честотите на процесора ми дава около 10 %-но повишение на FPS. Или с други думи, 20 %-но увеличение на честотата на процесора, води до 10%-но увеличение на FPS. Все пак всичко е относително. Тестовете съм правил с 3DMark 2005. Мисля да пусна в скоро време тема точно за това. Друго, което доведе до повишаване на производителността при мен е оптимизацията на системата. Има достатъчно писано за това във форума. Освен многобройните оптимизиращи програми, добра идея е да се включи таск менаджера и да се видят стартираните процеси. Много често антивирусната програма влиза в конфликт с някоя антиспам или антишпионска програма. В тоя случай е добре да се остави само едната. На мен лично, деинсталирането на някой антишпионски софтуер ми е помагало на няколко пъти за увеличаване работоспособността на системата( не само при игри) А и в прозорчето на таскмениджъра, много често има неща, които просто трябва да се изключат. Ако не ти трябват, няма нужда да стоят там. Аз винаги преди тежка игра изключвам ненужните процеси, оптимизирам рама и понякога почиствам регистрите и ненужните файлове. Пример за това е Crysis. играта просто ламти за рам и нормално и трябва около гигабайт свободна памет. Аз не мога да освободя повече от 800-820, затова всеки байт за мен е ценен. Изключвайки ненужните неща, се освобождават няколко десетки мегабайта RAM памет.

Е, аз точно заради тая игра, и бъдещият FarCry 2 си взех тая видеокарта( 7600GT), но се разочаровах от нея, показани на сегашната ми AGP конфигурация. Мисля да сменям всичко тотално и само записвачката и флопито да оставям. Определено 3 години са границата за разумен ъпгрейд на дадена конфигурация.

Ти уби коня с прашка! Първо, рама няма да ти стигне. Второ, трето, все стигаме до това, че някой се опитва да ни бъзика :)

И къде върви чудесно? Може би на LOW детайли и на тренировка, където си сам? Защо пишеш глупости? Не се ли замисляш, че много хора ще се заблудят по писанията ти и ще са разочаровани след това?

• Автор

Върви чудесно навсякъде, не само на тренировка!1024х768 резолюция и само детайлите на колата, дима и демиджа са на High, другите не съм и опитвал да ги качвам! Има леко насичане в началото на състезанието, но после се оправя ...за мен играта си върви чудесно, ако щете ми вярвайте!

Редактирано от electric (преглед на промените)

Moже ли някой да ми обясни, как да мина 1/4 drag...не мога да схвана, как се прави... Публикувано изображение

1-во Въртиш гуми и по този начин ги загряваш и се получва по-добро сцепление (гледаи индикатора да е в зелената скала).

2-ро Даваш газ и като светнат светлините или да речем момичето пусне ръце натиска копчето си за Shift up и тръгваш

3-то Потегляш и сменяш скорости като в NFSU2 Публикувано изображение елементарно Уотсън

ОФФ топик: някой може ли да ми каже как да отключа съзтезанията след Nevada мисля че след това бяха в Чикаго

ОФФ топик: някой може ли да ми каже как да отключа съзтезанията след Nevada мисля че след това бяха в Чикаго

Еми играеш бе Публикувано изображение Минаваш даден участък отиваш напред.Така ще стигнеш до Невада ;)

минал съм по 3 пъти всички съзтезания изкарал съм тея точките за Dominate и пак съм си на тези съзтезания в невада

браво на вас,аз не мога да я инсталирам.като маунтна mdf-то зареди диска не мога да отворя нито едно приложение изписва ми че джама няма достъп до указаното устрйство или not valid win32 aplication работа с демон тоолса ?!!!!вие как се справихте интересно че след маунтването ми спира и нета?!!!!!без майтап

Върви чудесно навсякъде, не само на тренировка!1024х768 резолюция и само детайлите на колата, дима и демиджа са на High, другите не съм и опитвал да ги качвам! Има леко насичане в началото на състезанието, но после се оправя ...за мен играта си върви чудесно, ако щете ми вярвайте!

Ти ме изуми! Сега и аз ще пробвам с някои номерца. Май ще сваля честотите на процесора.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.