Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Момчета, съгласни ли сте тая последната страница с постове да се затрие, тъй като откровено си е чист спам?!

Оставете ги тия изисквания - практиката най-добре показва. Като си дръпнете демото ще разберете. Относно демото - ако още някой не е разбрал, излиза утре (петък, втори). И е глупаво да чакате до 2-3 часа през нощта - такива работи се правят в работно време - т.е. най-рано сутринта в Канада или някъда в късния следобед тук.

Та съгласни ли сте?

ОК, но все пак хората споделят и няма какво толкова да се сърдим . И ас я чакам синът ми и тои е пощурял за тая игра.

Edited:

Добре, няма да се трият, но искам да ви помоля най-учтиво да понамалите спама... :)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това ли е демото, защото тука пише че е за PlayStation®:

Nov. 1, 2007

Download the PS3 Need for Speed ProStreet demo now!

Go to the PlayStation® STORE to download your free demo of Need for Speed ProStreet.

Test out the BMW M3 E92 and the Nissan GT-R Proto in two events: Speed challenge on the Nevada Highway and a Grip challenge on the A-43 interloop.

Download it Now!

Да наистина какво стана наистина с демото за PC ? Някой има ли някаква информация?

Уж трябвало да излезе днес. А това дето е дал G-o-T-i-N-i-A си е за плейстейшън :huh:

• Автор

Толкова ли не можете да се сетите, че в САЩ или Канада още е рано сутрин? Публикувано изображение

Само да не вземат да се гаврят като миналата година. А днес, а утре, а след 1 седмица...Надявам се днес да можем да го разцъкаме. Като гледам доста големи са очакванията към играта, включително и моите :speak:

На мен пък ми се струва че каквато и да е играта ще почнат едни обиди тия от ЕА пак се изложиха и т.н. Имам чувството че повечето геймъри искат перфектна игра която да върви на всякъкви кошници.

Аз чувствам че ще се разочаровате каго от карбона.Но на мен той много ми харесва.

Абе аз истеглих едно демо но не6то немога да го инсталирам

Дай сайта от който си го изтеглил

Бързо пускаш антивирусната и триеш демото- фалшиво е. Мярка се из нета вече 3 дена и е бъкано с вируси демо на карбона(спомних че четох че това е отмъщение към една от групите кракери). Също четох че демото ще дойде около 10 часа днес в Европа и Австралия. ;)

Редактирано от nitr0o (преглед на промените)

Хора , не теглете поредните простотий от тракери в който няма коментари и най-важното погледнете колко човека сийдват ! Неможе при такава очакана игра да е 1 или 2 ! Изчакайте ЕА да обявят официално че е излязло демото и тогова пробвайте / ..... и пак не е гаранция / . Успехи !

антивиросната ми засече нещо.като се помачих да го инсталирам

Незнам аз мисля да изчакам играта да излезе без да тегля демото, може би ще е по интересно и все пак може да го дръпна да погледна ;) ако някои знае за него нека намери skype: miho90 :P мерси предваритрлно :)

Аз намерих нещо гадно ..: "PC versie is uitgesteld tot 9 november. = Версията е била отложена до 9-и ноември" ;) Не може да бъде аз не я вярвам!

Аз намерих нещо гадно ..:

"PC versie is uitgesteld tot 9 november. = Версията е била отложена до 9-и ноември" ;) Не може да бъде аз не я вярвам!

Аз пък доколкото разбрах, 9-ти е датата на демото за Европа, а иначе си остава 2-ри, така че споко... пък и на официалния сайт все още, за дата на излизане е посочена 2-ри ноември! :)

Демото е налице: http://www.nfs-planet.de/nfsps_demo.php?lang=eng . Още не е възможно за сваляне, но до 1 час ще форсираме БМВ-то.

Вярно ли е че ще е първата игра от поредицата с легални състезания и няма да има полиция??? И още нещо.. Какви са изискванията на ДЕМОТО? Такива каквито на самата игра ли?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Вярно ли е че ще е първата игра от поредицата с легални състезания и няма да има полиция???

И още нещо.. Какви са изискванията на ДЕМОТО?

Такива каквито на самата игра ли?

Изискванията на демото ще са същите като на цялата игра, да.

Играта ще има 4 режима.

Grip - бившия Curcuit.

Drag - няма нужда от обяснение.

Drift - също.

Speed Chalenge - това е нещо, като Speed Trap във MostWanted и Carbon. Разликата е, че тук пистите са почти изцяло прави и със много дълги завои.

Няма да има полиция, нито град.

Редактирано от DJ Flash (преглед на промените)

След като няма да има град и полиция направо я зарежете...!

По-добре си теглете някоя състезателна игра..

На мен така ли иначе няма да ми тръгне, но ако тръгваше изобщо нямаше да я тегля.

----------------------------------------

Горе-долу каква ще е Максималната скорост в играта?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

След като няма да има град и полиция направо я зарежете...!

По-добре си теглете някоя състезателна игра..

На мен така ли иначе няма да ми тръгне, но ако тръгваше изобщо нямаше да я тегля.

----------------------------------------

Горе-долу каква ще е Максималната скорост в играта?

Във смисъл - максимална скорост на автомобилите ли? Няма да има само едно ПС, та да задаваш такъв въпрос. За БМВ знам, че е около 198-200Mph.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.