Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Със 7900 подкарвам U2 на max Публикувано изображение:P върви идеал!

Pentium D CPU 3.00GHz 2048 RAM GF 7900GT!Dirt ми върви гладко без да сече на medium 800x600!Не мога да ти кажа къде е тайната,ползвам версията на RELOADED,но според мен това няма голямо значение!Тревожи ме това че имам прекалено малко процесор за PS,а на мен така ми се искаше да я играя поне на High не на Max :doh:Публикувано изображение но DiRT си заслужава изискванията,много е добра,надявам се и PS да не ме разочарова и не само мене!

Именно :) Още като я инсталирах,пробвах на 1024х768 на High и тръгна,но държа 3-4 часа и започна да ми сече!Излязох и кво да видя CPU Usage 95%!Изключих компа за малко и после пак...реших да си съжаля компа и играя идеално бих казъл на medium! :P

ами аз играя на 1280 нь 1024 нь 75Hz иначе на по малка резолюция не ми сече изобщо.Знам къде е проблема вав видео картата е.За това я продавам.Ще взимам GF8800 Публикувано изображение

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вече официално е потвърдено , че демото на NFS : Pro Street ще излезе на 2-Ноември 2007-година!

According to the newsticker on the official website of Need for Speed ProStreet the PC demo should be released on Friday, November 2nd 2007.

The Xbox 360 demo is already available at the Xbox Live Marketplace.

As soon as the PC demo is released, you'll get to know here.

Official Need for Speed website

Източник

Нямам търпение да излезе демото..Още 2-дена !

Демо на NFS:PS

PC демото на така очаквания рейсър е почти в ръцете ни!

от BURNEE, GamerzHut

публикувана на: 31.10.2007; 18:14

Както вече предполагам знаете, NFS:PS се е насочил към нови висоти. Стига с тези аркадни нощни изпълнения, вече е време за полу-симулациите, като този път няма да наслагвате всякакви метални части върху своята кола без да пречите на нейната скорост.

Управлението ще е вдигнато на такова ниво, че просто воланът ще ви е приятел, няма да е както беше в мижавото изпълнение с Carbon, където най-добро се постигаше с геймпад. Така, великата игра ще ни благослови и с невероятни коли, естествено придружени от следвaщото ниво саундтрак, предназначен за дневните тежки състезания в пустинята или в напълно затворените професионални писти. Също така и край на лесният дрифт, вече ще трябва да използвате съединителя, газта или ръчната спирачка! Този реализъм ще ви зарадва както на следващото поколение конзоли, така и на старата PS2.

PC демото се очаква на 2 ноември и ще бъде качено възможно най-бързо в нашата секция "За Сваляне". В него ще има 2 писти, едната от които ще е новият Speed Challenge.

Минималните изисквания за играта са:

CPU: 2.8 GHz или повече (за Windows Vista поне 3.0 GHz)

RAM: 512 MB RAM или повече (за Windows Vista поне 1 GB RAM)

HDD: 8.1 GB свободно дисково пространство(това е за цялата игра)

Graphics: 128 MB или повече (Pixel Shader 2.0, AGP и PCIe)

Input: Клавиатура и мишка

Optional: Волан или геймпад

Източник

Мале , Мале нямам търпениее..Тия 2-дена няма да се спии :)!

Най-накрая някакви новини. :P Благодарности за инфото пич Публикувано изображение Остават 2 дни до истината (май наистина няма да се спи) Публикувано изображение

Оле още 1-ден до демото на Играта..Тая вечер пак няма да се спи ;)..Оле маико ужас само за тая игра мисля Публикувано изображение.

Най-накрая някакви новини. ;) Благодарности за инфото пич Публикувано изображение Остават 2 дни до истината (май наистина няма да се спи) Публикувано изображение

Искаш да кажеш че Утре Петак 2 Ноември излиза NFS Pro Stret DeMo For PC

Е че ще рева - ще рева, имам Семпрон 430 - Клокнат леко с 10% - до 2GHz, с 2GB DDR2 RAM на по 667 съм и видеото, що горе е ОК - GeForce7200GS 256MB/64bit Albatron.

Чудя се сега дали ще мога да я играя тази игра или процесора ще ме дъни. Публикувано изображение

Е че ще рева - ще рева, имам Семпрон 430 - Клокнат леко с 10% - до 2GHz, с 2GB DDR2 RAM на по 667 съм и видеото, що горе е ОК - GeForce7200GS 256MB/64bit Albatron.

Чудя се сега дали ще мога да я играя тази игра или процесора ще ме дъни. Публикувано изображение

Ами утре ще разбереш.Според мен ще можеш.Убедил съм се,че за процесора не е толкова важно да е точно като в изискванията.При условие,че NFS Most Wanted ми вървеше на 600 MHz и 256 MB RAM,не бих се притеснявал много,въпреки че от тогава мина доста време и играта се промени доста откъм изисквания.

Както вече предполагам знаете, NFS:PS се е насочил към нови висоти. Стига с тези аркадни нощни изпълнения, вече е време за полу-симулациите, като този път няма да наслагвате всякакви метални части върху своята кола без да пречите на нейната скорост.

Управлението ще е вдигнато на такова ниво, че просто воланът ще ви е приятел, няма да е както беше в мижавото изпълнение с Carbon, където най-добро се постигаше с геймпад. Така, великата игра ще ни благослови и с невероятни коли, естествено придружени от следвaщото ниво саундтрак, предназначен за дневните тежки състезания в пустинята или в напълно затворените професионални писти. Също така и край на лесният дрифт, вече ще трябва да използвате съединителя, газта или ръчната спирачка! Този реализъм ще ви зарадва както на следващото поколение конзоли, така и на старата PS2.

.............................

Източник

Не ми отваря линка към източника, но те тия откъде знаят какво ще е управлениета, че дрифтът няма да е така лесен и с волан ще се играе добре - ако това са перефразирани изказвания от EA - нищо не означава. Те и за карбона приказваха колко "реален" ще е дрифта. Имаше и 10 мин. клипче, където едно циганче нашироко обясняваше за революционния дрифт, а то се оказа пълен шит (дрифта).

Дано да е истина написаното!

Не ми отваря линка към източника, но те тия откъде знаят какво ще е управлениета, че дрифтът няма да е така лесен и с волан ще се играе добре - ако това са перефразирани изказвания от EA - нищо не означава. Те и за карбона приказваха колко "реален" ще е дрифта. Имаше и 10 мин. клипче, където едно циганче нашироко обясняваше за революционния дрифт, а то се оказа пълен шит (дрифта).

Виж тук: http://www.nfsplanet.com/en/nfsps/hands_on

Накратко е обяснено за тунинга ,за управлението,графиката и видовете състезания.Този линк е по-надежден според мен от предишния.

Абе хора. Ако искате да овърклокнете процесора без да купувате нов- Влизате в биоса и търсите нещо за хардуер. Не знам точния път. За да го овърклокнете трябва да увеличите или процесорния множител или честотата.

Пример-Честота:200х13-1.6 процесор. може да си сложите множителя на 20 и става 20х200- Гигахерца. Ала процесора ще заприлича на слънцето, сиреч ще се вдигнат доста температурите. Но идва зима Публикувано изображение. Ако някой се сеща пътя да пише.

• Автор

Абе хора. Ако искате да овърклокнете процесора без да купувате нов- Влизате в биоса и търсите нещо за хардуер. Не знам точния път. За да го овърклокнете трябва да увеличите или процесорния множител или честотата.

Пример-Честота:200х13-1.6 процесор. може да си сложите множителя на 20 и става 20х200- Гигахерца. Ала процесора ще заприлича на слънцето, сиреч ще се вдигнат доста температурите. Но идва зима Публикувано изображение. Ако някой се сеща пътя да пише.

Не мислия,че тук му е мястото да се обсъждат подобни теми... :)

На мойта щайга NFS Carbon На Макс ми вървеше мн. гладко . Да се надяваме ,че и с про стрийт ще е така :)

На мойта щайга NFS Carbon На Макс ми вървеше мн. гладко .

Да се надяваме ,че и с про стрийт ще е така :)

Твойта колко е?

Мойта е:

1.7GHz

256RAM

Няма да играя Pro Street

Most Wanted горе-долу върви добре..

Ще си остана с нея

Стига сте си обсъждали "щайгите" :shake_puter: Туй да не ви е хардуерна тема...Ае стига спам.Като излезе ще видим дали ще ви тръгне.... :speak:

Мда ще изтраем до 1 или 2 вечерта и може да теглим демото :shake_puter:

Не мислия,че тук му е мястото да се обсъждат подобни теми... ;)

Извинете. Междудругото, някой знае ли какво ще съдържа демото-една две писти, колко коли?

Извинете. Междудругото, някой знае ли какво ще съдържа демото-една две писти, колко коли?

Ще ти отговоря след 7-8 часа ;)

Абе според мене тегленето ше се проточи защото както обикновенно ще има 1 сийдър и 13543654654123 лийчъра та най-вероятно ще се играе утре. И все пак дано да греша :angry:

Абе според мене тегленето ше се проточи защото както обикновенно ще има 1 сийдър и 13543654654123 лийчъра та най-вероятно ще се играе утре.

И все пак дано да греша ;)

Ако теглиш директно от сайта няма да имаш този проблем ;) ,но пак ще е бавничко :angry: .

аз не се притеснявам за дрифта и изобщо за карането заштото сам с Logitech G25

post-121528-1193952357.jpg

аз не се притеснявам за дрифта и изобщо за карането заштото сам с Logitech G25

Ееееееееее не това не беше честно искам и аэ таковаааааааааааааа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ееееееееее не това не беше честно искам и аэ таковаааааааааааааа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

няма смисал братле много е скъпо не си заслужава :)

Момчета, съгласни ли сте тая последната страница с постове да се затрие, тъй като откровено си е чист спам?! Оставете ги тия изисквания - практиката най-добре показва. Като си дръпнете демото ще разберете. Относно демото - ако още някой не е разбрал, излиза утре (петък, втори). И е глупаво да чакате до 2-3 часа през нощта - такива работи се правят в работно време - т.е. най-рано сутринта в Канада или някъда в късния следобед тук. Та съгласни ли сте?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.