Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Драг-а трябва да си е като драг... 400 метра, прав участък и т'ва е :)

• Отговори 860
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пълен карлист още няма,но засега мога да ти кажа тези:

Acura RSX (2006)

Audi S4 (2006)

BMW M3 (2008)

Lexus IS350 (2006)

Lotus Elise (2006)

Mazda RX-7 (1995)

Mitsubishi Eclipse (1999)

Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR-edition (2006)

Nissan 240 SX (S13) (1989)

Nissan GT-R PROTO

Nissan Skyline R34 (1999)

Plymouth® Hemi® Cuda (1970)

Porsche 911 (997 Gen) Turbo (2006)

Toyota Corolla GTS AE86 (1986)

Volkswagen Golf GTI (2006) Публикувано изображение

Яко M3 и Ауди s4 ;)

Ами Алфа Ромео Публикувано изображение

Алфата я няма защото това не е пълния карлист иначе може и да не добавят тази марка което ще еагуба защото тя има доста добри автомобили иначе за драга съм съгласен с Красимир!

искам да питам intel pentium 4 2.4 Ghz ще върши ли работа за тая игра

искам да питам intel pentium 4 2.4 Ghz ще върши ли работа за тая игра

Все още няма официални изисквания.Това означава, че никой не знае дали ще тръгне на такъв компютър

Играта излязла за ПС3 верно ли?

Играта излязла за ПС3 верно ли?

Не ми се вярва! Къде прочете това?

Официалното представяне е в края на октомври. Ако се е появило нещо, няма да е играта.

А за изискванията. Пентиумчето ми се струва слабовато, както и моето Селеронче на 3.2 GHz ;) patatnik, как се представя процесорчето ти на NFSC? Ако засича при гонките с много автомобили, значи твоята работа няма да я бъде, защото изискванията ще са поне една идея нагоре. Мамито им и процесори. Така ни изиграха финансовите акули, че сега се чудя и аз какво да правя! Как е възможно технологиите да се сменят всяка година и 2 годишното ми дъно вече да не е годно за ъпгрейд? То май от цялата работа излезе, че най-важен е процесора за игри, а не видеокартата. Игрите стават все по-реалистични и изчисленията му е майката, а не боичките по монитора :) .

Мани Мани .. Не си представям какво ще става по-натам . Поне съм сигурен за ProStreet , че ще ми тръгне и няма да имам проблеми :huh: А някакви информации за демото кога ще излиза ?

Това са датите на излизане на играта засега:

PC EU: 2007-11-01

US: 2007-10-31

AU: Nov 2007

Playstation® 3 EU: 2007-11-01

Xbox 360™ EU: 2007-11-01

Playstation® 2 EU: 2007-11-01

PSP™ EU: Nov 2007

Nintendo DS EU: 2007-11-01

Nintendo Wii™ EU: 2007-11-01

USA: 2007-10-31

Mobile EU: TBA

US: TBA

За демото си мисля,че няма да излезе по-рано от средата на октомври ако не и по-късно,така че има да поизчакаме още малко.

Колкото до системните изисквания, намерих тези в nfsplanet.com :

CPU: 1.8 GHz or higher

RAM: 512 MB RAM or higher

HDD: ~2 GB free disk space or more

Graphics: 256 MB or higher, DirectX 9.0c (все пак нищо не е официално) Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Искам да попитам нали някои знае нали ще може да се кара в града? Щото на едно място прочетох че само састезания без да си караш из града?

Редактирано от Aragorn(Elesar)
Може да пробваш и с "ч", "ш" и "щ" (преглед на промените)

Искам да попитам нали някои знае нали ще може да се кара в града? Щото на едно място прочетох че само састезания без да си караш из града?

Не няма такива и от една страна това е готино(винаги сам предпочитал състезанията в про-винцията) Публикувано изображение

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Ето ви малко информация относно играта

Само месец преди официалната премиера на единадесетата част на Need For Speed, от Electronic Arts ни стоварват цял куп информация.

Need For Speed е може би единствената поредица на Electronic Arts, която все още означава нещо и върху която си личи, че се работи все по-усилено с всяка изминала година. Новата част на може би най-популярната серия състезателни рейсинг игри с име Need For Speed: Pro Street по всичко личи, че ще ни предложи още много часове на адреналинови гонки. Нека видим, какво ни готвят от EA:

- За разлика от предните няколко части, в Pro Street няма да караме из град, а единствено из затворени писти.

- По пистите няма да има трафик (или ще е с минорно присъствие), за да може изцяло да се потопим в състезанието.

- За пръв път в поредицата ще присъства поражение по колите - ще могат изцяло да бъдат разрушавани, така че това може да доведе до преждевременно завършване на гонката.

- Няма да има ченгета! Това, което ще ви пречи да завършите са пораженията по колите.

- Пистите са реализирани на реално съществуващи места.

- Всяко състезание ще се провежда от различни организации, така че правилата за завършване на състезанието ще се менят често.

- Ще има четири режима на игра: GRIP, Drift, Drag и Speed Challenge.

- При шофиране, чрез опция ще можем да включваме асистент, който да ни помага за правилното взимане на завоите.

- Всички коли отново ще са лицензирани, като особеното в новия NFS е, че ще присъстват автомобили от всички предишни части на поредицата.

- Автомобилите ще са на 26 различни марки.

- Тунингът отново ще е основна част от играта, като новото тук е, че всяка промяна ще се отразява върху общата производителност на колата (скорост, спиране, завиване).

- Ще можем да тестваме механичните си зверове във въздушен тунел, където най-добре ще се вижда как се отразяват промените по колата върху общите й показатели.

- Саундтракът ще се състои от 35 парчета, като поне 4 от тях ще са на Junkie XL. Отделно от тези 35, ще има и друга лицензирана музика (по всяка вероятност стил класическа-филмова).

- Официалната премиерна дата е 31 октомври.

Източник: www.Laf4e.org

Много съм доволен от новината за саундтракът и това, че тунинговането е от значение за динамичните показатели на автомобилите :)

Редактирано от Foka (преглед на промените)

- За разлика от предните няколко части, в Pro Street няма да караме из град, а единствено из затворени писти.

Не съм във възторг от тази новина ;) ...до някаква степен това беше интересно,нямаше смисъл да го махат,дано този път възможностите за тунинг да са по-добри (autosculpt,vinyls и т.н.)!Разбирам,че от EA са направили обстановката по-реалистична,но градът също си е реалистичен,както и полицията!Поне за мен,те малко ми дигаха настроението и атмосферата на играта беше по-интересна!Ще видим какво ще представлява... Публикувано изображение

Не съм във възторг от тази новина ;) ...до някаква степен това беше интересно,нямаше смисъл да го махат,дано този път възможностите за тунинг да са по-добри (autosculpt,vinyls и т.н.)!Разбирам,че от EA са направили обстановката по-реалистична,но градът също си е реалистичен,както и полицията!Поне за мен,те малко ми дигаха настроението и атмосферата на играта беше по-интересна!Ще видим какво ще представлява... Публикувано изображение

Съгласен съм с теб. Жалко, че няма да има свободно каране и полиция. Интересно ми е онлайн дали ще има ченгета, както при NFSC.Беше доста интересно да се правиш на ченге и да гониш другите. За трафика не съжалявам много, защото сега само ме дразни. Дано тунинга да е реалистичен и смяната на спойлер или джанта, да означава нещо. Хубаво, че ще има аеродинамичен тунел! В NFSMW бегло бяха засегнали аеродинамиката, но неясно защо в карбона спойлерът нямаше никакво значение, както и всички други настройки, различни от Perfomance. Жалко, че и каньон няма да има, защото много ми допадна, а и онлайн беше супер, да премериш сили с някой!

Да видим какво ще излезе от цялата работа.

Намерих един торент със цялата игра обаче не знам дали е фейк.

http://fenopy.com/torrent/NFS_ProStreet/ODY4MTY2/index.html

Също така са написани и изискванията.

Ако сте забелязали в новите видеота пише, че играта излиза на 14ти ноември.

Това е от мен ;)

Айде, почна се пак с фейковете ;) Твърде раничко ми се струва.

Това са датите на излизане на играта засега:

PC EU: 2007-11-01

Playstation® 3 EU: 2007-11-01

Xbox 360™ EU: 2007-11-01

Playstation® 2 EU: 2007-11-01

PSP™ EU: Nov 2007

Nintendo DS EU: 2007-11-01

Nintendo Wii™ EU: 2007-11-01

USA: 2007-10-31

Mobile EU: TBA

US: TBA

За демото си мисля,че няма да излезе по-рано от средата на октомври ако не и по-късно,така че има да поизчакаме още малко.

Колкото до системните изисквания, намерих тези в nfsplanet.com :

CPU: 1.8 GHz or higher

RAM: 512 MB RAM or higher

HDD: ~2 GB free disk space or more

Graphics: 256 MB or higher, DirectX 9.0c (все пак нищо не е официално) Публикувано изображение

Е, аз няма да я играя, защото съм:

CPU: 1.7GHz

RAM: 512 RAM

-------------------------------------------------------------------------------------------

Някъде бях чел че нямало да има никаква полиция в играта...!!

Вярно ли е т'ва нещо?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Е, аз няма да я играя, защото съм:

CPU: 1.7GHz

RAM: 512 RAM

Ще ти тръгне. Няма как за 100Mhz да не ти тръгне.

Ами малко ме успокои но... дано да тръгне

Еее значи и на мен ще тръгне

512 рам

2.7 GHz

Еее значи и на мен ще тръгне

512 рам

2.7 GHz

Виж nfsplanet.com също така не изключвай и видеото...ако имаш 256 или повече ще ти тръгне но за максимални настройки ме съмнява :ph34r:

Виж nfsplanet.com също така не изключвай и видеото...ако имаш 256 или повече ще ти тръгне но за максимални настройки ме съмнява ;)

6600 256
:ph34r:

Редактирано от dragozow
2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение. (преглед на промените)

Гадно е , защото я отложиха за 14-Ноември Публикувано изображение..Демо сигурно ще има към края на Октомври 29-30-31-Октомври..

Изисквания ето (незнам дали са официални):

Системни изисквания:

Процесор 2.4GHz

Видео 6800GT 256 MB

RAM 1.0GB

DVD-ROM

Източник

Ново инфо относно играта :

Впусни се в най-шеметния уличен шампионат на планетата с Need for Speed ProStreet. След като покори квартали и градове, е време да завладееш целия свят, доминирайки състезатели и отбори от всяка точка на земното кълбо. Създай и развивай ултимативната състезателна машина, участвай в състезания от всички дисциплини и с различни наградни фондове, заяждай се с конкуренцията и гради репутация на пилот, с който всички трябва да се съобразяват. Превърни се в краля на улиците, спечелвайки легендарни турнири като Shuto Expressway в Токио, Autobahn и гонките в Невада. Бъди корав, ако искаш да успееш, защото ProStreet е абсолютният тест и символ на грубата сила, интуитивната агресия и напрегнатите съревнования, залегнали дълбоко в културата на уличните състезания.

* Изпепеляващи гонки с мощни, бързи и лъскави автомобили от всеки клас.

* Непрестанен екшън и реалистично поведение на колите при сблъсък.

* Коварен изкуствен интелект, възползващ се от всяка ситуация.

* Разнообразни състезания от всички дисциплини – стандартни гонки, дрифт, драг и всичко останало, плюс напълно новия режим Speed Challenge, тестващ умението на всеки пилот да развива максимална скорост, удържайки трудната за управление кола.

* Агресивни улични гонки, в които всяка малка грешка се горчиво.

* Неограничени възможности за тунинг както отвътре, така и отвън.

* Динамичен мултиплейър, предлагащ тонове опции, включително турнири!

Редактирано от Hate Me (преглед на промените)

...заяждай се с конкуренцията и гради репутация на пилот, с който всички трябва да се съобразяват. Превърни се в краля на улиците, спечелвайки легендарни турнири като...

Ей това е играта за мен! надявам се после да пренеса реалистичния екшън по българските шосета :help:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.