Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Изискванията са малко високи от страна на процесора но все пак мисля че ще тръгне на моя комп

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Охоооооооо, те минималните са 2-пъти повече от тези на моя компю'тър!!!

Трябва да ги намалят. Иначе трябва да сложа двуядрен процесор и 2хРАМ и нова видео карта. Много Публикувано изображение.

Трябва да ги намалят. Иначе трябва да сложа двуядрен процесор и 2хРАМ и нова видео карта. Много Публикувано изображение.

И ти ли няма да можеш да я играеш??

Аз си мислех че максималните ще са горе-долу толкова, я те.... Ужас! Публикувано изображение:scared::angry22::)

Аз същото трябва да слагам!!!

Твоя компютър как е?

Моя е:

1.7GHz, 256RAM

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Охоооооооо, те минималните са 2-пъти повече от тези на моя компю'тър!!!

Искаш да кажеш : " Охоооооооо, те минималните са 2-пъти повече от тези на моята щай'га!!!" :)

Искаш да кажеш : " Охоооооооо, те минималните са 2-пъти повече от тези на моята щай'га!!!" :)

Ами да!!

ТО сигурно моя е най-скапания, но все пак изискванията са прекалено големи... Публикувано изображение

За нов engine, мисля че изискванията са добре и имайки предвид времето в което живеем мисля че това е normal,няма ги вече онези 2002,2003 където игрите искаха Pentium III 800,RAM 256 и видео GF4 64 Публикувано изображение ...Нови игри,копуваш нов hardware,това е мафията на фирмите и големите корпорации.Целта им е една:"Да плащаме за нов hardware,за да ползваме нов software". Публикувано изображение

тази игра може ли да се играе с кодове :)

Кой за к'во си мисли Публикувано изображение

тази игра може ли да се играе с кодове ;)

А ти как мислиш? По-точно, мислиш ли, че създателите и не са предвидили и това? Все пак е глупаво всяка грешка при тестването да води до рестарт на състезанието :) Тогава как ще пуснат играта за една година? Ами то аз вече година се въртя на 3-4 писти, за които знам, че съм близо до съвършенството. Толкова се учидих днес, че след над 3000 старта на Beachfront (NFSC),поставих отново личен рекорд! Още преди месеци си мислех, че това са върха на възможностите на Корвета, но от тогава подобрих времето си с над секунда. От друга страна, никога не съм играл с чийтове. Това е закон при мен! Може би трябва да пробвам с безкраен NOS и да си сравня постиженията в световен мащаб. Обаче това обезмисля цялото губене на време, което вече е година, специално за Карбона.

А за изискванията. Според очакванията са. Предполагам догодина ще трябва да сменям дъно, процесор и видео+ Рам, но засега съм спокоен.

само дето почнах да тегля . Останах с обеждението че е това . :wors: :wors:

А дали този последния торент е истинската Pro street?На мен малко ме съмнява,но сега тегля този торент с 200КБ/с

А дали този последния торент е истинската Pro street?На мен малко ме съмнява,но сега тегля този торент с 200КБ/с

Според мен,естествено че не е!Още е рано...Сигурно е някаква п........я,кой знае ква рекламка е!Така беше и с FIFA 08!

и аз ей сега ще я дръпна да видя за какво става въпрос ;)

Малко ми намирисва на фейк...Ае кажете все пак дали наистина това е играта като я дръпнете ;)

ужас,аз се отказвам.няма смисъл.а и много се съмнявам,че това е играта.(а и няма смисъл-качвам с 30кб/с и свалям с вече 1кб/с) Публикувано изображение

ужас,аз се отказвам.няма смисъл.а и много се съмнявам,че това е играта.(а и няма смисъл-качвам с 30кб/с и свалям с вече 1кб/с) Публикувано изображение

Споко!Естествено,че няма да е тя!Фейк е и си личи,тя още не е обявена за PC (но съвсем скоро ще е)!Аз и без това ще я чакам на RELOADED!Само на RELOADED съм нямал проблеми с игрите! Публикувано изображение

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Споко!Естествено,че няма да е тя!Фейк е и си личи,тя още не е обявена за PC (но съвсем скоро ще е)!Аз и без това ще я чакам на RELOADED!Само на RELOADED съм нямал проблеми с игрите! Публикувано изображение

А друго потвърждение, че е фейк е фактът, че до едно време дърпат с 1000 и към края зациклят. Така става с фейковете. Ъплоудера сийдва, докато някой не достигне близки до проценти до 100. След това тактично се оттегля. Останалите, които почват да дърпат, и те дърпат докато не стигнат до тези 90 и няколко % и така никой не може да я дръпне. Изчаква да се натрупа навалицата, да му се вдигне коефициента и едва тогава сийдва наново - почват из коментарите да псуват ъпа и да се ядосват, но вече е късно.

Това е много грубо, защото и ас бях почнал да тегля.Но понеже толкова много бързаме за тея игри че взехме да се натпреварваме .Кои ще я намери .Маи ще поисяакаме още ден два до демото .Стига тея от ЕА данесе ****** повече. хахаха ........ ;):lol6:

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Това е много грубо, защото и ас бях почнал да тегля.Но понеже толкова много бързаме за тея игри че взехме да се натпреварваме .Кои ще я намери .Маи ще поисяакаме още ден два до демото .Стига тея от ЕА данесе цензура повече. хахаха ........ ;):P

Няма нищо грубо в това,че си се вързал на един фейк! ;) днес сме 29 октомври,дори още не е дошъл ноември,а някои вече нямат търпение!Търпение му е майката!А и какъв е смисълът,кой ще я открие първи,смисълът е кой ще я играе най-добре,там е смисъла!И един съвет,прочети правилата! :ph34r: Извинявам се ако това звучи :lol6:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

• Автор

На мен ми харесаха пътищата...съвсем по нашенски с тези кръпки, дупки и неравности... Публикувано изображениеПубликувано изображение

На мен ми харесаха пътищата...съвсем по нашенски с тези кръпки, дупки и неравности... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Що бе ? От една страна повече реализъм,от друга страна ще се чувстваме в наши води... Публикувано изображение

П.С. Някой има ли някакви идеи кога ще излиза демото ?

Искам да кажа че този торент който го мислим за играта го има и в mininova.org

Няма го бъркаш изтриха го още преди 2-3 дена м защото е фейк..Демото се надявам да излезне до 5-Ноември , ако не излезе тогава на 10-Ноември тогава ще го имаме..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.