Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Pro Street

Featured Replies

Искам да кажа че този торент който го мислим за играта го има и в mininova.org

да,така е!миналата седмица и от там започнах да го тегля и както се досещате и от там не стана Публикувано изображение

• Отговори 860
  • Прегледи 145,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Виште тожи линк и ако има демо в тези изброените кажете.

цък

Не знам трябва да се свалят едно по едно за да се провери! А и според мен демото ще излезе преди 5 ноември :) А цялата игра ще се появи иэ тракерите накъде към 12 Ноември а към 15 ще се знае как да се подкара :):):)

Преди две седмици това ми беше пратено на e-mailа от nfsplanet.com:

:: NFS PS: Blueprint-Demo has arrived!

As we reported earlier, EA Germany announced a blueprint demo for Need for Speed ProStreet. Today the blueprint demo was published at Cokezero.de - a tool which allows you to tune 4 different cars and save your settings as blueprints. Once the game is released, you'll be able to apply these blueprints on the actual ingame cars!

Currently the demo is only available in German, but we can expect an international version to be launched soon.

Additionally Cokezero released a first cheatcode for NFS ProStreet and a new wallpaper.

Ще с пробвам да изтегля това демо!За да зема демото трябва да се регистрирам ама е на немски...някой да знае немски да ме упъти?!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

• Автор

Преди две седмици това ми беше пратено на e-mailа от nfsplanet.com:

Ще с пробвам да изтегля това демо Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Аз го бах дал това демо, ама никой не гледа... Публикувано изображение

Може да го намериш в сайта на ПС и само си гласиш колата на външен вид... Публикувано изображение

Що бе ? От една страна повече реализъм,от друга страна ще се чувстваме в наши води... Публикувано изображение

П.С. Някой има ли някакви идеи кога ще излиза демото ?

Демото излезе...за Xbox. Аз конзола нямам. Някои да каже впечатления?

Епо моя компютъра е в подписа ми Публикувано изображение. Ала скоро ще му правя ъпгрейд най-вече за GTA4. ;)

Демото излезе...за Xbox. Аз конзола нямам. Някои да каже впечатления?

Епо моя компютъра е в подписа ми Публикувано изображение. Ала скоро ще му правя ъпгрейд най-вече за GTA4. :)

Адаш вземи си дигни RAM-a Публикувано изображение ,защото аз имам по-добър комп от твоя сегашния (не се обиждай ;)) и едвам подкарах Colin McRaE DiRT на medium,а PS като й гледам официалните изисквания ...доста си приличат с DiRT ...Направо незнам на къде отиват технологиите Публикувано изображение ! Игрите на 2008 сигурно ще искат двойно на тези на PS и DiRT Публикувано изображение

То работата не е за смях,работата направо си е за плач ама тва е друга тема Публикувано изображение

Игрите на 2008 сигурно ще искат двойно на тези на PS и DiRT Публикувано изображение

То работата не е за смях,работата направо си е за плач ама тва е друга тема Публикувано изображение

Така си е.Ще почнем да виждаме във всяка игра-препоръчителни-Core 2,а защо не и Quad-Core ;) Технологиите се развиват.Игрите също.Обаче излиза твърде скъпо да вървим в крачка с тях Публикувано изображение

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

Адаш вземи си дигни RAM-a Публикувано изображение ,защото аз имам по-добър комп от твоя сегашния (не се обиждай :P) и едвам подкарах Colin McRaE DiRT на medium,а PS като й гледам официалните изисквания ...доста си приличат с DiRT ...Направо незнам на къде отиват технологиите Публикувано изображение ! Игрите на 2008 сигурно ще искат двойно на тези на PS и DiRT Публикувано изображение

Братле ако наистина ти е такъв компа :) Не вярвам да играеш DIRT на MEDIUM.Заштото моя комп е:AMD DUAL CORE 4200+ / 3GB RAM DDR2 800Mhz / GF7900GS 256MB,256bit GDDR3 / и ми сече.Кажи ми таината как да не ми сече :)

Предполагам,че я играе на 800*600 на Medium.Иначе просто не гоо виждам на по-висока резолюция.

Ама защо подценявате Семпрончето, което е много по-добро от моето Селеронче, с което играя и най-модерните игри и защо нямате вяра на Радеончето 9550? Имах за месец такава карта и мога да кажа, че беше съвсем малко по-слаба от GF6600, която бях дал на ремонт. Все още тая карта се вписва в минималните изисквания на много игри. Днес пробвах да подкарам NFSU2 с моята 7600 GT и о ужас! Насичаше ми ужасно на максимални детайли. като казвам ужасно, имам предвид 5-6 кадъра в секунда! Намалих наполовина детайлите, пак насича! Накрая се принудих да орежа почти всичко, за да мога да направя една нормална обиколка с ужасната графика! Аз се чудя, какви ла**а ни пробутаха ЕА тогава с тоя NFSU2!!!!! Даже и с видео, което е по-добро от тогавашните най-добри видеокарти, играта не може да тръгне! Бях чул тогава от един хакер, че целият енджин е бил сбъркан на тая игра. Дано не се повтарят подобни издънки на ЕА. Е, все пак не си направих труда да спра браузера, DC++ и още доста неща, ама все пак...

Вижте какво видях преди малко линк :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Системни изисквания: :

OS - Windows XP/Vista (FAT16 and FAT32 File Systems are not supported by Digital Delivery)

Processor – 2.8GHz or faster (Windows Vista requires 3.0 GHz)

Memory – 512 MB RAM (Windows Vista requires 1 GB RAM)

Hard Drive – 8.1 GB (16 GB required for Digital Delivery)

DVD Drive - 8 SPEED (not required for Digital Delivery)

Video Card – 128 MB with Pixel Shadar 2.0 (AGP and PCIe only)*

Sound Card - DirectX 9.0c compatible

DirectX - Version 9.0c

Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-8 Players

Input - Keyboard, Mouse

Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

*Supported chipsets: NVIDIA GeForce FX 5950 greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 9500 or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

А какво ще рече това : Pre-order today and receive the Subaru Impreza WRX STi ???

наред ли си да са такива големи изисквания

Ако не вярваш влез в сайта!

Публикувано изображение

Ако не вярваш влез в сайта!

Публикувано изображение

Това е старо пич..Още миналата страница писах за тези изисквания..Нещо много се бавиш ! Демо според мене ще има или на 2-Ноември (Петък) или на 5-Ноември..Ако не излезе нито на 5-ноември нито на 2-ри начи ще излезе 100% на 10-11 Ноември.

Ама защо подценявате Семпрончето, което е много по-добро от моето Селеронче, с което играя и най-модерните игри и защо нямате вяра на Радеончето 9550? Имах за месец такава карта и мога да кажа, че беше съвсем малко по-слаба от GF6600, която бях дал на ремонт. Все още тая карта се вписва в минималните изисквания на много игри. Днес пробвах да подкарам NFSU2 с моята 7600 GT и о ужас! Насичаше ми ужасно на максимални детайли. като казвам ужасно, имам предвид 5-6 кадъра в секунда! Намалих наполовина детайлите, пак насича! Накрая се принудих да орежа почти всичко, за да мога да направя една нормална обиколка с ужасната графика! Аз се чудя, какви ла**а ни пробутаха ЕА тогава с тоя NFSU2!!!!! Даже и с видео, което е по-добро от тогавашните най-добри видеокарти, играта не може да тръгне! Бях чул тогава от един хакер, че целият енджин е бил сбъркан на тая игра. Дано не се повтарят подобни издънки на ЕА. Е, все пак не си направих труда да спра браузера, DC++ и още доста неща, ама все пак...

Виж сега, то от такива хакери - пази Боже! Публикувано изображение

Именно защото, когато са правили играта, картата ти не е съществувала - прекалено е нова - стават такива проблеми и е нормално. Пробвай се със същата 7600GT да подкарваш игри от преди 2000г. и ще се убедиш, че това не се отнася само за U2.

Я най-напред виж с кои версии на драйверите си, и ако не си ъпдейтвал прилично нови - ъпдейтни ги, да я видим тая работа дали пак ще сече. :rolleyes:

Най-накрая вече знаем точна дата на демото на NFS : Pro Street !!Дата е 2-НОЕМВРИ (Петък) 2007-година ! Който не вярва нека види :

Публикувано изображение

Източник : http://www.ea.com/prostreet/home.jsp

:rolleyes:..Вече почват ръчичките да ме сърбят :help:!

Виж сега, то от такива хакери - пази Боже! Публикувано изображение

Именно защото, когато са правили играта, картата ти не е съществувала - прекалено е нова - стават такива проблеми и е нормално. Пробвай се със същата 7600GT да подкарваш игри от преди 2000г. и ще се убедиш, че това не се отнася само за U2.

Я най-напред виж с кои версии на драйверите си, и ако не си ъпдейтвал прилично нови - ъпдейтни ги, да я видим тая работа дали пак ще сече. ;)

Със 7900 подкарвам U2 на max Публикувано изображение:P върви идеал!

Братле ако наистина ти е такъв компа :) Не вярвам да играеш DIRT на MEDIUM.Заштото моя комп е:AMD DUAL CORE 4200+ / 3GB RAM DDR2 800Mhz / GF7900GS 256MB,256bit GDDR3 / и ми сече.Кажи ми таината как да не ми сече :help:

Pentium D CPU 3.00GHz 2048 RAM GF 7900GT!Dirt ми върви гладко без да сече на medium 800x600!Не мога да ти кажа къде е тайната,ползвам версията на RELOADED,но според мен това няма голямо значение!Тревожи ме това че имам прекалено малко процесор за PS,а на мен така ми се искаше да я играя поне на High не на Max :)Публикувано изображение но DiRT си заслужава изискванията,много е добра,надявам се и PS да не ме разочарова и не само мене!

Предполагам,че я играе на 800*600 на Medium.Иначе просто не гоо виждам на по-висока резолюция.

Именно :rolleyes: Още като я инсталирах,пробвах на 1024х768 на High и тръгна,но държа 3-4 часа и започна да ми сече!Излязох и кво да видя CPU Usage 95%!Изключих компа за малко и после пак...реших да си съжаля компа и играя идеално бих казъл на medium! ;)

Ше се мина с тая НФС. Грамадански изисквания. Дано поне да си заслужава, да не е само красива ;)

Вече официално е потвърдено , че демото на NFS : Pro Street ще излезе на 2-Ноември 2007-година!

According to the newsticker on the official website of Need for Speed ProStreet the PC demo should be released on Friday, November 2nd 2007.

The Xbox 360 demo is already available at the Xbox Live Marketplace.

As soon as the PC demo is released, you'll get to know here.

Official Need for Speed website

Източник

Нямам търпение да излезе демото..Още 2-дена !

Демо на NFS:PS

PC демото на така очаквания рейсър е почти в ръцете ни!

от BURNEE, GamerzHut

публикувана на: 31.10.2007; 18:14

Както вече предполагам знаете, NFS:PS се е насочил към нови висоти. Стига с тези аркадни нощни изпълнения, вече е време за полу-симулациите, като този път няма да наслагвате всякакви метални части върху своята кола без да пречите на нейната скорост.

Управлението ще е вдигнато на такова ниво, че просто воланът ще ви е приятел, няма да е както беше в мижавото изпълнение с Carbon, където най-добро се постигаше с геймпад. Така, великата игра ще ни благослови и с невероятни коли, естествено придружени от следвaщото ниво саундтрак, предназначен за дневните тежки състезания в пустинята или в напълно затворените професионални писти. Също така и край на лесният дрифт, вече ще трябва да използвате съединителя, газта или ръчната спирачка! Този реализъм ще ви зарадва както на следващото поколение конзоли, така и на старата PS2.

PC демото се очаква на 2 ноември и ще бъде качено възможно най-бързо в нашата секция "За Сваляне". В него ще има 2 писти, едната от които ще е новият Speed Challenge.

Минималните изисквания за играта са:

CPU: 2.8 GHz или повече (за Windows Vista поне 3.0 GHz)

RAM: 512 MB RAM или повече (за Windows Vista поне 1 GB RAM)

HDD: 8.1 GB свободно дисково пространство(това е за цялата игра)

Graphics: 128 MB или повече (Pixel Shader 2.0, AGP и PCIe)

Input: Клавиатура и мишка

Optional: Волан или геймпад

Източник

Мале , Мале нямам търпениее..Тия 2-дена няма да се спии :wors:!

Минималните изисквания за играта са:

CPU: 2.8 GHz или повече (за Windows Vista поне 3.0 GHz)

RAM: 512 MB RAM или повече (за Windows Vista поне 1 GB RAM)

HDD: 8.1 GB свободно дисково пространство(това е за цялата игра)

Graphics: 128 MB или повече (Pixel Shader 2.0, AGP и PCIe)

Input: Клавиатура и мишка

Optional: Волан или геймпад

изискванията наистина са сериозни.Но все пак сме края на 2007,а не на 2003. Публикувано изображение По мои тълкувания-хубаво е да разполагате с поне 2140 или 3800+ като процесор,поне 1гб рам(като 2 са препоръчителните),видео карта от 7600 нагоре или х1650 нагоре.Това според мен са компонентите,които биха ви осигурили идеална игра на HIGH настойкии и добра резолюция :wors:

• Автор

Офф, айде стига с тия изисквания! Като излезне играта и всички ще почнете да се хвалите, че ви е тръгнала на слабите машини...то ако става на въпрос и аз съм подкарвал тежки игри с 768 рам, Гф 5500 и слабо Семпронче на 1.6гхз...стига ревахте! И какво толкова го гледате тоя процесор? Само създавете излишна паника у хората... :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.