Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бербатов пред трансфер (отново)

Featured Replies

...Лондончани веднага ще използват средствата, които получат за бившия играч на ЦСКА и Байер (Леверкузен), за да закупят руския национал Андрей Аршавин, който е силно желан и от Барселона...

gol.bg

Не мога да разбера защо им е на Тотнъм да вземат Аршавин. Ако наистина има сделка за Бербатов, то губещи от нея са всички - Тотнъм остава без основния си голаджия, което ще е проблем, особено пък ако Роби Кийн поеме към "Анфилд" (аз не вярвам това да стане, пък и не смятам, че Кийн е подходящ за Ливърпул); Юнайтед купува неоправдано скъпа застаряваща първа (?) резерва, което съвсем не е в стила на сър Алекс, пък дори и да свръх ядосан на онова ревливо португалче, дето съвсем не е наясно какво точно иска.

Сигурно има и по-добри варианти - и за Тотнъм, и за Юнайтед.

• Отговори 720
  • Прегледи 72,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не мога да разбера защо им е на Тотнъм да вземат Аршавин. Ако наистина има сделка за Бербатов, то губещи от нея са всички - Тотнъм остава без основния си голаджия, което ще е проблем, особено пък ако Роби Кийн поеме към "Анфилд" (аз не вярвам това да стане, пък и не смятам, че Кийн е подходящ за Ливърпул); Юнайтед купува неоправдано скъпа застаряваща първа (?) резерва, което съвсем не е в стила на сър Алекс, пък дори и да свръх ядосан на онова ревливо португалче, дето съвсем не е наясно какво точно иска.

Аз силно се надявам сделката с Юнайтед да стане факт. Причината е следната - ако Бербатов остане,той вече ще е демотивиран и само може да повлияе негативно на духа на отбора. Не ни трябват футболисти,които не искат да играят в Тотнъм,и вечно ще са намусени и сърдити...В момента се гради силен отбор - направи се добра селекция,която все още не е приключила,и с утвърден стратег като Рамос на треньорския пост съм убеден,че пътят е само нагоре. Не знам обаче как Митко се вписва в тази схема. Да заминава в Юнайтед,като толкова много иска,а с парите от продажбата му(които съвсем няма да са малко) да се закупят още поне двама класни играчи.

Юнайтед купува неоправдано скъпа застаряваща първа (?) резерва, което съвсем не е в стила на сър Алекс, пък дори и да свръх ядосан на онова ревливо португалче, дето съвсем не е наясно какво точно иска.

Напълно си прав ... На Юнайтед им трябват свежи попълнения, а не футболисти по на 27-28 години ... +това "онова ревливо португалче" няма да ходи никъде.

Ревливото португалче отива в Реал ...и се радвам затова .. нека провали добрия отбор , който в момента имат ;)

Божеее божее,доживях да прочета и такава глупост футболист на 27г. да е застаряващ :)Публикувано изображение;)Публикувано изображение .Те такива "спецове" като вас трудно може да намери човек,гледали мач и половина и вече си мислят че света им е в краката и те са най-разбиращите.Изобщо няма да коментирам това какво мислите за Бербатов,то изказването ви за възраста беше предостатъчно да се разберат познанията ви в този спорт,бе това не ви е художествена гимнастика че да пенсионирате някой на 23г.

Ха,че то даже било фенка на манчестър на цели 15г. ;)Публикувано изображение ,айди мойто момиче намери аватарче на което до боксречето да стой един дог с дрешка на Ливърпул.

Божеее божее,доживях да прочета и такава глупост футболист на 27г. да е застаряващ :)Публикувано изображение;)Публикувано изображение .Те такива "спецове" като вас трудно може да намери човек,гледали мач и половина и вече си мислят че света им е в краката и те са най-разбиращите.Изобщо няма да коментирам това какво мислите за Бербатов,то изказването ви за възраста беше предостатъчно да се разберат познанията ви в този спорт,бе това не ви е художествена гимнастика че да пенсионирате някой на 23г.

Ха,че то даже било фенка на манчестър на цели 15г. ;)Публикувано изображение ,айди мойто момиче намери аватарче на което до боксречето да стой един дог с дрешка на Ливърпул.

Има ли значение на колко години съм...? И кво ще ми кажеш, че Бербатов след 2-3 години ще е във същата форма ли? На Манчесър не им е нужен, при положение, че могат да си осигурят много по - качествени и млади играчи, в сравнение с Бербатов.

Ми за едно само си права Бербатов след 2 години няма да е в същата форма,в много по-добра ще е.Ами всъщност има значение на колко години си поне докато нестанеш на 30-тина,затова и аз има да уча още много за футбола,но съм значително с по-големи познания от теб.Като се замисля първите ми спомени от футболни мачове в които все пак съм разбирал какво правят батковците на терена са отпреди ти да се родиш. Само да те светна най-силните години за един нападател са между 28 и 32 годишна възраст,тогава играча е напълно изграден и има достатъчно опит. За защитниците възраста е от 29 до около 34,а вратарите са в най-добрите си години след 31-32-та си годишнина.

Ми за едно само си права Бербатов след 2 години няма да е в същата форма,в много по-добра ще е.Ами всъщност има значение на колко години си поне докато нестанеш на 30-тина,затова и аз има да уча още много за футбола,но съм значително с по-големи познания от теб.Като се замисля първите ми спомени от футболни мачове в които все пак съм разбирал какво правят батковците на терена са отпреди ти да се родиш.

Само да те светна най-силните години за един нападател са между 28 и 32 годишна възраст,тогава играча е напълно изграден и има достатъчно опит.

За защитниците възраста е от 29 до около 34,а вратарите са в най-добрите си години след 31-32-та си годишнина.

Виж сега...не ме познаваш и неможеш да кажеш аз колко разбирам или неразбирам. По футболните терени съм откакто се помня и за годините си съм научила много неща...и се обзалагам, че ако незнаеше че съм момиче, нямаше сега да говориш така :computer2:

По темата - много по добре ще пасне на Юнайтед един Хунтелаар или Серхио Агуеро. Млади са, технични са, имат качества и са идеални за нашия отбор :offtopic_s:

Определено незнаеш какво говориш.Кун стига бе че манчестър вече си имат Тевез имат и Руни защо им е 3-ти еднотипен играч.Сър Алекс много добре знае че му трябва таран.Хунтелар стига бе та това момче не е нищо гледал съм му мачове нито има техниката,нито играта с глава на Бербо да не говорим,че от Ван Бастен не е имало нападател с такава визиа за играта каквато има Митко,единствено Беркамп донякъде наподобяваш играта на Бастен,но нашия е по-класен от Денис.

Ако искаш да ти обясня кой беше Ван Бастен.

ето ти едно достатъчно авторитетно мнение:Йън Райт

Редактирано от hellraider (преглед на промените)

Определено незнаеш какво говориш.Кун стига бе че манчестър вече си имат Тевез имат и Руни защо им е 3-ти еднотипен играч.Сър Алекс много добре знае че му трябва таран.Хунтелар стига бе та това момче не е нищо гледал съм му мачове нито има техниката,нито играта с глава на Бербо да не говорим,че от Ван Бастен не е имало нападател с такава визиа за играта каквато има Митко,единствено Беркамп донякъде наподобяваш играта на Бастен,но нашия е по-класен от Денис.

Ако искаш да ти обясня кой беше Ван Бастен.

ето ти едно достатъчно авторитетно мнение:Йън Райт

Хах....много добре знам кой е Ван Бастен.

Бербатов никога не ми е харесвал като футболист, и никога няма да ми хареса. Но нека да отиде в Манчестър Юнайтед да го видим колко е голям футболист. Ако успее да се наложи - евала, ака не...много пропиляни пари на вятъра за него. :wow:

Евентуалното преминаване на Бербо на Олд Трафърд ще даде отговор на въпроса дали той е наистина голям играч и лидер,или е просто един добър футболист,но нищо повече...До момента и аз все още не съм решил какъв точно е той...

Е, сега ! Може ли такова мнение от привърженик на английския футбол ? Първо, откога Бербатов е основен голмайстор на Тотнъм? В последните 2 сезона във Висшата лига Кийн има едн път повече от него, а във втория са равни ! Второ, Тотнъм ще вземат Аршавин само ако Венагер се откаже от него, което не е много ясно. Трето, Бербатов е на 27 и е пресилено да му лепнеш определение "застаряваща звезда". Не забравяй също, че Кантона отиде при тях на 26, а Нистелрой на 25 години, което не е много далеч.

Отделен въпрос е, че Стареца има проблеми със сътава си и затова взема Бербатов. Роналдо (дори и да остане) ще е в игра чак в средата на октомври заради операция. Има голяма вероятност Рио Фърдинад да отнесе 4-5 мача наказание заради инцидентите на Стамфорд Бридж. Един вид, това са двама от най-големи играчи, а на Стареца не му се рискува с нападатели (Вия, Хунтелаар, Бензема и т.н.), които не се знае как ще се наложат в Англия. Дори на Тиери Анри му бе необходим цял полусезон, за да влезе в час. Е, втория вкара 16 гола, но Арсенал вече нямаха шанс за титлата. Затова Стареца прави добър ход като взема скъп и не толкова млад, но доказал се в Англия футболист като Бербатов. Всъщност нещо подобно (ако не и същото) направи и през 92-ра с Ерик Кантона - двама нападатели му се контузиха и той в последния момент взе французина от Лийдс. Всички знаем какво последва...

единствено Беркамп донякъде наподобяваш играта на Бастен,но нашия е по-класен от Денис.

Бербатов вкара няма и 30 гола и стана по-класен от един от най-добрите играчи в света с над 100 гола и 100 000 асистенции във Висшата лига ?! Извинявай, но не мога да не те попитам - Ти нормален ли си ?!

Ми да нормален съм гледъл съм и двамата изключителни футболисти,но стила на бербатов е по-красив и изпълненията му са някак по-завършени и него казвам защото е българин,напротив аз се възхищавам само на красивата игра и не се интересувам от националност,не съм от тези които викат за отбора с българина.

Ми да нормален съм гледъл съм и двамата изключителни футболисти,но стила на бербатов е по-красив и изпълненията му са някак по-завършени и него казвам защото е българин,напротив аз се възхищавам само на красивата игра и не се интересувам от националност,не съм от тези които викат за отбора с българина.

абе пич, ето ти изпълнения на Бергкамп. Гледай внимателно и токава ми кажи, че не ти харесват или, че на са от класа. Да не говорим, че повечето са срещу отбори от ранга на Ювентус, Ливърпул, Аржентина и т.н. :

http://www.youtube.com/watch?v=abOvv2feEcs

http://www.youtube.com/watch?v=3EirZwiAne4

Стила на Бербо бил по-красив - глупости. Вземете гледайте материали (препоръчвам Bergkamp's 100 Goals for Arsenal) и ще видите за какво става въпрос. Пишете колкото да ви минава времето...

Бил нормален, бил знаел доста повече за футбола, бил го следял от дълго време? И смееш да твърдиш, че Бербатов е по-добър от Bergkamp? Ако Бербатов МОЖЕШЕ, поне да стъпи на малкият пръст на Bergkamp, не мислиш ли, че поне щеше да има един потвърден трансфер?

Е, сега ! Може ли такова мнение от привърженик на английския футбол ? Първо, откога Бербатов е основен голмайстор на Тотнъм? В последните 2 сезона във Висшата лига Кийн има едн път повече от него, а във втория са равни ! Второ, Тотнъм ще вземат Аршавин само ако Венагер се откаже от него, което не е много ясно. Трето, Бербатов е на 27 и е пресилено да му лепнеш определение "застаряваща звезда". Не забравяй също, че Кантона отиде при тях на 26, а Нистелрой на 25 години, което не е много далеч.

Отделен въпрос е, че Стареца има проблеми със сътава си и затова взема Бербатов. Роналдо (дори и да остане) ще е в игра чак в средата на октомври заради операция. Има голяма вероятност Рио Фърдинад да отнесе 4-5 мача наказание заради инцидентите на Стамфорд Бридж. Един вид, това са двама от най-големи играчи, а на Стареца не му се рискува с нападатели (Вия, Хунтелаар, Бензема и т.н.), които не се знае как ще се наложат в Англия. Дори на Тиери Анри му бе необходим цял полусезон, за да влезе в час. Е, втория вкара 16 гола, но Арсенал вече нямаха шанс за титлата. Затова Стареца прави добър ход като взема скъп и не толкова млад, но доказал се в Англия футболист като Бербатов. Всъщност нещо подобно (ако не и същото) направи и през 92-ра с Ерик Кантона - двама нападатели му се контузиха и той в последния момент взе французина от Лийдс. Всички знаем какво последва...

Бербатов вкара няма и 30 гола и стана по-класен от един от най-добрите играчи в света с над 100 гола и 100 000 асистенции във Висшата лига ?! Извинявай, но не мога да не те попитам - Ти нормален ли си ?!

Бербатов има 46 гола за Тотнъм плюс сигурно и толкова аистенции . Дали Кийн щеше да вкарва толкова, ако Бербатов го нямаше ? Бербатов не само, че е таран, но и може да гради, извежда, пресира, връща се да помага . Бербатов е навсякъде просто и затова е голям играч и толкова скъп . Мисля, че ако отиде в Ман.Ю ще си пасне много с Рууни в атака .

Бербатов има 46 гола за Тотнъм плюс сигурно и толкова аистенции

Имах предвид само във Висшата лига, където са 27. А пък и не мисля, че голчета срещу треторзредни отборчета в турнира за Купата на УЕФА за някакъв признак за класа.

Дали Кийн щеше да вкарва толкова, ако Бербатов го нямаше ?

Не. Точно обратен е въпроса. Дали Бербатов ще се справи без Кийн ? Защото причината за голяма част от головете, които вкара се казва именно Роби Кийн. Представа си нямаш колко гола Бербатов вкара на почти празна врата след пасове (някои, от които без да гледа !) от страна на ирландеца. Кийн също вкара няколко с помощта на Бербатов. Въобще двамата заформиха страхотен тандем.

А когато Кийн не беше на терена, Бербатов беше един от най-слабите футболисти на Тотнъм. Е, има 1-2 изключения, но те само потвърждават това правило.

Бербатов не само, че е таран, но и може да гради, извежда, пресира, връща се да помага . Бербатов е навсякъде просто и затова е голям играч и толкова скъп . Мисля, че ако отиде в Ман.Ю ще си пасне много с Рууни в атака .

Съглсен съм, но всичко зависи от това как се сработи с Руни, Тевез и останалите. С Кийн успя, сега не знам. Отделно Руни и Тевез показаха доста завидно разбирателство в последните мачове от миналия сезон.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Обаче Бербатов има 11 асистенции, докато Роби Кийн само 7 . Друг факт е че и той има повече голове през сезона от Рууни и Тевез .

Да ви кажа ли кое ще е едно от най - силните напдения в Европа ?!

Роналдо - Бербатов - Рууни :huh:

hellraider, очевидно си много запален по художествената гимнастика, щом знаеш кога се отказват състезателките. Лошо няма, разбира се, но все пак тази тема касае минали и евентуално предстоящи трансфери на Бербатов. Ако държиш да пишеш за други спортове, моля - пусни си тема и там се прави на остроумен.

На въпроса:

rvp, как според теб да наричам Бербатов, ако не основен реализатор? Размахват се тука някакви статистики кой колко вкарани гола имал, в резултат на което Кийн имал 1-2 повече. Добре, аз не оспорвам статистиката, но кой води атаката на Тотнъм - Кийн или Бербатов? Кого търсят центриранията и кой как си вкарва головете? Кой къде се движи по игрището? Кой повече гради и кой повече консумира? И пак ще уточня, че не харесвам Кийн и не ми се иска да го видя с червения екип.

За Роналдо не знам, но за мен по-важно е да не го виждам често. Той не може да остане в Юнайтед при този развой и изказванията му (ако са верни, разбира се, но съм склонен този път да повярвам на в медиите), но и не ми се иска да отиде и да срине Реал, симпатизирам на белия клуб. Ако остане на Олд Трафорд е възможно пътят му да се пресече с траекторията на някоя бързо движещата се заблудена маратонка.

За годините на Бербатов: как да го нарека на 27 години, младеж ли, който тепърва се налага в големия футбол? Впрочем, нашенецът поне досега никога не е бил чак такава звезда, че големите отбори да дават мило за драго и да го купят. И как да го съпоставя по възраст с Рууни, Роналдо или Тевез, а те ще са му евентуалните му конкуренти за място... на пейката?

Има, или по-точно вероятно ще възникне и още един проблем при евентуален трансфер на Бербатов в Юнайтед - в Тотнъм, а преди това и в Леверкузен, да не говорим и за нашия национален отбор, на Бербатов не му се е налагало, или поне не често, да играе мачове, в които нерядко един гол решава мача. Нашенецът вкарва голове, но и прави много пропуски, той не е човекът, който от 1/2 положение да вкара гол и ще реши мача с него. А и не вярвам шотландецът да не знае това. Ако изобщо този трансфер стане, в което силно се съмнявам, то в най-добрия случай Бербатов ще има ролята на Луис Саха (или както там се произнася) - ще запълва дупките, ще играе 3/4 от мачовете за двете купи и ... дотам, освен ако не се препълни лазарета в някакъв критичен момент. Питам се дали си струва.

Теорията на hellraider за възрастовото разпределение на играчите е много интересна, но като изключим излишно резкия му тон, бих го посъветвал да погледне малко по-назад в историята и да си спомни комичната защита на Арсенал, во главе с вратаря Сиймън. Той и четворката пред него сумарно в един момент бяха на около 200 години и често бяха в ролята на догонващи. Добре поне, че там играеха класни халфове по това време, та конфузиите бяха сравнително редки.

Споделям виждането на rvp за неизвестността, която обкръжава около новите звезди, чиито трансфери на Острова вероятно предстоят - Вия, Бензема и недоказалият се още Хунтелаар (много голове в Холандия не означават почти нищо в Англия). Не се знае как и дали изобщо ще се нагодят в английското първенство и особеностите му.

А опитите за сравнения между Бербатов, от една страна и Бергкамп, Кантона, Ван Нистелрой или Ван Бастен, от друга, ще оставя без коментар, считам ги за неуместни. Има разлика между лидери и голаджии, нали?

Да не забравя и за Аршавин - нямам нищо против руснака (е, имам малко), но може ли някой да посочи успял в класен отбор руснак? Още повече, че все пак става дума за Тотнъм, там преди години в списъка бе Ребров...

rvp, как според теб да наричам Бербатов, ако не основен реализатор? Размахват се тука някакви статистики кой колко вкарани гола имал, в резултат на което Кийн имал 1-2 повече. Добре, аз не оспорвам статистиката, но кой води атаката на Тотнъм - Кийн или Бербатов? Кого търсят центриранията и кой как си вкарва головете? Кой къде се движи по игрището? Кой повече гради и кой повече консумира? И пак ще уточня, че не харесвам Кийн и не ми се иска да го видя с червения екип.

Атаката на Тотнъм няма определен водч, защото няма изявен такъв. Поне за малко се дистанцирай от определенията на българските медии и най-вече на Крум Савов. И Бербатов, и Кийн вкарват много голове. А "основен реализатор" може да бъде наречен такъв футболист, който вкарва основното (с драстична разлика пред втория) количество голове (не "движи се по терена", не "подава и прави асистенции", не "ходи на главата си", а чисто и просто - В К А Р В А) за отбора си. Такива могат да бъдат Тиери Анри (нерядко е вкарвал над 25 гола на сезон, а втория в отборната класация е имал под 15, т.е. по-малко от половината) Кристияно Роналдо (мисля, че голмайстроския приз през този сезон е достатъчен) Емануел Адебайор (същото като при Анри), Алън Шиърър, прехваления ви Роби Фаулър и т.н. Може ли на този фон Бербатов да бъде наречен основен голмайстор при положение, че вкарва толкова колкото и съотборника му Роби Кийн, а в някои моменти и по-малко ? Не, разбира се !!!

И пак ще уточня, че не харесвам Кийн и не ми се иска да го видя с червения екип.

Ами ето причината да твърдиш, че Бербатов е "основен реализатор" - просто ти не харесваш Роби Кийн !!! Ама защо направо не кажеш това ами прехвърляш половината от заслугите му на Бербатов ?

бих го посъветвал да погледне малко по-назад в историята и да си спомни комичната защита на Арсенал, во главе с вратаря Сиймън. Той и четворката пред него сумарно в един момент бяха на около 200 години и често бяха в ролята на догонващи. Добре поне, че там играеха класни халфове по това време, та конфузиите бяха сравнително редки.

Сега, да определиш защитна четворка, която беше в националния отбор на Англия, чиито капитан беше и капитан на Англия, и която допусна 17 (седемнадесет) гола прз сезон 98-99 (при положение, че шампиона допусна 38, а изпадналия за пореден път извен вскякави класации Ливърпул 49) е най-малкото комично...

Да не забравя и за Аршавин - нямам нищо против руснака (е, имам малко), но може ли някой да посочи успял в класен отбор руснак? Още повече, че все пак става дума за Тотнъм, там преди години в списъка бе Ребров...

Казва се Андрей Канчелскис и е само два пъти шампион на Англия. Смята се, че ако не беше напуснал изненадващо Манчестър Юнайтед през 95-та, нямаше да има Дейвид Бекъм или поне щеше да е озеленител на стадиона Публикувано изображение . А Тотнъм е тотална дупка. Погледни какво стана с Дарън Бент и Джърмейн Дефо.

Не ми се спори за качествата на Бербатов,смятам че Сър Алекс е достатъчен авторитет и щом лично настоява за Митко,значи е видял нещо добро в него и ние тук просто трябва да спрем със споровете. За момчето с забележката за художествената гимнастика,гледам и се интересувам от 95% от спортовете които съществуват и художествената гинастика е един от малкото спортове които не ме вълнуват,но поне от обща култура имам основни познания,жалко ако ти липсват такива все пак е доста уважаван спорт.За възраста на играчите какво да кажа,те затова Арсенал с децката градина имат толкова успехи,а отбори като Милан с пенсионерите са само 7 пъти шампиони на европа,а да твоя както и моя любим отбор има един младеж в защитата,как се казваше един италианец абе един с златната топка,който стана едва 3-я защитник в историята с златна топка,на 33г. бе как се казваше Франческо,не не Филип неее не,да бе сетих са Фабио Канаваро младо моче на 35г.

Редактирано от hellraider (преглед на промените)

Този път ще се съглася с hellraider по отношение на Фергюсън, той е доказал, че знае какво да търси и обикновено го намира. Друг е въпросът защо го прави. А кой колко спортове гледа, не е тема на този дебат. Харесвам и художествената гимнастика, но съм я гледал, а не съм чел да нея. Както и да е, но ти приемаш прекалено буквално всичко казано. Що се отнася до избирането на Канаваро (знаеш добре малкото му име) за № 1 на 35 г, ще те попитам дали споделяш класирането, абстрахирай се от възрастта му и помисли малко в кои години представител на коя страна бива обявяван за "футболист на годината", колкото и различни класации да има. То само с ентусиазъм не става...

rvp, иронията ти към Роби Фаулър е неуместна, сам разбираш това. И държа да уточня, че известната неприязън, която визирам към Роби Кийн, по никакъв начин не е свързана с Бербатов. Не харесвам ирландеца, но не отричам в никакъв случай заслугите му. Нещо повече - за Тотнъм неговия трансфер би бил по-нежелан, отколкото този на Бербатов. Той прави играта на Тотнъм в много по-голяма степен, отколкото нашенеца, който пък има други функции в отбора. Кийн има повече голове, но не мисля, че това го прави основен голаджия - едно е да завършиш атаката по ред причини, друго е да търсиш друг (в повечето случаи Бербатов) да завърши атаката.

Двете шампионски титли на Андрей Канчелскис едва ли са убедителен критерий за класата му, Ники Бът за 10-те си години в Юнайтед определено има повече, ако и да не е руснак. Всъщност, ти сам отговори на характерния за руснаците навън проблем, като спомена внезапното му напускане.

Бербатов сигурен в сбъдването на своята мечта

Публикувано изображение

Звездата на Тотнъм Димитър Бербатов е убеден, че следващия сезон ще играе в Шампионската лига, въпреки нежеланието на Тотнъм да се раздели с него, пише в днешния си брой британския "Дейли Мейл". За момента ръководството на "шпорите" спира трансфера на нападателя в Манчестър Юнайтед като отказва да приеме оферта по-ниска от 30 милиона паунда. Бербатов обаче е споделил пред свои близки, че очаква до края на трансферния прозорец да бъде футболист на "червените дяволи".

Мениджърът на английския шампион сър Алекс Фъргюсън не бърза с неговото привличане, тъй като капитанът на българския национален отбор по футбол е единствената му трансферна цел през това лято и може да си позволи да изчака. Вчера източник от щаба на Юнайтед потвърди, че е малко вероятно 27-годишният играч да пристигне на "Олд Трафорд" преди турнето на отбора в Южна Африка и Нигерия. Преговорите обаче ще продължат и се очаква съвсем скоро двата клуба да постигнат окончателно споразумение.

Източник:sportal.bg

---

Не знам кой мъти водата и кой подкокоросва Бербатов, но се питам дали не му прави мечешка услуга. Шотландецът е свикнал да получава това, което иска на цената, която иска. Не вярвам да клекне пред Тотнъм и да им даде исканата цена. Съмненията относно този трансфер вероятно ще се увеличат след поредното отлагане. Не знам само има ли игра на нерви или се симулира такава. И какъв е шансът Бербатов да не стигне до ШЛ и да не остане в Тотнъм?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.