Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бербатов пред трансфер (отново)

Featured Replies

Това вече задминава Дързост и красота ;)

• Отговори 720
  • Прегледи 72,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ооооо.... представям си сега как Бербо отива в Милан. Какъв отбор ще стане само - Бербо, Роналдиньо, Кака, Индзаги Публикувано изображение

Да но Италия не е за Бербо :laughing5: Много добре се вижда, че мястото му е на острова! И не мисля, че ще напусне Тотнъм...

Редактирано от Raych (преглед на промените)

Ооооо.... представям си сега как Бербо отива в Милан. Какъв отбор ще стане само - Бербо, Роналдиньо, Кака, Индзаги Публикувано изображение

Точно никакъв.

Да но Италия не е за Бербо :offtopic_s:

Много добре се вижда, че мястото му е на острова!

И не мисля, че ще напусне Тотнъм...

Подкрепям!
  • Автор

Бербатов в Челси за 44,4 млн. EUR

Димитър Бербатов вярва, че ще бъде играч на Челси от следващия сезон, съобщи неделният в. "Пийпъл". Той се позовава на близък приятел на играча. Клубът на Роман Абрамович ще плати за него 44,4 милиона евро (35 млн. паунда). Българският нападател ще замени в атаката на лондончани Дидие Дрогба. Африканецът почти сигурно ще се присъедини към новия отбор на бившия си мениджър Моуриньо. Интер и Милан са фаворити за подписа на португалеца. Оферта от 44,4 млн. евро за Бербо ще удовлетвори ръководството на Тотнъм. Тази сума е с 27,9 милиона евро повече от трансфера на Бербатов от Байер Л при Шпорите - 16,5 млн. евро. Подобна сделка е изгодна за всички: за Тотнъм, за играча, който ще играе в Шампионската лига и ще остане в Лондон, и за посредниците. Мениджърът на Шпорите Хуанде Рамос обаче заяви, че не се тревожи от слуховете за трансфер на футболиста. "Този въпрос не ме безпокои. Аз съм наясно кои играчи ще оставя в отбора си за следващия сезон."

Източник: "7 Дни Спорт"

Вижте само източникът - "неделният вестник Пийпъл" Публикувано изображение

И миналото лято през ден имаше "трансфер" на Бербатко,най-вече в посока ОТ ....

Да си стои при Шпорите,идеален отбор е за него.В Ман Ю и без това ще търка резервната скамейка.Пък и повечето фенове са на мнение,че е за предпочитане Барби да стои по-далече от нашия велик отбор!

Glory Glory Man United!!!!

Това вече става за виц - Берба пред трансфер!

И сега всички започваме да се смеем ...

Аз ви казах да я преместите тая тема в Празни приказки преди 1 година, обаче никой не ме послуша Публикувано изображение

...Мениджърът на Шпорите Хуанде Рамос обаче заяви, че не се тревожи от слуховете за трансфер на футболиста. "Този въпрос не ме безпокои. Аз съм наясно кои играчи ще оставя в отбора си за следващия сезон."

Източник: "7 Дни Спорт"

Поредното писание, но ако е вярно, то много загадъчно звучат подчертаните думи на испанеца.

Скоро четох и едно друго изказване на Рамос - нещо от сорта че лятото щял да привлече много добри футболисти,но за да ги купи,щяло да се наложи да продава,и то скъпо...

Ако отиде в Челси, феновете на Тотнъм ще му го върнат тъпкано... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Най-много някоя свинска глава да хвърлят по него или мотопед... Публикувано изображение

Редактирано от electric (преглед на промените)

Ако отиде в Челси, феновете на Тотнъм ще му го върнат тъпкано... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Най-много някоя свинска глава да хвърлят по него или мотопед... Публикувано изображение

E тва са " оръжия " на феновете на ФКБ ! Публикувано изображение

Рамос призна: Бербатов напуска след края на сезона

Публикувано изображение

Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос, е признал пред близки, че Димитър Бербатов няма да остане в лондонския отбор през следващия сезон, съобщават английските медии, цитирани и от БТА.

Според треньора на "шпорите", българският голмайстор на лондончани ще бъде купен от Реал (Мадрид) или Барселона, въпреки че бе трансферна цел на Манчестър Юнайтед и Челси.

Димитър Бербатов има договор с "шпорите" за още 2 години, но Хуанде Рамос ще гради състав за следващия сезон без юношата на Пирин. Освен това испанският мениджър ще опита да вземе възможно най-много пари за звездата на тима си.

Агентът на Митко Емил Данчев непрекъснато е цитиран от медиите, да казва, че капитанът на националния ни тим иска да играе в отбор, който се представя в Шампионската лига.

sportal

Публикувано изображение

Като започнат да си изсмукват едни такива статии от пръстите,много са ми смешни...Рамос бил казал на стринка си,че Бербо ще си ходи... Публикувано изображение И това,разбира се от "сигурен",но неназован източник...Това не е сериозна журналистика. И аз мога да си измислям такива "новини"...

Може би няма да е в Барса или Реал , но смятам ,че след края на сезона Митко ще напусне Тотнъм

• 2 седмици по-късно...

„Sunday Mirror”: Бербатов в Реал Мадрид срещу 25 милиона паунда

Публикувано изображение

Испанският гранд Реал Мадрид е готов да извади 25 милиона паунда за нападателя на Тотнъм и националния ни отбор Димитър Бербатов, информира вестник „Sunday Mirror”.

Ръководството на Тотнъм ще се опита да задържи българина с нов дългосрочен договор и ако той не се съгласи, ще бъде продаден.

Шефовете на Тотнъм възнамеряват да предложат нов четиригодишен договор на Бербатов и увеличение на заплата му в размер на 90 000 паунда седмично.

При условие, че 27-годишният благоевградчанин не приеме предложението на "шпорите", мениджърът Хуанде Рамос е готов да се раздели с него през лятото.

Както е известно Бербатов има още две години от настоящия си контракт с Тотнъм, но ако той не го поднови, може да си тръгне като свободен агент през 2010 година.

Ако Реал излезе с оферта за Бербатов, Тотнъм ще иска в замяна бразилеца Робиньо, твърди „Sunday Mirror”.

gol

...Шефовете на Тотнъм възнамеряват да предложат нов четиригодишен договор на Бербатов и увеличение на заплата му в размер на 90 000 паунда седмично...

gol

... и гарантирано място на пейката, макар и доста скъпичко.

... и гарантирано място на пейката, макар и доста скъпичко.

Хъх...Защо реши,че ще търка пейката? Публикувано изображение

Няма да мине номера.

Уважавам Бербо и се радвам на играта му, но да го заменим за Робиньо...

Имат да си мечтаят от Тотнъм Публикувано изображение

Божеее как мечтая да дойде денят, в който тази тема ще е неактуална и забравена от всички! Публикувано изображение

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Хъх...Защо реши,че ще търка пейката? Публикувано изображение

Основната причина се нарича Ван Нистелрой, не вярвам и новият треньор, който и да е той да остави холандеца на пейката независимо кой ще е конкурентът му в атака, аз също не бих го направил.

Основната причина се нарича Ван Нистелрой, не вярвам и новият треньор, който и да е той да остави холандеца на пейката независимо кой ще е конкурентът му в атака, аз също не бих го направил.

Мисля,че не си прочел добре "новината" - в нея става въпрос,че шефовете на Тотнъм,а не на Реал са готови да предложат 90000 паунда седмично на Бербатов. Оттам тръгна недоразумението...Иначе аз съм абсолютно сигурен,че Бербо няма да отиде никъде. Да не говорим пък за Реал,Барса,Милан и прочее. Според мен нито един от водещите европейски клубове няма интерес към него,а цялата тази шумотевица е изкуствено предизвикана. Бас хващам,че ще остане и догодина в Тотнъм,най-вероятно със солидно повишена заплата,благодарение на постоянните спекулации в медиите,предизвикани от мениджъра му - Емил Данчев. Пак ще си говорим... ;)

Мисля,че не си прочел добре "новината" - в нея става въпрос,че шефовете на Тотнъм,а не на Реал са готови да предложат 90000 паунда седмично на Бербатов. Оттам тръгна недоразумението...

Съжалявам, грешката е моя.

Но останалото си остава в сила - едва ли Бербатов би могъл да измести Ван Нистелрой от титулярното място в атаката на Реал и би останал поредната скъпа резерва, та не вярвам да има такъв трансфер или какъвто и да е друг.

Споделям напълно, че Данчев вдига шум около тия трансфери, вероятно последователно нареждащите се, според писанията, на опашка за нашия и хабер си нямат да го привличат. Може и настина на Бербатов да му се играе в ШЛ, но пък кой би се отказал?

Едвали вобще някой може да измести холандеца . Доказа се че кадето и да ирае белжи и то доста. А за Бербо и според мен ще остане в Тотнъм , с 90к запката и уж нов отбор който да се бори за класиране в ШЛ !?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.