Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бербатов пред трансфер (отново)

Featured Replies

Нека кажем нещата по-простичко : Бербатов или ще напусне Тотнъм,за да отиде в някой гранд,или изобщо няма да напусне Тотнъм.

Това е. Всякакви други варианти звучат смешно...

Защо да са смешни ? В сити поне ще има шанс да играе в ШЛ, докато с тотнъм най-много още някоя Купа на Лигата да вземе...и то ако противника не е много мотивиран... Публикувано изображение

• Отговори 720
  • Прегледи 72,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо да са смешни ? В сити поне ще има шанс да играе в ШЛ, докато с тотнъм най-много още някоя Купа на Лигата да вземе...и то ако противника не е много мотивиран... Публикувано изображение

Хайде бе... Публикувано изображение

И какъв му е шанса да играе в ШЛ със Сити,след като те този сезон е съмнително дори класирането им в зона УЕФА?

Пък и дори в исторически план Тотнъм са много по-известен и титулуван отбор от Сити...

Пък и дори в исторически план Тотнъм са много по-известен и титулуван отбор от Сити...

Мдаам винаги, когато става въпрос за успеги на тотнъм се говори в минало време. При това доста минало. Никой не лежи на стари лаври. Доказателство - Нотингам Форест !

И какъв му е шанса да играе в ШЛ със Сити,след като те този сезон е съмнително дори класирането им в зона УЕФА?

По-голям от този с тотнъм !

По-голям от този с тотнъм !

В заблуда си...Тотнъм догодина ще са в четворката,най-вероятно на мястото на Ливърпул,които под ръководството на Бенитез бавно,но сигурно деградират...А Сити ще се борят за 6-7 място. Запиши си го някъде като предсказание номер 1 :)

Сити готвят наистина сериозна селекция , доказателство за това е интерса им към Джовани дос Сантос , който е един от най - добри млади футболсити в света . Кофти ,че не иска да поднови договора си с Барса . Освен това Сити има и един страхотен треньор , а и не малко пари след като Шинаватра ги купи ;) Така ,че мисля ,че догодина отборът от Манчестър ще е много труден за преодоляване .

...Тотнъм догодина ще са в четворката,най-вероятно на мястото на Ливърпул,които под ръководството на Бенитез бавно,но сигурно деградират...

Може и така да стане, но не повече от веднъж. Бенитес е пътник, ако не спечели ШЛ, но в отбора има куп играчи, печелили не 1 купа, т.е. точно това, което го няма в Тотнъм. По-горе казах, че Тотнъм или кой да е друг, включително и Сити могат да влязат в Топ 4, но не по своя заслуга, а заради грешки на големите.

Мдаам винаги, когато става въпрос за успеги на тотнъм се говори в минало време. При това доста минало. Никой не лежи на стари лаври. Доказателство - Нотингам Форест ! ...

Примерът е много точен - двукратният носител на КЕШ тъне в мрачни дебри на дъното на английския футбол без капчица надежда за славно бъдеще! Очевидно само някой заклет богаташ с безкрайно търпение и без лимит на джоба си може да спаси отбора и да го върне където му е мястото.

Немога да разбера какво се огледахте в Бенитес ?! Доста по стойностен мениджър от Рамос ,пък да не гворим колко се доказа със не малкото спечелени купи. Проблема е че няма още не е взел първенството ,но аз сам сигорен че няма по-добър варянт за Ливерпул от него и също така ако Ливерул мине Арсенал ще е на финал 100% и тогава ако Мангалчестър стигнат до финал също ще има изненади както срещу Милан !

Колкото до Бербо надявам се кадето и да отиде да мачка и да показва все по добра игра,както до сега винаги е правил.

Във всеки един отбор успя да вземе най-доброто и да се развие на макс , така че следва нещо по-голям, просто Тотнъм не са черга за таланта му. Публикувано изображение

...Немога да разбера какво се огледахте в Бенитес ?! Доста по стойностен мениджър от Рамос ,пък да не гворим колко се доказа със не малкото спечелени купи...

Ами мен ме притеснява играта срещу Манчестър, не ми пука от резултата, тая загуба бе планирана. За пръв път от много години видях безсилието в очите на Джерард, а това значи много. Още по-лошото бе, че отборът се срина психически от резултата. Вярно, че и Стив Бенет помогна с каквото можа и изгони (съвсем заслужено с оглед дисциплината, но не и от гледна точка на спортсменството) Масчерано - първият му жълт картон бе абсолютна грешка, но аржентинецът се подведе и хлътна.

Ей това ме тревожи, а не дали Бенитес е по-велик от Рамос. И друго - не си мисли, че ще е лесно срещу Арсенал, а и цената на победата срещу Интер бе твърде висока, половината титуляри получиха жълти картони в Милано.

Немога да разбера какво се огледахте в Бенитес ?! Доста по стойностен мениджър от Рамос

Бенитез не е за Премиършип - това вече стана ясно на всички...За евротурнирите е добър,защото там страхливата тактика върши работа,но в Англия това не минава...С него Ливърпул НИКОГА няма да станат шампиони.Дали е по-добър от Рамос,още не е ясно. Рамос спечели купа с Тотнъм още в първите си няколко месеца начело на отбора.Нека му дадем още време,за да видим какво ще постигне. Личното ми мнение е,че Рамос е по-добър специалист от Бенитез. Но аз съм пристрастен все пак... :)

...Личното ми мнение е,че Рамос е по-добър специалист от Бенитез. Но аз съм пристрастен все пак... :)

Уместна забележка - и аз съм пристрастен, и смятам, че Бенитес е по-добър специалист от Рамос, но нашите мнения няма да решат проблемите на Тотнъм и Ливърпул.

Според мен от мача с Манчестър няма какво толкова да се притесняваме ,защото ние печелихме срещу тях когато в отбора бяха футболисти като Дани Мърфи,Гали МакКалистър и тн да не говорим че мениджър тогава бе Улие които според мен беше изключително бездарен. Бенитес е уникален с това че няма твърди титуляри и аз не сам съгласен с всяко негово решение но пък направи неща за Ливърпул които ще останат в историята както и да го гледаме. Да се надяваме лятната селекция да доведе някои като Диего или Снайдер за да имаме изразен плеймейкър,човек който може да задържи топката,да имрповизира в Ливърпул това липсва. Джерард е голям,с голямо сърце,талант но определено не е човека който може да задържа ,да излъже няколко противника и тн. Също така някои попълнения са супер зле ,други им трябва време като Бабел ,според мен догодина ще е чудесен с оглед на показаното до сега. И тн. стана малко "off topic" за което се извинявам :huh: . А за Бербо само най-доброто трябва Публикувано изображение

Редактирано от highFly (преглед на промените)

Ами мен ме притеснява играта срещу Манчестър, не ми пука от резултата, тая загуба бе планирана.Вярно, че и Стив Бенет помогна с каквото можа и изгони (съвсем заслужено с оглед дисциплината, но не и от гледна точка на спортсменството) Масчерано - първият му жълт картон бе абсолютна грешка, но аржентинецът се подведе и хлътна.

Не ми е ясно...как един отбор ще планира една своя загуба? Да я очаква да, но не и дя я планира...

Масчерано сам си е виновен. Беше на ясно, че има един картон и трябва да внимава...

Редактирано от Raych (преглед на промените)

Не ми е ясно...как един отбор ще планира една своя загуба? Да я очаква да, но не и дя я планира...

Имах предвид, че за мен бе планирана, при ситуацията в момента не съм си и помислял и за 1 точка дори.

Важното е че евертън се издъниха и сега дори и X ни устройва Публикувано изображение И ще можем да обърнем повече внимание на ШЛ.

Важното е че евертън се издъниха и сега дори и X ни устройва Публикувано изображение И ще можем да обърнем повече внимание на ШЛ.

Надявайте се на Х.Ще ви смажем и ще завършим на 4-во място тоя сезон. :wors:

Надявайте се на Х.Ще ви смажем и ще завършим на 4-во място тоя сезон. ;)

Извинявай че вие дори до вратата не стигнахте :) .... Нищо и UEFA е престижно Публикувано изображение

• Автор

Тотнъм иска 50 млн. за Бербатов

Тотнъм закова цена от 40 млн. паунда (50,7 млн. евро) за Бербатов, съобщи английският в. "Сънди Мирър" вчера. С тази сума Шпорите искат да откажат трите отбора от Висшата лига, които желаят да го привлекат - Ман Юн, Ман Сити и Челси. Ръководството на Тотнъм няма никакво намерение да продава българина на друг английски клуб. Според последните информации 4 европейски гранда са готови да наддават за българския голмайстор и вероятността той да напусне "Уайт Харт Лейн" става все по-голяма. Близки до Бербатов твърдят, че това е последният му сезон в клуба. Нападателят на няколко пъти заяви, че иска да играе в амбициозен отбор, който редовно участва в Шампионската лига. Тотнъм и следващия сезон ще играе за Купата на УЕФА. Досега името му бе свързвано най-вече с Ман Юн, Ман Сити и Челси. Испанските колоси Реал М и Барселона, както и италианските Милан и Интер следят отблизо ситуацията около Бербатов. Тотнъм има договор с нападателя за още 2 сезона. В него е залегнала и клауза за евентуалното му продължаване с още 2 години. Мениджърът на Шпорите Хуанде Рамос наскоро се срещна с Бербо и го увери, че през лятото ще подсили състава с класни играчи.

Източник: 7 дни спорт

Интересно , но според мен всичко ще се разиграе след Еврото :)

Интересно , но според мен всичко ще се разиграе след Еврото :write a letter:

И аз мисля така, трансферите тепърва предстоят, не се знае кой ще блесне на първенството, кой ще се провали...

Малко не се връзва статията за 50-те милиона, които Тотнъм иска за нашия - Бербатов искал да играе редовно в ШЛ, та се чудя как МанСити също е кандидат за подписа му (вече коментирахме това по-горе), след като не играе засега в този турнир, камо ли пък редовно. МанЮн, Челси, Барса, Реал, Милан и Интер се задоволяват да следят ситуацията, но без да се намесват, вероятно няма и да го направят изобщо. Рамос пък обещава класни играчи, но не е ясно дали ще има класни играчи, които да се съгласят да не играят най-малко 1 година в ШЛ, а и нищо не гарантира участие през следващата година. Изобщо на Острова не липсват кандидати за Топ 4, поне на думи - Евертън, МанСити, Тотнъм... Няма лошо, разбира се, стига да не беше само на думи.

• Автор

Барса е поредният кандидат за Бербатов

За капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов със сигурност предстои едно много натоварено трансферно лято. До края на настоящия сезон в европейските шампионати остават още няколко кръга, но въпреки това името на Бербо вече се свързва с преминаване в различни отбори. В днешния брой на испанския вестник "Sport" Бербатов е определен като основна трансферна цел на каталунския гранд Барселона. Както е известно, през уикенда от "Уайт Харт Лейн" определиха цена от 50 милиона евро за българската си звезда. Ръководството на лондончани се надяваше с тази висока сума да прекрати слуховете за евентуално напускане на Бербо. Въпреки това още в днешния брой на европейската преса името на нашия стрелец бе свързано с трансфер на "Камп Ноу". Според "Sport", Барселона ще трябва да се пребори с конкуренция от страна на Реал (Мадрид), Милан, Интер, Челси, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, за да привлече Бербо.

Източник: sportal

Определено ще стане едно интересно лято от към трансфери , но пък да видим Бербо може и да не види ШЛ :P

Само Пирин не са го поискали все още , ноо .... има време

• Автор

Бербатов: Фъргюсън ме иска в Юнайтед

Бербатов потвърди за интереса на Манчестър Юнайтед към него. "Знам, че Фъргюсън ме иска - каза българинът пред "Ивнинг Стандарт". - Разбрах, че и Милан се интересуват от мен."

Сериозен интерес има още от Челси и Ман Сити. Шансът да отиде в Италия обаче е малък. За това говори и бившият голмайстор на Ювентус, Сампдория и Челси Джанлука Виали. "Бербатов е талант, но смятам, че няма да премине в нито един от водещите ни клубове", каза Виали в чат на "Гадзета дело Спорт".

Източник: 7 Дни Спорт

• Автор

Бербатов си тръгва от Тотнъм

Изглежда, че Димитър Бербатов със сигурност напуска Тотнъм през лятото, след като агентът му обяви, че преговорите за нов договор са провалени. Сегашният договор на българския национален нападател изтича след 2 г. с възможност той да бъде продължен за още 2 г. Неговият агент Емил Данчев обаче каза, че преговорите за продължаването му са в

задънена улица

Данчев заяви, че има нова среща с хората от Тотнъм тази седмица, но тъй като е малко вероятно да бъде постигнато ново споразумение, той вече се оглежда да намери за Бербатов нов клуб, който ще участва в Шампионската лига следващия сезон. Той каза: "Неговото бъдеще ще бъде решено в следващите два месеца. Ние на два пъти спряхме разговорите за новия му договор и това се дължи на факта, че от Тотнъм не са склонни да определят трансферна цена за Бербатов. Той е на 27 години и има нужда да печели трофеи. Време му е за трансфер в клуб, който постоянно играе в Шампионската лига. Има 7-8 клуба в Европа, които се интересуват от него, и ние ги знаем много добре кои са."

Този развой се очертава като тежък удар за мениджъра Хуанде Рамос който бе уверен, че е убедил нападателя да остане, след като отборът спечели Купата на лигата "Карлинг". Но непостоянната форма на Тотнъм в първенството и ранното отпадане от Купата на УЕФА вероятно са накарали Бербатов да промени намеренията си. Той отбеляза пред българската телевизия колко много му се играе в Шампионската лига, но се опасява, че времето му изтича. От Тотнъм обаче отрекоха да има каквито и да е проблеми около преговорите за договора. Говорител заяви: "На Димитър му остават още 2 години от сегашния договор с възможност за допълнителни 2 г. Освен това той получава едно от най-добрите възнаграждения в клуба." Името на Бербатов бе свързвано с доста клубове през последните месеци, сред които Манчестър Юнайтед, Барселона и Милан Манчестър Сити също го иска и може да му предложи компанията на българите Мартин Петров и Валери Божинов. Но не и футбол от Шампионската лига.

Източник: 7 дни спорт

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.