Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бербатов пред трансфер (отново)

Featured Replies

Ръководството на Тотнъм: Оставете Бербатов на мира

Ръководството на Тотнъм е предупредило Манчестър Юнайтед и Челси, че трябва окончателно да се откажат да привлекат капитана на националния ни отбор по футбол Димитър Бербатов по време на зимния трансферен прозорец. Представители на "шпорите" са се свързали по телефона с централите на евентуалните купувачи на българския нападател и са заявили категорично, че нямат никакво намерение да водят каквито и да било преговори относно бъдещето му. От Тотнъм дори са заплашили, че всякакви опити Бербатов да бъде привлечен на "Олд Трафорд" или "Стамфорд Бридж" ще бъдат третирани най-сериозно. Според информацията в английските медии, ръководството на Челси е опровергало слуховете за интерес към Бербатов през януари, но не е изключило възможността да се включи в битката за подписа на Бербо през лятото.

Както е известно, мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос каза пред дни, че всеки клуб, който има желание да включи в редиците си 26-годишния благоевградчанин, ще трябва да счупи британския рекорд за трансфер.

"Андрий Шевченко струваше 30 милиона лири, така че цената на Бербатов е по-висока, обясни испанският специалист. - Димитър е изключително важен играч за нас, не бих казал незаменим, но все пак ключов за доброто представяне на отбора. Именно поради тази причина, няма да го продаваме. Същото се отнася за Джърмейн Дефоу и Дарън Бент - искаме да запазим добрите си футболисти." Рамос допълни още, че очаква в края на януари и четиримата му нападатели да са на "Уайт Харт Лейн".

sportal.bg

• Отговори 720
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Дейли Мейл: Бербатов е трансферна цел №1 на Сър Алекс

Димитър Бербатов е цел №1 на Сър Алекс Фъргюсън. Това е водещият материал на днешния брой на "Дейли Мейл". Според изданието шотландският мениджър е решил да се пребори с Челси, Реал (М) и Манчестър Сити за подписа на нападателя.

Авторът на материала Боб Кас пише, че Фъргюсън все пак е решил да не харчи баснословни средства за нападателя, макар да е наясно, че евентуалното преминаване на българина може да доближи стойностите на рекордната трансферна сума във Висшата лига. Тя е 31 млн. паунда и бе дадена за Андрий Шевченко на Милан през 2006г. Сър Алекс има репутацията на човек, който преследва трансферните си цели докрай. Така в тима на Юнайтед в последните години бяха привлечени Рууд Ван Нистелрой, Уейн Рууни, Карлос Тевес и Оуен Харгрийвс.

Вчера Бербатов изигра поредния си силен мач и отбеляза два гола във вратата на Рединг при равенството 2:2 в турнира за ФА Къп. Изданието напомня, че до момента Тотнъм отказва да се раздели с нападателя. Може би от невнимание авторът поставя Роналд Куман за новия мениджър на "шпорите" и лансира малко пресилената теза, че наложения строг режим след треньорската рокада в тима подсилва желанието на Бербатов да напусне клуба.

Според изданието евентуално привличане на Анелка в състава на Челси няма да спре Роман Абрамович и треньора на "сините" Аврам Грант да доведат Бербатов на "Стамфорд Бридж". Като довод в това отношение е изтъкнато желанието на Дидие Дрогба да напусне тима през лятото. "Дейли Мейл" пише още, че интерес към Бербатов има и от Реал (М), и Манчестър Сити. Ако испанският клуб започне преговори, то вероятно ще опита да включи в сделката някой измежду Ройстон Дренте и Роберто Солдадо, което не е особено приемливо за Тотнъм. Сити пък не може да гарантира на българина участие в Шампионската лига, затова се счита, че борбата за подписа на нападателя ще бъде между Челси и Юнайтед. "Идването на талантливия Бербатов ще направи още по - широк и по - силен състава на Юнайтед. Роналдо, Рууни, Тевес, Саха и българинът са страхотни нападатели, готови за титлата в Шампионската лига", завършва авторът.

Източник: ТопСпорт

Ман Юнайтед, Арсенал, Челси, Реал, Байерн, Интер и Милан - пропуснах ли някой кандидат за подписа на Бербатов? От грандовете само Ливърпул и Барса не са сред мераклиите, да им се чуди човек на незаинтересоваността им. И къде е тръгнал Ериксон да наддава с тия богаташи? Крайно време е вече да се спрат тия измислици на медиите, защото обикновено ги отричат час-два след тиражирането им. Никой няма полза от това, особено пък Бербатов с неговата нестабилна психика - ще вземе съвсем да се надуе и да се самопровъзгласи за велик.

И Реал се включи в битката за Бербатов

Сензационна новина разкриха вчера журналисти от мадридския вестник "Марка".Според тях треньорът на "белия балет" Бернд Шустер е поставил ултиматум на президента Рамон Калдерон да доведе българския топ нападател Димитър Бербатов в Мадрид. Германецът се оглеждал за нов качествен нападател,тъй като холандецът Рууд Ван Нистелрой вече е на възраст и не може да играе на 100 % във всеки мач,а Робиньо не е чист централен нападател. Според "Марка" Калдерон е готов да брои исканите от Спърс 35 млн.паунда,като ще обвърже Бербатов с дългосрочен договор,и ще го направи един от най-добре платените футболисти в Примера дивизион. Според изданието се очаква в близките дни мениджърът на Бербатов,Емил Данчев,да посети офисите на Реал,с цел запознаване с детайлите на предлаганата от Реал оферта. Официални преговори между двата клуба все още не са водени,но се очаква Тотнъм да приеме рекордно високата трансферна сума и да продаде българина в Реал.

Това горното аз си го измислих. Исках да ви покажа как всеки спортен журналист,искащ да пробута някаква измислена статийка,може да го направи без никакъв проблем. А ние четем и вярваме... Айде стига с тези глупости.Бербатов никъде няма да ходи,поне не и през януарския трансферен прозорец. Залагам си заплатата на това... Публикувано изображение

Бербатов да забрави за трансфер, искат от Тотнъм

Българският национал Димитър Бербатов трябва да се примири с факта, че ще остане в Тотнъм и да покаже лоялност към клуб, искат от лагера на "шпорите". "Даниел Леви обяви много ясно пред всички, че Бербатов няма да ходи никъде. Той очаква Димитър да приеме този факт и то колкото е възможно по-скоро. И очаква позитивна реакция от него. Димитър трябва да помни, че точно Тотнъм първо му даде шанс да влезе в голямата игра. Трябва да знае, че са минали само 18 месеца от четиригодишния му договор, а Тотнъм има опция за удължаването му с още две години", коментира пред "News of the World" източник на изданието от клуба.

"Тотнъм няма нуда да го продава, на никаква цена. Хубаво ще е всички да запомнят добре тези факти, особено Димитър. Той не се продава и няма да бъде продаден. Ще си остане точно тук, в Тотнъм. Така че от негова страна ще е умно да приеме ситуацията. Колкото по-рано го направи, толкова по-рано ще разбере, че най-точното му действие е да покаже лоялност към клуба, който пръв му даде големия шанс", коментира източникът. В клуба са убедени, че мениджърът на българина Емил Данчев убеждава Бербатов да си тръгне от Тотнъм. "Нашите амбиции като клуб са точно същите като амбициите на Бербатов. Искаме да печелим трофеи, да се борим за титлата и да играем редовно в Шампионската лига. А това не се прави, като продаваш най-добрите си играчи. Прави се, като в течение на времето изграждаш силен отбор, задържаш най-добрите си футболисти, взимаш нови талантливи попълнения и подсилваш отбора, който вече си изградил. Точно затова Тотнъм няма да продаде нито една от звездите си тази зима", коментира той.

Междувременно спортният директор на Тотнъм Деймиън Комоли заяви, че мениджърът на българина Емил Данчев го е уверил, че Бербатов не иска да напуска клуба през януари. "Срещнах се с агента на Димитър и той ме увери, че Димитър не иска да си тръгва през януари. Той има дългосрочен договор с нас и треньорът Хуанде Рамос го вижда като важна част от бъдещите ни планове", заяви той.

• Автор

Бербо: Знам, че само един отбор се интересува от мен

"Не обичам да се шуми много около мен. Знам обаче, че е такъв периодът и всички журналисти се опитват да намерят и публикуват първи новината - както в Англия, така и в България", заяви Димитър Бербатов. "В английските вестници се пишат какви ли не цени. Нереално е според мен да споменават подобни суми. Честно казано, никой от шефовете на Тотнъм не ми е казал точно колко пари искат при евентуална конкретна оферта", добави капитанът на националния отбор.

"Аз знам, че само един тим има реален интерес към мен на този етап. Подчертавам - на този етап. Нямам представа как ще се развият до 31 януари нещата или "сагата", както обичате да се изразявате вие, журналистите. Относно шестте гола, които вкара на Рединг в два мача, Бербатов сподели: "Ами понякога ти върви срещу даден отбор. Жалко, че не успях да направя хеттрик в двубоя за купата на Англия. Сега ни предстои важен мач с Арсенал за купата на Лигата, а на всички е известно каква е стойността на тази битка както за нас, така и за съперника."

Манчестър Сити предлага на Бербатов 120 000 паунда на седмица

Публикувано изображение

Английският Манчестър Сити е готов да надцака Челси в борбата за подписа на капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов, твърди британският таблоид "Сън". В Сити са убедени, че могат да се преборят с тима на Роман Абрамович, що се отнася до финансовите параметри на сделката, въпреки че от Тотнъм искат за голмайстора си 35 милиона паунда. Само преди няколко дни в медиите на Острова излязоха информации, че от Челси са готови да предложат на българина 90 000 паунда на седмица.

Според изданието обаче Мартин Петров, който защитава цветовете на Манчестър Сити се е срещнал с Бербатов и го е уверил, че "гражданите" имат парите, които българинът може да поиска. Ако премине в тима на Свен-Горан Ериксон, Бербатов ще получи седмична заплата в размер на 120 000 паунда. "Собственикът Таксин Шинаватра иска да направи Сити най-добрия отбор в страната, а после и в Европа", казва за изданието източник от клуба.

sportal

Публикувано изображение

• Автор

Леви: Бербатов остава при нас, независимо дали иска или не

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е категоричен, че звездата на отбора Димитър Бербатов остава на "Уайт Харт Лейн", независимо дали самият той иска или не, съобщава "Дейли Мейл". Леви е твърдо решен да задържи най-добрия си футболист и не се притеснява от евентуално понижаване на цената на българина в края на сезона. Според информации в британската преса, водещи отбори в Европа са готови да дадат колосални суми през зимния трансферен прозорец, за да имат в състава си Бербатов. Тотнъм обаче не е склонен да преговаря за продажба на нападателя на каквато и да е

цена.

Стига вече за Бербатов ... цената му е меко казано АБСУРДНА никой няма да го купи! Журналята съвсем забравиха значението на думата ПАРИ

Стига вече за Бербатов ... цената му е меко казано АБСУРДНА никой няма да го купи!

Журналята съвсем забравиха значението на думата ПАРИ

С последното съм съгласен, но няма цена, която да не подлежи на корекция. Доскоро Давид Вия беше с етикет 70 млн, а сега му търсят купувач (не ми се рови сега за линк отпреди седмица или повече), цената му едва ли ще е на 1/3 от предварително гръмко афишираната.

Та същото и с нашия, но май вече съм по-склонен да мисля, че трансфер няма да има... поне не до 31 януари.

Стига вече за Бербатов ... цената му е меко казано АБСУРДНА никой няма да го купи! Журналята съвсем забравиха значението на думата ПАРИ

Този път не са журналята. Шефовете на Тотнъм искат толкова. Проблема обаче е, че има кой да им ги даде. Финансовите възможности на другаря Абрамович за неизчерпаеми, Ман Сити също имат богат собственик, Ман Ю са обявили (или ще обявят) печалба от 70 милиона паунда за миналата година, Арсенал е на път да свали Реал Мадрид от първото място в класацията за най-богат клуб и т.н. Единствено шефовете на Ливърпул се отрязали Бенитез за пари като отпускат "само" 20 милиона за трансфери, но това е защото възнамеряват да построят нов стадиона за около 400 милиона.

От една страна и аз мисля, че 31 милиона са много за играч като него, но ако погледнем приходите на клубовете във Висшата лига от телевизионни права това не е ненормално. Над 2 милиарда паунда е получила ФА за тези права. Като 1,5-1,8 милиарда ще разпределни между футболните клубове. Във Висшата лига последния ще вземе 40 милиона, а първия 65 милиона. И това само от телевизионни права ! Ами трансфери ? Входни билети ? Фланелки и сувенири ? Шампионска лига ? Ако вземем и тях предвид сумата на приходите става космическа.

Така че нищо чудно до 2-3 години трансферни суми от порядъка на 50 милиона паунда да станат ежедневие в Англия.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Ман Юн предложи 44 милиона евро за Бербо

Публикувано изображение

Вчера английският шампион Манчестър Юнайтед е предложил 44 милиона евро на Тотнъм за Димитър Бербатов, разкри агентът на ФИФА Роберто Де Фанти, който представлява Бербо на Апенините. ”Знам, че от Милан и Интер го следят отдавна, но е невъзможно българинът да премине в Серия ”А”, тъй като е прекалено скъп за италианския пазар. Вчера Манчестър Юнайтед предложиха за Бербатов 44 милиона евро. В момента фаворит за подписа на Бербатов е Юнайтед, но от Челси също имат сериозен интерес. Доколкото знам, преди време наставникът на Барселона Франк Рийкард го беше сложил в списъка си за трансфери, но впоследствие нещата се отложиха. В същото време и Байерн (Мюнхен) е добър вариант за Димитър, но те вече имат Лука Тони и Мирослав Клозе. Плюс това баварците не могат да платят такава цена”, сподели Де Фанти пред ”tuttomercatoweb”.

"Бербатов започна да вкарва по-често напоследък и не вярвам, че ще напусне Тотнъм преди края на сезона. В момента целият отбор започва да играе все по-добре, като Митко може да вкара повече от 20 гола през този сезон във Висшата лига", заяви още Де Фанти.

sportal

Тва го казаха и по НОВА :)

Този път не са журналята. Шефовете на Тотнъм искат толкова. Проблема обаче е, че има кой да им ги даде. Финансовите възможности на другаря Абрамович за неизчерпаеми, Ман Сити също имат богат собственик, Ман Ю са обявили (или ще обявят) печалба от 70 милиона паунда за миналата година, Арсенал е на път да свали Реал Мадрид от първото място в класацията за най-богат клуб и т.н. Единствено шефовете на Ливърпул се отрязали Бенитез за пари като отпускат "само" 20 милиона за трансфери, но това е защото възнамеряват да построят нов стадиона за около 400 милиона.

От една страна и аз мисля, че 31 милиона са много за играч като него, но ако погледнем приходите на клубовете във Висшата лига от телевизионни права това не е ненормално. Над 2 милиарда паунда е получила ФА за тези права. Като 1,5-1,8 милиарда ще разпределни между футболните клубове. Във Висшата лига последния ще вземе 40 милиона, а първия 65 милиона. И това само от телевизионни права ! Ами трансфери ? Входни билети ? Фланелки и сувенири ? Шампионска лига ? Ако вземем и тях предвид сумата на приходите става космическа.

Така че нищо чудно до 2-3 години трансферни суми от порядъка на 50 милиона паунда да станат ежедневие в Англия.

Ще го продадат, но не и сега! Аз затова ви казвам, че е абсурд сега да говорим (То и Барби си го каза в 1-но интервю, че цената е смешна)... нито картофите искат да се разделят с него, нито някой би си купил толкова скъпа резерва (какъвто ще е докато се адаптира към отбора) ... особено ако иде в МУ, за Челси нещата са по-други ...

Как може Фергюсън да казва в интервю, че не иска нападатели, а после 44 млн о.О ... намирисва ми на новината в СПИРТ1 "Ники Димитров в Арсенал за 5 млн евро" като се цитира английски сайт, и се има предвид, че по телевизията вървят някакви изказвания на Венгер където казва, че не иска нови нападатели

Бербатов: Цената ми е абсурдна, писна ми от спекулации

Вто, 2008-01-08 13:04

Димитър Бербатов настоя пред Сън, че цената му от 35 милиона паунда е твърде завишена и му е писнало от всички трансферни спекулации около името му.

Българинът е шокиран от изявлението на мениджъра на Тотнъм Хуанде Рамос, че ако друг отбор го иска в състава си, трябва да бъде счупен трансферния рекорд на Острова.

26-годишният нападател се е примирил със съдбата си да завърши сезона при "шпорите" и иска да концентрира енергията си в спечелването на трофей.

"Сумата е смехотворна. Не мисля, че струвам толкова пари. Има твърде много спекулации с моето име. Абсурдно е. Уморих се да гледам името си в заглавията. Аз съм футболист на Тотнъм," заяви Бербатов.

СПОРТ1

Просто нещата,които почнаха да се пишат заприличаха повече на сапунен сериал...Както самият той каза в ефира на "Спортен свят":"Писна ми да си гледам името във вестниците..."

...Както самият той каза в ефира на "Спортен свят":"Писна ми да си гледам името във вестниците..."

Съвсем не мисля, че му е писнало.

Ами незнам,но той го каза...Каза също,че вече му било неудобно пред съотборниците му...

Как може Фергюсън да казва в интервю, че не иска нападатели, а после 44 млн о.О

И аз мисля, че са глупости. В момента няма нищо в пресата в Англия. Дори напротив - вестник "Sun" твърди, че Фъргюсън е предложил 12 милиона паунда за Клаас-Ян Хунтелаар. Останалите се занимават с ситуацията около офертата за нов мениджър на Нюкасъл и твърдението на Дейвид Гил, че Кристияно Роналдно не се продава дори и за 50 милиона паунда.

• Автор

Манчестър Юнайтед се отказа от привличането на Бербатов

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил заяви, че през този трансферен прозорец "червените дяволи" няма да привличат нови футболисти. Това означава, че шансовете на Димитър Бербатов да заиграе на "Олд Трафорд" до края на януари са вече илюзорни. "Не мисля, че през този месец ще направим някоя и друга покупка. През лятото инвестирахме много и мисля, че разполагаме с една много добра селекция, която да се бори за честта на тима във всички турнири. Едва през лятото, както всяка година ще си направим нужните равносметки и ще преценим, дали трябва да се подсилим с футболисти на определени постове", заявява Дейвид Гил пред "Би Би Си". Той отхвърли всякакви варианти за бъдеща продажба на португалския национал Кристиано Роналдо или на тарана Уейн Рууни. "Разбира се, че Кристиано Роналдо няма да бъде предложен за продан никога, Същото важи у за Уейн Рууни. Той е футболист от световна класа и е само на 22 години. Той не само е голям играч, но е и много популярен в клуба си. Той обича този клуб и аз съм сигурен, че ние ще го задържим за много години напред", допълва Гил.

Източник: БГНЕС

Иди ми,дойди ми...иди ми,дойди ми...

• Автор

И Нюкасъл поиска Бербатов

Нюкасъл Юнайтед също иска да привлече капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов в състава си, пише вестник "Съндей Мирър" в днешния си брой. Според всекидневника Бербатов е първи в листата за евентуални нови играчи на мениджъра на "свраките" Кевин Кийгън. Както е известно, новият наставник на Джордитата ще разполага с на практика неограничен трансферен бюджет, гарантиран му от собственика на клуба Майк Ашли.Изданието припомня, че българският голмайстор от дете е привърженик на "черно-белите" и това може да се окаже решаващо за неговото бъдеще. "Съндей Мирър" връща читателите си в далечната вече 1996 година, когато Алън Шиърър отказа да премине от Блекбърн в Манчестър Юнайтед, избирайки именно Нюкасъл.

Източник: sportal

Поредната изсмукана от пръстите статия... Публикувано изображение

...Според всекидневника Бербатов е първи в листата за евентуални нови играчи на мениджъра на "свраките" Кевин Кийгън...Източник: sportal

Според видяното по Eurosport 2 основна трансферна цел на Кигън е Дефоу...

Според видяното по Eurosport 2 основна трансферна цел на Кигън е Дефоу...

Дефоу има желание да премине в Астън Вила ... :speak:

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Ама и англичани, и те се изучиха на мурафети - подхвърлят се какви ли не слухове, а ще чакат последните 1-2 часа до затварянето на прозореца и ще барикадират федерацията за регистриране на трансферите.

• Автор

Ериксон се среща с Данчев за Бербатов

Отборът на Манчестър Сити започва офанзива за привличането на българския голмайстор на Тотнъм Димитър Бербатов, съобщава вестник "The Times". Според информациите мениджърът на Сити Свен Горан Ериксон е поканил агента на футболиста Емил Данчев да наблюдава вчерашния мач на тима на Мартин Петров с Уест Хем завършил 1:1. Все още не е ясно дали разговорите са довели до някакво развитие относно сагата Бербатов, която в последния месец е сред най-обсъжданите теми във футбола на Острова.

Източник: sportal

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.