Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бербатов пред трансфер (отново)

Featured Replies

Димитър Бербатов остава в Тотнъм. Това е негово решение, взето съвместно с ръководството на клуба. Новината оповести специално за БТА личният мениджър на българския топнападател Емил Данчев.

"Във връзка с големия интерес към ситуацията с Димитър Бербатов искам да обявя официално, че той остава в Тотнъм. Решението е негово, взето заедно с шефовете на клуба", каза Данчев.

По този начин се слага край на спекулациите около евентуалния трансфер на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед. Българският нападател си остава футболист на Тотнъм.

Според Данчев, Бербатов има нагласата да излезе с екипа на Тотнъм при гостуването на Манчестър Юнайтед в неделния мач от четвъртия кръг на Висшата лига на Англия.

Наставникът на "шпорите" Мартин Йол също потвърди възможността, че Бербатов ще се появи на терена срещу "червените дяволи".

Както е известно Димитър Бербатов бе извън строя за 10 дни заради лека контузия в слабините, но вече е напълно готов да играе в двубоя срещу Манчестър Юнайтед.

От своя страна официалният сайт на Манчестър Юнайтед отрече за оферта към българския национал Димитър Бербатов.

"Манчъстър Юнайтед е свързван с привличането на много футболисти по време на всеки трансферен прозорец. Категорично не сме отправяли каквато и да е оферта за Димитър Бербатов", заявиха от клуба.

sport1.bg

• Отговори 720
  • Прегледи 72,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

До 22 часа на 31 август има време за всякакви транфери, но не ми се вярва Бербатов да отиде където и да е. По-вероятно ми се струва Йол да си тръгне скоро, едва ли някой ще го изчака да не класира Тотнъм в зона ШЛ и причината едва ли ще е в "конфликта" между нашенеца и холандеца, защото едно такова евентуално противопоставяне в никакъв случай не би трябвало да е в полза на футболиста, пък който и да е той. Иначе всеки ще се юрне да се бунтува, къде дават така?

Задържат Бербатов с 88 600 евро на седмица

Димитър Бербатов ще влезе в клуба на най-скъпоплатените футболисти на Тотнъм. Уплашени от атаките на Манчестър Ю, лондончани са предложили заплата от 60 000 паунда седмично на своя голмайстор. Това прави 88 600 евро, или годишно възнаграждение от 4 607 200 евро. Приблизително същите заплати на "Уайт Харт Лейн" прибират само Ледли Кинг и Роби Кийн. Досега Бербо взимаше 66 000 евро на седмица. Новината издадоха пред "Стандарт" от авторитетния "Таймс". Пред Би Би Си Бербатов съобщи за неголямо увеличениe на заплатата.

Едва ли Тотнъм ще направи грешката да включи неустойка в контракта на българина. И без това мениджърът на Манчестър Ю cър Алекс предложи умопомрачителните 40 милиона паунда на Тотнъм, плюс 80 000 седмично на футболиста. Все пак на Острова смятат, че Бербатов ще премине на "Олд Трафорд" през зимата, ако Тотнъм не се изправи на крака. Сделката е свързана и с евентуална продажба на клуба на американски баровци.

"Все още преговаряме за новия договор на Митко до лятото на 2009 година. Ще го подпишем след 20 септември", потвърди агентът му Емил Данчев.

"Бербатов има равновесието на балерина, но Манчестър Ю е добре снабден с понита", написа пък в. "Дейли Мейл" след загубата на Тотнъм с 0:1 на "Олд Трафорд" в неделя. Нападателят започна титуляр и игра 90 мин, като беше основната заплаха за вратата на Ван дер Саар.

в-к Стандарт

Юнайтед праща официална оферта за Бербатов днес

29 август 2007 | 10:06

Английският Манчестър Юнайтед ще изпрати днес официална оферта до Тотнъм за капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов, твърди британският вестник "Дейли мейл". Според изданието ръководството на "червените дяволи" е готово да даде 22 милиона паунда за българския голмайстор, но това едва ли ще накара шефовете на Тотнъм да променят решението си да не продават Бербатов. Внезапното оттегляне от футбола на Оле Гунар Солскяер и контузията на Уейн Рууни обаче са накарали мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън да направи още един опит да привлече Бербатов, преди трансферният прозорец да бъде затворен на 31 август. Според източници на изданието, близки до Тотнъм, обаче оферта за по-малко от 40 милиона евро едва ли може да накара шефовете на Тотнъм да се замислят за трансфер на българина. Както е известно, самият Бербатов заяви, че засега остава в тима на "шпорите".

Източник: sportal.bg

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Сър Алекс не се е отказал от Бербатов

Мениджърът на Манчестър Юн. Алекс Фъргюсън не се е отказал от идеята да има в състава си Димитър Бербатов и подготвя нова офанзива за капитана на българския национален отбор, пише сп. "Пийпъл". Сър Алекс има намерение да преговаря с новия мениджър на "шпорите" Хуанде Рамос през зимния трансферен прозорец, след като не успя да се споразумее с предшественика му Мартин Йол. Фъргюсън е подготвил по-сериозна оферта за българина, но при нов провал вероятно ще се обърне към услугите на Никола Анелка от Болтън.

Източник: sport1.bg

На журналистите им дай да пишат спекулации - в това са най-добри. Ще поживеем,ще видим. Засега никой не може да каже нещо със сигурност. Бербатов си има договор с Тотнъм и дали ще отиде в Юнайтед зависи най-вече от тяхната оферта и от президента на Тотнъм Даниъл Леви.

• Автор

Бербатов отчаян, маха се от Тотнъм

Българският нападател на Тотнъм Димитър Бербатов е отчаян от слабата си форма и търси начин да напусне тима възможно най-бързо. Както е известно след поредица от слаби мачове тимът на "шпорите" е с актив от 7 точки и се намира на 18-ото място в класирането. Причина за това са и скромните два гола, отбелязани от Бербатов от началото на първенството. Последната издънка на "шпорите" бе вчерашната им загуба като домакини от Блекбърн. Тогава те бяха обърнати в последната минута, а малко преди това нашият национал бе сменен от Дефоу.

Освен това "7 дни спорт" цитира английския "Таймс", който твърди, че има тайна договорка на нападателя с шефовете на Тотнъм, според която той може да премине в друг клуб, ако "шпорите" не се класират за Шампионската лига. Както е известно засилен интерес към българина имаше от страна на Манчестър Юнайтед, а с класирането си до момента Тотнъм по-скоро ще се бори да не изпадне, отколкото да атакува класиране в най-престижния турнир на континента. Друг фактор, който може би ще улесни напускането на Бербатов е нападателят Фредерик Кануте, който пристига от Севиля заедно с новия наставник на "шпорите" Хуанде Рамос.

Източник: 7 дни спорт

Ако нашенецът наистина е смутен от слабата си форма, то едва ли точно в Манчестър Юнайтед ще се скрие, там сър Алекс при нужда вика гръмогласно в съблекалнята и "случайно" подритва попаднали му маратонки. Този див шотландец не търпи капризи като Мартин Йол.

Ако нашенецът наистина е смутен от слабата си форма, то едва ли точно в Манчестър Юнайтед ще се скрие, там сър Алекс при нужда вика гръмогласно в съблекалнята и "случайно" подритва попаднали му маратонки. Този див шотландец не търпи капризи като Мартин Йол.

Може би това му трябва на Бербо глезльото...да хвърчат бутонки по него за да спре да се оплаква като ощипана госпожица

Може би това му трябва на Бербо глезльото...да хвърчат бутонки по него за да спре да се оплаква като ощипана госпожица

И аз така мисля . Почва някакси да се лигави ... Трябва му някой , който да го стегне отново .

Ами той и в националния се изявява като тартор - Разделяй и Владей! При Клаус Топмьолер не беше такъв Публикувано изображение Германец му трябва отново да му виси на главата за,да почне като едно време да играе :)

Ювентус и Барса поискаха Бербатов

Публикувано изображение

Ювентус и Барселона са набелязали Димитър Бербатов за зимната си селекция, пише в днешния си брой в.

"Топспорт". Бербатов продължава да бъде и в списъка на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" са доста по-напред от другите два европейски гранда, тъй като още през лятото извадиха оферта за българската звезда. Сър Алекс Фъргюсън се надява Митко да стъпи на "Олд Трафорд" през януари.Мениджърът на Митко Емил Данчев вече е в Лондон, където в понеделник ще бъде запознат подробно с интереса на Юве и Барса. Новият наставник на Тотнъм Хуанде Рамос обаче държи Бербатов да остане на всяка цена на "Уайт Харт Лейн". "Не ме питайте за никакви оферти, защото няма да получите информация от мен! Да, интерес съществува, но нека не изпреварваме събитията", отсече Данчев пред изданието. Димитър Бербатов пък замина на лагер в Мидълзбро, където днес излиза срещу едноименния тим от Висшата лига. в. "Топспорт"

Sportal.Bg - 03 Ноември 07:37

Не знам кой ще надделее и къде в крайна сметка ще иде Бербатов, но трябва да е в клуб, в който ще играе - не мисля, че в Юнайтед, Ювентус или Барселона често ще е на терена. А това определено не в негова полза, важи и националния отбор. Пък и трансфер в някой от грандовете би могъл да го прати под наем другаде.

• Автор

Данчев и Комоли решават бъдещето на Бербатов днес

Мениджърът на Димитър Бербатов – Емил Данчев ще се срещне със спортния директор на Тотнъм Деймиън Комоли днес, съобщават медиите на Острова. Бъдещето на българския национал на „Уайт Харт Лейн” е обект на спекулации след напускането на мениджъра Мартин Йол. Бербатов не е доволен от представянето си фланелката на „шпорите” този сезон. Нападателят има едва два гола този сезон, за разлика от миналата година, когато бе един от най-добрите за лондончани. Новият мениджър на Тотнъм Хуанде Рамос заяви при пристигането си на „Уайт Харт Лейн”, че иска да запази Бербатов в състава си, но въпреки това го остави на резервната скамейка за мача с Мидълзбро в събота. Емил Данчев е пристигнал в Лондон снощи и днес ще се срещне с Комоли. „Ще пием кафе с Деймиън и ще говорим за бъдещето на Бербатов. Не мога и не искам да казвам каквото и да е било повече”, коментира за Daily Mail Данчев.

Източник: Гонг

• Автор

Комоли: Бербатов остава в Тотнъм

Спортният директор на Тотнъм Дамиен Комоли е убеден, че Димитър Бербатов не цели трансфер през януарският трансферен прозорец, след като днес проведе среща с агента на играча Емил Данчев, обявиха английските медии. Бербатов привлече вниманието на Манчестър Юнайтед през лятото, но до момента не успява да повтори формата си от миналия сезон, след като вкара само два гола от началото на сезона, а Тотнъм се бори за оцеляването си във Висшата лига.

Агентът на Бербо Емил Данчев пътува за Англия през уикенда за да се срещне със спортния директор на "шпорите" Дамиен Комоли относно бъдещето на нападателя. След края на разговора Комоли обяви пред английските медии, че капитанът на българския национален отбор не играе за трансфер. "Това не стои на дневен ред, заяви Комоли. - Срещнах се с агента на Димитър и той ме увери, че Бербатов не мисли за трансфер през януари и единственото му желание е да помогне на тима да се качи напред в класирането." "Бербо е основна част в дългосрочните планове на новия мениджър на тима Хуанде Рамос", завърши спортният директор на "шпорите".

Заради илюзорните шансове на Тотнъм да се класира за Шампионската лига в английските медии прогнозират, че бъдещето на Бербатов на "Уайт Харт Лейн" ще бъде отново тема на обсъждане в края на сезона.

Източник: ТопСпорт

• Автор

Бащата на Бербатов: Синът ми иска да напусне Тотнъм

Бащата на Димитър Бербатов - Иван разкри, че синът му желае да си тръгне от английския Тотнъм.

"Синът ми вече не се чувства щастлив в Тотнъм и иска да напусне", заявил бащата на Бербо, цитиран от британския таблоид "Дейли Мирър". Изданието цитира още близки до нападатели източници: "Димитър казва на всички, че не желае да остане повече в Тотнъм и иска да си ходи през януари. В понеделник вечерта ръководството на "шпорите" имаше специална среща с личния агент на родния голмайстор - Емил Данчев, и бащата на национала. След срещата на Острова излязоха информации, че Бербатов е щастлив на "Уайт Харт Лейн" и ще продължи да играе за клуба. Според "Дейли Мирър" истината е друга и Бербо вече съжалява, че не е настоял за трансфер в Манчестър Юнайтед, тъй като "червените дяволи" били готови да го вземат.

Източник: sportal

Не мисля,че е работа на баща му да дава мнения и препоръки относно кариерата на Бербо. Омръзнаха ми всички тези слухове и измислици.Да решава - или да остава и да дава всичко от себе си за Тотнъм,или да се маха. Отборът винаги е по-важен от един конкретен футболист. Но не да стои насила и да се цупи.В английския футбол няма място за примадони.

...Омръзнаха ми всички тези слухове и измислици...

И на мен ми писна, предполагам и мнозина - едва ли не всяка емисия започва с името на Бербатов, но по въпроса в кой клуб ще ходи през януари, а не колко гола е отбелязал за Тотнъм. Журналисти, менажери, родители, комшии ... всеки с приноса си към срива на нашенеца. Май си беше по-добре в Леверкузен - малък клуб от малък град, в който го носеха на ръце, а и никой не очакваше чудеса от него. В Англия е друга обстановката, феновете също те носят на ръце, но и не си падат по откровено скатаващите си.
  • Автор

Момчета вие се ядосвате, но информацията продължава да тече...

Бербатов отсече: Обичам Тотнъм

Нападателят на Тотнъм Димитър Бербатов за пореден път заяви, че обича клуба и няма намерение да напуска “Уайт харт лейн” през зимата. От пристигането на Хуанде Рамос начело на “шпорите” медиите на Острова пращат нашия къде ли не, като любимата им дестинация си остава “Олд Трафорд”, тъй като през лятото Манчестър Юнайтед прояви най-сериозен интерес към тарана.

След като повечето издания цитираха думите на бащата на футболиста Иван, който обясни, че на синът му не му допада ситуацията на “Уайт Харт Лейн” самият Бербатов коментира положението. “Не искам да говоря много и да се появявам непрекъснато по спортните медии. Искам само да играя футбол”, каза Бербо пред официалния сайт на клуба. “Много неща се изписаха за мен. Напоследък замесват и семейството ми, а това не ми харесва. Когато някои пише лъжи за моите роднини, трябва да се намеся. Учили са ме да се справям сам. Когато реша да говоря ще кажа истината, дори да е неприятна. Настъпил е такъв момент”.

Бербатов даде да се разбере, че е футболист на Тотнъм и обича клуба си. “Нека всеки знае, че съм играч на Тотнъм. Обичам “шпорите”. Рядко се усмихвам, но не съм лош човек. Освен това сме в дъното на класирането и не играем добре, в това число и аз”. Капитанът на България завърши с коментар относно спекулациите. “Най-лошото е, че когато почнат да се публикуват лъжи хората им вярват. Имам договор с Тотнъм и ще давам най-доброто от себе си във всеки мач. Нещата, които чета ми се отразяват в отрицателна посока и ми пречат да се концентрирам”.

“Дейли Мирър“: Берба да не се мисли за много добър

Публикувано изображение

"Димитър Бербатов се заблуждава, като си мисли, че е сред най-добрите нападатели в света.

Toва обяви в. "Дейли Мирър", цитиран от в. "7 дни спорт", на който се позова sportal.bg. Английското издание допълва, че българинът явно се е повлиял от истерията около него в края на миналия сезон и сериозно бърка в оценката за собствената си класа. "Не е ясно как Бербатов се сдоби със статута на играч от класата на Герд Мюлер - написа "Дейли Мирър". - Без съмнение той е добър нападател, но какво му дава основание да мисли, че е сред най-добрите в света? Той има 44 мача за Тотнъм във Висшата лига и е вкарал 14 гола. Това е по-малко от 1 попадение средно на всеки три мача. За човек, който струва 11 млн. паунда, това не е нищо особено. Защо тогава Бербатов се цупи толкова, защо гледа на нещата отвисоко и е толкова самодоволен? Той увери вяло, че е готов да помогне на шпорите с всичко, което е по силите му. Не е лошо като за начало да започне да вкарва по веднъж на три мача. През миналия сезон Бербо изигра общо 49 мача и заби 24 гола, като във Висшата лига имаше 33 двубоя и 12 попадения. От началото на настоящия сезон обаче нападателят има едва 3 гола в 15 срещи за Тотнъм във всички турнири, констатира британският вестник

11 ноември 2007 / Sportal.Bg

Прави са хората. Първо направи нещо значимо,и после имай големите претенци...

Прави са хората. Първо направи нещо значимо,и после имай големите претенци...

Ама ти още ли се дразниш на писаниците за Бербатов и мрънканиците му,че това не му изнася,онова не му изнася.Медиите в Англия си намериха канарче и се забавляват сега Публикувано изображение

• Автор

Свен поиска и Бербатов в Манчестър Сити

Димитър Бербатов може да стане играч на Манчестър Сити през януарския трансферен прозорец, след като е на първо място в списъка с желаните играчи на Свен Горан Ериксон. "Гражданите" дори са готови с оферта от 20 милиона паунда за капитана на българския национален отбор. Собственикът на Сити е обещал на Ериксон да доведе всеки футболист, пожелан от шведа. "Знам, че Свен има идеи за подобрение в играта на тима и аз ще продължа да му оказвам необходимата подкрепа", твърди Таксин Шинаватра цитиран от "Нюз ъф дъ Уърлд". Трансферна цел на Манчестър Сити е и националният вратар на Англия и съотборник на Бербо в Тотнъм Пол Робинсън. Ако преминаването на Бербатов в Сити се осъществи, то той ще се събере в един отбор с Мартин Петров и Валери Божинов. Врачанинът и Митко можеше да бъдат заедно и в Тотнъм, ако "шпорите" бяха успели да привлекат Петров през лятото.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.