Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бербатов пред трансфер (отново)

Featured Replies

НАЙ-ПОСЛЕ: Бербатов подписа с Манчестър Юнайтед

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов сложи край на най-дългата и интересна сага през летния трансферен прозорец, като подписа с Манчестър Юнайтед за срок от 4 години. Новината е на Setanta Sports. Както Sportal.bg вече съобщи, в сделката за българския национал е включен младият нападател на "червените дяволи" Фрейзър Кемпбъл. Сумата, която бившият клуб на играча Тотнъм, ще получи за българския национал е 30 милиона английски лири. Българинът отхвърли възможността да премине в издигащия се като нов трансферен хегемон градски съперник на Ман Юнайтед - Сити, за да изпълни своята мечта да играе на "Олд Трафорд".

спортал.бг

Айде честито... Публикувано изображение

• Отговори 720
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Страшно много се радвам за този трансфер , който ни накара да си счупим клавиатурите в тази тема Публикувано изображение

• Автор

НАЙ-ПОСЛЕ: Бербатов подписа с Манчестър Юнайтед

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов сложи край на най-дългата и интересна сага през летния трансферен прозорец, като подписа с Манчестър Юнайтед за срок от 4 години. Новината е на Setanta Sports. Както Sportal.bg вече съобщи, в сделката за българския национал е включен младият нападател на "червените дяволи" Фрейзър Кемпбъл. Сумата, която бившият клуб на играча Тотнъм, ще получи за българския национал е 30 милиона английски лири. Българинът отхвърли възможността да премине в издигащия се като нов трансферен хегемон градски съперник на Ман Юнайтед - Сити, за да изпълни своята мечта да играе на "Олд Трафорд".

спортал.бг

Айде честито... Публикувано изображение

Нищо такова няма на сайта на тия Setanta Sports ;)

Докато не видя официална снимка със Сър Алекс не вярвам, то от толкоз спекулации да не кажа, че докато не го видя да играе за юнайтед няма да повярвам!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

• Автор

Докато не видя официална снимка със Сър Алекс не вярвам, то от толкоз спекулации да не кажа, че докато не го видя да играе за юнайтед няма да повярвам!

http://link.brightcove.com/services/player...ctid=1768031571 ;)

Дано не е някакъв монтаж ;) Цял ден рефрешвам тука сайтовете и не си намирам място. Време беше да се свърши!

Яхуу, Бербо подписа! официялно е вече...ще носи 9та... днес ми беше много мъчителен ден...особено да слушам тези плямпала от Sky... ей, много се дърпаха тия тотнъм и алчния леви...

Редактирано от Raych (преглед на промените)

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...;newsid=6617336

Всичко приключи най-накрая! Бербати е новият номер 9 на Юнайтед.

А на Леви, Рамос и компания ще им го върнем тъпкано за тези селски номера.

Все си мисля, че ще изтрива скамейката на Манчестър....

Все си мисля, че ще изтрива скамейката на Манчестър....

Левскар...:speak:

ЕМИЛ ДАНЧЕВ САМО ПРЕД ГОНГ: БЕРБО В ЮНАЙТЕД ЗА 4 ГОДИНИ

Публикувано изображение

Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев съобщи единствено за Гонг, че българският нападател е подписал договор с „червените дяволи” за четири години. Агентът на играча даде ексклузивно интервю, единствено за сайта Gong.bg и Дарик радио минути, след като бе парафиран най-гръмкият трансфер в историята на родния футбол.Емил Данчев говори от лимузината, с която двамата се прибраха към хотела си след дългия ден в Манчестър.Малко преди 3 часа сутринта българско време, мениджърът на Бербатов се съгласи да сподели първите си впечатления пред Гонг, за което екипът ни изказва искрените си благодарности, както и поздравления за ударния трансфер.„Единственото нещо, което имам сили да кажа сега е, че вече можем да се зарадваме, както и всички привърженици на футбола. Преди около 30 минути Митко подписа с Манчестър Юнайтед. Много интересни неща мога да разкажа, но не е сега времето, вероятно ще направим пресконференция след завръщането си”, бяха първите думи на Емил Данчев пред Гонг.„Искам да поставя всички медии на равни начала, но все пак ще кажа, че договорът е за четири години”, добави мениджърът. „Аз бих казал, че Митко не е щастлив, а много щастлив.”„Днес събитията се развиваха с главоломна бързина, като за последен ден. Но не бих искал да коментирам повече, а и честна дума нямам сили. Нека тази вечер да си починем от утре ще има повече подробности. Просто трябва сега да се поздравим за един български успех, защото това е успех за България”, завърши Емил Данчев.

Гонг.бг

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...;newsid=6617336

Всичко приключи най-накрая! Бербати е новият номер 9 на Юнайтед.

А на Леви, Рамос и компания ще им го върнем тъпкано за тези селски номера.

Бербо ше гледа ШЛ отблизко...от скаймеката Публикувано изображение

Наивник. Ако беше малко по-запознат с обстановката в Юнайтед, моментната форма и състояние на отбора, едва ли би давал такива пожелания. Прекалено трудно е за завистливия българин просто да смутолеви едно "Успех", но не.

Наивник. Ако беше малко по-запознат с обстановката в Юнайтед, моментната форма и състояние на отбора, едва ли би давал такива пожелания.

Прекалено трудно е за завистливия българин просто да смутолеви едно "Успех", но не.

Верно не съм запознат,извинявам се за нетактичността си ;)

Просто ми е чудно как ще се пребори с Рууни (национал на Англия),Тевес (национал на Аржентина) и Роналдо (за него няма да казвам)

Верно не съм запознат,извинявам се за нетактичността си :ph34r:

Просто ми е чудно как ще се пребори с Рууни (национал на Англия),Тевес (национал на Аржентина) и Роналдо (за него няма да казвам)

Досега не съм чувал девятка да търка скамейките яко....... А не мога да разбера четиримата, не могат ли да играят в един мач! :) Рууни и Тевес имат общ стил на игра, но на Бербатов играта не се припокрива с нито на един от тримата.

и дадени толкова пари да търкат скамейката...не мисля... пък и точно от такъв нападател имаме нужда... пожелавам на Бербо успех в юнайтед!

Редактирано от Raych (преглед на промените)

Ако беше преминал в Сити,щях да му пожелая да скъса коленни връзки + бедрен мускул + ахилес... Публикувано изображение

От трансфера в Юнайтед обаче съм доволен. Дано да успее да се наложи и да постигне мечтите си...

Айде сега да си кажа–Казах ли ви че ще е в Юнайтед!!!!!Преди няколко седмици писах тук,че нещата са ясни,но невярвате ей.Абе нека му кажем браво на Митко и много успехи с Манчестър жалко само,че няма да спечели шампионската лига тази година,затова трябваше да облече бяла фланелка с една коронка Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Не знам дали ще рендосва пейката, но вероятността ми се струва достатъчно голяма и ivo23 вече се мотивира по-горе. И фланелката с номер 9 съвсем не означава титулярно място, дори няма нужда да търсим примери извън Юнайтед - вече освободения Саха бе с него.

А "синята" ми принадлежност не ми пречи да пожелая успех на Бербатов в Юнайтед, ще му е нужен.

:rolleyes:

...Ако Бербатов премине в Юнайтед през този траснферен прозорец, ще ти се поклоня публично в тази тема (напомни ми, ако случайно забравя), съответно ти предлагам обратното.

Би следвало и да отдам дължимото на hellraider, имам дълг към него и ще си го изплатя - :P:huh:

Не знам дали ще рендосва пейката, но вероятността ми се струва достатъчно голяма и ivo23 вече се мотивира по-горе. И фланелката с номер 9 съвсем не означава титулярно място, дори няма нужда да търсим примери извън Юнайтед - вече освободения Саха бе с него.

А "синята" ми принадлежност не ми пречи да пожелая успех на Бербатов в Юнайтед, ще му е нужен.

;)

Би следвало и да отдам дължимото на hellraider, имам дълг към него и ще си го изплатя - :wors::offtopic_s:

Ето един почтен съфорумник.Евала!

Абе той ще вдига купи с Манчестър,но до колко това е правилният избор за него?

Трябва някой да е контузен,за да може Бербо да играе,а когато играе задължително трябва да вкарава поне по 1 гол на мач.

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Абе да се оправя...Вече не е част от любимия ми клуб - Тотнъм,така че ми дреме... ;)

Верно не съм запознат,извинявам се за нетактичността си ;)

Тази емотиконка някаква ирония ли трябва да изразява? Смешно не ми е, но съм учуден на тези странни сухи твърдения.

Бербатов е футболистът, около когото ще се наместват останалите играчи. Той е забит по средата, на върха. Това е положението. Дали ще има човек пред него, един или двама зад него зависи.

Рууни = слаба моментна форма

Тевез = Карлитос няма проблем да влиза като резерва и да дава всичко от себе си.

Роналдо = Халф...

Може би и с Уес Браун ще трябва да се пребори ?

По една случайност (или не) съм гледал последните 50-60 официални мача на Юнайтед. Много добре знам каква е тактиката и стилът на Сър Алекс.

Някой спомня ли си купищата балонни топки изсипани към Рууни и Тевез, които те не могат да овладеят, защото са ниски ?

Или другият куп топки съответно откраднати от Рууни и Тевез, които няма на кого да центрират ?

Защо малко по-високият Роналдо се научи да играе толкова добре с глава и стана от крило основен реализатор ?

Защото аз си спомням на финала на ШЛ колко тъпо ми беше да гледам горкия Рууни да бъде подпиран отгоре от Карвальо и Тери, при което губеше всяка трудно спечелена топка.

С 4-3-3 се съмнявам да играем. Сър Алекс обича футболистите му да контролират средата на терена, с повече ориентирани към защита футболисти, както и да играят с доста подавания. По скоро 4-4-1-1 в състав : Ван дер Саар | Невил-Видич-Рио-Евра | Роналдо-Скоулс(Карик)-Харгрийвс(Флетчър)-Гигс(Нани) | Тевез(Рууни) | Бербатов. Като се има предвид, че в защита имаме още Браун, Харгрийвс също може да се включва по фланга. В средата на терена имаме резерви като Флетчър, Андерсон, Парк и поливателния О'Шей. Да не забравяме и няколкото халфове младежи.

Само с привличането на Бербатов пред отбора се отриват нови възможности. Като цяло съм много доволен. :offtopic_s:

ПП : И една подсказка да вмъкна. НЕ чакаш 1 година, за да привлечеш футболист, когото ще държиш на пейката. НЕ плащаш 30 милиона паунда за футболист, когото ще държиш на пейката.

Мисля че познавам малко по-добре отбора си от феновете на Ливърпул.

Редактирано от NightNiki (преглед на промените)

Тази емотиконка някаква ирония ли трябва да изразява? Смешно не ми е, но съм учуден на тези странни сухи твърдения.

Бербатов е футболистът, около когото ще се наместват останалите играчи. Той е забит по средата, на върха. Това е положението. Дали ще има човек пред него, един или двама зад него зависи.

Рууни = слаба моментна форма

Тевез = Карлитос няма проблем да влиза като резерва и да дава всичко от себе си.

Роналдо = Халф...

Може би и с Уес Браун ще трябва да се пребори ?

По една случайност (или не) съм гледал последните 50-60 официални мача на Юнайтед. Много добре знам каква е тактиката и стилът на Сър Алекс.

Някой спомня ли си купищата балонни топки изсипани към Рууни и Тевез, които те не могат да овладеят, защото са ниски ?

Или другият куп топки съответно откраднати от Рууни и Тевез, които няма на кого да центрират ?

Защо малко по-високият Роналдо се научи да играе толкова добре с глава и стана от крило основен реализатор ?

Защото аз си спомням на финала на ШЛ колко тъпо ми беше да гледам горкия Рууни да бъде подпиран отгоре от Карвальо и Тери, при което губеше всяка трудно спечелена топка.

С 4-3-3 се съмнявам да играем. Сър Алекс обича футболистите му да контролират средата на терена, с повече ориентирани към защита футболисти, както и да играят с доста подавания. По скоро 4-4-1-1 в състав : Ван дер Саар | Невил-Видич-Рио-Евра | Роналдо-Скоулс(Карик)-Харгрийвс(Флетчър)-Гигс(Нани) | Тевез(Рууни) | Бербатов. Като се има предвид, че в защита имаме още Браун, Харгрийвс също може да се включва по фланга. В средата на терена имаме резерви като Флетчър, Андерсон, Парк и поливателния О'Шей. Да не забравяме и няколкото халфове младежи.

Само с привличането на Бербатов пред отбора се отриват нови възможности. Като цяло съм много доволен. ;)

ПП : И една подсказка да вмъкна. НЕ чакаш 1 година, за да привлечеш футболист, когото ще държиш на пейката. НЕ плащаш 30 милиона паунда за футболист, когото ще държиш на пейката.

Мисля че познавам малко по-добре отбора си от феновете на Ливърпул.

Абе гледам те,че си се взел насериозно с тоя трансфер все едно ти ше играеш там,а не Бербатов.

Аз също искам да играе често,за да е във форма за мачовете на националният отбор,но това Сър Алекс го решава,а той има футболисти които станаха Шампиони и взеха ШЛ преди няколко месеца...

и дадени толкова пари да търкат скамейката...не мисля...

пък и точно от такъв нападател имаме нужда...

пожелавам на Бербо успех в юнайтед!

Ето човека ви е отговорил ...

Как 30.75 млн паунда + 10 млн паунда ( Кемпбъл ) ще трият скамейка ?!?! ... На Юнайтед да не им е Вили Вуцов треньор

Мечтата стана реалност !

Спомням си момента,в който Митко плачеше,седнал на терена,след едно дерби .

Опонента от Вечният враг,сияеше,бягайки по слипове... Публикувано изображение

Нещата се наредиха все пак.

Опонента му пропуска дузпи срещу "трактористи",а Митко е в един от най-добрите футболни отбори в света-Манчестър Юнайтед !

Трансферната сума е достатъчна,да закупи цялата ни "А" група,заедно със стадионите,клубните автобуси и кой знае още какво !?

Радвам се за Митко Бербатов !

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.