Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купон на kaldata.com по случай Четвъртия Рожден Ден

Featured Replies

Ха , ми ти аз ги познавам всичките бре!

Ма бях наказан сумати време , та ме позабравиха май :ph34r:

Редактирано от AXL ROSE (преглед на промените)

• Отговори 302
  • Прегледи 57,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ами, аз си знам че надали някой ще се зарадва на моя милост , но ако брат ми AXL не успее , аз ще дойда да представя семейството... :ph34r:

Що си мислите, че се пранасят нещата и емоциите от тук там?

Тука няма пиене, а там има. Основна разлика. хахахах beer.gif

Тука няма пиене, а там има. Основна разлика. хахахах

Ето това е мислене което ми харесва и споделям!

Пийте по едно и заради мене!

е щом е копонче и то яко ме пишете и мене :cheers: напрао ще се ;) и дано има хубави парчета за :ph34r: ахххаахах ае чао от мен за сега ;)

Най-после един да каже,че ще дойде...Ей ма и мене и аз съм там...само ме подсете овреме,че пия апчета за помнене и можа да забравя.Щом Бацката ше черпи там сме....ихааааа,супер ще стане :)

• Автор
Щом Бацката ше черпи там сме....ихааааа,супер ще стане :)

Няма проблеми с черпенето,само купон да става cool.gif

Благодаря за поканата! Нека е честит рожденния ден на форума. За съжаление обаче, няма да мога да присъствам. Докато дойда и ще трябва да се връщам. Иначе с удоволствие бих ви ии поснимал.

:wors: е хайде разходете се малко из Бг.... иначе идеята е страхотна, обичам рождените дни!

Ще дойда и аз все изпускам събиранията, но това вече няма.Дано заредят с обилно количество водка, че инак ще трябва да се местим :hush: До колко прочетох Бацката и Оставиме черпят, значи може да си оставя парите в нас, не за друго а да не ги загубя :wors:

пс. Честито на целият екип поздрави за годишнината и да продължавате все така напред.

Аз няма да дойда, но това не пречи на 11 април (имам р.д) да изпия 1, 2, 3, 4,...16 бири за ваше здраве :rolleyes:

Приятно изкарване!!!

Честит Рожден ден тогава

• Автор
До колко прочетох Бацката и Оставиме черпят, значи може да си оставя парите в нас, не за друго а да не ги загубя :ph34r:

С теб ще видя зор....пробвал съм ти акъла на много пъти :hush:

Баамааму, повод за пиене :hush:

А честито ви 4 - годишнене :P

Сигурно няма да мина да ви мина (че не ви познавам, освен някои субекти, дето сигурно ни щат да ме виждат :ph34r: ) , ама от сега да ви пожелая приятно изкарване :wors:

• Автор
Сигурно няма да мина да ви мина

Е това е приказка.

Ясна работата, аз пък ще гледам да ви мина по възможност...Ще се появя, освен ако не се спъна в някое трабантче по пътя натам...

Е, с радост бих дошъл, ама подписът ми ме изпреварва - нямам физическата възможност,

Бих си полафил с много от хората тук

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

Ще ви кажа - наздраве от Бургас. Далече сте ми в София, но ще удавя мъката си с бира на бургаските капани :):beer::beer::beer::beer: и така до 15- ти :whist:

Иххх... идвами се ама просто нема начин пук и немога да седя на място кадето ........В същност аз незнам каква ще е музиката там ама ми се идва много ама просто нема как но ако имам възможност ще доида.Само да попитам ше има ли тревомани ахахахах бъзикам се :wors:;)

Редактирано от extension (преглед на промените)

Аз от поне 2-3 години съм редовен посетител, но не поствам у форумо :huh:. Иска ми се да дойда и при възможност ще съм там. Още повече, че грамофона ми харесва като място, а и ми е интересно да се видя и запозная с някои от авторите и посетителите на сайто :ph34r:.

Ех, яко бях видяла темата по-рано щях да си наредя нещата и можеше да дойда.

Айде нищу, догодина ;) Изкарайте си добре и не се натаралянквайте много, че да не стане така от пиене да не можете да стоите седнали biggrin.gif

Айде весело изкарване и нали си знаете - снимки:yanim:

Много благодаря за поканата,но се падам нощна и няма кой да ме смени-иначе с удоволствие бих дошъл-целият екип е много готин!

Пийте по една водка заради мен и за всички,които нямат въэможност да дойдат!

Ставам сигурно банален,но снимките се подразбират!

Весело изкарване/а защо не и прекарване/ на всички!!!

Редактирано от pol958 (преглед на промените)

Хайде честит рожден ден на сайта и форума, на екипа и на всички, които си прекарваме част от времето тук и си бъбрим сладко, сладко :P

Весело изкарване в събота :sobbing: Много да се забавлявате,а после да разказвате - и да показвате снимки :P

Честит рожден ден на Калдата! Пожелавам на екипа и съфорумниците весело изкарване в Грамофон :cheers:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.