Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купон на kaldata.com по случай Четвъртия Рожден Ден

Featured Replies

Като ще ни карате да завиждаме, можеше наистина да турите малко компромати тука да видим кой колко е спрял алкохола!

Още глава ги цепи или пък ;) а ние снимки чакаме ли чакаме :)

• Отговори 302
  • Прегледи 57,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Администратор

Ето това е от моя апарат ;), няма да уточнявам, кой, кой е за да няма компромати :)

http://kal.data.bg/pics/party2007/

Всички снимки в пакет архивирани можете да изтеглите от адрес: http://kal.data.bg/pics/party2007/party2007.zip (43.1 MB)

Хе хе,на подводния даже и на фланелката му пише water ;)

Ето това е от моя апарат :whist:, няма да уточнявам, кой, кой е за да няма компромати :whist:

Всички снимки в пакет архивирани можете да изтеглите от адрес: http://kal.data.bg/pics/party2007/party2007.zip (43.1 MB)

Благодарско.... :angry: Ама ако може да ги ъпнете на някой друг сервер, че и ние в странство да си изплакнем очите... :angry:

• Автор
Ето това е от моя апарат :angry:, няма да уточнявам, кой, кой е за да няма компромати :angry:

Братле като гледам снимките са минали през цензурата....хахахаха

Или това са само от единия папарак снимките,щото имаше поне 4 "оператори"..

Липсват пиянските снимки :whist: :whist: :wors:

Линк за хората от чужбина

http://share.bol.bg/download/N8RPZ5SJOR

...Липсват пиянските снимки ...

Мдаа, на повечето снимки гуляйджиите по-скоро изглеждат като ктитори, направо на икони да ги изписва човек... А може би истинските снимки ще се появят след 23 часа в архив с червена точка.

Мдаа, на повечето снимки гуляйджиите по-скоро изглеждат като ктитори, направо на икони да ги изписва човек... А може би истинските снимки ще се появят след 23 часа в архив с червена точка.

Е чак червена точка няма да има...но.....има какво да се види още ;)

Ех чорбаджи , метър се опитваш да минеш май :angry22: Пиши кой - кой е. Аз се запознах с почти всички, но почти никой не запомних biggrin.gif

Аз лица не помня, но за сметка на това не помня и физиономии :no-no:

Драго ми беше, че дойдох , макар и за малко. Другия път повече cool.gif

Втора партида със снимки се задава. Ще гледам да пусна преди лягане. Много се чудих дали да отсявам снимковия материал, но ме мързи и ще кача на 90 % всички снимки, на които се вижда нещо, понеже имаше и такива, при които светкавицата, от която толкова се оплакваше народа, не зацепи (за тяхно щастие) :angry22:

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Ех чорбаджи , метър се опитваш да минеш май :speak: Пиши кой - кой е. Аз се запознах с почти всички, но почти никой не запомних biggrin.gif

Аз лица не помня, но за сметка на това не помня и физиономии :lol6:

Ами така е....като се прибра на 4 крака....как ще помниш.Аз ти помня само червената блуза :)

Ееее-е-е-е , червени боговееее

Цялата цемяяяяя ....

Ама аре да не почвам :)

Аз мушнах само 3-4 бири и си тръгнах че днес бях на работа. Бях си съвсем в кондиция :speak:

Ех чорбаджи , метър се опитваш да минеш май :lol6: Пиши кой - кой е. Аз се запознах с почти всички, но почти никой не запомних biggrin.gif

Аз лица не помня, но за сметка на това не помня и физиономии :lol6:

Ще дадеш ли инфо, за това кой си ти на снимките?!?! :)

А и изобщо някой ще даде ли инфо за това, кой кой е на снимките, че за мен това си е тънма Индия :speak:

а що не дойдохте а???????Сега само питате

а що не дойдохте а???????Сега само питате

Ми щото не бяхме в БГ- аз де :speak: няма как да бъда на две места едновременно.... :)

Нещо е повреден няма ли да може да ми ги качите отново... sad.gif

Ми щото не бяхме в БГ- аз де :speak: няма как да бъда на две места едновременно.... :)

Нещо е повреден няма ли да може да ми ги качите отново... sad.gif

Виж има и един пост на бацката с друг линк,пробвай оттам

Виж има и един пост на бацката с друг линк,пробвай оттам

Благодаря ти kiss.gif

не съобразих това...дано да стане...

Ще дадеш ли инфо, за това кой си ти на снимките?!?! :)

А и изобщо някой ще даде ли инфо за това, кой кой е на снимките, че за мен това си е тънма Индия :speak:

Ето тук съм аз - червения цък

Ето тук съм аз - червения цък

:) Сериозно ли?!?! ohmy.gif

Опс...забравих да ти благодаря за инфото... :speak:

Преди партито:

В ранните часове, на разходка из града с baby_muse (Алекс) и DEAM (Борис) си изкарахме ангелите, след като видяхме следния потресаващ надпис:

th_IMGP1159.jpg

За наша всеобща радост, паяк не видяхме, а и да бяхме, нямаше да ни нападне - > с МПС не сме се придвижвали:)

В центъра на събитията:

baby_muse и deliverme с приятен блясък в очите. Съвсем в началото бяха единствените дами и логично бяха обсипани с внимание. Дано не ми дърпат ушите, заради компрометиращите материали :speak:

th_IMGP1167.jpg

---

Тук се появява и моя милост. Не се стърпях и при първа възможност пуснах своя мръснишко-пиянски поглед :lol6:

th_IMGP1172.jpg th_IMGP1171.jpg

---

На тази снимка се виждат (погледнато от ляво на дясно) - Stalik, baby_muse и kal

th_IMGP1193.jpg

На заден план се вижда един спящ потребител - да си признава кой е, понеже не запомних име/прякор.

---

Но, той не беше единствения спящ/мижащ на купона. Следва изумителна сесия от мижащи образи. И после нека доказват, че истинската причина не е алкохола:

На снимката: (в близък план) -> Deam, в средата Алекс и младежа, който се вижда в далечината да придържа своята бира...човекът свалил гарда, но винаги готов да отпие отново е Fifa (Васил)

th_IMGP1183.jpg

---

Следващият в класацията "Широко затворени очи" e потребител: The_Long_Shot: (Алекс им прави явно някакви магии и те заспиват)

th_IMGP1185.jpg

....последва нов опит за снимка с отворени очи, този път успешен, но The_Long_Shot се престара малко и пусна леко смразяващ поглед, но има извинение все пак -> светкавицата на моята сапунерка беше безпощадна. Такъв ефект не са постигали и устройствата за заличаване на паметта, използвани в "Мъже в черно"

th_IMGP1186.jpg

...явно обаче, когато клепачите натежават, спасение няма:

(The_Long_Shot, baby_muse и ах, суета - моя милост!)

th_IMGP1188.jpg

---

Продължаваме нататък:

Синхронно мижане -> трудно е, но не е невъзможно (при малко повече усилия се получава идеално)

th_IMGP1189.jpg

---

Мдам, трябва да забранят фотоапарати Pentax Optio. Ефектът им е поразяващ:

th_IMGP1190.jpg

---

Не простих и на Сталик (в средата) -> и той попада в знаменитата класация:

th_IMGP1191.jpg

Най в ляво за първи път се появява пред обектива Underworld

---

...на следващата снимка попада и в анфас, а до него - най в дясно съм заснел, човек на който все още се опитвам да си спомня четирибуквения прякор. Да се впише, ако се разпознае!

th_IMGP1163.jpg

---

На тази снимка, в ляво се вижда потребител djagi (Георги), който се опитва да прилъже Дижейя в заведението, да смени стила на музика - уви -> без резултат. В средата се виждат отново baby_muse и deliverme...

th_IMGP1162.jpg

...., които на следващата снимка е прегърнал смело нашият админ: Fifa.

th_IMGP1166.jpg

---

Продължаваме нататък със следващата снимка, на която (в ляво) се вижда потребител Shrek, който също така не хареса светкавицата на моя фотоапарат, а в дясно от него се вижда отново Fifa, който се намира в средата на ожесточен спор с Алекс (не съм подслушвал, така че нека си признават без бой, за какво иде реч!):

th_IMGP1194.jpg

---

На поредната снимка се виждат (от ляво на дясно): ivo23, Филипов, baby_muse и Deam, a в далечна перспектива, човекът, който се е подпрял на лакът и също така е премижал, е: ostavime

th_IMGP1198.jpg

А тук са всички снимки (включително и такива, които не съм коментирал, но просто нЕмам нерви и ми си се спи вече): http://s159.photobucket.com/albums/t125/proletsearch/

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Е разгеле дочахме ги и тези снимки.Браво!!!Даже и с коментари ;)

А тук са всички снимки (включително и такива, които не съм коментирал, но просто нЕмам нерви и ми си се спи вече): http://s159.photobucket.com/albums/t125/proletsearch/

Супер...Мерси...аз от кога чакам ;) снимки с коментари...

Е разгеле дочахме ги и тези снимки.Браво!!!Даже и с коментари ;)

Оле, Иво мерси изтеглиха се от там където ми каза kiss.gif

Бахти почерпения съм излязъл ;)

Поздрави на всички, които дойдоха... а на тия, които не успяха мога да кажа само, че изтърваха доста. Догодина ще ги чакаме!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.